Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από κάποιους μήνες που είχα χάσει το 5αρι μου, προμηθεύτηκα πάλι ένα (μεταχειρισμένο).

Το τηλέφωνο μου το δωσανε με περασμένη την 8 και έκανα ΟΤΑ σε 8.0.2. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω με την 8 αλλά με την τελευταία έκδοση ρολάρει πολύ καλά.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εσεις που κολλατε δοκιμασατε να το κανετε restore και set up as new??

και γιατί να γίνει αυτό; λέει κάπου ότι μαζί με την αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε και setupasnew.?

Αη - Phone

και γιατί να γίνει αυτό; λέει κάπου ότι μαζί με την αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε και setupasnew.?

Γιατί όταν κάνεις αναβάθμιση σε major update, από ios 7 σε ios 8 πχ, καλό είναι να κάνεις restore update και setup as new. Δεν είναι νόμος ούτε το γράφει κάποιος επίσημα αλλά σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση πάντα το αναφέρουν και μεγάλα site που ασχολούνται με apple αλλά και το site της apple το αναφέρει στο FAQ (αν δεν κάνω λάθος).

Το αν θα το κάνει κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα, δεν του το επιβάλλουμε. Απλά όσοι το αναφέρουν το κάνουν ως επιπλέον πληροφορία. Εγώ προσωπικά πάντα κάνω restore και setup as new όταν βγαίνει η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γιατί όταν κάνεις αναβάθμιση σε major update, από ios 7 σε ios 8 πχ, καλό είναι να κάνεις restore update και setup as new. Δεν είναι νόμος ούτε το γράφει κάποιος επίσημα αλλά σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση πάντα το αναφέρουν και μεγάλα site που ασχολούνται με apple αλλά και το site της apple το αναφέρει στο FAQ (αν δεν κάνω λάθος).

Το αν θα το κάνει κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα, δεν του το επιβάλλουμε. Απλά όσοι το αναφέρουν το κάνουν ως επιπλέον πληροφορία. Εγώ προσωπικά πάντα κάνω restore και setup as new όταν βγαίνει η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση.

κριμα να χασω apps που δεν υπαρχουν πλεον στο store.. βλεπε το παλιο Appzapp που μου βγαζει οτι κυκλοφορει σε εκπτωση

Αη - Phone

Αν δουλεύει καλά συνήθως όλοι κάνουν.

Όμως αν η έκδοση ειναι σωστή δεν χρειάζεται.

Ότι και να κανεις θα έχεις θέματα δεν ειναι ακόμα σε τελική μορφή το λειτουργικό.

Nokia 8800 Scirocco

κριμα να χασω apps που δεν υπαρχουν πλεον στο store.. βλεπε το παλιο Appzapp που μου βγαζει οτι κυκλοφορει σε εκπτωση

Γιατί να τα χάσεις; Αυτά είναι αποθηκευμένα μέσα στο itunes σου. Και εγώ έχω εφαρμογές που δεν κυκλοφορούν πια. Άνοιξε το itunes στον υπολογιστή σου πήγαινε στην βιβλιοθήκη διάλεξε την καρτέλα με τις εφαρμογές και δες αν είναι εκεί μέσα. Αν είναι τότε και restore να κάνεις μπορείς να την περάσεις ξανά. Δεν υπάρχει θέμα.

Καλησπερα στην παρεα..παιδια θα χαρω να με βοηθήσετε γιατι τσαμπα θα το σπασω κ το χρυσοπλυρωσα..

λοιπον εχω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου μεσα σε 2 δευτερολεπτα χανω σημα κ κανω αμαν για να ξανα βρω..μερικες φορες ανοιγουν κανονικα τα 3G αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση με internet..το προβλημα αυτο βγηκε στα εντελως ξαφνικα κ με ταλαίπωρη τις τελευταιες μερες...

Καλησπερα στην παρεα..παιδια θα χαρω να με βοηθήσετε γιατι τσαμπα θα το σπασω κ το χρυσοπλυρωσα..

λοιπον εχω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου μεσα σε 2 δευτερολεπτα χανω σημα κ κανω αμαν για να ξανα βρω..μερικες φορες ανοιγουν κανονικα τα 3G αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση με internet..το προβλημα αυτο βγηκε στα εντελως ξαφνικα κ με ταλαίπωρη τις τελευταιες μερες...

Καλησπέρα. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από την μεριά τους, κάνε στην συσκευή ένα set up as new αφού πάρεις πρώτα ένα backup τα δεδομένα που θες να κρατήσεις.

μπορει να οφειλεται και σε ελατωματικη καρτα sim!! μιλα και με το παροχο σου...αλλα αν εχεις παλια καρτα καλο ειναι να την αλλαξεις με καινουργια!

Δοκίμασε να κάνεις μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις Δικτύου, καιστην συνέχεια επανεκκίνηση.

Τι λέξεις η 8.0.2 παιδιά πως την βλεπετε?

Εντάξει είναι όσο καιρό την έχω. Σκάνε 1-2 εφαρμογές με force close αλλά όχι κάτι τραγικό και μη υποφερτό. Δεν μετανιώνω που την έχω περάσει. Έχει τα glitches του σε κάποια σημεία με τα γραφικά και από μπαταρία σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την 7.1.2 (Background app refresh ανοιχτό, 3G μονίμως, location services ανοιχτά).

Εντάξει είναι όσο καιρό την έχω. Σκάνε 1-2 εφαρμογές με force close αλλά όχι κάτι τραγικό και μη υποφερτό. Δεν μετανιώνω που την έχω περάσει. Έχει τα glitches του σε κάποια σημεία με τα γραφικά και από μπαταρία σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την 7.1.2 (Background app refresh ανοιχτό, 3G μονίμως, location services ανοιχτά).

Οι εφαρμογές εντάξει λογικό δεν αναβαθμισαν όλοι οι προγραμματιστες.

Τα αλλα με κρατάνε πίσω. Φοβάμαι να αφήσω την 7.1.2 γιατί μετά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Δουλεύει τέλεια

Nokia 8800 Scirocco

Οι εφαρμογές εντάξει λογικό δεν αναβαθμισαν όλοι οι προγραμματιστες.

Τα αλλα με κρατάνε πίσω. Φοβάμαι να αφήσω την 7.1.2 γιατί μετά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Δουλεύει τέλεια

Ε τότε περίμενε την 8.1 που θα βγει σε λίγες μέρες. Εφόσον όλα δουλεύουν σωστά δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία.

Τα μηνύματα που αφορούσαν το ios 8.x.x θα μεταφέρθηκαν στο θέμα [software] iOS 8 οπότε συνεχίζουμε εκεί :) Edited by stendor

Καλημερα Παιδια... Εχουμε ενα iphone 5 σπιτι το οποιο εχει ενα θεματακι.... Αν καποιος σε παρει τηλ και θελεις να του το κλεισεις δεν εχει καποιο τροπο να το κανεις αυτο.... μονο να απαντησεις μπορεις.... (η να το βαλεις στο αθορυβο) Αυτο αρχισε να γινεται απο τοτε που μπηκε πανε το ios 8.0.1 αρχικα και στο 8.0.2 συνεχισε να γινετε το ιδιο πραγμα.... Με απλα λογια... πως μπορουμε να το κλεισουμε στον αλλο οταν μας παιρνει τηλ και δε θελουμε να απαντησουμε;

Νομίζω πατάς 2 φορές το power button και γίνεται απόρριψη.

θα το δοκιμασω φιλε και θα σου πω

θα το δοκιμασω φιλε και θα σου πω

δουλεψε! να σαι καλα φιλε!

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ΠΑΙΔΙΑ τα ποιο φτηνα 5αρια που παιζουν?εκτος εβαυ!ευχαριστω

για μεταχειρησμενο απο 350 ευρο και χαμηλοτερα.βεβαια τα πολυ φθαρμενα παιζουν κατω απο 300 ευρο.

σε μαυρο η πολυχρησια ειναι αισθητη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για μεταχειρησμενο απο 350 ευρο και χαμηλοτερα.βεβαια τα πολυ φθαρμενα παιζουν κατω απο 300 ευρο.

σε μαυρο η πολυχρησια ειναι αισθητη.

απο που προτεινεις?ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

απο που προτεινεις?ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

εγω συνηθως αγοραζω απο αγγελιες μεσα απο το myphone.& insomnia.

κι'εγω μεταχειρησμενο το πηρα απο εναν κυριο σε πολυ καλη κατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιλα τοτε να φτασω 150 μνμ να μπω στα salles!:lol::p

και γω απο αγγελια πειρα ενα 4 αρι σαν καινουργιο επαθα την πλακα μου!

το ανοιξα κιολας και ειναι της πενας..αλλα θα μαι ψηναι και ενα upgrade αλλα οχι ακριβα πραματα..!ευχαριστω!

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned