Jump to content

TSAMBIKOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    194
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSAMBIKOS

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TSAMBIKOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατάλαβα..Δεν πειράζει!Συνέχισε έτσι..Χαίρομαι που ασχολείσαι ακόμα με το Χ8 αν και έχει "γεράσει"..
  2. Έτσι φαίνεται...Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνω πάλι μαύρο ε?
  3. Μπράβο Jim! Ακόμα ένα καλό tweak! Το παλιό background στις ρυθμίσεις όμως δεν φαίνεται καθαρά! Πρέπει να έχει μικρή ανάλυση..Είναι το tweak έτσι ή μήπως το δείχνει μόνο σε εμένα έτσι?
  4. Μα αν ανοίξω τα τραγούδια από την memory του κινητού τότε η διαδρομή θα είναι αυτή που κάνει κ το κινητό....Βασικά το δοκίμασα κ δεν έπιασε αλλά λέω μήπως έπρεπε να αποθηκέυσω την λίστα σε καμιά άλλη μορφή...thnx anyway
  5. Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορώ να φτιάξω playlist για τον walkman player του κινητού μέσω του windows media player ?
  6. LOL... 1,2 εκ ευρώ για αυτά τα λογότυπα??? ελεινά είναι...:lol:
  7. Τελικά κατάφερα να δω βίντεο από m.youtube...Χρειάστηκε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο firewall του ρούτερ, ενεργοποίησα όλες τις TCP/UDP (1,65535 αφού δεν έβρισκα ποια θυρα έπρεπε) για την IP του w960 μου κ από σήμερα μπορώ να δω κ βιντεάκια youtube.. :D
  8. Δίπλα από τις μπάρες του σήματος έχει μια κεραία..Πατάς πάνω της κ ανοίγει ενα παράθυρο WLAN..Μετά πατάς ανίχνευση κ λογικά θα βρίσκει το όνομα του wifi,πατάς σύνδεση κ αν έχεις κ κωδικό τον βάζεις..Όταν συνδεθεί θα δεις μια μικρή εικονίτσα με την γη... Τι δεν έχει φλας στο βίντεο???:mad:
  9. Ααα ΟΚ τότε, να περιμένουμε για τον player...Ευχαριστώ :)
  10. Ναι η αλήθεια είναι πως μου τρώει σχεδόν όλη τη μπαταρία από το πρωί ως το βράδυ με αρκετή χρήση...Oκ το βάζω να φορτίζει το βράδυ αλλά δν ξέρω αν είναι καλό για την μπαταρία :confused:...Κανείς για το πρόβλημα με τα βίντεο:(?
  11. Γειά σας..Μετά από 2 μέρες χρήσης του κινητού μπορώ να πώ ότι τα αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του..!Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Όλη μέρα στο νετ μέσω wifi είμαι :D Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα βίντεο του youtube - m.youtube ...Φορτώνουν κανονικά μέχρι το 100% αλλά δεν παίζουν κ μετά κολλάει ο player.Έχετε κ σεις το ίδιο πρόβλημα?
  12. http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/c028.gif "No Music, No Life" :music:
×
×
  • Create New...