lewton Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Αν πάψει να είναι μπ..έλο δε θα είναι η Vivodi που τόσο έχουμε αγαπήσει! :p Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 H afipnisi sto ISDN den ypostirizete episima apo ton OTE. Oute se kentro ericsson douleuei. tora giati douleuei se siemens den exo idea Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Να μας δώσεις και τα email τους, αγαπητέ surfer, να τους ενημερώσουμε από πρώτο χέρι για το τσαντήρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKR Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 tin patisame mia alla terma os edo. f..k tellas! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 60 λεπτα ΗΠΑ,καναδας κλπ.... και 15 λεπτα ελληνικο σταθερο??? ημαρτον.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Και με τη νεα εκδοση του firefox 1.0.2 τα ιδια. παντως εδω που τα λεμε δεν πειραζει, με τον ΙΕ μπαινει σφερα στa settings του 520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanagos Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Τελικά πάντως, δύσκολα κάποιος μπορεί να απαλλαγεί τελείως από τον IE. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hypocrisy Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 euxaristw prokatabolika http://www.myphone.gr/gallery/uploads/31475/hypocrisy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ξέρει κανείς τι καλώδιο χρειάζεται για σύνδεση του Panasonic KXTD816 με υπολογιστή? Ξέρω πως υπάρχουν δύο 25pin-25pin και 25pin-9pin. Θα προτιμήσω το πρώτο απλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρώ κάπου έτοιμο. :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ξέρει κανείς τι καλώδιο χρειάζεται για σύνδεση του Panasonic KXTD816 με υπολογιστή? Ξέρω πως υπάρχουν δύο 25pin-25pin και 25pin-9pin. Θα προτιμήσω το πρώτο απλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρώ κάπου έτοιμο. νομιζω οτι θες ενα null modem αλλα μπορει να κανω λαθος, ετοιμο μπορεις να βρεις εδω ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 νομιζω οτι θες ενα null modem αλλα μπορει να κανω λαθος, ετοιμο μπορεις να βρεις εδω ;) ευχαριστώ.. νομίζω κι εγώ οτι είναι null modem.. απλά ψάχνω κάποιο κατάστημα Αθήνα :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Αυτο γινετε γιατι δεν εχετε βαλει το τελευταιο firmware στο jedspeed. Οταν flasharete to jedspeed me to firmware θα πηγαινει ο firefox σφαιρα στο μενου του jedspeed. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εδώ και αρκετό καιρό έχω κάνει μια dsl 384 η οποία λειτουργούσε κανονικά. Κάποια στιγμή αγόρασα ένα Linksys wifi router για να μοιράσω τη σύνδεση μου με ένα άλλο pc. Για διάφορους λόγους, η σύνδεση δεν έχει γίνει ακόμα. Παρόλα αυτά πειραματίστηκα με το router. Έτσι, ενώ αρχικά δούλευα απ΄ευθείας με το Alcatel 530 (και δεν είχα κανένα προβλημα), όταν περνούσα τη σύνδεση από το Linksys (στην υποδοχή που έχει για να συνδεθεί με το modem), το pc δεν "έβλεπε" τίποτα. Αντίθετα όταν έβαζα και το modem και το pc σε δύο ports του linksys πήγαινε κανονικά. Κάποια στιγμή, έμαθα για ένα προγραμμα που πλέον το linksys έβλεπε τη γραμμή του dsl και από εκεί μέσω ενός port, το πήγαινα στο pc. Το έβαλα και η ταχύτητα έπεσε τραγικά, και το ξανάβαλα απ΄ευθείας στο modem. Όμως και πάλι η ταχύτητα είναι ψιλοχάλια (10-20 ΚΒ με ελάχιστες εκλάμψεις στα 30 και σπάνια στα 40...). Να σημειώσω όμως, ότι σχεδόν μόνιμα είμαι συνδεμένος σε torrent χωρίς να κατεβάζω σε ταχυτητα πάνω από 7-10 KB/sec συνολικά (εκτός από μια φορά που βρέθηκε ένας καλός Φινλανδός που μου έδωσε γύρω στα 40 για 5 λεπτά). Για uploads δε συζητάω. Στο DC++ έχω φάει γερό κράξιμο (ίσως φταίνε και οι ρυθμίσεις μου...). Παρόλα τα 7-10 ΚΒ του torrent, στο surf πάει πιο αργά από το 56αρι pstn. Δεν ξέρω αν επηρεάζει το torrent, το πρόγραμμα που πέρασα, το pc μου (Celeron 550MHz, 256 MB), ή ίσως κάποιες ρυθμίσεις στο Firefox που δουλεύω. Αν υπήρχε κάποια πρόταση από κάποιον έμπειρο από dsl θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 grapse oti xerete gia sundeseis adsl giati den prepei na ta stazoume ston ote me ta gigantia noumera tou.sthn agglia pou hmouna to eixan peripou tsampa kai edw treles times as broume to pio fthnw kai pio kalo!!! :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 η αναζητηση ειναι ο καλυτερος σου φιλος ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanagos Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Αυτο γινετε γιατι δεν εχετε βαλει το τελευταιο firmware στο jedspeed. Οταν flasharete to jedspeed me to firmware θα πηγαινει ο firefox σφαιρα στο μενου του jedspeed. Όντως, με την αναβάθμιση (3.A46) δουλεύει μια χαρά. Μου φαίνεται όμως πως δεν υπάρχει πια η επιλογή για αποθήκευση των ρυθμίσεων σε αρχείο και επαναφορά τους (στην καρτέλα Admin). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourouxa Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Κίνηση εντυπωσιασμού και απομάκρυνσης από το φλέγον πρόβλημα αυτής της εταιρίας: η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας dsl, ειδικά σε συνδρομητες που χρησιμοποιούν ΑΡΥΣ. Εμ, ένα ματσάκι STM-1 θέλει το παιδί και όχι γλιφιτζούρια. :down: Α, μη ξεχάσω: Καλό Πάσχα :) mpourouxa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Πραγματικά. Ψάξε ή ρώτα στο σωστό forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Ωραια διαφημησουλα http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Τί σύνδεση DSL προτείνετε να βάλω? Κατεβάζω συνέχεια τραγούδια και παιχνίδια και την χρειάζομαι επιγόντος. Ποια είναι η ταχύτερη και πιο οικονομική ταυτοχρόνως? (Μένω στην Ρόδο αν χρειάζεται αυτή η πληροφορία. Παρακαλώ βοηθήστε... :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aquarius Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Forthnet και πάλι Forthnet :) Δες και εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Mακρια από forthnet. Κοίτα tellas, hol, ακόμα και ΟΤΕνετ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 κλασική απάντηση θα σου δώσω. πάρε demo συνδέσεις να δοκιμάσεις... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 OK τωρα μπερδευτικα...Οι περισσοτεροι λενε forthnet αλλα Bayern7 γιατι μακρια απο forthnet? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Polla provlhmata. Posoi apo aytous pou lene forthnet exoun kai forthnet. Exw kai ksero. Tis teleytaies 2 vdomades einai APELPISTIKA ta pragmata. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts