Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο music + videos δε μου εμφανιζει καμια ρυθμιση. Το εχει συναντησει κανεις αλλος?

Σ'εμενα (απο την αρχη) ειναι ετσι

[ATTACH]40254[/ATTACH]

ενω θα επρεπε να ειναι ετσι

[ATTACH]40255[/ATTACH]

Διαβασα και μερικα forum στο εξωτερικο, αλλα δεν προτεινεται σιγουρη λυση. Και δε θελω να κανω hard reset, γιατι θα πρεπει να ξαναστησω το τηλεφωνο απο την αρχη. Και μιας που ειναι της vodafone, αν ειναι να το στησω απο την αρχη, τοτε θα του περασω και μια rom με datasense. Αλλα θα προτιμουσα να το αποφυγω.

Στο music + videos δε μου εμφανιζει καμια ρυθμιση. Το εχει συναντησει κανεις αλλος?

Σ'εμενα (απο την αρχη) ειναι ετσι

[ATTACH]40254[/ATTACH]

ενω θα επρεπε να ειναι ετσι

[ATTACH]40255[/ATTACH]

Διαβασα και μερικα forum στο εξωτερικο, αλλα δεν προτεινεται σιγουρη λυση. Και δε θελω να κανω hard reset, γιατι θα πρεπει να ξαναστησω το τηλεφωνο απο την αρχη. Και μιας που ειναι της vodafone, αν ειναι να το στησω απο την αρχη, τοτε θα του περασω και μια rom με datasense. Αλλα θα προτιμουσα να το αποφυγω.

Και στο δικό μου το 920 έτσι είναι!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τσεκαρα ενα lumia 1020 στο πλαισιο. οι ρυθμισεις υπηρχαν κανονικα. Κοιταξα τα regional settings και ηταν ρυθμισμενο σε United Kingdom. Δοκιμασα με US & UK και στο δικο μου, αλλα δεν αλλαξε τιποτα

Καλησπέρα φίλοι μου.

Παραθέτω μια φωτό της οθόνης μου και θα παρακαλούσα αν

κάποιος γνωρίζει τι είναι το κάτω δεξιά σύμβολο με το 1, που

είναι κυκλωμένο, να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.[ATTACH]40296[/ATTACH]

Καλησπέρα φίλοι μου.

Παραθέτω μια φωτό της οθόνης μου και θα παρακαλούσα αν

κάποιος γνωρίζει τι είναι το κάτω δεξιά σύμβολο με το 1, που

είναι κυκλωμένο, να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.[ATTACH]40296[/ATTACH]

ας το πούμε λίγο πιο καθαρά. ;)

Στα settings->lock screen έχει ένα μενού ( choose apps to show quick status) που μπορείς να βαλεις 5 apps να σε κρατάνε ενημερωμένο για το αν έχεις κάποιο notification σ'αυτα τα apps. Απλα εσύ στο 5ο ακρη ακρη έχεις βάλει την ατζέντα.

Lumia 1020 προς πώληση. Link

κανενα νεο για black απο κοσμοτε?

Αν μπεις στην παρακάτω σελίδα της Nokia, http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/, θα δεις ότι γράφει Lumia 820 Cosmote 3047.0000.1328.3006 Waiting for approval.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα φίλοι μου. Τελικά αγόρασα το ΝΟΚΙΑ 820 και το οποίο στις πληροφορίες δείχνει ως Manufacter name RM-825_EU_EURO2_277 και σαν έκδοση λογισμικού Lumia Black με το 3051.40000.1347.10292. Αυτό είναι αγορασμένο από ελληνικό μεν κατάστημα αλλά πως μπορώ να δω αν είναι και Ελληνικό το κινητό;;; Η έκδοση που έχω είναι η τελευταία;

Καλησπέρα φίλοι μου. Τελικά αγόρασα το ΝΟΚΙΑ 820 και το οποίο στις πληροφορίες δείχνει ως Manufacter name RM-825_EU_EURO2_277 και σαν έκδοση λογισμικού Lumia Black με το 3051.40000.1347.10292. Αυτό είναι αγορασμένο από ελληνικό μεν κατάστημα αλλά πως μπορώ να δω αν είναι και Ελληνικό το κινητό;;; Η έκδοση που έχω είναι η τελευταία;

Για το αν είναι Ελληνικό: Menu --> settings --> extras + info --> more info. Και η έκδοση που έχεις είναι η τελευταία.

Huawei Nova 5T

Καλώς μας ήρθε κι εμάς της κόσμοτε η αναβάθμιση σε "μαύρη" τσιλα κτλ χαχαχ ;D

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Γειά σας φίλοι μου.

Έχουμε τρόπο να κατεβάζουμε ταινίες ή βίντεο γενικότερα?

Μπορούμε να αποθηκεύουμε στην κάρτα μνήμης?

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω για το κινητό μετά την αναβάθμιση του lumnia black. Με έχει χρεώσει 2 φορές από 1€ γιατί χρησιμοποιεί δεδομένα δικτύου χωρίς την άδεια μου. Έχω κλειστό το 3G και έχω tick-αρει να απαγορεύονται τα δεδομένα παρασκηνίου και περιαγωγής. Ξέρετε τι συμβαίνει?

Τα δεδομένα τα έχεις κλείσει ?

ναι φίλε μου, όλα κλειστά τα έχω. μόνο wifi χρησιμοποιώ στο σπίτι μου.

Γειά σας φίλοι μου.

Έχουμε τρόπο να κατεβάζουμε ταινίες ή βίντεο γενικότερα?

Μπορούμε να αποθηκεύουμε στην κάρτα μνήμης?

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει.

Ευχαριστώ!

Ναι μπορείς να κατεβάσεις ταινίες.και βίντεο. Υπάρχει εφαρμογή τορρεντ wptorrent. Επίσης κατέβασε τον ucbrowser. Κατεβάζει βιντεος απο διαφορα sites, και YouTube. Επίσης για YouTube υπάρχουν διάφορες εφαρμογές. Επίσης,έχει και εφαρμογές downloader's. Για να δεις τα mkv κλπ με υποτίτλους έχει εφαρμογές όπως το ελληνικό"best player" και το moliplayer

Ναι μπορείς να κατεβάσεις ταινίες.και βίντεο. Υπάρχει εφαρμογή τορρεντ wptorrent. Επίσης κατέβασε τον ucbrowser. Κατεβάζει βιντεος απο διαφορα sites, και YouTube. Επίσης για YouTube υπάρχουν διάφορες εφαρμογές. Επίσης,έχει και εφαρμογές downloader's. Για να δεις τα mkv κλπ με υποτίτλους έχει εφαρμογές όπως το ελληνικό"best player" και το moliplayer

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε.. Ποιο χρώμα προτείνετε.. Σκέφτομαι για την κοπέλα μου το κίτρινο.. Θα είναι ωραίο ή απλά μαμάει μόνο στην ματ-καοτσουκ επιφάνεια του 1020?? Το μπλε το έχει κανένας??
Powerd by OnePlus 7 Pro

Δες και το κόκκινο.

Αλλά μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα, γιατί η πλάτη του αλλάζει και μπορείς να ανανεώνεις τις χρωματικές επιλογές σου.

Καλημέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω για το κινητό μετά την αναβάθμιση του lumnia black. Με έχει χρεώσει 2 φορές από 1€ γιατί χρησιμοποιεί δεδομένα δικτύου χωρίς την άδεια μου. Έχω κλειστό το 3G και έχω tick-αρει να απαγορεύονται τα δεδομένα παρασκηνίου και περιαγωγής. Ξέρετε τι συμβαίνει?

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το 4G? Και εμένα το έκανε αυτό (έχω επικοινωνήσει και με το support των windows phone μεσω twitter) αλλά μόνο όταν επιλέγω μεγιστη ταχύτητα σύνδεσης το 4G. Το ίδιο γίνεται και σε Iphone και σε S4 συναδέλφων. Κάτι παίζει με την Cosmote και τη διαχείρηση των δεδομένων όταν είσαι συνδεδεμένος σε 4G.

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!