kgian Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μετά από κάποιους μήνες που είχα χάσει το 5αρι μου, προμηθεύτηκα πάλι ένα (μεταχειρισμένο). Το τηλέφωνο μου το δωσανε με περασμένη την 8 και έκανα ΟΤΑ σε 8.0.2. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω με την 8 αλλά με την τελευταία έκδοση ρολάρει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 εσεις που κολλατε δοκιμασατε να το κανετε restore και set up as new?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 εσεις που κολλατε δοκιμασατε να το κανετε restore και set up as new?? και γιατί να γίνει αυτό; λέει κάπου ότι μαζί με την αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε και setupasnew.? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 και γιατί να γίνει αυτό; λέει κάπου ότι μαζί με την αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε και setupasnew.? Γιατί όταν κάνεις αναβάθμιση σε major update, από ios 7 σε ios 8 πχ, καλό είναι να κάνεις restore update και setup as new. Δεν είναι νόμος ούτε το γράφει κάποιος επίσημα αλλά σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση πάντα το αναφέρουν και μεγάλα site που ασχολούνται με apple αλλά και το site της apple το αναφέρει στο FAQ (αν δεν κάνω λάθος). Το αν θα το κάνει κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα, δεν του το επιβάλλουμε. Απλά όσοι το αναφέρουν το κάνουν ως επιπλέον πληροφορία. Εγώ προσωπικά πάντα κάνω restore και setup as new όταν βγαίνει η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Γιατί όταν κάνεις αναβάθμιση σε major update, από ios 7 σε ios 8 πχ, καλό είναι να κάνεις restore update και setup as new. Δεν είναι νόμος ούτε το γράφει κάποιος επίσημα αλλά σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση πάντα το αναφέρουν και μεγάλα site που ασχολούνται με apple αλλά και το site της apple το αναφέρει στο FAQ (αν δεν κάνω λάθος). Το αν θα το κάνει κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα, δεν του το επιβάλλουμε. Απλά όσοι το αναφέρουν το κάνουν ως επιπλέον πληροφορία. Εγώ προσωπικά πάντα κάνω restore και setup as new όταν βγαίνει η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση. κριμα να χασω apps που δεν υπαρχουν πλεον στο store.. βλεπε το παλιο Appzapp που μου βγαζει οτι κυκλοφορει σε εκπτωση Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 και γιατί να γίνει αυτό; λέει κάπου ότι μαζί με την αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε και setupasnew.? Αν δουλεύει καλά συνήθως όλοι κάνουν. Όμως αν η έκδοση ειναι σωστή δεν χρειάζεται. Ότι και να κανεις θα έχεις θέματα δεν ειναι ακόμα σε τελική μορφή το λειτουργικό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 κριμα να χασω apps που δεν υπαρχουν πλεον στο store.. βλεπε το παλιο Appzapp που μου βγαζει οτι κυκλοφορει σε εκπτωση Γιατί να τα χάσεις; Αυτά είναι αποθηκευμένα μέσα στο itunes σου. Και εγώ έχω εφαρμογές που δεν κυκλοφορούν πια. Άνοιξε το itunes στον υπολογιστή σου πήγαινε στην βιβλιοθήκη διάλεξε την καρτέλα με τις εφαρμογές και δες αν είναι εκεί μέσα. Αν είναι τότε και restore να κάνεις μπορείς να την περάσεις ξανά. Δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zikos88 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπερα στην παρεα..παιδια θα χαρω να με βοηθήσετε γιατι τσαμπα θα το σπασω κ το χρυσοπλυρωσα.. λοιπον εχω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου μεσα σε 2 δευτερολεπτα χανω σημα κ κανω αμαν για να ξανα βρω..μερικες φορες ανοιγουν κανονικα τα 3G αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση με internet..το προβλημα αυτο βγηκε στα εντελως ξαφνικα κ με ταλαίπωρη τις τελευταιες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπερα στην παρεα..παιδια θα χαρω να με βοηθήσετε γιατι τσαμπα θα το σπασω κ το χρυσοπλυρωσα.. λοιπον εχω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου μεσα σε 2 δευτερολεπτα χανω σημα κ κανω αμαν για να ξανα βρω..μερικες φορες ανοιγουν κανονικα τα 3G αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση με internet..το προβλημα αυτο βγηκε στα εντελως ξαφνικα κ με ταλαίπωρη τις τελευταιες μερες... Καλησπέρα. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από την μεριά τους, κάνε στην συσκευή ένα set up as new αφού πάρεις πρώτα ένα backup τα δεδομένα που θες να κρατήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπερα στην παρεα..παιδια θα χαρω να με βοηθήσετε γιατι τσαμπα θα το σπασω κ το χρυσοπλυρωσα.. λοιπον εχω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου μεσα σε 2 δευτερολεπτα χανω σημα κ κανω αμαν για να ξανα βρω..μερικες φορες ανοιγουν κανονικα τα 3G αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση με internet..το προβλημα αυτο βγηκε στα εντελως ξαφνικα κ με ταλαίπωρη τις τελευταιες μερες... μπορει να οφειλεται και σε ελατωματικη καρτα sim!! μιλα και με το παροχο σου...αλλα αν εχεις παλια καρτα καλο ειναι να την αλλαξεις με καινουργια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπερα στην παρεα..παιδια θα χαρω να με βοηθήσετε γιατι τσαμπα θα το σπασω κ το χρυσοπλυρωσα.. λοιπον εχω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου μεσα σε 2 δευτερολεπτα χανω σημα κ κανω αμαν για να ξανα βρω..μερικες φορες ανοιγουν κανονικα τα 3G αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει συνδεση με internet..το προβλημα αυτο βγηκε στα εντελως ξαφνικα κ με ταλαίπωρη τις τελευταιες μερες... Δοκίμασε να κάνεις μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις Δικτύου, καιστην συνέχεια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις καμια τετοια? http://www.ebay.com/itm/4200mAh-External-Battery-Backup-Power-Bank-Case-Cover-For-Apple-iPhone-5-5S-5C/251609963930?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Df412606742b5456b9f98858631df0458%26pid%3D100005%26prg%3D20131003132420%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D251657476902&rt=nc Δεν έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Τι λέξεις η 8.0.2 παιδιά πως την βλεπετε? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Τι λέξεις η 8.0.2 παιδιά πως την βλεπετε? Εντάξει είναι όσο καιρό την έχω. Σκάνε 1-2 εφαρμογές με force close αλλά όχι κάτι τραγικό και μη υποφερτό. Δεν μετανιώνω που την έχω περάσει. Έχει τα glitches του σε κάποια σημεία με τα γραφικά και από μπαταρία σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την 7.1.2 (Background app refresh ανοιχτό, 3G μονίμως, location services ανοιχτά). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εντάξει είναι όσο καιρό την έχω. Σκάνε 1-2 εφαρμογές με force close αλλά όχι κάτι τραγικό και μη υποφερτό. Δεν μετανιώνω που την έχω περάσει. Έχει τα glitches του σε κάποια σημεία με τα γραφικά και από μπαταρία σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την 7.1.2 (Background app refresh ανοιχτό, 3G μονίμως, location services ανοιχτά). Οι εφαρμογές εντάξει λογικό δεν αναβαθμισαν όλοι οι προγραμματιστες. Τα αλλα με κρατάνε πίσω. Φοβάμαι να αφήσω την 7.1.2 γιατί μετά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Δουλεύει τέλεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Οι εφαρμογές εντάξει λογικό δεν αναβαθμισαν όλοι οι προγραμματιστες. Τα αλλα με κρατάνε πίσω. Φοβάμαι να αφήσω την 7.1.2 γιατί μετά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Δουλεύει τέλεια Ε τότε περίμενε την 8.1 που θα βγει σε λίγες μέρες. Εφόσον όλα δουλεύουν σωστά δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Τα μηνύματα που αφορούσαν το ios 8.x.x θα μεταφέρθηκαν στο θέμα [software] iOS 8 οπότε συνεχίζουμε εκεί :) Edited October 8, 2014 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημερα Παιδια... Εχουμε ενα iphone 5 σπιτι το οποιο εχει ενα θεματακι.... Αν καποιος σε παρει τηλ και θελεις να του το κλεισεις δεν εχει καποιο τροπο να το κανεις αυτο.... μονο να απαντησεις μπορεις.... (η να το βαλεις στο αθορυβο) Αυτο αρχισε να γινεται απο τοτε που μπηκε πανε το ios 8.0.1 αρχικα και στο 8.0.2 συνεχισε να γινετε το ιδιο πραγμα.... Με απλα λογια... πως μπορουμε να το κλεισουμε στον αλλο οταν μας παιρνει τηλ και δε θελουμε να απαντησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Νομίζω πατάς 2 φορές το power button και γίνεται απόρριψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Νομίζω πατάς 2 φορές το power button και γίνεται απόρριψη. θα το δοκιμασω φιλε και θα σου πω θα το δοκιμασω φιλε και θα σου πω δουλεψε! να σαι καλα φιλε! Edited October 9, 2014 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 ΠΑΙΔΙΑ τα ποιο φτηνα 5αρια που παιζουν?εκτος εβαυ!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 ΠΑΙΔΙΑ τα ποιο φτηνα 5αρια που παιζουν?εκτος εβαυ!ευχαριστω για μεταχειρησμενο απο 350 ευρο και χαμηλοτερα.βεβαια τα πολυ φθαρμενα παιζουν κατω απο 300 ευρο. σε μαυρο η πολυχρησια ειναι αισθητη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 για μεταχειρησμενο απο 350 ευρο και χαμηλοτερα.βεβαια τα πολυ φθαρμενα παιζουν κατω απο 300 ευρο. σε μαυρο η πολυχρησια ειναι αισθητη. απο που προτεινεις?ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 απο που προτεινεις?ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! εγω συνηθως αγοραζω απο αγγελιες μεσα απο το myphone.& insomnia. κι'εγω μεταχειρησμενο το πηρα απο εναν κυριο σε πολυ καλη κατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 μιλα τοτε να φτασω 150 μνμ να μπω στα salles!:lol::p και γω απο αγγελια πειρα ενα 4 αρι σαν καινουργιο επαθα την πλακα μου! το ανοιξα κιολας και ειναι της πενας..αλλα θα μαι ψηναι και ενα upgrade αλλα οχι ακριβα πραματα..!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts