taxudromos Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 παιδια υπαρχει καποιο μπαγκ στην ομεγκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 παιδια υπαρχει καποιο μπαγκ στην ομεγκα? Απολύτως Κανένα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Το διαπιστωσα και μονος... κρατησα την μαμισια ρομ 2 ωρες... μετα ομεγκα και .... παμε πολεμο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Νέα έκδοση Omega v4.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 3η Συνάντηση Omega - Αθήνα 30 Οκτωβρίου 2012 Διαβάστε περισσότερα εδώ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Νέα εκδοση Omega v5.0 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 καλησπέρα, πέρασα την omega rom 5, αλλά μου λείπουν η μαμα γραμματοσειρές στο Note 2. ειδικά μια που ήταν τελευταία στην λίστα με αυτές. θα παρακαλούσα κάποιος να μου πει το όνομα της, η αν ξέρει και που μπορώ να την βρω. ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 καλησπέρα, πέρασα την omega rom 5, αλλά μου λείπουν η μαμα γραμματοσειρές στο Note 2. ειδικά μια που ήταν τελευταία στην λίστα με αυτές. θα παρακαλούσα κάποιος να μου πει το όνομα της, η αν ξέρει και που μπορώ να την βρω. ευχαριστώ προκαταβολικά. βρήκα μόνος μου την λύση. παραθέτω το αρχείο μήπως και το χρειάζεται και κάποιος άλλος σαν κ εμένα. https://www.dropbox.com/s/ntt1loyt3dlomch/RoseEUKor.apk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 βρήκα μόνος μου την λύση. παραθέτω το αρχείο μήπως και το χρειάζεται και κάποιος άλλος σαν κ εμένα. https://www.dropbox.com/s/ntt1loyt3dlomch/RoseEUKor.apk Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ότι έχει αφαιρεθεί από την ρομ μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32251098&postcount=3 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Νέα έκδοση Omega v6.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Θέλω να ρωτήσω κάτι που με παραξενευει. Γιατί ασχολειστε με τα μη-ευρωπαϊκά firmware? Μια έλλειψη βρήκα μόνο. Δεν υπάρχει το mod για να μπορείς να βγάζεις κανονικά φωτογραφίες με φλας κάτω από το 15%. Κατά τα άλλα, τέλεια! Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά :) Edited November 3, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Σκεφτομαι να βαλω την omega γιατι εχω ενα προβλημα με τη stock που πραγματικα με εχει εκνευρισει. Το lightflow οταν ενεργοποιηθει απο το accessibility κανει καποιου ειδους conflict με το samsung keyboard και δεν μπορεις να γραψεις με το swype like feature :mad: Μπορει καποιος απο τους φιλους που εχει βαλει τη rom και το lightflow να ελεγξει αν υπαρχει το ιδιο bug? Νομιζω πως θα υπαρχει βεβαια, αλλα δε χανουμε κατι :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Πέτρο έχεις το απλό ή το pro? Για να ξέρω ποιο να δοκιμάσω. Θέλω να πάρω το pro αλλά είχε θέματα στο s3 και βλέπω πως έχει και στο note. Edit Δοκίμασα τώρα το lite. Μόλις το έβαλα απενεργοποιηθηκε το air view και το Swype. Μόλις το έβγαλα το swype επέστρεψε (το air ήθελε ενεργοποίηση χειροκίνητα) Edited November 5, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πέτρο έχεις το απλό ή το pro? Για να ξέρω ποιο να δοκιμάσω. Θέλω να πάρω το pro αλλά είχε θέματα στο s3 και βλέπω πως έχει και στο note. Edit Δοκίμασα τώρα το lite. Μόλις το έβαλα απενεργοποιηθηκε το air view και το Swype. Μόλις το έβγαλα το swype επέστρεψε (το air ήθελε ενεργοποίηση χειροκίνητα) To Pro εχω, αγορασμενο απο το Galaxy Nexus. Θενξ για την πληροφορια, αρα δεν ειναι θεμα rom :( Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 χαιρετω την παρεα.! μεχρι εχθες εγραφα στο session του galaxy s3, απο αυριο ομως θα ειμαι και εγω ευτυχης με το νεο μου note 2, αφου τελικα δεν αντεξα να μην το παρω παρα το μεγεθος του.! στο s3 φοραγα την τελευταια ωμεγα, δηλαδη την 31. χωρις να θελω να γινω κουραστικος, επειδη δεν ξερω που να ψαξω και επειδη καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη, μαλλον θα παρω το note 2, απο εισαγωγη που σημαινει οτι ισως δεν θα μπορει να γραψει ελληνικα απο οτι μου ειπαν. θελω λοιπον αν καποιος μπορει να βοηθησει να μου πει η να μου δωσει καποιο λινκ, καταρχην εαν και πως γινεται ροοτ η συσκευη, και δευτερον εαν υπαρχει ωμεγα ρομ jb να του περασω αυτη μιας και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος απο την ωμεγα στο s3 μου. η και καποια επιλογη για επισημη ρομ ευρωπαικη με Ελληνικα! για να τις δοκιμασω και τις 2. σας ευχαριστω πολυ και παλι. **** παρολο που ειμαι μονο 3 μηνες με συσκευη android (ημουν με ios) το s3 το ειχα σχεδον ξεψαχνισει και οτι εμαθα το εμαθα απο αυτο το καταπληκτικο φορουμ ***** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 χαιρετω την παρεα.! μεχρι εχθες εγραφα στο session του galaxy s3, απο αυριο ομως θα ειμαι και εγω ευτυχης με το νεο μου note 2, αφου τελικα δεν αντεξα να μην το παρω παρα το μεγεθος του.! στο s3 φοραγα την τελευταια ωμεγα, δηλαδη την 31. χωρις να θελω να γινω κουραστικος, επειδη δεν ξερω που να ψαξω και επειδη καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη, μαλλον θα παρω το note 2, απο εισαγωγη που σημαινει οτι ισως δεν θα μπορει να γραψει ελληνικα απο οτι μου ειπαν. θελω λοιπον αν καποιος μπορει να βοηθησει να μου πει η να μου δωσει καποιο λινκ, καταρχην εαν και πως γινεται ροοτ η συσκευη, και δευτερον εαν υπαρχει ωμεγα ρομ jb να του περασω αυτη μιας και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος απο την ωμεγα στο s3 μου. η και καποια επιλογη για επισημη ρομ ευρωπαικη με Ελληνικα! για να τις δοκιμασω και τις 2. σας ευχαριστω πολυ και παλι. **** παρολο που ειμαι μονο 3 μηνες με συσκευη android (ημουν με ios) το s3 το ειχα σχεδον ξεψαχνισει και οτι εμαθα το εμαθα απο αυτο το καταπληκτικο φορουμ ***** Στην υπογραφή μου θα βρεις τον οδηγό που ζητάς. Όσο για το αν υπάρχει omega jb rom για το note??? Σε πιο thread είσαι τώρα;;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά Καλησπέρα .Πως μπορώ να βάλω στα toggle την επιλογή του αποκλεισμού;αν δεν γίνεται μπορώ να βάλω τα default.; Το boot logo της Samsung πως μπορώ να το επαναφέρω στην θέση του omega; Αν το καταφέρω και αυτό θα είναι super. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Κατάφερα και το κράτησα για 1 μέρα με τη στοκ ρομ, χωρίς να φλασάρω. Σήμερα πέρασα την Ωμέγα. Ο dialer με πιο τρόπο μπορεί να κάνει αναζήτηση στα Ελληνικά; Το ρομποτάκι στο boot animation είναι πολύ ωραίο, θα μπορούσε όμως να έίχε στο χέρι του ένα "μήλο" το οποίο να το τρώει.:D Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qzoo Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλησπερα σας παιδια.Ερχομαι απο μηλοφωνο μερια,και σκεφτομαι πολυ σοβαρα(εχω χασει τον υπνο μου)με το noteii!!!ψαχνομαι λοιπον για φλασαρησμα και να ξερω την καθε διαδικασια που πρεπει να κανω πριν το αποκτησω.Η ερωτηση τωρα...σε mac μπορω νατο φλασαρω?κατεβασα για δοκιμη το odin αλλα δε το τρεχει...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κατάφερα και το κράτησα για 1 μέρα με τη στοκ ρομ, χωρίς να φλασάρω. Σήμερα πέρασα την Ωμέγα. Ο dialer με πιο τρόπο μπορεί να κάνει αναζήτηση στα Ελληνικά; Το ρομποτάκι στο boot animation είναι πολύ ωραίο, θα μπορούσε όμως να έίχε στο χέρι του ένα "μήλο" το οποίο να το τρώει.:DΜην ανησυχείς.. εγώ άντεξα 6 μέρες.. και τώρα φοράω και γω Omega 6 και ειναι τζι τζι το θηρίο! Ο dialer μια χαρά αναζητά ελληνικά. Πας contacts και από κει έχει αναζήτηση. Σε ότι αφορά το boot animation αν θες έχει και το original για flash ;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά την διάλυση του Note1 από την κόρη μου, είμαι πλέον με το Note2. Γιάννη (χίλια συγγνώμη αλλά άστα να πάνε...ζημιάρικο το παιδί). Γιάννη επειδή σίγουρα θα σε ακολουθήσω, στις roms σου το πενάκι υποστηρίζει ελληνικά ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά την διάλυση του Note1 από την κόρη μου, είμαι πλέον με το Note2. Γιάννη (χίλια συγγνώμη αλλά άστα να πάνε...ζημιάρικο το παιδί). Γιάννη επειδή σίγουρα θα σε ακολουθήσω, στις roms σου το πενάκι υποστηρίζει ελληνικά ;. Ναι κανονικά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλημέρα παιδιά, Η ROM είναι πάρα πολυ καλή, το μόνο περίεργο που έχω δεί ειναι ότι δεν συγχρονίζει με το samsung account μου. Ιδέες; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Tα OmegaFiles πού τα βρίσκουμε; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Tα OmegaFiles πού τα βρίσκουμε; υπομονή ,κατεβάζεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32251098&postcount=3 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts