Tsoumaklis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ενα απο τα καλυτερα tablet.Μπραβο στο myphone.καλη μου τυχη!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλή επιτυχία!!!! ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αντε και καλη μου τυχη! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 -Ένα Sammy tablet παρακαλώ! -έφτασειιιι! [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αυτό είναι κάτι που θα το ήθελα Καλή τύχη σε όλους http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δώσε δώρα. δώσε δώρα... Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδιά φτάνει. Μη στέλνετε άλλα μυνήματα. Το ΝΟΤΕ ΤΑΒ ειναι δικό μου αφού το θέλω τόσο πολύ που ο σύμπαν έχει ήδη αρχίσει να συνομοτεί για να το αποκτήσω. Η μοναδική παρασπονδία που επιτρεπω στον Murphy είναι να μου χαρίσει το ΝΟΤΕ ΙΙ σε κανα διμηνάκι. Οπότε ξέρετε.... αν δε κερδίσω αυτό, για το άλλο μη μπήτε στο κόπο. .... πουλιά μου ταξιδιάρικαααααα.... Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 καλη επιτυχια σε ολους:happy: OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semigod_27 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosks Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλη επιτυχια! Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikitas90 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλή μας επιτυχία !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Για να δούμε. Λες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το ταμπλετ ουτε κανενα αλλο ουτε τα κινητα ουτε η τεχνολογια...εεε τι κανω εδω; δεν ειμαι σε σαιτ μαγηρικης; Οκ το παραδεχομαι το θελω το εχω αναγκη πολυ, πρεπει να γινει δικο μου! Τι; δεν διαβαζει κανενας αυτα τα ποστ; τι γραφω και γραφω τοτε; καλη επιτυχια! mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_2 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλη επιτυχια σε ολους..!!!:) :p :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Εγώ για την καλή μου το θέλω...καλή τύχη NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μετά το απίστευτο 4Χ κάτι ακόμα πιό απίστευτο!! Καλή μας τύχη και μακάρι να είμαι εγώ ο τυχερότερος! [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ήρθαν νωρίς τα Χριστούγεννα;;; I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Φανταστικό!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 καλη τυχη παιδια https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmar Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privi2003 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 καλη επιτυχια σε ολους ακομη μια επιτυχια για το site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Θέλω ένα Note! Όπως όλη η παρέα εδώ φαντάζομαι.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 το θέλω, το'χω ανάγκη πολύ. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ευχαριστούμε και καλή τύχη σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts