big Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 @big πως τα βλεπεις τα πραγματα? Θα εχουμε φως? Ακόμα προσπαθώ να βρω τα τελευταία αρχεία ipcc των παροχών μιας και η apple δεν τα έχει ανεβάσει στους servers της παρά μόνο τα συμπεριλαμβάνει στο ipsw του iOS 7 όπου δεν είναι προσβάσιμα ούτε μέσω custom εφαρμογής στο χρήστη! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ακόμα προσπαθώ να βρω τα τελευταία αρχεία ipcc των παροχών μιας και η apple δεν τα έχει ανεβάσει στους servers της παρά μόνο τα συμπεριλαμβάνει στο ipsw του iOS 7 όπου δεν είναι προσβάσιμα ούτε μέσω custom εφαρμογής στο χρήστη! Μακαρι φιλε μου να μπορεσεις να κανεις κατι γιατι κ μενα μου εχει σκισει την μπαταρια αφου το σημα σπιτι μου εδω ελλαδα που βρισκομαι τωρα με την κοσμοτε κ δεν παλευετε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλημέρα μου έφεραν από Αγγλία το IPHONE5 και είναι κλειδωμένο στη sim.. τι μπορώ να κάνω για να βάλω τη κάρτα της VODAFONE και να τη διαβάσει? Ευχαριστώ Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Αν το πας στο service ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις. σημερα το πρωι πηγα στο service και αμεσως μου το αλλαξαν με ενα καινουριο χωρις δευτερη κουβεντα και μαλιστα το παιδι στο Apple Store ηταν και μισος Θεσσαλονικιος(apple store Bologna) :lol: αν μη τι αλλο οταν αγοραζεις apple εχεις απιστευτο service. Το νεο τηλεφωνακι ειναι κατασκευασμενο πριν ακριβως 2 εβδομαδες. (week 36) Τελος καλο ολα καλα;Θα δειξει με την χρηση! :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μακαρι φιλε μου να μπορεσεις να κανεις κατι γιατι κ μενα μου εχει σκισει την μπαταρια αφου το σημα σπιτι μου εδω ελλαδα που βρισκομαι τωρα με την κοσμοτε κ δεν παλευετε:( ειναι κλασσικη μαλα.... της apple αν βαλω την ιδια καρτα μου στο galaxy 4 που εχω και παω δικτυο εχει κουμπια 4 επιλογων για ολους τους τυπους LTE/WCDMA/GSM 2) WCDMA/GSM 3)MONO GSM 4)MONO WCDMA οτι θες βαζεις . η αππλε κουλαμαρα εχει να τα βαλει? και τα 2τηλεφωνα 4 g ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Από τότε που ανακοινώθηκε το 4G ή LTE όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα έκαναν αναβάθμιση στα carrier settings. Με αυτή την αναβάθμιση αφαιρέθηκε ο διακόπτης του 3G και στην θέση του ήρθε ο διακόπτης LTE ή 4G. Αυτό για να αλλάξει θα πρέπει να βρεις το αντίστοιχο παλιό αρχείο για τα carrier settings ώστε να τα περάσεις μέσω itunes για να επανέλθει στην θέση του ο διακόπτης του 3G, φυσικά μετά από αυτό δεν θα έχεις 4G/LTE στην συσκευή. Αυτά τα carrier settings περάστηκαν όταν βγήκε η 6.1 αν θυμάμαι καλά. Αλλά όπως αναφέρει και ο @big σε προηγούμενο μήνυμα ότι δουλεύει πάνω σε ένα τέτοιο αρχείο για cosmote/vodafone. Καλησπέρα παρέα, είμαι και εγώ κάτοχος ενός iphone 5 16 Gb, δεν έχω πάει ακόμα στο ios7, είμαι 6.1.4 (Cosmote), απλά νομίζω το θεματάκι με την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και κατ' επέκταση του LTE, δεν το ξεπερνάμε βάζωντας τον διακόπτη του Cellular Data στο off??? Αφού κάνωντας αυτό είναι σαν να λειτουργεί το τηλεφωνό μας σε GSM και data κατεβάζει μόνο αν έχουμε πρόσβαση σε wi-fi... Κάνω λάθος...?:confused::confused::confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Καλησπέρα παρέα, είμαι και εγώ κάτοχος ενός iphone 5 16 Gb, δεν έχω πάει ακόμα στο ios7, είμαι 6.1.4 (Cosmote), απλά νομίζω το θεματάκι με την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και κατ' επέκταση του LTE, δεν το ξεπερνάμε βάζωντας τον διακόπτη του Cellular Data στο off??? Αφού κάνωντας αυτό είναι σαν να λειτουργεί το τηλεφωνό μας σε GSM και data κατεβάζει μόνο αν έχουμε πρόσβαση σε wi-fi... Κάνω λάθος...?:confused::confused::confused: Δυστυχως κανεις λαθος.. Αν ισχυε αυτη η λυση θα ημουν μερικως καλλυμενος.. Αλλα οταν κλεινεις τα δεδομενα το 3g παραμενει ανοιχτο (voice over 3g). Επιπλεον, για πολλους ειναι βολικο να εχουν ανοιχτα τα δεδομενα, αλλα μονο σε EDGE που δεν καταναλωνει τοση μπαταρια, ισα ισα για να στελνουν iMessages, Viber κτλ.. Ακόμα προσπαθώ να βρω τα τελευταία αρχεία ipcc των παροχών μιας και η apple δεν τα έχει ανεβάσει στους servers της παρά μόνο τα συμπεριλαμβάνει στο ipsw του iOS 7 όπου δεν είναι προσβάσιμα ούτε μέσω custom εφαρμογής στο χρήστη! Σ ευχαριστουμε μονο για την προσπαθεια που κανεις! Ειλικρινα ευχομαι να τα καταφερεις! Edited September 24, 2013 by nsg22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δυστυχως κανεις λαθος.. Αν ισχυε αυτη η λυση θα ημουν μερικως καλλυμενος.. Αλλα οταν κλεινεις τα δεδομενα το 3g παραμενει ανοιχτο (voice over 3g). Επιπλεον, για πολλους ειναι βολικο να εχουν ανοιχτα τα δεδομενα, αλλα μονο σε EDGE που δεν καταναλωνει τοση μπαταρια, ισα ισα για να στελνουν iMessages, Viber κτλ.. Σωστά, απλά με κλειστά τα data , όπως και να το κάνεις η κατανάλωση είναι πολύ μικρή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Σωστά, απλά με κλειστά τα data , όπως και να το κάνεις η κατανάλωση είναι πολύ μικρή. αποψη μου τα iPhone5/5S ειναι φτιαγμενα για σταθερα δικτυα που εχουν μεγαλη ομοιογενεια. Πχ οταν βρισκομαι Κερκυρα το ιδιο κινητο (Xiaomi Mi2s) σταθερο στο 2g ειχε καλη αποδοση μπαταριας,σχεδον ΙΔΙΑ με οταν στο εξωτερικο εχω 3g. Ομως οταν εμπλεκονται τα LTE εκει δεν υπαρχει σχεδον πουθενα,και δυστυχως οταν φευγεις απο τα αστικα κεντρα ακομα και στο εξωτερικο,συνηθως εχεις ενα μιζερο EDGE οποτε χρειαζεται η επιλογη διαχειρησης της κεραιας για λογους μπαταριας και σηματος. Καλο ειναι να εχουμε επιλογες.Αυτο φαινεται στα ταξιδια και στις μετακινησεις.Η Ευρωπη δεν εχει σταθερα δικτυα κινητης ακομα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Να τα καινούρια μου αρχεία για την επιστροφή του 3g διακόπτη στο ios7! Vodafone: https://mega.co.nz/#!00JhBLKb!LXHpqEHJk1uUxF2Rn2QevT1mI3EDwR3U8l_gW-UVplk Cosmote: https://mega.co.nz/#!40JSEDhT!dDAv42-XnyMv4tE44-so2FSOK3gUuy2bAWFw4KMW6Ko Δοκιμάστε τα και πείτε εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής το αρχείο της cosmote έχει επιβεβαιωθεί από 3 άτομα. Της vodafone έχει δοκιμαστεί μόνο από εμένα! Δεν γνωρίζω αν δουλεύουν σε προηγούμενα ios, δοκιμάστε το δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σας! Προσοχή θα χάσετε την πρόσβαση στο δίκτυο LTE! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Να τα καινούρια μου αρχεία για την επιστροφή του 3g διακόπτη στο ios7! Vodafone: https://mega.co.nz/#!00JhBLKb!LXHpqEHJk1uUxF2Rn2QevT1mI3EDwR3U8l_gW-UVplk Cosmote: https://mega.co.nz/#!40JSEDhT!dDAv42-XnyMv4tE44-so2FSOK3gUuy2bAWFw4KMW6Ko Δοκιμάστε τα και πείτε εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής το αρχείο της cosmote έχει επιβεβαιωθεί από 3 άτομα. Της vodafone έχει δοκιμαστεί μόνο από εμένα! Δεν γνωρίζω αν δουλεύουν σε προηγούμενα ios, δοκιμάστε το δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σας! Προσοχή θα χάσετε την πρόσβαση στο δίκτυο LTE! ειναι μονο γι αυτα τα δικτυα ή μπορω να δοκιμασω και στου εξωτερικου; Ευχαριστουμε!!!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Όχι ειναι μόνο για αυτά αλλά μπορώ να φτιάξω και για όποιο άλλο δίκτυο θέλετε Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Να τα καινούρια μου αρχεία για την επιστροφή του 3g διακόπτη στο ios7! Vodafone: https://mega.co.nz/#!00JhBLKb!LXHpqEHJk1uUxF2Rn2QevT1mI3EDwR3U8l_gW-UVplk Cosmote: https://mega.co.nz/#!40JSEDhT!dDAv42-XnyMv4tE44-so2FSOK3gUuy2bAWFw4KMW6Ko Δοκιμάστε τα και πείτε εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής το αρχείο της cosmote έχει επιβεβαιωθεί από 3 άτομα. Της vodafone έχει δοκιμαστεί μόνο από εμένα! Δεν γνωρίζω αν δουλεύουν σε προηγούμενα ios, δοκιμάστε το δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σας! Προσοχή θα χάσετε την πρόσβαση στο δίκτυο LTE! Ευγε και απο εδω! το δοκιμασα σε cosmote και δουλευει! Η χαρα μου ειναι απεριγραπτη! Και παλι 1000 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και Vodafone comple! Ευχαριστούμε "Μεγάλε"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Όχι ειναι μόνο για αυτά αλλά μπορώ να φτιάξω και για όποιο άλλο δίκτυο θέλετε Τι τα κάνουμε αυτά τα αρχεία? :O Δηλαδή πώς τα περνάμε στο κινητό? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ακολούθησε αυτό τον οδηγό αλλά χρησιμοποίησε τα παραπάνω αρχεία http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/136191-οδηγός-υποβάθμιση-carrier-settings-σε-cosmotevodafone-επιστροφή-του-3g-διακ/ Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Thx. Αλλά δεν θα το κάνω τελικά. Δεν θέλω να χάσω το 4g. :) Edited September 26, 2013 by mirrorofsorrow Τροποποίηση παράθεσης ώστε να ειναι εμφανές ολόκληρο το μήνυμα στους χρήστες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπέρα , μπαταριουλα με ios 7 http://img24.imageshack.us/img24/2782/zt9i.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Όχι ειναι μόνο για αυτά αλλά μπορώ να φτιάξω και για όποιο άλλο δίκτυο θέλετε εμενα μου λεει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση του i phone αγνωστο σφαλμα(-27) Edited September 25, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εμενα μου λεει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση του i phone Αποκλείεται! Αν ακολουθήσεις σωστά τον οδηγό και χρησιμοποιήσεις τα αρχεία που έδωσα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 σε vodafone βγαζει σφαλμα -27, εχουμε λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Φαίνεται πως είναι κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του itunes. Προτείνω να γίνει επανεγκατάσταση του itunes! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Φαίνεται πως είναι κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του itunes. Προτείνω να γίνει επανεγκατάσταση του itunes! μηπως ειναι θεμα win? τα 8 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Όχι μια επανεγκατάσταση του itunes και μια χαρά θα είσαι Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) για να δουμε.................σε λιγο θα ξερουμε :) edit μπα τιποτα μια απο τα ιδια, οτι να ναι Edited September 25, 2013 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts