aimilios Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Nissan Almera 1.5 5d N16 myself... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 FIAT punto HGT του 2001 το aircondition είναι σχετικά αδύνατο αλλά όταν έβαλα τα φυμέ κανένα παράπονο, μόνο λάδια κάθε 6000χλμ και βενζίνη του βάζω. Τον άλλο μήνα θα το δώσω στην αδερφή μου γιατί περιμένω το speedster Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saboterakos Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Ενα γαμάτο micra 1k lol :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuvoRater (25 Σεπ. 2004 , 22:32) FIAT punto HGT του 2001 το aircondition είναι σχετικά αδύνατο αλλά όταν έβαλα τα φυμέ κανένα παράπονο, μόνο λάδια κάθε 6000χλμ και βενζίνη του βάζω. Τον άλλο μήνα θα το δώσω στην αδερφή μου γιατί περιμένω το speedster se iperthetiko bathmo epikindino amaksi............... megali prosoxi ........ gia na min sou po oti ekanes ******* pou to pires......... :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Το punto η το speedster? Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 To Speedster βέβαια...θέλει έμπειρα "χέρια" κ όχι ανωριμότητες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Aλήθεια θα καθιερωθεί ειδική εκπαίδευση για supercars? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgos_g (24 Σεπ. 2004 , 13:11) P.S2 Pou ta vriskete tosa eura re pedia??? :wacko: :blink: To 90% παραμυθια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (26 Σεπ. 2004 , 04:01) se iperthetiko bathmo epikindino amaksi............... megali prosoxi ........ gia na min sou po oti ekanes ******* pou to pires......... :worry: :worry: :worry: φαντάζομαι πως λες για το speedster ,σίγουρα έχει όλα τα απαραίτητα "προσόντα" να σε στείλει ,βλέπε κεντρομήχανο-turbo, αλλά όλα αυτά αφού ξεπεράσεις τα όρια που είναι αρκετά υψηλά και δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο πιστεύεις. Σαφώς δεν είναι mx5 αλλά ελπίζω να είναι λιγότερο τρομακτικό από το ρενό 5 που είχε ο πατέρας μου και πραγματικά 2 φορές στην πάρνηθα τα είχα δει όλα !!! Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Σεπ. 2004 , 08:15) To Speedster βέβαια...θέλει έμπειρα "χέρια" κ όχι ανωριμότητες. Έχεις απόλυτο δίκιο και γενικά ό,τι έχει πάνω από 100bhp δεν θέλει ανωριμότητα . Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 makari re aderfe na mporis na bgazis ta gousta sou........... xara mou tha einai........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuvoRater (26 Σεπ. 2004 , 18:24) λιγότερο τρομακτικό από το ρενό 5 που είχε ο πατέρας μου και πραγματικά 2 φορές στην πάρνηθα τα είχα δει όλα !!! Eixe o pateras sou 5 turbo??ti amaksi!!! Apo ta pio duskola aytokinita pou exoun kataskeuastei alla kai trelh kavla!! Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 όταν ήταν στα καλά του πήγαινε αλλά μόνο σε άδειο δρόμο που γνώριζες τέλεια γούσταρες να το πας πολύ. Λίγο να το παράκανες στην είσοδο πέταγε μούτρα και στο άφημα έπρεπε να κοιτάς από το τζάμι της πόρτας το δρόμο, αλλά απίστευτη αίσθηση . Καταστράφικε εντελώς όταν μια 320 έπεσε πανώ του ένα βράδυ ενώ ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το σπιτι μας. Άδικο τέλος για τέτοιο μωρό. Έχω κρατήσει το τιμόνι του!!! Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Krima giati einai sulektika kai einai duskolo ws adunato na vreis gnhsio. Pantws afou emathes se 5 turbo to speedster me ligh prosoxh tha sou fanei paixnidaki. Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Μακάρι! θα σου πω μόλις το κάνω βόλτα , το περιμένω κατά τις 15/10 Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Μολις τελειωσω τα μαθηματα παιρνω υπο την κατοχη μου το 306 και μετα βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Renault Megane 1.4 και πολύ πρώτο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Alfa GT 2.0 :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Ενα Ibizaki 1,4 του 2000. Παει για πουλημα. Επομενο μαλλον Honda Civic ή Mazda 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 SMART FOR TWO COYPE PULSE 700CC 62HP :) Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thewiz80 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 ΤΟΥΟΤΑ YARIS BLUE 1.3 δεν το αλλαζω με τιποτε αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να παρω το ΤΟΥΤΟΤΑ PRIUS!!! Παράθεση LINK ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SMS!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thewiz80 (22 Δεκ. 2004 , 15:23) ΤΟΥΟΤΑ YARIS BLUE 1.3 δεν το αλλαζω με τιποτε αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να παρω το ΤΟΥΤΟΤΑ PRIUS!!! sosto to agori Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 α ξεχασα να αναφερω νωριτερα οτι περα απο Ibizaki εχω κ ενα Mercedes 190E που μου μεινε απο τον πατερα μου κ το οποιο γουσταρω πολυ κ σε κιριλε φασεις το κυκλοφορω! :D Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Peugeot 206 1.6 GTi :!: Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 opel corsa 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts