Jheremias Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Δεν πληρώνεις νετμόντ, όσες φορές και να καεί (και είναι πιθανό να σας καίγεται συνέχεια, γιατί είναι κακοφτιαγμένα και πρόχειρα). Φροντίστε να κάνετε upgrade το firmware του από το http://netmod.intracom.gr (έχει σαφείς οδηγίες. Αν δεν καταλάβετε πείτε να το κάνουμε πιο λιανά). Επίσης. Ο Οτε σου κάνει το λεγόμενο "χρησιδάνειο" του Νετμοντ. Αν πάψεις να έχεις isdn είσαι υποχρεωμένος ή να το επιστρέψεις, ή να το πληρώσεις. Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Όλα τα κουτιά έχουν την ίδια φιλοσοφία. Τα πληρώνεις όλα εφάπαξ και στο λογαριασμό δε φαίνεται απολύτως τίποτα. Αν ενδιαφέρεσαι για ΟΤΕ θα σου σύστηνα το ondsl kit, το οποίο είναι το μόνο που σου δίνει τη δυνατότητα στο τέλος να κρατήσεις μόνο τη γραμμή και έτσι να γλιτώσεις τη διαδικασία διακοπής-επανασύνδεσης I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Μόλις πήρα adsl γραμμούλα απο τον ΟΤΕ, και συνδρομή οτενετ, και linksys modem/router. Στο σπίτι έχω στην πρώτη πρίζα συνδεδεμένο το netmod. Αυτό συνδέεται με 4κλωνο καλώδιο με την πρίζα αυτή (τα 2 καλωδιάκια κανονικά και τα 2 έξτρα τα είχε βάλει μάγκας οτετζής να επιστρέφουν την 2η γραμμή που βγάζει το νετμοντ πάλι στην πρίζα και μέσα απο εκεί να συνδέονται σειριακά με όλες τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο έχω 2 τηλέφωνα. Το ένα πάνω στο νετμοντ και το άλλο σε μια απομακρυσμένη πρίζα του σπιτιού. Ούτε μερεμέτια ούτε τίποτα... Μέχρι που σήμερα δοκίμασα να βάλω την adsl γραμμούλα και διαπίστωσα ότι το σπλιττερ που δίνει ο οτενετ για να μπει πριν το νετμοντ είναι 2κλωνο! Έτσι χαλάει την επιστρεφόμενη απο το νετμοντ γραμμή και με αφήνει με ένα τηλέφωνο. Πήρα λοιπόν στον οτε στη γραμμή 1242 να συνεννοηθώ. Ο συνομιλητής μου (ο δεύτερος διότι ο πρώτος δεν έπιανε γρι) ξεκίνησε όχι με καλημέρα αλλά λέγοντας "ο συνάδελφος μου είπε ότι έχετε βάλει χέρι και έχει γίνει ένα μπάχαλο" κλπ κλπ. Οσο και να του εξηγούσα το βιολί του αυτός... Λοιπόν εγώ ζητάω αν υπάρχει 4κλωνο σπλιττεράκι οπότε θα κάνω δουλειά μου όπως πριν. Ξέρετε αν υπάρχει;; Ή μήπως θα μπορούσα το νετμοντ να το βάλω σε άλλη πρίζα και όχι στην πρώτη που θα μπει το adsl μοντεμ/ρουτερ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο συστημα με εσενα (ISDN) με ADSL και με το κολπο τις επιστροφης αλλα δεν παιζει κανενα ρολο το spliter για την επιστροφη!! Παιρνεις το καλωδιο του τηλεφωνου και το κουμπωνεις στο πριζακι του τοιχου που ερχεται η γραμμη σου την αλλη ακρη την κουμπωνεις στο spliter στην εισοδο "LINE" μετα παιρνεις αλλο καλωδιο και συνδεεις το modem στο "IN" και στο spliter στο "modem" επιτα με τριτο καλωδιο συνεεις το spliter "phone" στο netmod "isdn" ειναι το κλιπ που εχει μεσα στο καπακι που συνδεοταν η γραμμη σου! Ετοιμο! πρεπει βεβαια να μου πεις και τη modem εχεις!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Mα πως δεν παίζει ρόλο... Εμένα στην πρίζα δουλεύουν και τα 4 καλωδιάκια. Τα 2 εξτρά είναι που δέχονται την επιστροφή της μιάς τηλεφ. γραμμής του νετμοντ. Δηλαδή ως τώρα με μόνο ένα 4κλωνο καλώδιο τα έκανα όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Φως! Δεν είχα καταλάβει ότι μπορούσα να λύσω το νετμοντ εσωτερικά και να πάρω απο εκεί μέσα μόνο το 2-3 και να το ξαναεπιστρέψω στο νετμοντ. Το 1-4 έμεινε ώς είχε στην μία αναλογική του νετμοντ που συνδέεται στο 4κλωνο και απο εκεί στην πρίζα. Τώρα έβαλα στην πρίζα το 4κλωνο, το 2-3 στο σπλιττερ και από εκεί στο νετμοντ, το 1-4 στην αναλογική του νετμοντ και όλα ΟΚ! Sorry αν σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση (εκτός από τον κ@λοΟΤΕ γιατί αυτοί μόνο που δεν μου είπαν να γκρεμίσω όλο το σπίτι και να ξαναπεράσω καλώδια...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Dil gia na katalabw......Mporw na parw ena paketo xwris na plirwsw tpt sto prwto trimino NA KATHOMAI OSI WRA THELW kai meta to trimino menei o ISP kai to plirwnw kanonika ston logariasmo...swsta????Loipon...Ti taxutites einai diathesimes????Se poies times???Kai kata poso leei na balw to dsl etsi??(dil tha itan kalutero na ebaza kanoniki sundesi kai na plirwsw egw ena epilegmeno apo emena modem router)?????????Euxaristw gia tin prosoxi sas kai suggnwmi an sas kourasa????(episis pou tha mporousa na ta promitheutw..?????) :O Eyxaristw.... :) My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Μετά από πολύ καιρό με Vivodi shared LLU πήρα τη μεγάλη απόφαση να τη μετατρέψω σε full και να απαλλαγώ οριστικά από τον πΟΤΕ. Το κακό είναι ότι πλέον δεν μεταφέρεται η γραμμή από τον πΟΤΕ στη Βιβόδι έτσι ώστε να διακοπεί αυτόματα η συνδρομή σε αυτόν, αλλά η Βιβόδι φέρνει νέα γραμμή, οπότε πρέπει εγώ να κάνω αίτηση στον πΟΤΕ να την διακόψει. Εγώ όμως δεν είμαι Ελλάδα καθώς κάνω Εράσμους στη Γαλλία. Η αίτηση της διακοπής μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστεί να πάω εγώ στον πΟΤΕ (η γραμμή είναι στο όνομά μου); Σε περίπτωση που δε γίνεται να διακοπεί η γραμμή, αν απλά δεν πληρώσω το λογαριασμό και περιμένω να μου το κόψουν τι επιπτώσεις θα έχω; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas62 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Γεια σας ειμαι νεος και θελω να κανω μια συνδεση 3μηνη ondsl home (106 ευρω) ρωτωντας τους πωλητες για το μηνιαιο παγιο του οτε μου λενε διαφορετικες τιμες ? 14,90 --15,90 --18,90 +φπα ποια ειναι η σωστη τιμη. sτο ondsl economy επειδη δεν γνωριζω τα 1000mb τι σημαινουν? εγω απλως σερφαρω 3-6 ωρες την ημερα και τα κατεβασματα απο ιντερνετ ειναι πολυ λιγα με συμφερει να κανω μια τετοια συνδεση που το μηνιαιο παγιο ειναι μικρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 exw valei grammi apo ton ote kai mou dwsane auto to modem:TELINDUS 1130 ADSL ROUTER , alla otan einai syndedemeno kanei poly thoryvo sti grammi parolo pou exw valei splitter kai filtrakia sta tilefwna!pira til kai ton ote gia na mou katharisei tin grammi,alla mou lene ftaiei to modem kai oxi i grammi....kserei kapoios kati?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 15,9 χωρις ΦΠΑ είναι το πάγιο του ΟΤΕ. Τώρα για το αν σε συμφέρει αυτο το economy1000 εσύ μόνο το ξέρεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Μετά απο 3-6 ώρες στο NET και πρίν κλείσεις την σύνδεση, κάνε διπλό κλίκ στο εικονίδιο της σύνδεσης και θα δείς πόσα byte πήρες και έστειλες... Κάνε τους πολλαπλασιασμούς σου και θα καταλάβεις την απάτη και τις φάπες απο τις exta χρεώσεις που σε περιμένουν απο τα extra δεδομένα αν περάσεις το όριο Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Γεια σας ειμαι νεος και θελω να κανω μια συνδεση 3μηνη ondsl home (106 ευρω) ρωτωντας τους πωλητες για το μηνιαιο παγιο του οτε μου λενε διαφορετικες τιμες ? 14,90 --15,90 --18,90 +φπα ποια ειναι η σωστη τιμη. sτο ondsl economy επειδη δεν γνωριζω τα 1000mb τι σημαινουν? εγω απλως σερφαρω 3-6 ωρες την ημερα και τα κατεβασματα απο ιντερνετ ειναι πολυ λιγα με συμφερει να κανω μια τετοια συνδεση που το μηνιαιο παγιο ειναι μικρο. Κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα και εγώ όταν ενεργοποίησα το gprs στο κινητό μου ,πρίν αγοράσω Η/Υ.Ο υπολογιστής σου ανεβάζει και κατεβάζει δεδομένα συνέχεια, σε κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι και όχι μόνο όταν κατεβάζεις αρχεία.Εαν σερφάρεις 3-6 ώρες την ημέρα ούτε καν να διανοηθείς να αγοράσεις πακέτο με ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση.Flat-rate και μόνο :!: . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Στείλε εξουσιοδότηση, σε συγκενικό σου πρόσωπο . Αλλά αφού δε είσαι στην Ελλάδα τι την θέλεις την VIVODI? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas62 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 ευχαριστω παιδια για την ταχυτατη ενημερωση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώ ISDN με μία τηλεφωνική συσκευή και τον υπολογιστή. Σκοπεύω να αναβαθμιστώ σε ADSL/PSTN. Υπάρχει λόγος να προτιμήσω ADSL/ISDN? Θα χρεωθώ παραπάνω για την μετατροπή από ISDN σε ADSL/PSTN? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Δε γίνεται να αναβαθμιστείς σε ADSL/PSTN. Θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις την ISDN σου σε PSTN και κατόπιν να περάσεις σε ADSL, πράγμα το οποίο δε σε συμφέρει γιατί η μετατροπή χρεώνεται και επιπλέον θα χάσεις τα πλεονεκτήματα του ISDN. Βέβαια το πάγιο του ISDN είναι κάπως ακριβότερο αλλά κατ' εμέ αξίζει να το κρατήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Δε γίνεται να αναβαθμιστείς σε ADSL/PSTN. Θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις την ISDN σου σε PSTN και κατόπιν να περάσεις σε ADSL, πράγμα το οποίο δε σε συμφέρει γιατί η μετατροπή χρεώνεται και επιπλέον θα χάσεις τα πλεονεκτήματα του ISDN. Βέβαια το πάγιο του ISDN είναι κάπως ακριβότερο αλλά κατ' εμέ αξίζει να το κρατήσεις. Τι παραπάνω θα έχω με το ISDN? το δεύτερο τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ. Υπάρχει κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Τι παραπάνω θα έχω με το ISDN? το δεύτερο τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ. Υπάρχει κάτι άλλο? anagnorisi,kamia pithanotita ypoklopis epeidi to sima erxetai kodikopoiimeno mexri to netmod kai genikos kapoies ypiresies pou an exeis pstn kai stis perexoun tha plironeis polu parapano apo isdn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 anagnorisi,kamia pithanotita ypoklopis epeidi to sima erxetai kodikopoiimeno mexri to netmod kai genikos kapoies ypiresies pou an exeis pstn kai stis perexoun tha plironeis polu parapano apo isdn Mα και με ADSL/PSTN είναι κωδικοποιημένο το σήμα και έχει και αναγνώριση... δεν νομίζω να πλεονεκτεί κάπου το ADSL/ISDN. Κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 απορίες που θα φανούν σε όσους ξεκινάνε με ondslkit χρήσιμες υποθέτω: 1) Οταν πάω στο http://my.otenet.gr/ μου ζητάει κωδικό πελάτη (τον βρήκα μετά) και συνθηματικό πελάτη. Αν δεν τα ξέρεις τότε μπορείς να μπεις με username & password (τα οποία στα δίνουν απο ΟΤΕΝΕΤ). Ερώτηση: Το συνθηματικό πελάτη γιατί δεν το δίνουν;; 2) Oταν μπω στο http://my.otenet.gr/ και πάω στο WEB SELF CARE παρουσιάζει στην καρτέλλα "Γενικές πληροφορίες" τα εξής: Στην υπηρεσία ADSL Service γράφει OnDSL HOME 384 (Kit), Κατάσταση : Ενεργό Ημ/νία Έναρξης : 10/10/2005 Ημερομηνία Ενεργοποίησης : 14/10/2005 Ημ/νία Λήξης : <Αορίστου Χρόνου> Ποσότητα Υπηρεσίας : 1 Επιπλέον Ποσότητα : <Κανένα> και στην υπηρεσία ONDSLLINE γράφει Ομάδα Υπηρεσίας : OnDSL LINE Όνομα Υπηρεσίας : OnDSL LINE 384 (Kit) Μοναδικό Χαρακτηριστικό : το τηλέφωνό μου... Κατάσταση : Ενεργό Ημ/νία Έναρξης : 10/10/2005 Ημερομηνία Ενεργοποίησης : 14/10/2005 Ημ/νία Λήξης : <Αορίστου Χρόνου> Ποσότητα Υπηρεσίας : 1 Επιπλέον Ποσότητα : <Κανένα> στην καρτέλλα "λογαριασμοί" γράφει: Στοιχεία Λογαριασμού Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με το Λογαριασμό που επιλέξατε. Αρ. Λογαριασμού : ...................... Όνομα Λογαριασμού : Κατάσταση Λογαριασμού: Ενεργό Ημ/νία επόμενου κύκλου τιμολόγησης : 1/11/2005 Λογ/σμός Αντιπροσώπου : Όχι Τιμολόγιο/Απόδειξη/Λογαριασμός : Λογαριασμός Διάρκεια Κύκλου Τιμολόγησης : 1 Μήνας Τρόπος πληρωμής : ΜΕΤΡΗΤΑ / ΕΠΙΤΑΓΗ Διεύθυνση Χρέωσης Λογ/μού : ........................... Όνομα (ελληνικά) : .............. Επώνυμο (ελληνικά) : ............................. Διεύθυνση Χρέωσης Λογ/μού : ............ Πόλη Αποστολής Λογ/μού : ............. Ταχ. Κωδικός Λογ/μού : ........ Χώρα Αποστολής Λογ/μού : Ελλάδα Ηλεκτρονική Διεύθυνση : Τηλ. Εργασίας : ........................... Κινητό : Φαξ : Dunning Account Information : No Dunning Details Δεν θα έπρεπε να εμφανίζει κάπως ότι είναι προπληρωμένοι 3 μήνες;; Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει Ημ/νία επόμενου κύκλου τιμολόγησης : 1/11/2005 ? 3) Ποιά είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η χρέωση των 3 μηνών; 10 ή 14/10? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 To μόνο πλεονέκτημα ειναι οι 2 γραμμές. Και η ταχύτητα 64Κ αντί για 56Κ της PSTN. Τπτ παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisc Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Δηλαδή όταν περάσουν οι τέσσερις μήνες, αν αποφασίσεις να πας π.χ. στην HOL, η Forthnet επειδή δεν ανανεώνεις τη συνδρομή σου κόβει και τη γραμμή????? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 "Elementary, my dear Watson" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 και αν χρειαστεί κάτι άλλο, συνεχίζουμε εδώ ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts