Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρέπει δηλαδή να προσθέσεις στην εργασία σου voicenet η οποία είναι θυγατρική της ΟΤΕΝΕΤ και άρα και του ΟΤΕ και λειτουργεί κανονικά

την ΝΕΤΟΝΕ που λειτουργεί κανονικά

και την ΗΟL

Η ΤΙΜ έχει άδεια σταθερής αλλά δεν δραστηριοποιείται ακόμα

η Econophone αγνωείται ( το site δεν δουλεύει ) και για την Grapes γνωρίζω

ότι η άδεια της ανεκλήθη την 03-06-2004

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα σου έλεγα οτι το λάθος που έκανες (και συνεχίζεις να κάνεις) είναι ότι έφυγες από την Αγγλία και μένεις στην Ελλάδα!:lol:

Ίσως αν πάρεις πολλά, πολλά τηλέφωνα στο 121 που είναι οι βλάβες του ΟΤΕ, να πιάσεις ένα 90άρι... αν θες μεγαλύτερη ταχύτητα, τράβα καλούμπα από την αγγλία...:p

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Καλη προσφορα αλλα πρεπει να εχεις και καποιον να μιλησεις! ποσοι γνωστοι σου εχουν tp;

Αυτο το προγραμμα μαλλον συμφερει περισσοτερο επαγγελματιες που μιλανε μεταξυ τους συνεχεια και εχουν και ολοι tp! :)

Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ομως ειναι το

*Διάρκεια ισχύος Δωρεάν ομιλάς 'ένας χρόνος'

Δηλαδη μετα τον 1 χρονο θα υπαρχει οριο ή επιπλεον παγιο; ;)

πρέπει δηλαδή να προσθέσεις στην εργασία σου voicenet η οποία είναι θυγατρική της ΟΤΕΝΕΤ και άρα και του ΟΤΕ και λειτουργεί κανονικά

την ΝΕΤΟΝΕ που λειτουργεί κανονικά

και την ΗΟL

Η ΤΙΜ έχει άδεια σταθερής αλλά δεν δραστηριοποιείται ακόμα

η Econophone αγνωείται ( το site δεν δουλεύει ) και για την Grapes γνωρίζω

ότι η άδεια της ανεκλήθη την 03-06-2004

H Econophone εχει σταματήσει εδώ και καιρό..

-Columbia telecom

-Web communications (εαν υπάρχει ακόμα)

-Alpha Phone

Νομίζω οτι αυτές λειτουργούν χρησιμοποιώντας κόμβους άλλων εταιριών

Ακριβως ετσι ειναι, και οι 3 δεν εχουν ιδιοκτητο δικτυο και 'παιρνουν' απο αλλους. :)

edit

H Cοlumbia αν θυμαμαι καλα νοικιαζει απο την Cosmoline. :O

Καλη προσφορα αλλα πρεπει να εχεις και καποιον να μιλησεις! ποσοι γνωστοι σου εχουν tp;

Αυτο το προγραμμα μαλλον συμφερει περισσοτερο επαγγελματιες που μιλανε μεταξυ τους συνεχεια και εχουν και ολοι tp! :)

Δηλαδη μετα τον 1 χρονο θα υπαρχει οριο ή επιπλεον παγιο; ;)

-Στην χειρότερη περίπτωση την βάζεις μαζί με κάποιο άτομο που μιλάς πολύ και μιλάς απεριόριστα (μονο με το πάγιο).

-Με βάση τα δεδομένα η προσφορά θα τελειώσει σε ένα χρόνο. Ανάλογα με την επιτυχία θα κάνουν παράταση.

-Εαν το κάνεις συννενοημένα με αρκετούς φίλους νομίζω πως συμφέρει πολύ.

σημ. Η tp έχει ανακοινώσει νέες μειωμένες τιμές για τα κινητά.

Kαλημερα παιδια θα ηθελα να παρω κι εγω ενα πακετο και θελω να ρωτησω...αν παρω πακετο το modem που θα δινει θα εχει τι δυνατοτητα να κατεβασει απο τορεντ η p2p προγραμματα?ποιο μου προτεινεται?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Rwtisa ena paidi kai etsi mou eipe ironmaiden telos pantwn poio kouti na agorasw re paidia pou na xei kai kalo modem tis forthnet aksizei?to exei kaneis sas na mou pei?kai kati allo to kouti se desmeuei se kati?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Οχι δεν πιστεύω να μην λειτουργεί σε Torrent και P2P. Πάντως σου προτείνω να πάρεις το ADSL-in a-Box Wi-Fi που έχει και ασύρματο router δηλαδή ποιο καλό εξοπλισμό. Να ξέρεις πάντως οτι τα USB Modem δεν κάνουν για torrents γιατι μπουκώνουν απο τις πολλές συνδέσεις και πολλές φορές κρασάρει ο υπολογιστής. Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση στο κουτί, είναι 6 μήνες και αυτό. Αν θες συνεχίζεις αν θες όχι........

Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413)

Paidia dld oloi eiste tis gnwmhs gia forthnet in a box?to paketo me to aplo modem ti modem dinei aksizei i einai mapa? Poio allo kouiti aksizei kai apo thema eksoplismou?den me endiaferei toso na einai asyrmato kati aplo thelw.

POIO PAKETO DSL NA DIALEKSW?FORTHNET?HOL?CONN X?VIVODI I KAPOIO ALLO?APANTHTE MOU TO THELW GIA NA KATEVAZW APO TORRENTS ALLA KAI APO P2P.DEN ME ENDIAFEREI NA EINAI WIRELESS ALLA O EKSOPLISMOS TOU NA EINAI KALOS PEITE MOU THN GNWMH SAS POIO PAKETO KAI GIATI.:)

sorry tn97...pisteya pws ekei htan h thesh tou

sorry tn97...pisteya pws ekei htan h thesh tou

No problem. Οι Διαξιφισμοί αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν μόνο με την κινητή τηλεφωνία, γι'αυτό και το δικό σου θέμα μεταφέρθηκε εδώ.

Κάνω πολλά τηλέφωνα υπεραστικά.

Θελω να εκμεταλλευτω το ανοιγμα της ελληνικης τηλεπικοινωνιακης αγορας χωρις ομως να δεσμευθω με κανενα εναλλακτικο παροχο.

Πχ, θα με βολευε αν υπηρχε μια καρτα, ή κατι αναλογο, και επιλεκτικα, οποτε εγω το θελησω, να δρομολογω τα υπεραστικα μου τηλεφωνα μεσα απο εναλλακτικο φορεα, χωρις ομως καμια αλλη δεσμευση περαν απο την καρτα που θα αγορασω. Ανώνυμα, περιστασιακά, χωρίς να μιλώ με κανεναν υπευθυνο εταιρίας κλπ. Αυτονομα και ανεξαρτητα, χωρις δεσμευσεις.

Ουτε να δωσω πουθενα τα στοιχεία μου, ούτε να μου έρθει κανενας λογαριασμός, ούτε να εχω την παραμικρη δεσμευση.

Να μιλω με προνομιακη και οικονομικα συμφερουσα(πιο πολυ απο αυτες του οτε) χρεωση, απο σταθερο σε σταθερο.

Δεν γνωριζω τι σχετικο υπαρχει στην αγορα.

Τι μου προτεινετε?

Θα τα ξαναπώ πάλι:

Ντροπή και αίσχος να έχουν 2 τιμοκαταλόγους για χρεώσεις στα κινητά. Εναν με εμφάνιση αριθμού στην αναγνώριση κλήσης του άλλου και έναν χωρίς. Σε αυτή τη χώρα πληρώνουμε για να έχουμε απόκρυψη (μέχρι πριν λίγο), πληρώνουμε για να έχουμε αναγνώριση και τώρα πληρώνουμε γα να βγαίνει ο αριθμός μας στον άλλον που πληρώνει για να έχει αναγνώριση!!!

Σε λίγο θα μας βάλουν και χρέωση για την άρση του ακουστικού από τη βάση του.

Θα τα ξαναπώ πάλι:

Ντροπή και αίσχος να έχουν 2 τιμοκαταλόγους για χρεώσεις στα κινητά. Εναν με εμφάνιση αριθμού στην αναγνώριση κλήσης του άλλου και έναν χωρίς. Σε αυτή τη χώρα πληρώνουμε για να έχουμε απόκρυψη (μέχρι πριν λίγο), πληρώνουμε για να έχουμε αναγνώριση και τώρα πληρώνουμε γα να βγαίνει ο αριθμός μας στον άλλον που πληρώνει για να έχει αναγνώριση!!!

Γιατί το βρήσκεις αρνητικό αυτό? Είναι αρνητικό το να έχεις δικαίωμα επιλογής;

Να στο πω αλλιώς. Δεν σε χρεώνουν επιπλέον για να έχεις αναγνώριση καλούντος, αλλά σου κάνουν έκπτωση όταν δεν έχεις.

Ανάλογη πρακτική, ακολουθεί η Forthnet.

H Tellas πάλι χρεώνει 1,79 το μήνα ανά γραμμή.

Είναι αρνητικό το να έχεις δικαίωμα επιλογής;

Το δικαίωμα επιλογής είναι καλό. Εδώ όμως δεν πρόκειται για τέτοια περίπτωση αλλά για εμπορικό τέχνασμα οικονομικής αφαίμαξης.

Να στο πω αλλιώς. Δεν σε χρεώνουν επιπλέον για να έχεις αναγνώριση καλούντος, αλλά σου κάνουν έκπτωση όταν δεν έχεις.

Ωραία προσέγγιση! Εμπορική θα έλεγα. Μου θυμίζει όταν πήγα να ζητήσω πριν χρόνια αύξηση στην 1η μου δουλειά και ο διευθυντής μου μου έκανε ανάλυση για το πόσο του κοστίζω μέχρι που στο τέλος έπρεπε και να τον ευχαριστήσω για την άυξηση που δε μου έκανε. Ευτυχώς έφυγα.

Ανάλογη πρακτική, ακολουθεί η Forthnet.

H Tellas πάλι χρεώνει 1,79 το μήνα ανά γραμμή.

Δε λέω και κάποιοι άλλοι αυτή την κλεπτοπρακτική ακολουθούν. Υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν την ακολουθούν πχ Q-telecom, vivodi και άλλοι.

...

Γιατι, λογικο δεν ειναι...αμα εσυ τραβας το ακουστικο για ψυλλου π!δ!μα καθε λιγο και λιγακι, δεν απασχολεις το δικτυο...εεεε!!!???????

Στα νεα τηλεφωνα λοιπον, θα υπαρχει μια lcd οθονιτσα πανω στο ακουστικο που θα σου δειχνει ποσες φορες σηκωσες το ακουστικο...ο παροχος θα τις πολλαπλασιαζει με τη χρεωση που εχει ανα αρση (:p ) και θα σε χρεωνει! :p

...

Εγραψες :p

Μου θυμισες εκεινο το ανεκδοτο που πηγε ενας να παρει σερβιετες για τη γυναικα του και εφυγε με βαρκα και καλαμι ψαρεματος!! (να 'ναι καλα ο πωλητης) :p

Στα ευρυζωνικά έχεις ήδη ρωτήσει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=130407 ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...