Jump to content

panoramix13

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoramix13

  1. manage apps, all, και σκρολλάρεις μέχρι να το βρεις, κάνεις clear data μετά force stop, και τέλος πας system settings για να κάνεις check now
  2. τι εννοείς? δεν σε καταλαβαίνω :confused:
  3. είμαι με 3G. έκανα clear data, μετά force stop, και μετά πήγα System Updates (μάλιστα μου έγραφε σαν last checked 1/1/1970 lol)
  4. πως το κάνω αυτό?? όταν μπήκε το JB δεν έκανα κάτι τέτοιο edit : λολ το βρήκα αλλά τίποτα edit 2 : το ξανάκανα κι ένιωσε :P
  5. για τα 9020 είναι η αναβάθμιση ή και για τα 9023? με 9023 είμαι και δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα :confused:
  6. δεν διαφωνώ, απλά θα διευκολύνει πάρα πολύ η ύπαρξη της αυτόματης ενσωμάτωσης!
  7. αν υπήρχαν μόνο τα παλιά μέλη θα υπήρχε γενική μονοτονία. τα ίδια άτομα με γνωστές απόψεις over and over again. άρα χρειάζονται και οι νεότεροι που κακώς βάζεις στην άκρη με τον τρόπο σου...
  8. απλά δεν έβαλα όλον τον κόσμο στα ζητήματα :p και ναι, αντικειμενικότητα είναι κάτι το απόλυτο και εξήγησα πιο πάνω ότι πιστεύω πως όλα είναι υποκειμενικά μιας και τίποτα δεν είναι απόλυτο.
  9. η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι όλα είναι υποκειμενικά (για μένα). συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, ο καθένας με τα επιχειρήματά του. σεβαστές όλες οι απόψεις (διαφορετικές άρα και υποκειμενικές :p) κι εγω ευχαριστώ!
  10. στα πλαίσια του ερωτηθέντος δείγματος γιατί μπορεί η επιλογή του δείγματος να είναι λανθασμένη. σε συνέχεια του ζητήματος "δείγματισμός", δεν εμβάθυνα στα κριτήρια επιλογής, αλλά πήγα κατευθείαν στο ζήτημα της απόφασης. απίθανη περίπτωση δεν είναι γιατί, όπως είπα παραπάνω, όλα είναι θέμα του δείγματος. παράδειγμα ένα δείγμα φανατικών οπαδών του ολυμπιακού θα βγάλει στο 100% την άποψη ότι ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. άρα στο συγκεκριμένο δείγμα έχουμε το αποτέλεσμα ότι αντικειμενικά ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα ΟΜΩΣ έχει γίνει λάθος στην επιλογή του δείγματος. γιατί ήταν μονόπλευρη. δηλαδή για να βγει σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να πάρουμε ισάριθμους φιλάθλους των ομάδων της Super Leage χωρίς να έχουν ίχνος φανατισμού, και να βγάλουν όλοι στο 100% μία ομάδα. αυτό προφανώς δεν γίνεται ή θα γίνει πάρα πολύ δύσκολα. γι αυτο δεν είπα ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
  11. Παιδαριώδες? όχι βέβαια. μαθηματικά κάνουμε τώρα? δεν το νομίζω. για απόψεις μιλάμε όχι για επίλυση μαθηματικών άποψη...
  12. απίστευτη σειρά όσο ήταν ο Charlie, έχω δει όλα τα επισόδεια όταν μπήκε ο Κούτσερ έχασε πολύ η σειρά και σταμάτησα να την βλέπω o Charlie ήταν η καρδία της σειράς.
  13. μα αυτό εννοώ. αντικειμενικά=100%. δεν είπα ότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να αποδοθεί ως αντικειμενικά, είπα πως αν δεν υπάρξει 100% σε κάποια άποψη π.χ., τότε δεν υφίσταται αντικειμενικά. στο παράδειγμα που αποδίδεις, αν κάποιος , μέσα από ένα δείγμα ανθρώπων, πει οτι το 1ο είναι (γιατί αυτή είναι η άποψή του) τότε δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. αν όλοι πουν ότι είναι το 2ο τότε υπάρχει αντικειμενικότητα. βέβαια παίζει ρόλο και ο δειγματισμός!
  14. για να πούμε ότι αντικειμενικά ισχύει κάτι, πρέπει να είναι σύμφωνο το 100%. από την στιγμή που δεν είναι, παύει η αντικειμενικότητα. όπως λες, για τον ίδιο είναι ισοδύναμα, γενικα όμως δεν είναι. στο γενικά (δάσος) υπάρχει το ειδικά (δέντρο) μιας και το γενικά αποτελείτε από πολλά ειδικά. όταν ακόμα κι ένα δέντρο διαφέρει από το δάσος, τότε δεν μιλάμε για αντικειμενικότητα.
  15. και με το Update εννοώ το εξής : για να αποδεύγεται η (εσκεμένη ή μη) απάντηση posts από το ίδιο μέλος, σε ένα Thread, να μπει επιλογή μέσα από Phbb (ή όπως αλλιώς λέγεται δεν γνωρίζω ακριβώς) ώστε αυτόματα το φόρουμ "να βλέπει" ότι το ίδιο άτομα "καπάκι" ποστάρει κάτι άλλο κι έτσι να το εμφανίσει αυτόματα στο ίδιο ποστ. εννοώ με λίγα λόγια ότι για την αποφυγή Posts το ένα μετά το άλλο από τον ίδιο χρήστη, όταν ποστάρει κάτι (αμέσως ή λίγο πιο μετά χωρίς όμως να έχει μεσολαβήσει απάντηση από κάποιον άλλον) να ενσωματώνεται αυτόματα στο υπάρχον post σαν update. δεν ξέρω αν τα είπα σωστά αλλά ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ :p
  16. θα κυκλοφορήσουν όλα από το 2013? ή υπάρχουν εταιρείες που θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα Tablet Pc?
  17. όπως παλιά, που κάθε χρόνο περιμέναμε πως και πως να έρθει ο Δεκέμβριος να δούμε το νέο επισόδειο του LOTR! έτσι και τώρα!
  18. The Hobbit αν δεν κάνω λάθος θα είναι τριλογία, το είδα στο IMDB
  19. ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε όταν είδα το paranormal. το ίδιο και για τις ταινίες [REC]
  20. Καταρχάς δεν γνωρίζω αν έκανα σωστά που άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα εδώ , οπότε παρακαλώ αν έχω κάνει λάθος να διορθωθεί θέλω να κλείσω την πιστωτική που έχω, και κλείσω εννοώ πως θέλω να την ξεχρεώσω και να την.. "πετάξω" μια και καλή. πριν μερικές βδομάδες άνοιξα λογαριασμό στην Alpha Bank, και πριν από λίγες μέρες παρέλαβα και την κάρτα. είδα πως αυτή η κάρτα γράφει πάνω VISA (συγκεκριμένα κάτω δεξιά) ερώτηση λοιπόν. μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παρούσα κάρτα (και κατά συνέπεια ο παρόν λογαριασμός) για συνναλαγές στις οποίες εμπεριέχεται η VISA? δλδ λειτουργεί σαν πιστωτική? η απλά παρέχει την δυνατότητα να συναλλάσεσαι στο Ιντερνετ υπηρεσίες όπου υπάρχει η VISA, απλά αφαιρόντας το εκάστοτε ποσό από τον λογαριασμό? χωρίς επιπλέον τόκο. κι επίσης λειτουργεί και στο Google Play η κάρτα της Alpha?
  21. τα απεριόριστα ποτέ δεν είναι..απεριόριστα. παράδειγμα για τα δωρεάν λεπτά προς την ίδια εταιρεία, όλοι λένε απεριόριστα, ενώ είναι 1500. δυστυχώς έτσι είναι...και πάντα τα ψιλά γράμματα είναι που πρέπει να προσέχουμε.
×
×
  • Create New...