dreamangel Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Αλήθεια γιατι παιδεύεσαι; Ρωτάω γιατι δεν γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα και προσπαθείς να ασχοληθείς με πολύ πιο ειδικά και περίπλοκα. Σε λίγο καιρό θα έχουμε όλοι το iOS 7 οπότε λίγο υπομονή και θα το χαρείς σύντομα. ;) Και εγώ συμφωνώ με αυτή την άποψη!γιατι να παιδεύεσαι αφού σχεδόν σε ένα μήνα θα βγει επίσημα!εγω είχα βάλει την beta 1 αλλα μετά απο lag έκανα downgrade σε 6.1.4 κ έχασα κ το jb!οποτε άποψη μου περίμενε να βγει η επίσημη γιατί κ στην τωρινή έχω ακούσει κάποια θέματα με Skype k what's up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 τελικα η μπαταρια καμια σχεση με το νοτε που ειχα χεχε...αλλα αξιζει η αλλαγη,καλυτερη οθονη,καλυτερο λειτουργικο,καλυτερο σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση.πριν καμία εβδομάδα έβαλα ένα προγράμματα για να βλέπω τι καταναλώνει μπαταρία,ενώ έχω κλειστό το GPS εδειχνει μεγαλύτερη κατανάλωση ένα location service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει σιγουρα αν στο ios7 δουλευουν skype και whatsapp messenger? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 το skype μια χαρα δουλευει, το αλλο δε το εχω δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει σιγουρα αν στο ios7 δουλευουν skype και whatsapp messenger? Σε αλλους λειτουργει το whatsapp, σε αλλους οχι... Εμενα πχ δε θελει για κανενα λογο, σε ενα φιλο λειτουργει μια χαρα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 απο περιεργια το εκανα εγκατασταση(whats app) και εγω και δε λειτουργει, δεν ανοιγει καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 απο περιεργια το εκανα εγκατασταση(whats app) και εγω και δε λειτουργει, δεν ανοιγει καν λενε οτι εαν γυρισεις την γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα λειτουργει κανονικα το whatsapp.μπορεις να το ελεγξεις σε παρακαλω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Σε εμένα δουλεύει κανονικά το what's up, δεν αντιμετωπισα ποτέ κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Και σε εμένα κανονικά .άπο την πρώτη στιγμή.καντε ένα report σε αυτούς που φτιάχνουν την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 σε ios7 παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 λενε οτι εαν γυρισεις την γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα λειτουργει κανονικα το whatsapp.μπορεις να το ελεγξεις σε παρακαλω? σωστα, στ αγγλικο μενου δουλευει κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τελικά παιδιά κάποιος έμπειρος να μου πει.εχω κλειστό το GPS εχω κλείσει πιο πριν από το GPS όλες τις εφαρμογές να μην ψαχνουν.εχω μόνο 2 εφαρμογές στο κινητό whatsapp και clash of clans.και η εφαρμογή που παρακολουθεί μπαταρία μου βγάζει location service να τρέχει ίδιο χρόνο με το σήμα 3G,και είναι πρώτο σε κατανάλωση.τι μπορεί να φταίει.το κάνει μετά από factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τελικά παιδιά κάποιος έμπειρος να μου πει.εχω κλειστό το GPS εχω κλείσει πιο πριν από το GPS όλες τις εφαρμογές να μην ψαχνουν.εχω μόνο 2 εφαρμογές στο κινητό whatsapp και clash of clans.και η εφαρμογή που παρακολουθεί μπαταρία μου βγάζει location service να τρέχει ίδιο χρόνο με το σήμα 3G,και είναι πρώτο σε κατανάλωση.τι μπορεί να φταίει.το κάνει μετά από factory reset. Για αρχή κανε απεγκάσταση το Whatsapp και δες πάλι τις μετρήσεις! Για το Whatsapp έχουν ακουστεί πολλά οπότε ας σιγουρευτουμε οτι δεν ευθύνεται αυτό με κάποιο τροπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ποιο προγραμμα ειναι πολυ καλο για παρακολουθηση μπαταριας?εχω βαλει το battery doctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Για αρχή κανε απεγκάσταση το Whatsapp και δες πάλι τις μετρήσεις! Για το Whatsapp έχουν ακουστεί πολλά οπότε ας σιγουρευτουμε οτι δεν ευθύνεται αυτό με κάποιο τροπο.. το εβγαλα και το location services συνεχιζει να ανεβαινει με το network και να ειναι πρωτο σε καταναλωση εβγαλα clash of the clans το ιδιο. Edited August 11, 2013 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 απο περιεργια το εκανα εγκατασταση(whats app) και εγω και δε λειτουργει, δεν ανοιγει καν λενε οτι εαν γυρισεις την γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα λειτουργει κανονικα το whatsapp.μπορεις να το ελεγξεις σε παρακαλω? Μολις αλλαξα τη γλωσσα του κινητου στ αγγλικα! Λειτουργει πλεον κανονικα! Επανηλθε. Μαλλον ακομα επειδη ειναι beta και το Ios δεν εχουν φτιαξει τις ρυθμισεις για τις υπολοιπες γλωσσες, οποτε λειτουργει μονο με αγγλικα. Οπως και να εχει, λειτουργει ξανα! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 το εβγαλα και το location services συνεχιζει να ανεβαινει με το network και να ειναι πρωτο σε καταναλωση εβγαλα clash of the clans το ιδιο. Είναι περίεργη η περίπτωση σου.. Βέβαια δεν γνωρίζω και πολύ αυτά τα προγράμματα που μετρούν την μπαταρία κλπ και πόσο αξιόπιστα ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 αυτο το location service το εχει σαν system service οτι δεν μπορω να το κλεισω.οπως ενα bluetooth server που τρεχει συνεχεια αλλα καταναλωνει πολυ λιγη μπαταρια.Ετσι ειναι και το Location service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 αυτο το location service το εχει σαν system service οτι δεν μπορω να το κλεισω.οπως ενα bluetooth server που τρεχει συνεχεια αλλα καταναλωνει πολυ λιγη μπαταρια.Ετσι ειναι και το Location service Μπες ρυθμισεις στο κινητό μετα απόρρητο και στην συνέχεια υπηρεσίες τοποθεσίας και τέλος υπηρεσίες συστήματος και δίπλα στην υπηρεσία που χρησιμοποιεί το gps θα έχει ένα μωβ βέλος! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδιά έσπασε η οθόνη απο το iPhone 5 της ξαδέρφης μου. Αγορασμένο απο Κύπρο πριν 1-2 μήνες. Αλλά είναι εδω τώρα. Μόνιμα. Μπορεί να το πάει κάπου; Πόσο περιπου θα κοστίσει; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoidos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους. Χτες αποκτησα ενα iph5 και καθως απο χτες το ψαχουλευω να το διαμορφωσω παρατηρησα οτι η καμερα δεν δουλευει!! Ενω σαν εφαρμογη ανοιγει δεν μπορω να τραβηξω φωτο!!Δεν ξερω αν σκαλιζοντας το τηλ εκανα ή πατησα κατι που δεν επρεπε..αλλα μου ακουγεται καπως κουλο να μην τραβαει φωτο Τα φωτα σας ... Edited August 14, 2013 by kostaszoidos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Μπες ρυθμισεις στο κινητό μετα απόρρητο και στην συνέχεια υπηρεσίες τοποθεσίας και τέλος υπηρεσίες συστήματος και δίπλα στην υπηρεσία που χρησιμοποιεί το gps θα έχει ένα μωβ βέλος! καμια δεν εχει...τα εχω σβηστα ολα εκει.Εχθες εκανα αλλο ενα reset μεσα απο itunes και ενψ ειχα 6.1.4 ειπε βρηκε update και κατεβαζε το ιδιο, τεσπα μετα απο αυτο το reset το κιν εχει καλυτερη μπαταρια.Ειμαι σε 23ωρες αναμονη 7 ωρες χρηση και εχω ακομα 40%. Edited August 13, 2013 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδιά έσπασε η οθόνη απο το iPhone 5 της ξαδέρφης μου. Αγορασμένο απο Κύπρο πριν 1-2 μήνες. Αλλά είναι εδω τώρα. Μόνιμα. Μπορεί να το πάει κάπου; Πόσο περιπου θα κοστίσει; Δυστυχώς όσο ξέρω δεν καλύπτεται απο την πανευρωπαικη εγγύηση, εκτός αν έκανε ειδική και η ταρίφα για την αλλαγη είναι γύρω στα 150-200 ευρώ. Υπάρχουν δεκάδες καταστήματα αλλά καλύτερα να ρωτήσει πρώτα την επίσημη αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλυπτεται κανονικα αλλα θα πληρωσει λογω δικου της λαθους. Τηλεφωνο στην infoquest που εχει αναλαβει τα iphone εξωτερικου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts