Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα κοιτάξεις απλά να ειναι το Α1429 μοντέλο factory unlocked και θα είσαι κομπλε. εγγύηση θα εχεις απο την infoquest.

Παιδια καλησπερα και παλι,

Απ οτι ειδα το μοντελο οντως ειναι το Α1429....ΑΛΛΑ(!) δεν ειναι το GSM που υποτιθεται οτι διατιθεται στην ελλαδα(βασει της ιστοσελιδας : http://www.apple.com/iphone/LTE/ ) αλλα ειναι το CDMA.

Τι ειναι αυτο? Μπορειτε να μου πειτε τι παιζει?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα και παλι,

Απ οτι ειδα το μοντελο οντως ειναι το Α1429....ΑΛΛΑ(!) δεν ειναι το GSM που υποτιθεται οτι διατιθεται στην ελλαδα(βασει της ιστοσελιδας : http://www.apple.com/iphone/LTE/ ) αλλα ειναι το CDMA.

Τι ειναι αυτο? Μπορειτε να μου πειτε τι παιζει?

Στην Ελλάδα ερχόταν το Α1429, αυτό έχω και εγώ που το αγόρασα πριν ένα χρόνο από το istorm. Το αναφέρει και η σελίδα της apple που παραθέτεις. Λειτουργεί μια χαρά η συγκεκριμένη συσκευή και σε 3G και σε LTE/4G.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όλες οι συσκευές iPhone διαθέτουν το απαραίτητο hardware για δίκτυα GSM/CDMA/LTE. Το μόνο που αλλάζει από μοντέλο σε μοντέλο είναι οι υποστηριζόμενες συχνότητες του LTE.

Στην Ελλάδα το μοντέλο του iPhone 5 είναι το Α1429. Ο λόγος που στη σελίδα της Apple αναφέρεται ως CDMA είναι το γεγονός πως εδώ, στις ΗΠΑ, είναι το μοντέλο που διατίθεται από τη Verizon η οποία δραστηριοποιείται σε δίκτυο CDMA, και όχι GSM όπως η AT&T.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

θηκη σιλικονης βαζουμε η υπαρχει περιπτωση να ανακαλυψουμε τιποτα σημαδακια μετα????

ζησε ελευθερα :lol:, βαλε οτι σου αρεσει (εκτος απο αλουμινιο φυσικα), και με γρατσουνιες οταν το πουλησεις εγω θα σου το αγορασω :p

Με μαλακή σιλικόνη μην μασάς! Εγώ με spigen bumper επι ένα χρόνο το έχω σαν καινούργιο.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

• Administrators
θηκη σιλικονης βαζουμε η υπαρχει περιπτωση να ανακαλυψουμε τιποτα σημαδακια μετα????

Προτίμησε τις tpu γιατί η απλή σιλικόνη δείχνει αρκετά φτινιαρικη για τα δεδομένα της συσκευής.

Modpic.gif

Υπάρχει κάποιος φίλος που να εχει συνέχεια το 4G ενεργοποιημένο ώστε να μας πει τι κατανάλωση μπαταρίας εχει σε σχέση με το 3G? Σκέφτομαι να το ενεργοποίησω για κάποιο διάστημα και να δω την διάφορα..! Θεσσαλονίκη είμαι όπου υπάρχει μια σχετική κάλυψη σε 4G.

Δηλαδη απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι στην ελλαδα το κινητο Α1429 θα παιζει κανονικα και σε LTE χωρις προβλημα?! Ισως οι ταχυτητες να ειναι μικροτερες? (ΔΕΝ με πολυ-ενδιαφερει αυτο) απλα να μην εχουμε και αλλες διαφορες...!?

Δηλαδη απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι στην ελλαδα το κινητο Α1429 θα παιζει κανονικα και σε LTE χωρις προβλημα?! Ισως οι ταχυτητες να ειναι μικροτερες? (ΔΕΝ με πολυ-ενδιαφερει αυτο) απλα να μην εχουμε και αλλες διαφορες...!?

Ναι το Α1429 παίζει μια χαρά σε LTE/4G. Οι ταχύτητες εξαρτώνται καθαρά από την κάλυψη και την υποδομή του κάθε παρόχου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν πεφτει στο σκρουτζ η τιμη του 5αριου;

540 € ενω το 5c εχει 520 € μου φαινεται υπερβολη.υποτιθεται οτι δεν βγαινει πλεον απο την apple,2 καινουργιες συσκευες ηρθαν αρα....

Δεν πρεπει τα καταστηματα που ακομα τοχουν να ριξουν την τιμη του 5 για να ξεστοκαρουν;;;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν πεφτει στο σκρουτζ η τιμη του 5αριου;

540 € ενω το 5c εχει 520 € μου φαινεται υπερβολη.υποτιθεται οτι δεν βγαινει πλεον απο την apple,2 καινουργιες συσκευες ηρθαν αρα....

Δεν πρεπει τα καταστηματα που ακομα τοχουν να ριξουν την τιμη του 5 για να ξεστοκαρουν;;;

για ενα και μοναδικο λογο: το 5αρι ποιοτηκος ειναι πολυ καλυτερο απο το 5c :D

• Administrators

Ποτέ δεν συνέβαινε αυτό με τα προϊόντα της apple, τώρα να συγκρίνει κάποιος το 5αρι με το 5c ειναι μάλλον άδικο (για το 5αρι φυσικά.)

Modpic.gif

Ποτέ δεν συνέβαινε αυτό με τα προϊόντα της apple, τώρα να συγκρίνει κάποιος το 5αρι με το 5c ειναι μάλλον άδικο (για το 5αρι φυσικά.)

Δεν το ηξερα αυτο.

μερικους συλλογισμους εκανα με τα λιγα οικονομικα που ξερω και φανταζομαι (υπολογιζοντας αρκετα τον παραγοντα:ελληνικη οικονομικη κριση= αν δεν αγοραζουν πολλοι πεφτει η τιμη πωλησης)

Κάτι πολύ περίεργο που μου συνέβει σήμερα.

Είχα αφήσει την συσκευή στο γραφείο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Μ έπαιρνε ένας φίλος και πήγα να τον καλέσω. Στις κλήσεις εκτός από την αναπάντητη του είχε και έναν αριθμό +92 51 93283293 εξερχόμενη κλήση 8 δευτερόλεπτα. Εγώ δεν ακούμπησα το κινητό το είχα δίπλα μου.

Ψάχνω τώρα ο κωδικός χώρας είναι από το Πακιστάν. Καμία σχέση δεν έχω.

Πως εξηγείται το παραπάνω?

Nokia 8800 Scirocco

Κάτι πολύ περίεργο που μου συνέβει σήμερα.

Είχα αφήσει την συσκευή στο γραφείο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Μ έπαιρνε ένας φίλος και πήγα να τον καλέσω. Στις κλήσεις εκτός από την αναπάντητη του είχε και έναν αριθμό +92 51 93283293 εξερχόμενη κλήση 8 δευτερόλεπτα. Εγώ δεν ακούμπησα το κινητό το είχα δίπλα μου.

Ψάχνω τώρα ο κωδικός χώρας είναι από το Πακιστάν. Καμία σχέση δεν έχω.

Πως εξηγείται το παραπάνω?

Προσεχε τα κατι τετοια, γιατι ειναι απο αυτα τα fishing... Εχουν τρελες χρεωσεις. Συνηθως κανουν αναπαντητη για να καλεσεις και σου χρεωνει η εκαστοτε εταιρια τα κερατα της...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Προσεχε τα κατι τετοια, γιατι ειναι απο αυτα τα fishing... Εχουν τρελες χρεωσεις. Συνηθως κανουν αναπαντητη για να καλεσεις και σου χρεωνει η εκαστοτε εταιρια τα κερατα της...

Δηλαδή; Πως βρήκαν εμένα; Πήρα τηλ αλλα έκλεισε η γραμμή. Καρτοσυμβολαιο εχω δεν με χρέωσε.

Πως γινεται αυτο μπήκα ας πούμε κάπου και με ψαρεψαν;

Το θέμα είναι οτι δεν μ έκαναν ανάπ. Ειχα μια εξερχόμενη

Nokia 8800 Scirocco

Δηλαδή; Πως βρήκαν εμένα; Πήρα τηλ αλλα έκλεισε η γραμμή. Καρτοσυμβολαιο εχω δεν με χρέωσε.

Πως γινεται αυτο μπήκα ας πούμε κάπου και με ψαρεψαν;

Το θέμα είναι οτι δεν μ έκαναν ανάπ. Ειχα μια εξερχόμενη

Οχι καλουν τυχαια. Αν δε σε χρεωσε εισαι μια χαρα τοτε...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Οχι καλουν τυχαια. Αν δε σε χρεωσε εισαι μια χαρα τοτε...

Ναι αλλα πως δικαιολογειται η εξερχομενη;;;;

Και μενα μεχουν παρει 3-4 φορες.αλλα εξερχομενη ΠΟΤΕ.

Ναι αλλα πως δικαιολογειται η εξερχομενη;;;;

Και μενα μεχουν παρει 3-4 φορες.αλλα εξερχομενη ΠΟΤΕ.

Αυτο ειναι το αξιοπεριεργο. Και εξερχομενη και χωρις να χρεωθει....

Αυτο ειναι το αξιοπεριεργο. Και εξερχομενη και χωρις να χρεωθει....

Δοκίμασα να πάρω κι εγώ τηλέφωνο μετά αλλα έπεσε η γραμμή και δεν έγινε τίποτα.

Δεν χρεώθηκα γιατί πήρα τηλέφωνο στο 1314 να δω και ήταν εντάξει.

Nokia 8800 Scirocco

Δοκίμασα να πάρω κι εγώ τηλέφωνο μετά αλλα έπεσε η γραμμή και δεν έγινε τίποτα.

Δεν χρεώθηκα γιατί πήρα τηλέφωνο στο 1314 να δω και ήταν εντάξει.

Θα ήταν καλύτερο να μην τους είχες καλέσει πιστεύω...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτά... πώς γίνεται να είχες εξερχόμενη? αποκτούν έλεγχο στο κινητό σου?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θα ήταν καλύτερο να μην τους είχες καλέσει πιστεύω...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτά... πώς γίνεται να είχες εξερχόμενη? αποκτούν έλεγχο στο κινητό σου?

Δεν ξέρω επειδή περίμενα τηλέφωνο από γερμανία για μια επισκευή ενός μηχανήματος νόμιζα θα ήταν τίποτα από εκέι αλλά είναι πακιστάν και εξερχόμενη. Περίεργο. Μπορεί να έιχε κανένα ζιζάνιο το iphone το έκανα restore μπας και.

Nokia 8800 Scirocco

Κατέβασα την εφαρμογή runtastic. Όταν την άνοιξα στο κάτω μέρος της οθόνης είχε μια ειδοποίηση ότι δήθεν το κινητό έχει μολυνθεί από ιό και πρέπει να τρέξω κάποιο scan. Όλα αυτά τα έγραφε στη σελίδα AppStore-service. Η συσκευή είναι ολοκαίνουργια και το μόνο που κατέβασα είναι αυτή η συσκευή. Συνέβη και σε σας αυτό ;

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned