Jump to content

vpanagos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vpanagos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όντως, με την αναβάθμιση (3.A46) δουλεύει μια χαρά. Μου φαίνεται όμως πως δεν υπάρχει πια η επιλογή για αποθήκευση των ρυθμίσεων σε αρχείο και επαναφορά τους (στην καρτέλα Admin).
  2. Τελικά πάντως, δύσκολα κάποιος μπορεί να απαλλαγεί τελείως από τον IE.
  3. vpanagos

    e-books

    Ρίξε μια ματιά στο http://www.gutenberg.org (Project Gutenberg).
  4. Ρίξε μια ματιά στο http://www.gutenberg.org (Project Gutenberg).
  5. Μόλις χθες έβαλα σύνδεση DSL με το jetspeed 520i της intracom. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: ενώ με τον IE το περιβάλλον με τις ρυθμίσεις του jetspeed δουλεύει κανονικά, όταν προσπαθώ να δουλέψω με τον firefox (έκδοση 1.0.1), υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση από τη στιγμή που βάζω τον κωδικό και μέχρι να εμφανιστεί η αρχική σελίδα ρυθμίσεων. Από εκεί και πέρα πάντως δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρει κάποιος αν αυτό συμβαίνει γενικά και πού μπορεί να οφείλεται;
  6. Ψάξιμο στο google και http://www.tweakxp.com/article139614.aspx
  7. Πάντως, αν οι φωτογραφίες που θέλεις να αποθηκεύσεις είναι μέσα στη σελίδα (και όχι μέσω link), μπορείς να κάνεις αποθήκευση σαν πλήρη ιστοσελίδα με τον IE ή τον firefox, και να τις έχεις όλες μέσα στον φάκελο που δημιουργείται.
  8. Αν θέλεις να συγκρίνεις δύο κελιά και ανάλογα με το αποτέλεσμα να βάζεις τιμή σε ένα άλλο, χρειάζεσαι τη συνάρτηση IF Π.χ. στο κελλί C1 γράφεις =IF(A1>B1;"Μεγαλύτερο";"Μικρότερο)
  9. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ στη δουλειά τον ccproxy. Μικρός, ελαφρύς, αξιόπιστος, αν το μόνο που θέλεις είναι απλό proxy (όχι dhcp, NAT, μοίρασμα του bandwidth) δοκίμασέ τον. Μπορείς να τον βρεις εδώ: http://www.youngzsoft.net/download.htm
  10. Δοκίμασε να σώσεις το αρχείο του excel σαν κείμενο οριοθετημένο με tab (csv). Μετά στο address book, κάνεις Αρχείο->εισαγωγή->Άλλο βιβλίο διευθύνσεων->Αρχείο κειμένου Ορίζεις σε ποιο πεδίο του address book θα αντιστοιχήσεις την κάθε στήλη και τα περνάς.
  11. Δεν έχω δει και δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Τα αρχεία mod είναι παρόμοια με τα midi (με ήχους, νότες κτλ). Παλιότερα είχα δει πάντως προγράμματα που μετατρέπανε αρχεία mod σε midi και αντίστροφα.
×
×
  • Create New...