Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν τις εχεις συγχρονισει με itunes

Τις εχω στο icloud το ιδιο δεν ειναι?:O

να ρωτησω κ κατι αλλο γιατι εχουμε μια απορια με κατι φιλους χρηστες iphone αλλα ασχετους σαν εμενα..:D

Developer τι ειναι ακριβως?

κ πως γινεται καποιος?

με το να ειναι καποιος εχει καποια προνομια παραπανω απο τους απλους χρηστες?:O

ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις που κανω αλλα ειχαμε αυτη την απορια..:O:O

developer ειναι αυτος που φτιαχνει και δοκιμαζει τα update - διορθωνει!! ειναι τεχνικος κυριως και δουλευει πανω στον κωδικα προγραμματισμου που ειναι γραμμενο το Ios! δεν εχει καποια προνομια παραπανω οσο αφορα του απλους χρηστες...

developer ειναι αυτος που φτιαχνει και δοκιμαζει τα update - διορθωνει!! ειναι τεχνικος κυριως και δουλευει πανω στον κωδικα προγραμματισμου που ειναι γραμμενο το Ios! δεν εχει καποια προνομια παραπανω οσο αφορα του απλους χρηστες...

Αααα!!!!! Ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια!!!!!!!!!!!!!!!!!

εβαλα σιμ κοσμοτε οταν εκανα συγχρονισμο με το itunes με ρωτησε οτι διατιθεται ενημερωση για τις ρυθμισεις φορεα εννοει LTE;αξιζει η αλλαγη;

εβαλα σιμ κοσμοτε οταν εκανα συγχρονισμο με το itunes με ρωτησε οτι διατιθεται ενημερωση για τις ρυθμισεις φορεα εννοει LTE;αξιζει η αλλαγη;

Εάν στην περιοχή σου έχει lte και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, αξίζει. Αλλιώς να μην το κανείς γιατί θα έχεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

Εχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος όταν συνδέεται σε 4g ότι κολλάει σαν τρελό; Ούτε η οθόνη υπακούει ούτε τίποτα ... Ξεκολαει μόνο του και άντε πάλι
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Εχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος όταν συνδέεται σε 4g ότι κολλάει σαν τρελό; Ούτε η οθόνη υπακούει ούτε τίποτα ... Ξεκολαει μόνο του και άντε πάλι

Αυτό είναι πολύ σοβαρό αν ισχύει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αρχικα πρεπει να μας πεις

1.ποια εκδοση λογισμικου εχεις.

2.σε ποιο δικτυο εισαι

3.αν εχεις κανει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.

η αδερφη μου παντος με voda και την beta2,δεν εχει κανενα προβλημα ,και ουτε ειχε με την τελευταια επισημη.

Αν και Κερκυραια ετυχε λιγες μερες Αθηνα και πηγαινε μια χαρα το 4g.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σημερα και εγω πηγα σε ενα καταστημα οτε να ενεργοποιησω το lte ο υπαληλος μου ειπε σε κανα 10λεπτο καντο επανεκινηση και το εκανα, λτε δεν ειδα ομως, μενω νεα σμυρνη και φοραει την 6.1.4., τις ρυθμισεις του φορεα απο το ιτυνες τις ειχα περασει πιο νωρις! να μην παιζει 4γ στην περιοχη μου??

σημερα και εγω πηγα σε ενα καταστημα οτε να ενεργοποιησω το lte ο υπαληλος μου ειπε σε κανα 10λεπτο καντο επανεκινηση και το εκανα, λτε δεν ειδα ομως, μενω νεα σμυρνη και φοραει την 6.1.4., τις ρυθμισεις του φορεα απο το ιτυνες τις ειχα περασει πιο νωρις! να μην παιζει 4γ στην περιοχη μου??

Επειδη μενω Ν.Σμυρνη παιζει κανονικα 4G και απο cosmote αλλα και απο vodafone

Λοιπόν όντως το προβλημα υπαρχει και ειναι γνωστό πολύ καιρό, εχω την 6.1.4 με Cosmote.

Αν κάνετε ενα Googlαρισμα με θα δειτε οτι ισχύει. Κολλάει η οθόνη του κινητου μόλις μπαίνει στην LTE μπάντα!!! κάτι που γιαυτόν τον λόγο βγήκε η 6.1.4

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Νέες ρυθμίσεις παρόχου vodafone bulletproof μέχρι και την πρώτη beta του iOS 7 που διώχνουν τον διακόπτη LTE και επαναφέρουν αυτόν του 3G, για όποιον δεν του είναι χρήσιμος και δεν θέλει το LTE!!!

https://mega.co.nz/#!BhpFmSwJ!RUpBAXVzBajcnyNhnCGy70N4lFZB65e4pgeNfcaqwYs

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

καλησπερα..

εχω ενα θεματακι με τα email..

εχω λογαριασμο gmail εχω προσθεσει τον λογαριασμο κανονικα κ μεχρι πριν λιγες μερες οταν ειχα email μου ερχοταν ενημερωση ..τις τελευταιες μερες πρεπει να μπω μεσα στα email να κανω ανανεωση για να μου εμφανισει τα email που εχω ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?? :O

καλησπερα..

εχω ενα θεματακι με τα email..

εχω λογαριασμο gmail εχω προσθεσει τον λογαριασμο κανονικα κ μεχρι πριν λιγες μερες οταν ειχα email μου ερχοταν ενημερωση ..τις τελευταιες μερες πρεπει να μπω μεσα στα email να κανω ανανεωση για να μου εμφανισει τα email που εχω ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?? :O

Κατέβασε την εφαρμογή gmail για να λύσεις οριστικά το θεμα σου

Λοιπόν όντως το προβλημα υπαρχει και ειναι γνωστό πολύ καιρό, εχω την 6.1.4 με Cosmote.

Αν κάνετε ενα Googlαρισμα με θα δειτε οτι ισχύει. Κολλάει η οθόνη του κινητου μόλις μπαίνει στην LTE μπάντα!!! κάτι που γιαυτόν τον λόγο βγήκε η 6.1.4

Καλήμερα παιδιά νέος στο ιφονι ... μου είπαν από το μαγαζί που το πήρα ότι καλύτερα να περιμένω πάντα όταν βγαίνει μια αναβάθμιση την επόμενη ... γιατί πάντα έχει προβλήματα ... θέλω να αλλάξω το γύρισμα της οθόνης και δεν ξέρω πως :(

Καλήμερα παιδιά νέος στο ιφονι ... μου είπαν από το μαγαζί που το πήρα ότι καλύτερα να περιμένω πάντα όταν βγαίνει μια αναβάθμιση την επόμενη ... γιατί πάντα έχει προβλήματα ... θέλω να αλλάξω το γύρισμα της οθόνης και δεν ξέρω πως :(

Μήπως σου είπαν και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να υλοποιηθεί αυτή η εξυπνάδα με την αναβάθμιση; Αν και με αυτή τη λογική, δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε αναβάθμιση.

Δεν θέλεις να γυρνάει η οθόνη;

Διπλό κλικ στο home button, slide δεξιά και κανείς κλικ το κουμπί που έχει ένα κυκλικό βέλος.

Edited by makis21

Τι εννοεις το γυρισμα?

Τι λογικη εχει αυτο? Και η επομενη μπορει να εχει προβληματα. Απλα καλο ειναι να περιμενεις λιγο να δεις εντυπωσεις απο αλλους χρηστες

Ενα 90% οσων δουλευουν σε αυτα τα καταστηματα ειναι βλακες που δεν εχουν ιδεα τι βγαινει απο το στομα τους και με μια βασικη εκπαιδευση που τους κανει η εταιρια παιζουν τους Αϊνσταϊν και δινουν τετοιες εκπληκτικες και βαρυγδουπες συμβουλες οπως το ιστορικο δωδεκαωρο φορτισμα της μπαταριας το οποιο ειμαι σιγουρος πως ακομα το λενε
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned