Jump to content

Hypocrisy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Hypocrisy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ!;) Για το πρόβλημα ότι το κινητό ανοίγει μόνο όταν συνδέσω το φορτιστή λες να διορθωθεί αν κάνω αναβάθμιση?Στο site της Sony Ericsson το αναφέρει σαν αντιμετώπιση του προβλήματος όταν δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το κινητό, να συνδέσω τον φορτιστή, όπως και κάνω!! Μήπως θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου και τον φορτιστή και μια μπαλαντέζα για την περίπτωση που σβήσει?:confused: Ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware που πρέπει να βάλω?Έχω την R9A002.
  2. πώς απενεργοποιείται τελείως το 3G? Από ότι έχω καταλάβει μία εμφανίζεται το εικονίδιο του 3G και μία όχι, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκομαι, αν δεν κάνω λάθος.
  3. και σε μενα έβγαλε κάτι τέτοιο... Αλλά εγώ έχω άλλο πρόβλημα.Φόρτισα το κινητό κανονικά.Όταν πάω να το ανοίξω, παίζει το λογότυπο της Σόνι και μετά τίποτα!!!:mad: μετά από ΄λίγο ξαναπαίζει το λογότυπο:worry: Ο μόνος τρόπος να το ανοίξω είναι να βάλω το φορτιστή στο τηλέφωνο και στην μπρίζα!!!Τότε βγάζει ένα μήνυμα κάπως έτσι "το κινητό επανενεργοποιήθηκε για λόγους καλύτερης λειτουργείας" και ζητάει πιν κανονικά και ανοίγει. :!: Είναι πρόβλημα κάποιας ρύθμισης ή της συσκευής? Επίσης προχθές όταν το έβαλα να φορτίση κλειστό την πρώτη φορά με το που έβαλα το κινητό στην μπρίζα είχε ανοίξει κανονικά!!μόνο του και ζήτησε τις ρυθμίσεις γλώσσας κλπ...
  4. Όταν το έβαλα να φορτίσει άνοιξε και έβαλα την επιλογή γλώσσας, το άφησα μετά έκανε απανεκκίνηση και άρχισε να φορτίζει (η μπαταρία ήταν προφορτισμένη) και έδειξε πάνω στην μία ώρα ότι έχει φορτιστεί πλήρως! Τώρα δεν ξέρω αν θα το αφήσω 10 ώρες ή Αν θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να ξεφορτίσει για να το ξαναφορτίσω πλήρως:blink: είναι λίγο μπέρδεμα:wacko: Υ.Γ. Μέχρι τώρα τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου, την πρώτη φορά τα φορτίζω κάπου πέντε ώρες και μετά απλά φροντίζω μία,δύο φορές το μήνα να κάνω πλήρης φόρτιση με κλειστή την συσκευή.
  5. Πριν λίγο πήρα και εγώ το Μ600 από κατάστημα ΤΙΜ μέσω επιδότησης :) Το έβαλα να φορτίσει (πρώτη φόρτιση), στο κατάστημα είπαν 10 ώρες με κλειστή την συσκευή, στις γρήγορες οδηγίες της συσκευής αναγράφεται 2,5 ώρες.Υπάρχει καμία άποψη για το ποια γνώμη είναι προτιμότερο να ακολουθήσω? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...