MIXALHS_PSYCHO Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Για να το πουλήσουν και να πάρουν Samsung!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 ερωτηση!! αν αλλαξω καρτα σιμ οι επαφες θα μεινουν στο τηλ απο την παλια σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αν τις εχεις συγχρονισει με itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αν τις εχεις συγχρονισει με itunes Τις εχω στο icloud το ιδιο δεν ειναι?:O να ρωτησω κ κατι αλλο γιατι εχουμε μια απορια με κατι φιλους χρηστες iphone αλλα ασχετους σαν εμενα..:D Developer τι ειναι ακριβως? κ πως γινεται καποιος? με το να ειναι καποιος εχει καποια προνομια παραπανω απο τους απλους χρηστες?:O ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις που κανω αλλα ειχαμε αυτη την απορια..:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 developer ειναι αυτος που φτιαχνει και δοκιμαζει τα update - διορθωνει!! ειναι τεχνικος κυριως και δουλευει πανω στον κωδικα προγραμματισμου που ειναι γραμμενο το Ios! δεν εχει καποια προνομια παραπανω οσο αφορα του απλους χρηστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 developer ειναι αυτος που φτιαχνει και δοκιμαζει τα update - διορθωνει!! ειναι τεχνικος κυριως και δουλευει πανω στον κωδικα προγραμματισμου που ειναι γραμμενο το Ios! δεν εχει καποια προνομια παραπανω οσο αφορα του απλους χρηστες... Αααα!!!!! Ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 εβαλα σιμ κοσμοτε οταν εκανα συγχρονισμο με το itunes με ρωτησε οτι διατιθεται ενημερωση για τις ρυθμισεις φορεα εννοει LTE;αξιζει η αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 εβαλα σιμ κοσμοτε οταν εκανα συγχρονισμο με το itunes με ρωτησε οτι διατιθεται ενημερωση για τις ρυθμισεις φορεα εννοει LTE;αξιζει η αλλαγη; Εάν στην περιοχή σου έχει lte και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, αξίζει. Αλλιώς να μην το κανείς γιατί θα έχεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Εχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος όταν συνδέεται σε 4g ότι κολλάει σαν τρελό; Ούτε η οθόνη υπακούει ούτε τίποτα ... Ξεκολαει μόνο του και άντε πάλι Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Εχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος όταν συνδέεται σε 4g ότι κολλάει σαν τρελό; Ούτε η οθόνη υπακούει ούτε τίποτα ... Ξεκολαει μόνο του και άντε πάλι Αυτό είναι πολύ σοβαρό αν ισχύει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Εχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος όταν συνδέεται σε 4g ότι κολλάει σαν τρελό; Ούτε η οθόνη υπακούει ούτε τίποτα ... Ξεκολαει μόνο του και άντε πάλι αρχικα πρεπει να μας πεις 1.ποια εκδοση λογισμικου εχεις. 2.σε ποιο δικτυο εισαι 3.αν εχεις κανει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. η αδερφη μου παντος με voda και την beta2,δεν εχει κανενα προβλημα ,και ουτε ειχε με την τελευταια επισημη. Αν και Κερκυραια ετυχε λιγες μερες Αθηνα και πηγαινε μια χαρα το 4g. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zellps2 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 σημερα και εγω πηγα σε ενα καταστημα οτε να ενεργοποιησω το lte ο υπαληλος μου ειπε σε κανα 10λεπτο καντο επανεκινηση και το εκανα, λτε δεν ειδα ομως, μενω νεα σμυρνη και φοραει την 6.1.4., τις ρυθμισεις του φορεα απο το ιτυνες τις ειχα περασει πιο νωρις! να μην παιζει 4γ στην περιοχη μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghi_tt Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 σημερα και εγω πηγα σε ενα καταστημα οτε να ενεργοποιησω το lte ο υπαληλος μου ειπε σε κανα 10λεπτο καντο επανεκινηση και το εκανα, λτε δεν ειδα ομως, μενω νεα σμυρνη και φοραει την 6.1.4., τις ρυθμισεις του φορεα απο το ιτυνες τις ειχα περασει πιο νωρις! να μην παιζει 4γ στην περιοχη μου?? Επειδη μενω Ν.Σμυρνη παιζει κανονικα 4G και απο cosmote αλλα και απο vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zellps2 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 ωραια πραματα, αυριο θα ξαναπαω στο καταστημα η θα τους παρω τηλ να δω τι διαολο φταιει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδιά έχει πρόβλημα με τις νυχτερινές λήψης με το φλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Λοιπόν όντως το προβλημα υπαρχει και ειναι γνωστό πολύ καιρό, εχω την 6.1.4 με Cosmote. Αν κάνετε ενα Googlαρισμα με θα δειτε οτι ισχύει. Κολλάει η οθόνη του κινητου μόλις μπαίνει στην LTE μπάντα!!! κάτι που γιαυτόν τον λόγο βγήκε η 6.1.4 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Νέες ρυθμίσεις παρόχου vodafone bulletproof μέχρι και την πρώτη beta του iOS 7 που διώχνουν τον διακόπτη LTE και επαναφέρουν αυτόν του 3G, για όποιον δεν του είναι χρήσιμος και δεν θέλει το LTE!!! https://mega.co.nz/#!BhpFmSwJ!RUpBAXVzBajcnyNhnCGy70N4lFZB65e4pgeNfcaqwYs Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermioni Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 αιφόνι!!!το αγαπώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 καλησπερα.. εχω ενα θεματακι με τα email.. εχω λογαριασμο gmail εχω προσθεσει τον λογαριασμο κανονικα κ μεχρι πριν λιγες μερες οταν ειχα email μου ερχοταν ενημερωση ..τις τελευταιες μερες πρεπει να μπω μεσα στα email να κανω ανανεωση για να μου εμφανισει τα email που εχω ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 καλησπερα.. εχω ενα θεματακι με τα email.. εχω λογαριασμο gmail εχω προσθεσει τον λογαριασμο κανονικα κ μεχρι πριν λιγες μερες οταν ειχα email μου ερχοταν ενημερωση ..τις τελευταιες μερες πρεπει να μπω μεσα στα email να κανω ανανεωση για να μου εμφανισει τα email που εχω ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?? :O Κατέβασε την εφαρμογή gmail για να λύσεις οριστικά το θεμα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Λοιπόν όντως το προβλημα υπαρχει και ειναι γνωστό πολύ καιρό, εχω την 6.1.4 με Cosmote. Αν κάνετε ενα Googlαρισμα με θα δειτε οτι ισχύει. Κολλάει η οθόνη του κινητου μόλις μπαίνει στην LTE μπάντα!!! κάτι που γιαυτόν τον λόγο βγήκε η 6.1.4 Καλήμερα παιδιά νέος στο ιφονι ... μου είπαν από το μαγαζί που το πήρα ότι καλύτερα να περιμένω πάντα όταν βγαίνει μια αναβάθμιση την επόμενη ... γιατί πάντα έχει προβλήματα ... θέλω να αλλάξω το γύρισμα της οθόνης και δεν ξέρω πως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Καλήμερα παιδιά νέος στο ιφονι ... μου είπαν από το μαγαζί που το πήρα ότι καλύτερα να περιμένω πάντα όταν βγαίνει μια αναβάθμιση την επόμενη ... γιατί πάντα έχει προβλήματα ... θέλω να αλλάξω το γύρισμα της οθόνης και δεν ξέρω πως :( Μήπως σου είπαν και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να υλοποιηθεί αυτή η εξυπνάδα με την αναβάθμιση; Αν και με αυτή τη λογική, δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε αναβάθμιση. Δεν θέλεις να γυρνάει η οθόνη; Διπλό κλικ στο home button, slide δεξιά και κανείς κλικ το κουμπί που έχει ένα κυκλικό βέλος. Edited July 1, 2013 by makis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλήμερα παιδιά νέος στο ιφονι ... μου είπαν από το μαγαζί που το πήρα ότι καλύτερα να περιμένω πάντα όταν βγαίνει μια αναβάθμιση την επόμενη ... γιατί πάντα έχει προβλήματα ... θέλω να αλλάξω το γύρισμα της οθόνης και δεν ξέρω πως :( Τι εννοεις το γυρισμα? Τι λογικη εχει αυτο? Και η επομενη μπορει να εχει προβληματα. Απλα καλο ειναι να περιμενεις λιγο να δεις εντυπωσεις απο αλλους χρηστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ενα 90% οσων δουλευουν σε αυτα τα καταστηματα ειναι βλακες που δεν εχουν ιδεα τι βγαινει απο το στομα τους και με μια βασικη εκπαιδευση που τους κανει η εταιρια παιζουν τους Αϊνσταϊν και δινουν τετοιες εκπληκτικες και βαρυγδουπες συμβουλες οπως το ιστορικο δωδεκαωρο φορτισμα της μπαταριας το οποιο ειμαι σιγουρος πως ακομα το λενε Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 μπορουμε να περασουμε το iOS7 beta2? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts