mr_47 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τα Γαλλικά τα ξεχάσανε? Το κάνουν για να μη μας ταλαιπωρούν, βρε... Θα πάμε απευθείας στα W10...! :lol: P.S.: Ειρωνικά το λέω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Το κάνουν για να μη μας ταλαιπωρούν, βρε... Θα πάμε απευθείας στα W10...! :lol: P.S.: Ειρωνικά το λέω.. Τα Γαλλικά τα ξεχάσανε? Αν θυμάμαι καλά και τη Cyan άργησαν να πάρουν τα γαλλικά 820. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Αν θυμάμαι καλά και τη Cyan άργησαν να πάρουν τα γαλλικά 820. Θα μπορούσαν και για μια φορά, να μην αργήσουν.. Δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές, ειδικά αν κάποιος έχει και την DP ενεργοποιημένη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Θα μπορούσαν και για μια φορά, να μην αργήσουν.. Δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές, ειδικά αν κάποιος έχει και την DP ενεργοποιημένη. Πάντως εγώ κατά τύχη πήρα πρέφα ότι βγήκε η επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σε Γαλλικό 820 πήρα κατά τις 23:00 update, πρέπει να είναι η Denim (περιμένω επιβεβαίωση στο wp8.1dp thread). Το κινητό "ρολάρει" σαν καινούριο! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κατεβαίνει τώρα και στο τσεχικο μου Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Οντως ρολαρει πολυ καλα! Για να δουμε πως θα παει :) Παντως παρατηρησα το θεμα με την πυξιδα παραμενει. Δεν γινεται calibration με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ρε παιδιά, έκανα την ευλογημένη αναβάθμιση και ακόμα cyan μου λέει. Επίσης όταν περάσω firmware με καλώδιο , δεν βρίσκει το denim αλλά μόνο το cyan. Αυτό με CV FR και με GR VODAFONE. Εδώ και τα screenshots από το τηλέφωνο. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ρε παιδιά, έκανα την ευλογημένη αναβάθμιση και ακόμα cyan μου λέει. Επίσης όταν περάσω firmware με καλώδιο , δεν βρίσκει το denim αλλά μόνο το cyan. Αυτό με CV FR και με GR VODAFONE. Εδώ και τα screenshots από το τηλέφωνο. Κανενα κολλημα θα ειναι. Εκανες soft reset μετα την εγκατασταση; Εχεις κλειστο το preview for developers (αν το εχεις κατεβασει φυσικα); Παντως μην αγχωνεσαι η εκδοση ΛΣ ειναι της Denim οποτε εισαι up-to-date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Και soft reset και hard reset και reflash αλλά τίποτα. CYAN. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Και soft reset και hard reset και reflash αλλά τίποτα. CYAN. Μετά το reflash κοίταξες αν υπάρχει αναβάθμιση για τα πρόσθετα+πληροφορίες; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μετά το reflash κοίταξες αν υπάρχει αναβάθμιση για τα πρόσθετα+πληροφορίες; Ναι , έχω την τελευταία ενημερωμένη έκδοση. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Και soft reset και hard reset και reflash αλλά τίποτα. CYAN. Μήπως έχει την εφαρμογή Preview for Developers εγκατεστημένη;..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 No developer preview installed. Έχω κάνει reflash για ακομα μια φορά αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 No developer preview installed. Έχω κάνει reflash για ακομα μια φορά αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Περίμενε. Από πριν σου εμφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα κάνεις flashαρίσματα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Περίμενε. Από πριν σου εμφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα κάνεις flashαρίσματα; Ιστορικό συσκευής: 1. Αγορά συσκευής (πριν από 2 χρόνια) από Skroutzομάγαζο στον Πειραιά. Η συσκευή αγοράστηκε Branded στο δίκτυο της Vodafone Ιταλίας. 2. Debranding (την επόμενη ημέρα της αγοράς) σε CV FR 3. Denim update OTA. Το Update ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά η εφαρμογή extras + εμφανίζει τη συσκευή με Cyan. 4. Πραγματοποίησα Soft reset και hard reset (μέσα από το λογισμικό αλλά και με την διαδικασία των VOL + POWER buttons). 5. Πραγματοποίησα εκ νέου Debranding της συσκευής και με CV GR αλλά και με CV FR. 6. Πραγματοποιήθηκε εκ νέου αναβάθμιση σε Denim με ΟΤΑ. 7. Η εφαρμογή extras + συνεχίζει να εμφανίζει την έκδοση λειτουργικού ως Cyan. Αυτά τα λίγα έχω κάνει και εξακολουθεί να εμφανίζει Cyan αντί για Denim, πάντως όλα τα χαρακτηριστικά της Denim τα έχω κανονικά . Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ιστορικό συσκευής: 1. Αγορά συσκευής (πριν από 2 χρόνια) από Skroutzομάγαζο στον Πειραιά. Η συσκευή αγοράστηκε Branded στο δίκτυο της Vodafone Ιταλίας. 2. Debranding (την επόμενη ημέρα της αγοράς) σε CV FR 3. Denim update OTA. Το Update ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά η εφαρμογή extras + εμφανίζει τη συσκευή με Cyan. 4. Πραγματοποίησα Soft reset και hard reset (μέσα από το λογισμικό αλλά και με την διαδικασία των VOL + POWER buttons). 5. Πραγματοποίησα εκ νέου Debranding της συσκευής και με CV GR αλλά και με CV FR. 6. Πραγματοποιήθηκε εκ νέου αναβάθμιση σε Denim με ΟΤΑ. 7. Η εφαρμογή extras + συνεχίζει να εμφανίζει την έκδοση λειτουργικού ως Cyan. Αυτά τα λίγα έχω κάνει και εξακολουθεί να εμφανίζει Cyan αντί για Denim, πάντως όλα τα χαρακτηριστικά της Denim τα έχω κανονικά . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, σαν "πρόβλημα", είναι τα flashαρίσματα. Γιατί μόνο αυτό δεν έχω κάνει στη συσκευή μου. Κι εγώ από skroutzομάγαζο το έχω πάρει. Όχι απ' αυτό που το πήρες εσύ. Πάντως, στο δικό μου έχω την εφαρμογή Preview for Developers. Και όταν είναι ενεργοποιημένη (ή εφαρμογή), στο extras+info έχω Cyan. Όταν την απενεργοποιώ, έχω Denim. Είναι ένα bug της εφαρμογής PfD, που το έχει αναγνωρίσει και η Microsoft. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, σαν "πρόβλημα", είναι τα flashαρίσματα. Γιατί μόνο αυτό δεν έχω κάνει στη συσκευή μου. Κι εγώ από skroutzομάγαζο το έχω πάρει. Όχι απ' αυτό που το πήρες εσύ. Πάντως, στο δικό μου έχω την εφαρμογή Preview for Developers. Και όταν είναι ενεργοποιημένη (ή εφαρμογή), στο extras+info έχω Cyan. Όταν την απενεργοποιώ, έχω Denim. Είναι ένα bug της εφαρμογής PfD, που το έχει αναγνωρίσει και η Microsoft. Κατέβασα το Preview for Developers για να δοκιμάσω αν ενεργοποιώντας το και απενεργοποιώντας το αλλάξει κάτι αλλά τζίφος. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Κατέβασα το Preview for Developers για να δοκιμάσω αν ενεργοποιώντας το και απενεργοποιώντας το αλλάξει κάτι αλλά τζίφος. Με το "αναβόσβημα" της PfD, που δοκίμασα πάλι πριν από λίγο, είχα ξανά εναλλαγή Cyan/Denim. Πραγματικά, δεν ξέρω να σε βοηθήσω περισσότερο... :( Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Με το "αναβόσβημα" της PfD, που δοκίμασα πάλι πριν από λίγο, είχα ξανά εναλλαγή Cyan/Denim. Πραγματικά, δεν ξέρω να σε βοηθήσω περισσότερο... :( Δεν πειράζει ... τώρα κόλλησαν όλοι οι email λογαριασμοί οπότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα ... Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Την ελληνική CV την ξέχασαν για Denim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darioj Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Την ελληνική CV την ξέχασαν για Denim; Διαθέσιμη πλέον. Κατεβαίνει αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν πειράζει ... τώρα κόλλησαν όλοι οι email λογαριασμοί οπότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα ... Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με τρία απανωτά soft & hard reset. Τώρα πλέον η έκδοση είναι η DENIM και μου φαίνεται ότι το τηλεφωνο συμπεριφέρεται ταχύτερα. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Είχα κλειστή τη συσκευή μου (820) για 1 μέρα και πριν από λίγο, χωρίς να πειράξω κάτι, μου έβγαλε μήνυμα ότι για να ξαναβγάλω την sd, να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να κάνει σκανάρισμα για bug fixes. Χωρίς να βγάλω την sd. Μάλλον πεθαίνει η συσκευή μου.. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει 8.1 GDR 2 στο 820; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts