KostasDj_2 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το nokia 6680 (το απλό, όχι το imode) και επίσεις γνωρίζω και τις ρυθμίσεις του APN imode... Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να ρυθμίσω το 6680 ώστε να μπορεί να στέλνει e-mail μέσω i-mode; Η πλοήγηση στο i-mode, καθώς και τα εισερχόμενα MMS, δεν με νοιάζουν! Μόνο να μπορώ να στέλνω e-mail μέσω του imode με ενδιαφέρει! Υπάρχει μήπως κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να το κάνει αυτο? Ευχαριστώ! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ρε παιδια να ρωτησω επειδή ειναι τεραστιο το ποστ και εχω χαθει? με την επιλογη απεριοριστο imode 3,90ε μπορείς να μπαινεις απεριοριστα και δωρεαν στο ιντερνετ με τον οπερα? η οχι? επισης πληρωνεις και 40 λεπτα καθε φορα που μπαινεις? με τo wind plus non stop τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Όχι, μόνο για i-mode ισχύει. Η μόνη προσφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή για internet (π.χ. μέσω Opera) είναι το wind plus non-stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Απεριόριστη πλοήγηση δίνουν με πάγιο. Απεριόριστα mail δεν μπορούν να δώσουν; Αυτό θα ήθελα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fon_ Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 ρε παιδια να ρωτησω επειδή ειναι τεραστιο το ποστ και εχω χαθει? με την επιλογη απεριοριστο imode 3,90ε μπορείς να μπαινεις απεριοριστα και δωρεαν στο ιντερνετ με τον οπερα? η οχι? επισης πληρωνεις και 40 λεπτα καθε φορα που μπαινεις? με τo wind plus non stop τι γινεται? Με 3.90 το μηνα μπορεις να κανεις ο,τι και με το wind plus non stop. Δηλαδη: σερφαρεις απο το pc σου χωρις αλλη χρεωση και επισης σερφαρεις και απο το κινητο σου χρησιμοποιωντας τον οpera mini χωρις αλλη χρεωση. Απο το πισι χρησιμοποιεις οποιον browser θελεις (πχ Internet Explorer, Firefox, εμενα ομως δεν μου δουλευει o οπερα, δεν ξερω γιατι). Στο πισι σου μπορεις να δεις ολες τις σελιδες χωρις προβληματα στην κωδικοποιηση (δεν θα βλεπεις κινεζικα), αλλα δεν θα τις βλεπεις με την επιθυμητη εμφανιση (γιατι δεν κατεβαινουν τα css αρχεια.) Μπορεις να κατεβασεις αρχεια μεχρι 2ΜΒ, αλλα συγκεκριμενους τυπους: .jpg .rar .jar .mid .exe αλλα οχι .mp3 .zip .jad .css Απο το κινητο μπορεις να χρησιμοποιησεις τον Οπερα Μινι για σερφαρισμα, παντα με 3.90 τον μηνα. 3g δεν εχω δοκιμασει, με απλο gprs εχει νορμαλ ταχυτητες. Το κολπο βολευει πολυ, και η κοσμοτε εχει και καλη καλυψη, μια χαρα για τις διακοπες. Αυτα:D:cool: διευκρινιση: ο οπερα μινι απο οσο ξερω δεν παιζει σε κινητα imode με doja. Απλα περνα τις ρυθμισεις για τo imode στο απλο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Δυστυχώς σε περιβάλλον 3G, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 15ΚΒ/s, γιατί έχει κόφτη στα 128Kbps... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Άντε και σύντομα η κηδεία του i-mode! Θα πάω να καταθέσω στεφάνι από τους πρώτους! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το 3,90 τον μήνα δεν είναι μόνο μέσω i-mode; Η περιήγηση σε άλλα sites δεν χρεώνεται κανονικά; Εγώ εχω το κ610Im και δε μπορώ να βάλω Opera! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις java εφαρμογή σε i-mode κινητό, αυτά έχουν τη doja αν δεν κάνω λάθος η οποία είναι δική τους java version... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Μια ερώτηση: Αν βάλω τις ρυθμίσεις i.mode στο κινητό μου (SE Z520I) θα χρεώνομαι μόνο την είσοδο σε οποία σελίδα κι αν μπω ή κανονική όγκοχρέωση.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Μια ερώτηση : Αν βάλω τις ρυθμίσεις i-mode στο κινητό μου (SE Z520I), θα χρεώνομαι μόνο την είσοδο σε οποία σελίδα κι αν μπω, ή κανονική ογκοχρέωση ; :!: H υπηρεσίες του i-mode, παρέχονται ΜΟΝΟ από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συσκευές, τις οποίες προσφέρει αποκλειστικά η COSMOTE, για τους συνδρομητές του ί-mode, στην Ελλάδα. :!: :!: ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Wirelessly posted (Nokia6101/2.0 (04.10) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Μια ερώτηση : Αν βάλω τις ρυθμίσεις i-mode στο κινητό μου (SE Z520I), θα χρεώνομαι μόνο την είσοδο σε οποία σελίδα κι αν μπω, ή κανονική ογκοχρέωση ; :!: H υπηρεσίες του i-mode, παρέχονται ΜΟΝΟ από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συσκευές, τις οποίες προσφέρει αποκλειστικά η COSMOTE, για τους συνδρομητές του ί-mode, στην Ελλάδα. :!: :!: ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. :!: An exeis tis ru8miseis mporeis na mpeis mono me 0.40 ana eisodo exontas omws energopoihsei to imode sthn karta sou.. Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fon_ Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 SUMMER_2000 κάνεις λάθος, εγώ έχω μπει με SE k510i, k750i αφού τους πέρασα πρώτα τις ρυθμίσεις.Η πλάκα είναι οτι μερικά imode sites δεν εμφανίζονται σωστά στο SI341i που είναι imode συσκευή, αλλά εμφανίζονται σωστά στα SE! Η χρέωση είναι 0.40 ανά είσοδο και 3.90 απεριόριστα για ένα μήνα. Πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το imode στην κάρτα σου τηλεφωνώντας στο 1313.Παλιά ζητούσαν και το ΙΜΕΙ της συσκευής σου, τώρα δεν ξέρω αν το ζητάνε. Παίζει και να μην σου το ενεργοποιήσουν αν δώσεις μη έγκυρο ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 - :!: Πάντως αυτό αν γίνεται, ΔΕΝ νομίζω να γινότανε παλαιότερα ... - Ρυθμίσεις (settings), υπάρχουν για το CosmoteView. :!: - Για το ί-mode, από πότε ? :worry: :confused: :dizzy: :confused: :worry: - Που τις βρίσκουμε και τις περνάμε ? ............... :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Wirelessly posted (Nokia6101/2.0 (04.10) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) SUMMER_2000 κάνεις λάθος, εγώ έχω μπει με SE k510i, k750i αφού τους πέρασα πρώτα τις ρυθμίσεις.Η πλάκα είναι οτι μερικά imode sites δεν εμφανίζονται σωστά στο SI341i που είναι imode συσκευή, αλλά εμφανίζονται σωστά στα SE! Η χρέωση είναι 0.40 ανά είσοδο και 3.90 απεριόριστα για ένα μήνα. Πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το imode στην κάρτα σου τηλεφωνώντας στο 1313.Παλιά ζητούσαν και το ΙΜΕΙ της συσκευής σου, τώρα δεν ξέρω αν το ζητάνε. Παίζει και να μην σου το ενεργοποιήσουν αν δώσεις μη έγκυρο ΙΜΕΙ. Kwdiko xrhsth kai imei zhtane kai twra.. Kai isws kai stoixeia an den kanw sovaro lathos. Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fon_ Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 - :!: Πάντως αυτό αν γίνεται, ΔΕΝ νομίζω να γινότανε παλαιότερα ... - Ρυθμίσεις (settings), υπάρχουν για το CosmoteView. :!: - Για το ί-mode, από πότε ? :worry: :confused: :dizzy: :confused: :worry: - Που τις βρίσκουμε και τις περνάμε ? ............... :confused: :worry: Η cosmote δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα τις ρυθμίσεις, είναι προρυθμισμένες σε όλα τα imode κινητά. Επίσης δεν είναι δυνατή η προβολή και η επεξεργασία τους από το μενού των κινητών. Τις είχα ποστάρει παλιότερα εδώ και είχα φτιάξει έναν οδηγό για σύνδεση pc στο internet χρησιμοποιώντας ως μόντεμ το SE k320/k510/k750 κλπ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ΙΜΕΙ θα το πάρω από κινητό φίλου. Φάση θα έχει αν υπάρχει πρόσβαση:p Σε εξωτερικά Sites εκτός i-mode® θα χρεώνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Wirelessly posted (Nokia6101/2.0 (04.10) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ΙΜΕΙ θα το πάρω από κινητό φίλου. Φάση θα έχει αν υπάρχει πρόσβαση:p Σε εξωτερικά Sites εκτός i-mode® θα χρεώνομαι? Den xrewnei sigoura gia plohghsh ektos imode..kai epishs tha exeis 1 mhna dwrean. Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Αυτό που λένε τα παιδιά ισχύει! Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα... Το μόνο που ζητάνε, είναι κωδικός χρήστη και ΙΜΕΙ. Αν όμως πάρεις το ΙΜΕΙ κάποιας συσκευης imode, τότε μπορείς να δώσεις εκείνο και δεν σου λέει κανείς τίποτα! Επίσεις, αν στο pc, χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager και του βάλεις σαν proxy τον SSL της cosmote, τότε δεν έχεις και περιορισμό στο download! Πχ, εγώ μέσω imode κατέβασα ένα αρχείο 3.5GB! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ΟΚ σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις;) Τι είναι SSL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι στην Ελλάδα το imode το τελειώνουν σιγά σιγά. Δεν ξέρω αν και τι άλλο ετοιμάζουν αλλά αν θέλανε να ανταγωνιστούν το plus και το live θα κάνανε κάτι. Στην Ρουμανία για παράδειγμα που θέλουν να το προωθήσουν εκτός από καλύτερες χρεώσεις κάνουν και άλλες κινήσεις όπως το blog που έχει φτιάξει η cosmote για το imode στην διεύθυνση http://www.imodeblog.ro και στο οποίο εμφανίζονται όλα τα νέα για το imode και υπάρχει η δυνατότητα παρέμβσης των συνδομητών που κρίνουν σχολιάζουν τα νέα και να διορθώσουν οτιδήποτε λάθος υπάρχει. Στην Βουλγαρία πάλι λανσάρανε imode κινητά nokia s60 όπως το 6120, Ε65, Ν73. Εδώ στην Ελλάδα τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Επιτέλους, καιρός ήταν... Το ότι έχει πιάσει μόνο σε "ιδιόρρυθμες" αγορές της Ασίας όπως και σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ρουμανία κάτι σημαίνει... Άντε να τελειώνει αυτό το ασύμβατο, κλειστής τεχνολογίας έκτρωμα μήπως και δούμε τίποτα καλό από την κοσμοτέ. Έχει συμβόλαιο με την docomo, ίσως δεν μπορεί να το "κόψει", απλά το αφήνει στην τύχη του... Δεν νομίζω να ασχολούνται άλλωστε και πολλοί με αυτό... 10-20 άτομα το πολύ και οι περισσότεροι θα είναι και μέλη του myphone !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Μια ερώτηση έχω. Στο What's Up για να έχεις απεριόριστο MSN messenger κοστίζει 2,50 Ευρώ/μήνα. Αν δεν θέλεις απεριόριστη χρήση μπορείς να έχεις ογκοχρέωση και πόσο είναι; Και κάτι άλλο: για τους συνδρομητές με συμβόλαιο πόσο κοστίζει η χρήση του MSN messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostoula06 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ρε παιδιά δύο ερωτήσεις: 1. Πόσο καιρό κάνουν να σου ενεργοποιήσουν το i-mode από τη στιγμή που τους έχεις πάρει τηλέφωνο και τους έχεις πει να στο ενεργοποιήσουν? 2. Αυτός ο κωδικός χρήστη τι είναι? Προυπάρχει ή τον ορίζεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Wirelessly posted (Nokia6101/2.0 (04.10) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ρε παιδιά δύο ερωτήσεις: 1. Πόσο καιρό κάνουν να σου ενεργοποιήσουν το i-mode από τη στιγμή που τους έχεις πάρει τηλέφωνο και τους έχεις πει να στο ενεργοποιήσουν? 2. Αυτός ο κωδικός χρήστη τι είναι? Προυπάρχει ή τον ορίζεις εσυ? 1) gurw sthn 1 wra 2) einai o 5pshfios kwdikos pou anagrafetai panw sthn suskeuasia Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts