Jump to content

To myphone.gr προτείνει: September's best

vlachaquito
 Κοινοποίηση

People's Choice  

850 members have voted

1. 1. People's Choice

• Nokia Lumia 820
      11
    • Nokia Lumia 920
      223
    • Samsung Note 2
      287
    • iPhone 5
      114
    • LG Optimus G
      51
    • Samsung Ativ S
      25
    • HTC 8S
      23
    • HTC 8X
      38
    • Motorola i/M
      38
    • Motorola Razr HD/Maxx HD
      40

Recommended Posts

προσωπικά κανένα από τα παρόντα κινητά δεν με κάλυψε!

όχι γιατι αποζητάω ένα υπερκινητό, προς Θεού! αλλά γιατί σαν Overall (specs,price κ.λ.π.) δεν υπάρχει κάτι στα γούστα μου. δηλαδή πρέπει να πάμε σε υψηλές τιμές για να βρούμε κάτι καλό.. ( και πάλι όχι τόσο καλό όσα είναι τα λεφτά που δίνεις!)

• Απαντήσεις 216
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω πως το 820 είναι λίγο υποτιμημένο με βάση τη ψηφοφορία. Θα έλεγα οτι μόνο και μόνο που μπορείς να του αλλάζεις χρώμα κάθε τόσο θα έχει μεγάλη πέραση τελικά. Μόνο μειονέκτημα η τιμή του αλλά καθίστε να δούμε μη βιαζόμαστε...
- There is no place like 127.0.0.1 -

Aπο την αρχη θα ψηφιζα κινητο με WP.

HTC 8X, λοιπον, απο μενα, αντι του 920 μονο και μονο για την επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη της HTC.

Σαν δευτερη επιλογη θα εβαζα το Note 2.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

απ οσους ψηφισαν το lumia, να δω ποσοι θα πανε να δωσουν τα λεφτα τους στη νοκια....ουτε οι μισοι.

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να βρω ένα πλεονέκτημα στην ασύρματη φόρτιση εκτός από τη στήριξη των κατά τόπους επιχειρήσεων ηλεκτρισμού από τις πιθανές απώλειες... Κάποιος...;
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

απ οσους ψηφισαν το lumia, να δω ποσοι θα πανε να δωσουν τα λεφτα τους στη νοκια....ουτε οι μισοι.

Γιατί, τι είναι η νόκια; Δηλαδή άμα κάποιος τα δώσει για τη samsung ή το γεμάτο προβλήματα iphone 5 θα 'ναι παραπάνω έξυπνος ή μάγκας;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Συζητάμε για τα κινητά του...Σεπτεμβρίου. Αν αλλάζαμε κινητό κάθε μήνα...Αλλά δεν.

Κινητό αλλάζεις από 6μήνες μέχρι 4 χρόνια χρόνια, ανάλογα την οικονομική σου κατάσταση και την ενασχόλησή σου με την τεχνολογία.

Οπότε αν οι μισοί από αυτούς που ψήφισαν το 920 το πάρουν είναι τεράστια επιτυχία (το ίδιο και για τα άλλα κινητά)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Πάντως επειδή διάβασα για προϊστορία της LG:Η ερώτηση είναι πιο κινητό αξίζει να πάρεις.Όχι να πεις την προϊστορία της εταιρείας και για τα προηγούμενα μοντέλα της καθώς και τί προβλήματα είχε προκαλέσει στο παρελθόν.

Εγώ το G έβαλα αλλά αν η τιμή του 8s είναι 330- τότε μακράν θα προτιμηθεί ειδικά μέχρι τα Χριστούγεννα που ίσως αν έχουμε ακόμα δουλειά και πάρουμε κανα δώρο να τσιμπήσω κάποιο άλλο μοντέλο(με προτίμηση στο G αν έχει 550€ μέχρι τότε).

Εγώ πάλι το βρίσκω λίγο για τα λεφτά του...

Αν ξεπεράσουμε το ότι ΟΛΑ τα κινητά αυτά είναι υπερκοστολογημένα και συγκρίνουμε το ένα με το άλλο, νομίζω ότι η αναλογία τιμής/χαρακτηριστικών γέρνει υπέρ του 920... Ή αλλιιώς, στα λεφτά του 820 βρίσκεις καλύτερα...

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να βρω ένα πλεονέκτημα στην ασύρματη φόρτιση εκτός από τη στήριξη των κατά τόπους επιχειρήσεων ηλεκτρισμού από τις πιθανές απώλειες... Κάποιος...;

Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα...

Μπορείς να έχεις τη βάση ασύρματης φόρτισης στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σου και το βράδυ που πας για νάνι απλά βάζεις το κινητό πάνω και φορτίζει.

Είναι ή όχι πιο εύκολο από το να βάζεις-βγάζεις το καλώδιο στην πρίζα μέσα στη νύχτα με τα μάτια μισοκλειστα από τη νύστα; ;)

Η "κινητή" ιστορία μου: Motorola T180, Nokia 3310, Nokia 3650, Motorola V3, Samsung D900, iPhone 3G, HTC 7 Trophy, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy S7 Edge

Μπορείς να έχεις τη βάση ασύρματης φόρτισης στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σου και το βράδυ που πας για νάνι απλά βάζεις το κινητό πάνω και φορτίζει.

Είναι ή όχι πιο εύκολο από το να βάζεις-βγάζεις το καλώδιο στην πρίζα μέσα στη νύχτα με τα μάτια μισοκλειστα από τη νύστα; ;)

Υπάρχουν ήδη βάσεις γι αυτή τη δουλειά. Θα μου πεις κάθε βήμα εμπρός καλό είναι, αλλά δεν είναι κάτι καινούριο που δεν το ξαναείδαμε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον προβληματισμό μου για τον ενθουσιασμό κάποιων.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Υπάρχουν ήδη βάσεις γι αυτή τη δουλειά. Θα μου πεις κάθε βήμα εμπρός καλό είναι, αλλά δεν είναι κάτι καινούριο που δεν το ξαναείδαμε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον προβληματισμό μου για τον ενθουσιασμό κάποιων.

Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του 920 θα είναι η οθόνη (σε ποιότητα, όπως λέγεται), η κάμερα και το νοκια maps.

Τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες που πλαισιώνουν.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

αν υπήρχε το xperia T στη λίστα, εγώ αυτό θα ψήφιζα. ήταν η έκπληξη του Σεπτεμβρίου

Συμφωνώ απόλυτα..... Δείχνει πολύ καλό.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Διαβασα αρκετές σελίδες εδω μέσα με διαφορες απόψεις. Κάποιες ερωτήσεις που έχω να κάνω χάρη διαλόγου:

1 Επέστρεψαν οι τίτανες???? Κάποτε τα λαλα ήταν κτήνη λόγω τεχνολογιας!καποτε. τωρα μπορούν και είναι μικρα ΑΛΛΑ προσφέρουν τεχνολογιά που φλερτάρει πολλα στοιχεία υπολογιστων! ναι οι εφαρμογες απαιτουν μεγεθος οθωνης!

2 Βαραίνει άλλους το μέγεθος, αλλούς το πλάτος κλπκλπ ναι υποκοιμενικο όπως και το γεγονος που άλλον τον χαλάει να έχει παντοφλά άλλον την ζητάει! διαφορετικες αναγκές!διαφορετικά θέλω!Μάλιστα τα θέλω και είναι ενας απο τους πολούς λόγους που είναι ωραια η ζωη μπορούν και αλλάζουν! Προς το παρών δίνω 5 φάσκελα στα μήλα και πάω σε android. Επίσης προς το παρών σε windows δεν γυρνάω με τον κανένα, τον απάλευτο, τον αδύνατο. ναι τώρα θα κανω μια αγορα λαλα (που...εχουν πάψει να είναι σκέτα λαλα τα είπαμε...)όταν με το καλλό φτάσω στην επόμενη αλλαγή...τότε θα επανεξετάσω. και πιθανων...να αλλάξω και πάλι. Γιατί πρέπει να υπάρχει οπως και δήποτε το καλυτεροτερο λαλα για όλους?γιατί να πω παντόφλα το noteII? γιατί να μην το πώ τηλέφωνο?σύμφωνοι διαφορετικη κατηγορία αλλά όλα τα άλλα τι είναι?

μήπως smartphone....μια ήδη υπάρχουσα κατηγορια η οποία...πλέων χάρη και στην τεχνολογική εξέλιξη...σπάει σε υποκατηγορίες-δημιουργουνται νεες

ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus

πλακα κανεις? μονο πιο ευκολο? σου λυνει τα χερια. ξερεις τι ειναι να βγαζεις την πριζα μεσα στην νυχτα με μισοκλειστα ματια?

σκοτωμα. ρε πατε καλα? σε λιγο θα θελετε να σας ξυνουν τα τηλεφωνα και να απαντανε μονα τους τα τηλεφωνα και να λενε οτι θελουν αυτα στον αλλον γτ ξερεις τι ειναι να ειναι το τηλεφωνο στο κομοδινο και να χρειαζεσαι να απλωσεις το χερι για να απαντησεις? σε πεθανε μιλαμε,

iphone xs max ipad 6th gen

Αγαπητε zubei για τον λογο που διαγραφηκαν τα μηνυματα σου, σου απαντησαν οι υπολοιποι. Η μια εβδομαδα ban ειναι γιατι δεν το εχεις καταλαβει ακομα. Καλη ξεκουραση :)

Έχω πάθει πλάκα με το Ativ, αλλά αυτό το κουμπί στη μέση, τι το θέλανε;

Lumia 920 για το 50 ευρώ που έχει παραπάνω, δεν το συζητώ!!!

Η ΝΟΚΙΑ τα είπε όλα με το 920. Ας τρέξουν και οι άλλοι να την προλάβουνε.

ΥΓ Ναι το 920 είναι ίδιο σχεδιαστικά με το 900, αλλά το 820;;;; Που τον ξαναείδαμε αυτόν τον σχεδιασμό; Και εμ εναλλασόμενα καλύματα;

πλακα κανεις? μονο πιο ευκολο? σου λυνει τα χερια. ξερεις τι ειναι να βγαζεις την πριζα μεσα στην νυχτα με μισοκλειστα ματια?

σκοτωμα. ρε πατε καλα? σε λιγο θα θελετε να σας ξυνουν τα τηλεφωνα και να απαντανε μονα τους τα τηλεφωνα και να λενε οτι θελουν αυτα στον αλλον γτ ξερεις τι ειναι να ειναι το τηλεφωνο στο κομοδινο και να χρειαζεσαι να απλωσεις το χερι για να απαντησεις? σε πεθανε μιλαμε,

μα όλα τα τηλέφωνα που αναφέρονται κανουν ήδη παπάδες σε σχέση με τηλέφωνα παλαιότερα! καινουρια gadget της ΝΟΚΙΑ και σίγουρα δεν μπορεί κανεις να τα κατακρίνει αρνητικα! και το siri και το Svoice, και το gps, και το touch screen κλπκλπ μα αν δεν σοκολήσουμε σε αυτά ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος το οτιδήποτε? ας μείνει με το 6110(αν διακρίνω καλλα που έχεις ως avatar)μια χαρά κλείσεις θα κάνει.
ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus

Για μένα τα αποτελέσματα δεν ειναι τυχαία.

Αν πετύχουν τα WP, θα γίνουν υπόθεση της Nokia, όπως θα είχαν γίνει και τα android αν είχαν αποφασίσει πριν 2 χρόνια να βγάλουν Nokia androids.

Η ψυχολογία του κοινού, δεν άλλαξε ξαφνικά τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν.

Οπως επι εποχής Symbian οι φιλανδοι πουλούσαν πολυ περισσοτερα απ όσα όλοι οι άλλοι μαζι, θα συνεχίζονται το ίδιο.

Κακά τα ψέματα, οταν κάποιος αποφασίζει να δώσει αρκετά χρήματα θα παει στο branded για εγγύηση.

Η Samsung βρήκε ανοιχτό πεδίο και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τροπο. Είχε την τεχνολογία, διόρθωσε το management και τους πήρε τα σοβρακα.

Συνεπώς αν τα WP κάνουν άλμα, τα ποσοστά στις πωλησεις θα διαμορφωθούν κάπως έτσι με μοναδική απόκλιση μεταξυ Sammy και HTC.

Σίγουρα δεν θα τα αγοράσουν όλοι όσοι ψήφισαν αφου οι android fans δεν είχαν αλλο σοβαρό εκπρόσωπο λογικό ηταν να πανε στο Note.

Στο ΝΟΚΙΑ πήγαν γενικώς όλοι οι fan της εταιρείας ας εχουν Symbian.

Παρολα όλα αυτα το γκάλοπ δίνει τις τάσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ξερεις τι ειναι να ειναι το τηλεφωνο στο κομοδινο και να χρειαζεσαι να απλωσεις το χερι για να απαντησεις? σε πεθανε μιλαμε

respect στο σχόλιο!! να τα βλέπουμε όλοι μας πόσο υπερβολικοί έχουμε γίνει!

Για μένα τα αποτελέσματα δεν ειναι τυχαία.

Αν πετύχουν τα WP, θα γίνουν υπόθεση της Nokia, όπως θα είχαν γίνει και τα android αν είχαν αποφασίσει πριν 2 χρόνια να βγάλουν Nokia androids.

Η ψυχολογία του κοινού, δεν άλλαξε ξαφνικά τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν.

Οπως επι εποχής Symbian οι φιλανδοι πουλούσαν πολυ περισσοτερα απ όσα όλοι οι άλλοι μαζι, θα συνεχίζονται το ίδιο.

Κακά τα ψέματα, οταν κάποιος αποφασίζει να δώσει αρκετά χρήματα θα παει στο branded για εγγύηση.

Η Samsung βρήκε ανοιχτό πεδίο και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τροπο. Είχε την τεχνολογία, διόρθωσε το management και τους πήρε τα σοβρακα.

Συνεπώς αν τα WP κάνουν άλμα, τα ποσοστά στις πωλησεις θα διαμορφωθούν κάπως έτσι με μοναδική απόκλιση μεταξυ Sammy και HTC.

Σίγουρα δεν θα τα αγοράσουν όλοι όσοι ψήφισαν αφου οι android fans δεν είχαν αλλο σοβαρό εκπρόσωπο λογικό ηταν να πανε στο Note.

Στο ΝΟΚΙΑ πήγαν γενικώς όλοι οι fan της εταιρείας ας εχουν Symbian.

Παρολα όλα αυτα το γκάλοπ δίνει τις τάσεις.

με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω η άποψη σου σχεδον σε όλα. Με NOKIA.... όχι όλοι οι fan της εταιρίας όμως. υπάρχουν πολοί που βγάζουν καντήλες ακόμα με WP. ένας απο δαύτους είμαι και εγώ. Αν/Ας κάνουν το άλμα... αν/ας δούμε το αποτέλεσμα των WP8 και....μετά θα γυρίσουμε σελίδα....για κάποιους σαν εμένα...σίγουρα όχι με το καλημέρα...ευχόμαι όμως για κάποιους σαν τον Γιάννη(ddr2)να βγούνε πραγματικά άστερια τα ρημάδια!!!Γιατί η Νοκια...έχει δειξη δειγματα γραφής...πολλα χρόνια στο χώρο. απο τις πρωτες και για εμένα...η καλύτερη. Μακάρι να μην προδωθει απο το λειτουργικο

με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω η άποψη σου σχεδον σε όλα. Με NOKIA.... όχι όλοι οι fan της εταιρίας όμως. υπάρχουν πολοί που βγάζουν καντήλες ακόμα με WP. ένας απο δαύτους είμαι και εγώ. Αν/Ας κάνουν το άλμα... αν/ας δούμε το αποτέλεσμα των WP8 και....μετά θα γυρίσουμε σελίδα....για κάποιους σαν εμένα...σίγουρα όχι με το καλημέρα...ευχόμαι όμως για κάποιους σαν τον Γιάννη(ddr2)να βγούνε πραγματικά άστερια τα ρημάδια!!!Γιατί η Νοκια...έχει δειξη δειγματα γραφής...πολλα χρόνια στο χώρο. απο τις πρωτες και για εμένα...η καλύτερη. Μακάρι να μην προδωθει απο το λειτουργικο

Ειναι πολυ εύκολο να δοκιμασεις απο τον να συχτηρεις :lol:

Εγω πάντα είχα και έχω τις αμφιβολίες μου αλλα αποφάσισα να δώσω 100€ για ενα μεταχειρισμένο WP7.5 ώστε να δώ απο κοντα και να έχω άποψη. Διαφορετικα ειναι άδικο να το απορρίπτουμε.

Πήρα ενα LG Optimus 7 που εχει παρόμοια specs με το Nexus S που επίσης έχω.

Εκει θα γίνει μια πλήρης σύγκριση λειτουργικών σε χρηστικοτητα, ταχύτητα, smoothness, κλπ

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλά όλα αυτά για το wireless, αλλά γιατί το συζητάτε λες και η nokia στο δίνει πακέτο με το κινητό;(εκτός και αν ανέφερε πουθενά κάτι τέτοιο). ωραία που έχει τη δυνατότητα αυτή, αλλά πρόκειται για ένα feature που απαιτεί την αγορά ενός επιπλεόν εξαρτήματος (wireless charger), με το ανάλογο κόστος.