Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι έχεις κάποιο πρόβλημα.

Μέσα στις ρυθμίσεις/γνωστοποιησεις έχεις στο what's app την επιλογή να σου έρχονται οι γνωστοποιησεις;

Ναι ολα επιλεγμενα ειναι.Πολλες φορες εχω παρατηρησει πως οταν ανοιγω το κινητο ειναι στο 3G ενω εχω ανοιχτο wifi και αυτοματα γυρναει στο wifi με το που αναψει η οθονη.Τι προβλημα μπορει να εχω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι ολα επιλεγμενα ειναι.Πολλες φορες εχω παρατηρησει πως οταν ανοιγω το κινητο ειναι στο 3G ενω εχω ανοιχτο wifi και αυτοματα γυρναει στο wifi με το που αναψει η οθονη.Τι προβλημα μπορει να εχω?

Σε όλους έτσι γίνεται δεν ξέρω γιατί. Ενώ ειναι σε wifi αν έχεις τα δεδομένα ανοιχτά και κλειδωσεις την συσκευή μετά οταν την ανοίγεις βλέπεις να λέει επάνω 3G και μετά απο λιγο συνδέεται παλι το wifi.

Δεν ξέρω γιατί.

Η εφαρμογη σε ειδοποιούσε και ξαφνικά άρχισε να γίνεται αυτο;

Nokia 8800 Scirocco

Σε όλους έτσι γίνεται δεν ξέρω γιατί. Ενώ ειναι σε wifi αν έχεις τα δεδομένα ανοιχτά και κλειδωσεις την συσκευή μετά οταν την ανοίγεις βλέπεις να λέει επάνω 3G και μετά απο λιγο συνδέεται παλι το wifi.

Δεν ξέρω γιατί.

Απο οτι εχω καταλαβει, εξαρταται απο τις ρυθμισεις του router.

Εμενα στο wifi του σπιτιου γινεται αυτο που λετε, ενω στου γραφειου οχι. Παραμενει στο wifi παντα.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν ξέρω γιατί.

Ναι με ειδοποιουσε και τωρα με ειδοποιει αλλα οχι στην ωρα του.Ετσι μου λενε οι φιλοι που στελνουν οτι τα μηνυματα αργουν να παραδοθουν.Αν κλεισω τα δεδομενα και αφησω μονο wifi ανοιχτο?Θα το δοκιμασω αποψε.Ρουτερ εχω το zte του οτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι με ειδοποιουσε και τωρα με ειδοποιει αλλα οχι στην ωρα του.Ετσι μου λενε οι φιλοι που στελνουν οτι τα μηνυματα αργουν να παραδοθουν.Αν κλεισω τα δεδομενα και αφησω μονο wifi ανοιχτο?Θα το δοκιμασω αποψε.Ρουτερ εχω το zte του οτε

Μήπως εχει κάποιο θέμα η εφαρμογη δηλαδή οι server? Δοκίμασε λιγο μερικά λεπτά μονο με wifi και αντίστοιχα μονο με δεδομένα να δούμε μήπως εχει κάποιο θέμα

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά στα applestore στο εξωτερικό κάνουν σέρβις σε iPhone?

Πχ. Αλλαγή μπαταρίας;

Έχω την αντύπωση οτί αυτό είναι το επίσημο κατάστημα και επίσημο service της εταιρείας στο εξωτερικό. Έχουν μέσα τεχνικούς από ότι θυμάμαι και το ελέγχουν εκείνη την ώρα επιτόπου.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά στα applestore στο εξωτερικό κάνουν σέρβις σε iPhone?

Πχ. Αλλαγή μπαταρίας;

Κλείνεις ραντεβού με το genius bar ανάλογα τη χώρα που βρίσκεσαι, δεν πας έτσι.

Τυπώνεις το παρακάτω και τους υποχρεώνεις να σεβαστούν τους νόμους πολύ απλά

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

http://www.synigoroskatanaloti.gr/index_ecc_en.html

Έχω ένα φίλο που έχει αγοράσει ipad έξω από την ΕΕ,

του χάλασε το ήχειο και δεν του το επισκευάζουν,

έχει περάσει ο ένας χρόνος!

Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται κάτι?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενας φιλος μου χει προβλημα με το 5αρι του,δεν του λειτουργει η ενημερωση λογισμικου.Δεν του βρισκει τις τελευταιες ενημερωσεις οταν παει,σαν να μην λειτουργει το συγκεκριμενο section του κινητου...Καμια ιδεα κανεις τι να κανει?

έχει j/b?

αν ναι γι αυτό!

100years alfa romeo

Έχω ένα φίλο που έχει αγοράσει ipad έξω από την ΕΕ,

του χάλασε το ήχειο και δεν του το επισκευάζουν,

έχει περάσει ο ένας χρόνος!

Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται κάτι?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχει j/b?

αν ναι γι αυτό!

Ας επικοινωνήσει με την iSquare, πιστεύω θα βρει λύση!

έχει κανείς άλλο πρόβλημα με το βάιμπερ αυτή τη στιγμή; δεν δουλεύει ούτε με wifi, ούτε με το δίκτυο κινητής
[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει κανείς άλλο πρόβλημα με το βάιμπερ αυτή τη στιγμή; δεν δουλεύει ούτε με wifi, ούτε με το δίκτυο κινητής

Είχε προβλημα σε όλο το κόσμο σχεδόν δεν δούλευε. Τώρα ειναι εντάξει. Όπως και η εφαρμογη what's app

Η NSA έκανε αναβαθμισεις φαίνεται. Χαχαχα

Nokia 8800 Scirocco

Τώρα που το θυμήθηκα και πίστεψα ότι με την 7.1 θα λυνόταν (από όσο έγραφαν...)

τι μπορώ να κάνω για τα διπλομηνύματα που μου έρχονται; Δηλαδή: Έχω μια επαφή που μου στέλνει μήνυμα (έχει imessage ενεργοποιημένο) και εγώ δεν είμαι στο νετ εκείνη τη στιγμή. Λαμβάνω το μνμ ως sms. ΑΛΛΑ, όταν συνδέομαι στο νετ, αμέσως μου αποστέλλεται το μνμ του και ως imessage. Θυμάστε πώς μπορώ να το λύσω αυτο;

Αη - Phone

Τώρα που το θυμήθηκα και πίστεψα ότι με την 7.1 θα λυνόταν (από όσο έγραφαν...)

τι μπορώ να κάνω για τα διπλομηνύματα που μου έρχονται; Δηλαδή: Έχω μια επαφή που μου στέλνει μήνυμα (έχει imessage ενεργοποιημένο) και εγώ δεν είμαι στο νετ εκείνη τη στιγμή. Λαμβάνω το μνμ ως sms. ΑΛΛΑ, όταν συνδέομαι στο νετ, αμέσως μου αποστέλλεται το μνμ του και ως imessage. Θυμάστε πώς μπορώ να το λύσω αυτο;

Για να μην σου έρχονται διπλά μηνύματα θα πρέπει αυτός που στέλνει το μήνυμα να απενεργοποιήσει την επιλογή να μην στέλνει το imessage ως sms όταν δεν υπάρχει σύνδεση data. Εσύ σαν παραλήπτης δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Για να μην σου έρχονται διπλά μηνύματα θα πρέπει αυτός που στέλνει το μήνυμα να απενεργοποιήσει την επιλογή να μην στέλνει το imessage ως sms όταν δεν υπάρχει σύνδεση data. Εσύ σαν παραλήπτης δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.

Δεν γίνεται εχω κι εγω το ίδιο προβλημα.

Αν θέλεις οποσδηποτε να μην τα περνεις διπλα εσύ η ο άλλος πρέπει να ξέρεις αν δεν ειναι συνδεμένος ο παραλήπτης και να κλείνεις το ιντερνετ πριν στείλεις το μήνυμα για να το πάρει SMS.

Αλλιώς το στέλνει iMessage και αν δεν παει σε λίγη ώρα το στέλνει SMS.

Αν κλείσεις την επιλογή να μην το στέλνει SMS και ο παραλήπτης κάνει ώρες να συνδεθεί στο ιντερνετ δεν θα πάρει και το μήνυμα κάτι που δεν βολεύει.

Αναγκαστικά έτσι δουλεύει το σύστημα και πρέπει να το αποδεχτούμε

Nokia 8800 Scirocco

έχει παρατηρήσει κανείς καθυστερήσεις στην κάμερα όταν τραβάει μια φωτογραφία και μπαίνει στο άλμπουμ να τις δει;

το έχω παρατηρήσει από την 7,0,4 και μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει παρατηρήσει κανείς καθυστερήσεις στην κάμερα όταν τραβάει μια φωτογραφία και μπαίνει στο άλμπουμ να τις δει;

το έχω παρατηρήσει από την 7,0,4 και μετά.

όχι τπτ. Τραβω φωτο και μετα πατω κατω αριστερα και παει σφαιρα!

Αη - Phone

όχι τπτ. Τραβω φωτο και μετα πατω κατω αριστερα και παει σφαιρα!

βασικά το έθεσα λάθος. εννοώ αν κάποιος παρατηρεί καθυστερήσεις από το άλμπουμ στην κάμερα. στο δικό μου αργεί χαρακτηριστικά η κάμερα να "ανοίξει" και για δευτερόλεπτα βλέπω μαύρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικά το έθεσα λάθος. εννοώ αν κάποιος παρατηρεί καθυστερήσεις από το άλμπουμ στην κάμερα. στο δικό μου αργεί χαρακτηριστικά η κάμερα να "ανοίξει" και για δευτερόλεπτα βλέπω μαύρο.

Εάν έχει κάνει restore και στη συνέχεια setup as new, και δεν διορθωθεί θα χρειαστεί αντικατάσταση cameras.

Εάν έχει κάνει restore και στη συνέχεια setup as new, και δεν διορθωθεί θα χρειαστεί αντικατάσταση cameras.

ωχ, με άγχωσες τώρα. δηλαδή η καθυστέρηση στο άνοιγμα μπορεί να είναι θέμα της κάμερας; στην 7,0,x λειτουργούσε κανονικά πάντως. μου φαίνεται ότι δεν το γλυτώνω το set up as new

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ, με άγχωσες τώρα. δηλαδή η καθυστέρηση στο άνοιγμα μπορεί να είναι θέμα της κάμερας; στην 7,0,x λειτουργούσε κανονικά πάντως. μου φαίνεται ότι δεν το γλυτώνω το set up as new

Λυπάμαι που σε αγχώνω, δες το σαν ευκαιρία για ένα καθάρισμα της συκευής :)

Καλησπέρα. iPhone 5 32GB το έχει ένας φίλος μου και θέλει να το πουλήσει που κυμαίνατε η τιμή του.

ευχαριστώ.

παιδιά όταν κάνω αναζήτηση επαφών στο κινητό με το όνομα δεν βρίσκει τίποτα.... (first name)

μόνο στο last name και στις άλλες πληροφορίες δουλεύει.... γιατί το κάνει αυτό? ούτε στο spotlight βρίσκει τις επαφές μου...

πχ αν έχω μία επαφή με το όνομα βασίλης, και επίθετο χαραλαμπίδης, και γράψω το όνομα στην αναζήτηση δεν θα βρει τίποτα.... αν γράψω το επώνυμο το βρίσκει κανονικά... και τις πιο πολλές επαφές μου τις έχω με όνομα και επίθετο στό ίδιο κουτάκι (στο first name).....

πως διορθώνεται αυτό?

edit: έκανα edit σε μια επαφη στο όνομα και αποθήκευσα και τώρα την βρίσκει στην αναζήτηση..... τώρα πρέπει να κάνω το ίδιο για όλες τις επαφές μου??? τι κόλλημα έφαγε

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

παιδιά όταν κάνω αναζήτηση επαφών στο κινητό με το όνομα δεν βρίσκει τίποτα.... (first name)

μόνο στο last name και στις άλλες πληροφορίες δουλεύει.... γιατί το κάνει αυτό? ούτε στο spotlight βρίσκει τις επαφές μου...

πχ αν έχω μία επαφή με το όνομα βασίλης, και επίθετο χαραλαμπίδης, και γράψω το όνομα στην αναζήτηση δεν θα βρει τίποτα.... αν γράψω το επώνυμο το βρίσκει κανονικά... και τις πιο πολλές επαφές μου τις έχω με όνομα και επίθετο στό ίδιο κουτάκι (στο first name).....

πως διορθώνεται αυτό?

edit: έκανα edit σε μια επαφη στο όνομα και αποθήκευσα και τώρα την βρίσκει στην αναζήτηση..... τώρα πρέπει να κάνω το ίδιο για όλες τις επαφές μου??? τι κόλλημα έφαγε

Μηπως έχεις δημιουργήσει τις επαφές από άλλη συσκευή και μετά τις πέρασες στο iphone?

Μαλλον κάτι με την κωδικοποίηση θα παίζει.

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned