Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερετε κανένα καταστημα για να αγοράσω το κόκκινο καπακι?Το βαρέθηκα το ασπρο.. :p
Σε όποιο nokia care αν πας 99% θα βρείς.Πάντως αν έχεις paypal πάρτο από το ebay με περιπου 9,50-10 ευρώ.Στα nokia care έχουν γύρω στα 20 ευρώ!
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Σε όποιο nokia care αν πας 99% θα βρείς.Πάντως αν έχεις paypal πάρτο από το ebay με περιπου 9,50-10 ευρώ.Στα nokia care έχουν γύρω στα 20 ευρώ!

Μένω Τρίκαλα οπου δεν έχει nokia care πλεων..Τέλος πάντων καμια μέρα που θα πάω στην Λάρισα θα πάρω.. :)

Δες και το κόκκινο.

Αλλά μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα, γιατί η πλάτη του αλλάζει και μπορείς να ανανεώνεις τις χρωματικές επιλογές σου.

Το έχει πάρει σε άσπρο αλλά δεν την πολύ τρελαίνει + ότι είδε το κίτρινο 1020 και έχει ξετρελαθεί... Οπότε λέω αν της πάρω μία και σκέφτομαι την κίτρινη... Απλά είναι διαφορετικές επιφάνειες με το 1020 και δεν ξέρω κατά πόσο θα δείχνει το ίδιο ωραίο...

Αν το έχει κάποιος σε κίτρινο ας μου πει παρακαλώ...

Επίσης όντως σε Nokia Care 20 ευρώ έρχεται

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε.. Ποιο χρώμα προτείνετε.. Σκέφτομαι για την κοπέλα μου το κίτρινο.. Θα είναι ωραίο ή απλά μαμάει μόνο στην ματ-καοτσουκ επιφάνεια του 1020?? Το μπλε το έχει κανένας??

Το μπλε καπάκι το έχω πάρει εγώ. Είναι απίστευτο σαν χρώμα. :D Απλά, δεν είναι ματ, όπως το μαύρο καπάκι, αλλά glossy/γυαλιστερό.

Huawei Nova 5T

Παιδιά ένας φίλος πήρε το εν λόγο τηλέφωνο από Αγγλία αλλά είναι κληδωμένη η sim πως μπορώ να το δουλέψω με την Ελληνική, υπάρχει καμία εφαρμογή;

Παιδιά χαράχτηκε σήμερα αυτο το γκρι πλαστικό διπλα απο την κάμερα που λέει Carl Zeiss.. :( Μπορώ να το αλλάξω?

Κλαψ,εμεινα χωρις το αγαπημενο μου 820,επεσε και χαλασε η οθονξ αφης,75 ευρω και ετοιμο την πεμπτη.....

πως κατάφερες και την έσπασες ;; χαχα εμένα μου έπεσε απο το μηχανάκι και δεν έπαυε τίποτα ... Εθχα και screen protector !

GO HARD OR GO HOME

Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill:

Και ποιος ξέρει αν χάνεται και η διετής εγγύηση της συσκευής λόγω της ζημιάς. Λογικά ναι. Μόνο την εγγύηση για την επισκευή του digitizer θα έχεις πια.

Ενημερωτικά τα.επίπεδα τιμών, για όποιον πιάνει το χέρι του και μπορεί να ασχοληθεί, ανταλλακτικά (ιμιτασιόν; ) ξεκινούν γύρω στα 10 ευρώ για το digitizers (20 ευρώ αν θυμάμαι πάει το digitizer μαζί με το πλαστικό κάδρο γύρω του). Για κάποιον που δεν έχει τα κατσαβιδάκια, υπάρχουν και κιτ επισκευής. Οι βίδες είναι δύο ειδών τορξ. Βίντεο για να σε καθοδηγήσουν βρίσκεις στο YouTube, φαντάζομαι και αλλού. Μακριά από εμάς η κακιά στιγμή βέβαια.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το 4G? Και εμένα το έκανε αυτό (έχω επικοινωνήσει και με το support των windows phone μεσω twitter) αλλά μόνο όταν επιλέγω μεγιστη ταχύτητα σύνδεσης το 4G. Το ίδιο γίνεται και σε Iphone και σε S4 συναδέλφων. Κάτι παίζει με την Cosmote και τη διαχείρηση των δεδομένων όταν είσαι συνδεδεμένος σε 4G.

Ναι φίλε μου είναι επιλεγμένη η μέγιστη ταχύτητα 4G. Το βάζω στο 3G αφού έτσι και αλλιώς αυτό χρησιμοποιείται και αν ξαναγίνει θα το αναφέρω. Σε ευχαριστώ πολύ! :)

Καλημέρα σε όλη την παρέα από έναν ακόμη κάτωχο ενός Lumia 820.

Ετούτο είναι το πρώτο μου μνμ στο φόρουμ (κι αυτό το οφείλω στους διαχειριστές και τους ευχραριστώ τα μέγιστα που μου επιτρέψαν την είσοδο,γι'αυτό ζητώ την επιείκεια σας) ζητώντας την βοήθεια όποιου γνωρίζει φυσικά στο ίδιο θέμα που αναφέρθηκε και ο/η ''EGANI'' πιο πάνω. Δηλαδή,, ενώ το τηλέφωνο είναι πανέμορφο (για όσους αγαπούν τηλέφωνα με γραμμές μίνιμαλ) απλό, λιτό και φυσικά γρήγορο το πρόβλημα έρχεται από την Αγγλία μιας κι από κι είναι η συσκευή και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την SIM.

Στοιχεία τηλεφώνου: RM-825_eu_euro1_310. Mobile Operatorr : ORG-GB. Build ID : 3051.40000.1347.10292

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!...

Καλημέρα σε όλη την παρέα από έναν ακόμη κάτωχο ενός Lumia 820.

Ετούτο είναι το πρώτο μου μνμ στο φόρουμ (κι αυτό το οφείλω στους διαχειριστές και τους ευχραριστώ τα μέγιστα που μου επιτρέψαν την είσοδο,γι'αυτό ζητώ την επιείκεια σας) ζητώντας την βοήθεια όποιου γνωρίζει φυσικά στο ίδιο θέμα που αναφέρθηκε και ο/η ''EGANI'' πιο πάνω. Δηλαδή,, ενώ το τηλέφωνο είναι πανέμορφο (για όσους αγαπούν τηλέφωνα με γραμμές μίνιμαλ) απλό, λιτό και φυσικά γρήγορο το πρόβλημα έρχεται από την Αγγλία μιας κι από κι είναι η συσκευή και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την SIM.

Στοιχεία τηλεφώνου: RM-825_eu_euro1_310. Mobile Operatorr : ORG-GB. Build ID : 3051.40000.1347.10292

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Πέρασε κάποιο Country Variant fw από αυτήν την εφαρμογή. :)

Δεν ξέρω αν ειναι θέμα του λογισμικού, της συσκευής ή του κινητού μου, αλλα αν κλείσει το κινητο και το ανοίξω ξανά, η ένταση του ήχου ειναι στο 13 και οχι εκεί που το είχα αφήσει. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Καλησπέρα! Το "θέμα" με την ένταση, που είναι στο 13, μετά από restart, δεν είναι καθόλου θέμα για 'μένα. Εξ' ου και τα εισαγωγικά. Μ' έχει καλύψει τόσο η συσκευή, που αυτό το θεωρώ τίποτα. :D
Huawei Nova 5T

Ευχαριστώ πολύ SOLvE για την απάντησή σου στην ερώτησή μου αλλά βρήκα μια πιο εύκολη λύση τελικά.Να το γυρίσω πίσω και να μου στείλουν ένα ξεκλείδωτο ;) :)

Ειπα κι εγω...μονο σε μενα συμβαινει αυτο με την ενταση! χαχαχα

Δεν πειραζει. Μικρο το κακο. Εγω παντως εστειλα ενα mail στην Nokia, και οτι βγει.

Καμια λυση δεν παιζει προσωρινα, ετσι? Απλα καθε restart και επαναρυθμιση της εντασης...

Εδώ και δύο ημέρες όταν βγάζω φωτογραφίες με τη nokia camera , μερικές, (όχι όλες) τις αποθηκεύει διπλές. Αν σβήσω τη μία δεν μπορώ να επεξεργαστώ την άλλη μέσω της εφαρμογής. Επίσης με άλλη εφαρμογή δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον το ίδιο;

Ξερετε κανένα καταστημα για να αγοράσω το κόκκινο καπακι?Το βαρέθηκα το ασπρο.. :p

Οσο αναφορα τα καπακια, πηρα στα 11,90€ (κατι καλυτερο χωρις το κλασικο χαρτακι :p ), ολα τα χρωματα εκτος του λευκου που ειχα, και του γαλαζιου που δεν εχει (μαυρο και γκρι σε ματ και κοκκινο και κιτρινο σε glossy), απο το Stechi στην Ηλιουπολη! Δεν τα εβλεπα στο skroutz γιατι τα εχει σαν protective case, αλλα τωρα τα αλλαξε. Το μαυρο και το γκρι ητανε τα τελευταια, απο τα αλλα δυο εχει ακομα. Δειτε εδω. (αν δεν επιτρεπεται, ας αφαιρεθει το λινκ)

Στο site που έδωσες έχει 11,9€ έκαστο με φπα, άρα και με χαρτάκι με φπα.

Όταν λες πήρες 11,90€ χωρίς χαρτάκι, τί προσφορά σου έκαναν 'χωρίς χαρτάκι';

Χωρίς χαρτάκι και 11,90€ έκαστο;

Μα δε σου κάναν προσφορά, τόσο το έχουν στο site.

Ή ... 11,90€ ΟΛΑ τα καπάκια σύνολο πακέτο,

επειδή είναι η προσφορά 'χωρίς χαρτάκι';

υγ: είναι τα original Nokia;

λευκό έχουν; απόθεμα έχουν;

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

χαχαχαχαχα...ελεος ρε συ, σιγα σιγα! :)

Λοιπον, εχουνε 11,90€ αλλα τις πηρα χωρις το φπα, φυσικα απευθειας στο καταστημα, σε καλυτερη τιμη. Δεν μου κανανε καμια προσφορα, το ζητησα εγω.

Λευκο και γαλαζιο δεν ειχε. Τωρα δεν εχει ουτε μαυρο πια, ουτε γκρι (πηρα τα τελευταια). Και κοκκινο/κιτρινο σημερα που πηγα και πηρα τα δικα μου, ειχε απο 3-4 στο καθενα!

Επισης απο φωτο της συσκευασιας που εστειλε φιλος του φορουμ, λογικα ειναι αυθεντικα. Τα κουμπια λειτουργουνε αψογα, ειναι αριστης ποιοτικα κατασκευης, και κουμπωνουν χωρις να αφηνουν κενα ή να εχουνε το παραμικρο προβλημα.

Άρα πήρες 4 καπάκια και έδωσες 4x11,9=47,6€.

Γιατί έτσι που είπες χωρίς χαρτάκι, ήταν σα να έκαναν ξεπούλημα όλα με 11,9€.

(έχω βρει σε ξεπουλήματα κάτι τρελές ευκαιρίες οπότε τίποτε δε θα μου έκανε εντύπωση)...

Οχι, που τετοια τυχη! Μακαρι...πηρα 4 καπακια, 40€. Αμα τα επερνα και 20€ ολα μαζι, παλι καλα θα ητανε. Παντως ειναι καλη τιμη, ακομα και στα 11,90€. Ισως η φθηνοτερη που βρηκα προσωπικα.

χαχαχαχαχα...ελεος ρε συ, σιγα σιγα! :)

Λοιπον, εχουνε 11,90€ αλλα τις πηρα χωρις το φπα, φυσικα απευθειας στο καταστημα, σε καλυτερη τιμη. Δεν μου κανανε καμια προσφορα, το ζητησα εγω.

Λευκο και γαλαζιο δεν ειχε. Τωρα δεν εχει ουτε μαυρο πια, ουτε γκρι (πηρα τα τελευταια). Και κοκκινο/κιτρινο σημερα που πηγα και πηρα τα δικα μου, ειχε απο 3-4 στο καθενα!

Επισης απο φωτο της συσκευασιας που εστειλε φιλος του φορουμ, λογικα ειναι αυθεντικα. Τα κουμπια λειτουργουνε αψογα, ειναι αριστης ποιοτικα κατασκευης, και κουμπωνουν χωρις να αφηνουν κενα ή να εχουνε το παραμικρο προβλημα.

επιβεβαιώνω,

δείχνουν γνήσιες, άριστη ποιότητα. Το κιτρινο τα σπάει! ;)

Lumia 1020 προς πώληση. Link