Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός και αν δεν κατάλαβα εγώ καλά, εμένα με 6.1 και wind έχει κανονικά διακόπτη για το 3g

https://www.dropbox.com/s/b37m34ufhz17vhk/Photo%202-2-13%2019%2007%2053.png

γιατι ι wind δεν εχει lte οταν και αμα βαλει θα φυγει αυτο και στη θεση του θα μπει on/of lte και οχι 3g

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι ι wind δεν εχει lte οταν και αμα βαλει θα φυγει αυτο και στη θεση του θα μπει on/of lte και οχι 3g

Όταν δηλαδή είσαι σε χώρο χωρίς lte δεν γυρνάει αυτόματα σε 3g;

Edit

Εννοώ το σήμα και όχι να αλλάζει τίτλο ο διακόπτης;)

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Όταν δηλαδή είσαι σε χώρο χωρίς lte δεν γυρνάει αυτόματα σε 3g;

Edit

Εννοώ το σήμα και όχι να αλλάζει τίτλο ο διακόπτης;)

oxi η κοσμοτε εστειλε την 6.1 μαζι με carier λογισμικο για λτε ενω οι αλλες εταιριες σκετη την 6.1 ,με αποτελεσμα σε οσους ειχαν καρτα κοσμοτε μεσα να παρουν και το λογισμικο για λτε που βγαζει το 3g on/of και βαζει το lte on/of και δουλευει 3g η lte οχι 2g η 3g .

oxi η κοσμοτε εστειλε την 6.1 μαζι με carier λογισμικο για λτε ενω οι αλλες εταιριες σκετη την 6.1 ,με αποτελεσμα σε οσους ειχαν καρτα κοσμοτε μεσα να παρουν και το λογισμικο για λτε που βγαζει το 3g on/of και βαζει το lte on/of και δουλευει 3g η lte οχι 2g η 3g .

Τώρα το κατάλαβα... Μεγάλη πατάτα της κοσμοτέ!

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Τώρα το κατάλαβα... Μεγάλη πατάτα της κοσμοτέ![/

εγω επειδη εχω 2 5αρια και σε αυτο με την βοντα δεν μου το αλλαξε και βαζοντας την καρτα κοσμο δεν λειπη το 3g on/of εβαλα αυτο που ειχα την κοσμο στην αρχη να κανω επαναφορα και update με καρτα βοντα στο itunes μπας και μου βαλει την 6.1 χωρις τον carier

ενδιαφερομαι να το αγορασω αλλα ακουω για καμμενα πιξελς και γρατσουνιες.εχουν βελτιωθει τα επομενα μοντελα;

ενδιαφερομαι να το αγορασω αλλα ακουω για καμμενα πιξελς και γρατσουνιες.εχουν βελτιωθει τα επομενα μοντελα;

Προσωπικά δεν είχα θέμα σε μαύρο. Αλλά τον πρώτο καιρό ακούστηκαν για κάποια κομμάτια ότι είχαν εύκολη φθορά στην βαφή του μαύρου. Για καμμένα Pixels από εσένα το μαθαίνω.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Καλημέρα, δεν έχω ξανακούσει για καμένα pixels στο iPhone και έστω αν υπάρχουν θα είναι απειροελάχιστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα το κατάλαβα... Μεγάλη πατάτα της κοσμοτέ![/

εγω επειδη εχω 2 5αρια και σε αυτο με την βοντα δεν μου το αλλαξε και βαζοντας την καρτα κοσμο δεν λειπη το 3g on/of εβαλα αυτο που ειχα την κοσμο στην αρχη να κανω επαναφορα και update με καρτα βοντα στο itunes μπας και μου βαλει την 6.1 χωρις τον carier

οντως αυτο εγινε ξανα εβαλε την 6.1 χωρις τις ρυθμισεις της κοσμοτε και εφανιστηκε ξανα η 3g επιλογη

οντως αυτο εγινε ξανα εβαλε την 6.1 χωρις τις ρυθμισεις της κοσμοτε και εφανιστηκε ξανα η 3g επιλογη

Αν σε ένα COSMOTE με την 6.1 βάλεις το διακόπτη των δεδομένων στο κλειστό τότε τι θα γίνει;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν σε ένα COSMOTE με την 6.1 βάλεις το διακόπτη των δεδομένων στο κλειστό τότε τι θα γίνει;)

δεν εχεις σημα 3g αλλα το τηλ δουλευει η 3g η LTE ΨΑΧΝΕΙ ΔΗΛ ΓΙΑ 3G ;) με αποτελεσμα χειροτερο σημα(οχι πολυ αλλα χειροτερο ).αν βαλεις το lte on δουλευει 4 g.το λεει και αλλος πιο πισω οτι πλεον με την 6.1 +την carier της cosmote το τηλ δουλευει η 3g η lte.αν εχεις παρακολουθησει τα iphone ,τα ιδια ειχαν κανει στο 4s (στην 5.1) και μετα απο παραπονα το αλλαξαν και εβαλαν ξανα το 3g on/off.εχεις διαβασει τι ελεγε κατω απο το κουμπι 3g on/of? κατεβαζει πιο γρηγορα δεδομενα με αυτο ανοικτο&κταναλωνει πιο πολυ μπαταρια ,εγω θελω να το εχω κλειστο και να το ανοιγω οταν θελω, για καλυτερο σημα και αυτονομια

Edited by STELIOS063

Παιδιά καλημέρα, έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 6.1 (iphone 5) και αυτό που διαπίστωσα (με κλειστά τα δεδομένα -3gπλέον- αλλά και το LTE και στο off την περιαγωγή δεδομένων) διότι δεν έχω πολλά ΜΒ, είναι πως πλέον ΔΕ μπορώ να στείλω mms.

Μήπως έχει κάποιος από εσάς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα η δε κάνω κάτι καλά?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Παιδιά καλημέρα, έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 6.1 (iphone 5) και αυτό που διαπίστωσα (με κλειστά τα δεδομένα -3gπλέον- αλλά και το LTE και στο off την περιαγωγή δεδομένων) διότι δεν έχω πολλά ΜΒ, είναι πως πλέον ΔΕ μπορώ να στείλω mms.

Μήπως έχει κάποιος από εσάς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα η δε κάνω κάτι καλά?

Εφόσον έχεις κλειστά τα δεδομένα λογικό να μην μπορείς να στείλεις mms και γενικά να χρησιμοποιήσεις internet στο κινητό σου. Για να λειτουργεί το internet στο κινητό σου θα πρέπει ο διακόπτης των δεδομένων να είναι ανοιχτός. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι θα έχεις ανοιχτό και το 3G για το οποίο δεν μπορείς να κάτι για την ώρα αφού πλέον οι επιλογές είναι δύο 3G ή LTE.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εφόσον έχεις κλειστά τα δεδομένα λογικό να μην μπορείς να στείλεις mms και γενικά να χρησιμοποιήσεις internet στο κινητό σου. Για να λειτουργεί το internet στο κινητό σου θα πρέπει ο διακόπτης των δεδομένων να είναι ανοιχτός. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι θα έχεις ανοιχτό και το 3G για το οποίο δεν μπορείς να κάτι για την ώρα αφού πλέον οι επιλογές είναι δύο 3G ή LTE.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αλλά πριν την αναβάθμιση μπορούσα κι έστελνα mms χωρίς να χρεώνομαι για 3G δίκτυο.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αλλά πριν την αναβάθμιση μπορούσα κι έστελνα mms χωρίς να χρεώνομαι για 3G δίκτυο.

Για αρχή δεν χρεώνεσαι για το 3G. Ότι χρέωση έχεις με το GSM θα έχεις και με το 3G και με το LTE. Η διαφορά βρίσκεται στην ταχύτητα που καταναλώνεις τα δεδομένα που έχεις το πακέτο σου. Το 3G και το LTE καταναλώνουν πιο γρήγορα τα δεδομένα γιατί είναι υψηλότερες οι ταχύτητες.

Όσο γι αυτό που λες, πριν την αναβάθμιση μπορούσες να κλείσεις το 3G και να αφήσεις μόνο το GSM για να μπορείς να στέλνεις mms. Δεν έκλεινες τον διακόπτη δεδομένων αλλά μόνο τον διακόπτη του 3G. Τώρα πια δεν μπορείς να κλείσεις το 3G μπορείς μόνο να το LTE.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το 3G και το LTE καταναλώνουν πιο γρήγορα τα δεδομένα γιατί είναι υψηλότερες οι ταχύτητες.

.

Αυτό τελικά θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται, πρέπει δηλαδή να αποσυνδεθεί η ογκοχρέωση με το ρυθμό διαμεταγωγής.

Δηλαδή εγώ θα καταναλώσω περισσότερο επειδή το δίκτυο είναι γρηγορότερο;

Βέβαια θα πει κάποιος ότι 'τρώγοντας έρχεται η όρεξή' αλλά και πάλι αυτό έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να συνδέσει τα δύο παραπάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως παιδιά βλέπω ότι μόνο εγώ είμαι ευχαριστημένος από το LTE σήμα ,πέρα από διακόπτες και αλλά .ας μην γκρινιάζουμε χωρις λόγο .ειμαι σίγουρος ότι σε επόμενες εκδόσεις θα το προβλέψουν και αυτό.Το μόνο κουλο που μου κάνει είναι ότι πολλές φορές ακυρώνει την κλήση και φαίνεται σαν να μην έχει σήμα το κινητό .μαλλον δυσλειτουργίες του δικτύου της cosmote..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

καλησπερα παιδια.δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ.. ειμαι σε διλλημα μεταξυ ασπρου και μαυρου iphone5. ενω κλεινω προς το 2ο το οποιο προσωπικα το θεωρω πανεμορφο,μετα απο αυτα που διαβαζω εχω τρομοκρατηθει οσο αναφορα το προβλημα στην βαφη του αλουμινιου και τις επιμαχες εκδορες,σταμπες που μπορυν να προκληθουν πολυ ευκολα.μου ειπαν οτι ισχυε για τις πρωτες παρτιδες που ηρθαν στην ελλαδα και τωρα εχουν βελτιωθει.ισχυει??η υπαρχει ακομα προβλημα??με φανταζομαι να βλεπω τις πρωτες σταμπες-γραντζουνιες στα καλα καθουμενα και να παθαινω εγκεφαλικα..

καθε βοηθεια σας πολυτιμη.ευχαριστω εκ των προτερων

Πάντως παιδιά βλέπω ότι μόνο εγώ είμαι ευχαριστημένος από το LTE σήμα

Κι εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το LTE και βεβαια, το εχω μονιμα στο On. Πριν λιγο, το speedtest.net μου εδωσε 32mbs! Μπορει να καταναλωνει (και αυτο) περισσοτερη μπαταρια αλλα απο το να μου δινει το τηλ. 2 μερες με τα χιλια ζορια και συνεχεια να ανοιγοκλεινω features προτιμω 1 και καλη και να εχω on οτι χρειαζομαι.

καλησπερα παιδια.δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ.. ειμαι σε διλλημα μεταξυ ασπρου και μαυρου iphone5. ενω κλεινω προς το 2ο το οποιο προσωπικα το θεωρω πανεμορφο,μετα απο αυτα που διαβαζω εχω τρομοκρατηθει οσο αναφορα το προβλημα στην βαφη του αλουμινιου και τις επιμαχες εκδορες,σταμπες που μπορυν να προκληθουν πολυ ευκολα.μου ειπαν οτι ισχυε για τις πρωτες παρτιδες που ηρθαν στην ελλαδα και τωρα εχουν βελτιωθει.ισχυει??η υπαρχει ακομα προβλημα??με φανταζομαι να βλεπω τις πρωτες σταμπες-γραντζουνιες στα καλα καθουμενα και να παθαινω εγκεφαλικα..

Πάρε το μαύρο εφόσον σου αρέσει! Εγώ το πήρα αρχες Δεκεμβρίου το 32GB και δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Πάρε το μαύρο εφόσον σου αρέσει! Εγώ το πήρα αρχες Δεκεμβρίου το 32GB και δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

+1 από τέλη Νοέμβρη. Κανένα πρόβλημα.

Ημουν κι εγω σ αυτο το διλημμα, αλλα το ξεπερασα γρηγορα οταν ειδα και τα 2 χρωματα απο κοντα. Το μαυρο ειναι πολυ πιο ομορφο! τοσο ομορφο που το προτιμησα παρα τα οσα ειχαν ακουστει.

Μετα απο 3 βδομαδες στην κατοχη μου και αφου το προσεχω σε κουραστικο βαθμο, εχω παρατηρησει μονο 2 "τελιτσες" στο γυαλιστερο κομματι του αλουμινιου, διαμετρου 0,001mm

Φαινονται μονο κατω απ το φως σε συγκεκριμενη γωνια. Να σημειωσω πως το χρησιμοποιω εντελως γυμνο και πως μονο για τη μεταφορα του, χρησημοποιω δερματινο pouch.

Προταση μου ειναι να παρεις το μαυρο, και αν θες να του βαλεις μια διακριτικη - λεπτη θηκη.

Ημουν κι εγω σ αυτο το διλημμα, αλλα το ξεπερασα γρηγορα οταν ειδα και τα 2 χρωματα απο κοντα. Το μαυρο ειναι πολυ πιο ομορφο! τοσο ομορφο που το προτιμησα παρα τα οσα ειχαν ακουστει.

Μετα απο 3 βδομαδες στην κατοχη μου και αφου το προσεχω σε κουραστικο βαθμο, εχω παρατηρησει μονο 2 "τελιτσες" στο γυαλιστερο κομματι του αλουμινιου, διαμετρου 0,001mm

Φαινονται μονο κατω απ το φως σε συγκεκριμενη γωνια. Να σημειωσω πως το χρησιμοποιω εντελως γυμνο και πως μονο για τη μεταφορα του, χρησημοποιω δερματινο pouch.

Προταση μου ειναι να παρεις το μαυρο, και αν θες να του βαλεις μια διακριτικη - λεπτη θηκη.

Εγώ πάντως με ένα διακριτικό bumper δεν έχω τίποτα. Πιστεύω μετά από 2 μήνες πλέον δεν κινδυνεύω. Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο είναι τρέλα. Δεν μπήκα ποτέ στο δίλημμα για το χρώμα.

μου ηρθε το πρωι ενα μηνυμα απο το 1265 της vodafone να λαβω ρυθμισεις ιντερνετ να πατησω ενα λινκ που βγαζει σε μια εγκατασταση προφιλ vodafone mobile internet. Το εκανα και εγκατασταθηκε. Στο vpn εχει την ενδειξη "μη συνδεδεμενο" ενω εχει προστεθει μια ακομη επιλογη προφιλ vodafone mobile internet.

γνωριζετε τιποτα σχετικα ;

ειναι ολα ενταξει ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned