jimval86 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Μάλιστα ενδιαφέρον αυτό δεν το ήξερα , καλό θα είναι αλλά για μια συσκευή μόνο δεν ξέρω αν σε συμφέρει, να σαι καλά πάντως που μας ενημέρωσες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Το είχα κάνει εγώ το 2007 για συνολικά 5 συσκευές iPhone 1ης γενιάς. Αγοράζεις μια ταχυδρομική θυρίδα που εδρεύει στην Αμερική η διεύθυνση της οποίας δε θυμίζει ταχυδρομική θυρίδα σε τίποτα (ακριβώς γιατί πολλά sites online δε στέλνουν προϊόντα σε τ.θ.) και μόλις φτάσει κάτι στη θυρίδα σου σε ειδοποιούν και εχείς πολλές διαφορετικές επιλογές. Να σου στείλουν αυτό που έχει έρθει για σένα στη διεύθυνση της επιλογής σου, να σου σκανάρουν το τυχόν έγγραφο και να καταστρέψουν το πρωτότυπο και πολλές άλλες αυτοματοποιημένες επιλογές όπως π.χ. κάθε μήνα να στέλουν μαζεμένα όλη την αλληλογραφία σου για οικονομία στα έξοδα αποστολής. Επιλέγεις εσύ τι θα γράψουν πάνω στο πακέτο που θα σου στείλουν. Εγώ π.χ. στο iPhone έγραφα "αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας" και αξία 100$. Για τα 2 απο τα 5 iPhone που έφερα πλήρωσα από 30€ τελωνείο. Για τα άλλα 3 τίποτα! (Εγώ είχα νοικιάσει θυρίδα σε αυτό το site: http://www.usamail1.com) Όσον αφορά την ερώτηση της mmaria_82, το ξεκλείδωτο μοντέλο δουλεύει κανονικά στα ελληνικά δίκτυα, μόνο το LTE δεν είναι συμβατό με τις δικές μας συχνότητες! http://f.cl.ly/items/3b0Y3p1y3f451X0K3o2s/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%202013-03-31,%2016.55.16.jpg Nα σαι καλα φιλε μου! Ειχα παρομοια απορια σχετικα με LTE και ημουν ετοιμος να ρωτησω σε νεο ποστ, αλλα ειδα το δικο σου! Και παλι thanks :) Edit: OK, LTE δε θα μπορω να εχω εδω, 3G θα πιανει ή κολλας στο 2G/EDGE; Edited March 31, 2013 by efthlouk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 3G θα πιάνει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 μπορεις να εχει LTE και στην Ελλαδα εαν παρεις το μοντελο απο Verizon, το οποιο ειναι το Α..9 νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) μπορεις να εχει LTE και στην Ελλαδα εαν παρεις το μοντελο απο Verizon, το οποιο ειναι το Α..9 νομιζω. Το A1429 που πωλείται στην Αμερική από τη Verizon είναι CDMA μοντέλο που έχει και GSM radio για χρήση εκτός Αμερικής. Εφόσον είσαι πελάτης της Verizon έχεις τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσεις ώστε να βάλεις οποιαδήποτε κάρτα GSM αλλά πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις από την πλευρά της Verizon. Επισυνάπτω ένα μήνυμα που βρήκα σε forum της Verizon για να πάρεις μια ιδέα. Good morning *******. I hope your trip back to Germany was as smooth as possible. I am sorry to hear about the confusion over your iPhone 5 and I would be more than happy to address that for you today. If it is a Verizon Wireless device we are able to unlock the 4G LTE sim card as long as the conditions I have listed below are met: - The device being unlocked is active on a Verizon Wireless account. - The line of service has been active for about 60 days - The line of service has been in good standing for 60 days - It hasn't been already unlocked in the past 10 months If you meet these qualifications, please reach out to our Global support team directly and they will continue to assist. They can be reached at 800-711-8300. NickB_VZW VZW Support Follow us on Twitter @VZWSupport. (Πηγή: https://community.verizonwireless.com/message/944169) Η Apple στο online Apple Store νομίζω πουλάει το A1428 unlocked. Edited April 1, 2013 by das Quote source Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλημερα!! το τηλ συνεχιζει να κολλαει κ αποφασισα να του κανω update.. περα το jb θα χασω κατι αλλο απο την συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Οχι τιποτα δε θα χασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλημέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς το IPhone με Model A1429, όχι απο Ελλάδα Official, δηλαδή αγορασμένο απο Skroutz που είναι κανα 100αρι φθηνότερα το 4G παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλημερα!! το τηλ συνεχιζει να κολλαει κ αποφασισα να του κανω update.. περα το jb θα χασω κατι αλλο απο την συσκευη?? δεν θα κάνεις update όμως μεσω wifi απο τη συσκευή γιατι θα κολλήσει και θα έχεις ενα τούβλο στο χέρι.. σύνδεση με υπολογιστή, restore απο itunes και στο τέλος set up as new ενδεικτικά να σου αναφέρω ομως πως εμένα παει σφαίρα, με καμιά 20αρια tweaks φορτωμένο. κανένα σπασμένο όμως. και κανένα θεμα με την μπαταρία, οταν ξυπνάω το πρωι ζήτημα ειναι να εχει χάσει 1-2% σε ενα 7ωρο συνοψίζοντας, θέλω να σου πω οτι δεν φταίει το jailbreak για το κολλημα/απωλεια μπαταρίας του iphone, αλλα το τι περνάς μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλημέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς το IPhone με Model A1429, όχι απο Ελλάδα Official, δηλαδή αγορασμένο απο Skroutz που είναι κανα 100αρι φθηνότερα το 4G παίζει? Ναι βεβαια και παιζει! Το ιδιο μοντελο ειναι απο οπου και αν προερχεται! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ναι βεβαια και παιζει! Το ιδιο μοντελο ειναι απο οπου και αν προερχεται! Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δεν θα κάνεις update όμως μεσω wifi απο τη συσκευή γιατι θα κολλήσει και θα έχεις ενα τούβλο στο χέρι.. σύνδεση με υπολογιστή, restore απο itunes και στο τέλος set up as new ενδεικτικά να σου αναφέρω ομως πως εμένα παει σφαίρα, με καμιά 20αρια tweaks φορτωμένο. κανένα σπασμένο όμως. και κανένα θεμα με την μπαταρία, οταν ξυπνάω το πρωι ζήτημα ειναι να εχει χάσει 1-2% σε ενα 7ωρο συνοψίζοντας, θέλω να σου πω οτι δεν φταίει το jailbreak για το κολλημα/απωλεια μπαταρίας του iphone, αλλα το τι περνάς μεσα.. δεν περναω οτι να ναι μεσα..πολυ προσεκτικα..οπως μου εχεις πει..;) τωρα δεν ξερω τι κολλημα εφαγε μια ειναι οκ μια τρωει κολληματα.. ισως το αφησω για την ωρα τοτε..:) οταν κανω update αν ακολουθησω την διαδικασια που μου ειπες θα χασω εφαρμογες που εχω κατεβασει απο το app store φωτογραφιες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δεν περναω οτι να ναι μεσα..πολυ προσεκτικα..οπως μου εχεις πει..;) τωρα δεν ξερω τι κολλημα εφαγε μια ειναι οκ μια τρωει κολληματα.. ισως το αφησω για την ωρα τοτε..:) οταν κανω update αν ακολουθησω την διαδικασια που μου ειπες θα χασω εφαρμογες που εχω κατεβασει απο το app store φωτογραφιες κτλ? οχι δεν χάνονται οι εφαρμογές απο το app store. για να γινει αυτό, πατα στο itunes στην καρτέλα store-->authorize this computer και μετα πήγαινε file-->transfer purchases ετσι μετα απο καθε restore που κάνεις, επανέρχονται αυτόματα με sync στην καρτέλα apps. το ιδιο και οι φωτογραφίες, μετα το restore τις επαναφερεις χειροκίνητα απ την καρτέλα photos. εκτος απο τις φωτο στο camera roll, εκεινες χανονται με το restore. μπορείς να τις σώσεις στον υπολογιστή σου πριν κανεις την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Παιδιά σε ποιό επίπεδο μπαταρίας είναι καλύτερα να φορτίζουμε το iphone 5? Εγώ το φορτίζω γύρω στο 10-20%. Ένας φίλος μου λέει οτι διάβασε οτι πρέπει να το φορτίζουμε στο 60%. Κάπου το διάβασε λέει και οτι είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε την μπαταρία σε καλή κατάσταση. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Παιδιά σε ποιό επίπεδο μπαταρίας είναι καλύτερα να φορτίζουμε το iphone 5? Εγώ το φορτίζω γύρω στο 10-20%. Ένας φίλος μου λέει οτι διάβασε οτι πρέπει να το φορτίζουμε στο 60%. Κάπου το διάβασε λέει και οτι είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε την μπαταρία σε καλή κατάσταση. Τι λέτε? Δες εδώ: http://www.apple.com/gr/batteries/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Νομιζω οτι τοκαλυτερο για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας ειναι να την αφηνουμε μια φορα το μηνα να πεφτει 5-10%,τις υπολοιπες γυρω στο 30-50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 φόρτισέ το όποτε θέλεις. Οι μπαταρίες οι καινούριες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 οχι δεν χάνονται οι εφαρμογές απο το app store. για να γινει αυτό, πατα στο itunes στην καρτέλα store-->authorize this computer και μετα πήγαινε file-->transfer purchases ετσι μετα απο καθε restore που κάνεις, επανέρχονται αυτόματα με sync στην καρτέλα apps. το ιδιο και οι φωτογραφίες, μετα το restore τις επαναφερεις χειροκίνητα απ την καρτέλα photos. εκτος απο τις φωτο στο camera roll, εκεινες χανονται με το restore. μπορείς να τις σώσεις στον υπολογιστή σου πριν κανεις την διαδικασία. σε ευχαριστω για αλλη μια φορα!!!!!! τωρα ειναι οκ οποτε δεν θα το κανω ακομα... αντε να δουμε πως θα παει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Οτι και να λένε οι λάτρεις του jailbreak το γεγονός ειναι ένα! Το jailbreak δημιουργεί προβλήματα στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Δες εδώ: http://www.apple.com/gr/batteries/ Πολύ ενδιαφερον άρθρο. Διαβάστε το όσοι μπορείτε και ενδιαφέρεστε για την φόρτιση της μπαταρίας. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Οτι και να λένε οι λάτρεις του jailbreak το γεγονός ειναι ένα! Το jailbreak δημιουργεί προβλήματα στο κινητό! το jailbreak δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα στο κινητό, το να περνάς ότι υπάρχει στο cydia δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό. Πρόβλημα στο κινητό δημιουργούν επίσης πολλές σπασμένες εφαρμογές, κάνουμε και κανα purchase που και πού ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 το jailbreak δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα στο κινητό, το να περνάς ότι υπάρχει στο cydia δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό. Πρόβλημα στο κινητό δημιουργούν επίσης πολλές σπασμένες εφαρμογές, κάνουμε και κανα purchase που και πού ;) Οπως το πες αρχηγε...κανουμε και κανα purchase που και που...και το appcake το ξηλωσα...μονο tweaks πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 το jailbreak δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα στο κινητό, το να περνάς ότι υπάρχει στο cydia δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό. Πρόβλημα στο κινητό δημιουργούν επίσης πολλές σπασμένες εφαρμογές, κάνουμε και κανα purchase που και πού ;) Ρωτήστε αυτούς που δεν έχουν περάσει τίποτα και παλι έχουν επανεκινήσεις παγώματα κλπ. Έχω τουλάχιστον τρία τέτοια παραδείγματα φίλων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ρωτήστε αυτούς που δεν έχουν περάσει τίποτα και παλι έχουν επανεκινήσεις παγώματα κλπ. Έχω τουλάχιστον τρία τέτοια παραδείγματα φίλων.. Και γω το χω δει σε ενα iphone 5,αλλα χωρις jb και δε το πιστευα...οσο χαλια και αν το χε η τυπισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Όσοι ξέρουν να αξιοποιούν το JB δεν εχουν προβλήματα. Αρκεί να προσέχετε τα διάφορα tweaks να ειναι συμβατά και να μην δημιουργούν configs με αλλα που έχετε ηδη εγκατεστημενα. Την μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν οι σπασμένες εφαρμογές του cydia. Εννοώ ότι κάποιοι έξυπνοι σπάνε τις εφαρμογές που πωλούνται στο cydia κάτι που δεν είναι τόσο απλό και συνήθως δεν δουλεύουν σωστά. Επίσης δεν περνάμε όρο βρίσκουμε μπροστά μας παρά μόνο ότι μας είναι απαραίτητο. Edited April 5, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts