glofiish Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 1232.5957.1308.0001 αυτη είναι η δικια μου.Καμια σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδιά το κινητό δεν έχει gorilla glass.. Για να μην χαλάσει η εμφάνιση απο καμια γρατζουνιτσα καλό είναι να έχετε όλοι βαλει μια ζελατίνα προστασίας οθόνης.. Όσο και να το προσέχεις γίνεται απο κει που δεν το περιμένεις και ειδικά τώρα το καλοκαίρι με την άμμο στις παραλίες.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εγώ παρήγγειλα από το ebay και περιμένω,ελπίζω να μην πάθει τίποτα μέχρι να έρθουν... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ε, πάρτε και μια μεμβράνη από Ελλάδα. Δε θα λιώσει το γυαλί του τηλεφώνου αν μια "Ελληνική" μεμβράνη το αγγίξει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο.στελνοντας sms εχει μονο το πληκτρολογιο οπως πχ στο pc keyboard ή εχει την δυνατοτητα αλλαγης σε κλασικο πληκτρολογιο με τ9?αυτο το ρωταω γτ αποτι μου ειπαν δεν γινεται.επισης απο μπαταρια πως τα παει ποσο περιπου βγαζει με λιγο ιντερντ την μερα?ειναι τα μονα ερωτηματα που μ εχουν απομενει για να τ αγορασω.(η αυτο η το ativ γιαυτο και ρωταω).ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο.στελνοντας sms εχει μονο το πληκτρολογιο οπως πχ στο pc keyboard ή εχει την δυνατοτητα αλλαγης σε κλασικο πληκτρολογιο με τ9?αυτο το ρωταω γτ αποτι μου ειπαν δεν γινεται.επισης απο μπαταρια πως τα παει ποσο περιπου βγαζει με λιγο ιντερντ την μερα?ειναι τα μονα ερωτηματα που μ εχουν απομενει για να τ αγορασω.(η αυτο η το ativ γιαυτο και ρωταω).ευχαριστω εκ των προτερων Τ9 δεν υπαρχει σε WP. Υπαρχει μια εφαρμογη για Τ9 πληκτρολογιο, αλλα δεν εχει την επιλογη ελληνικης γλωσσα ακομη (προσθετει συνεχως). Οσον αφορα την μπαταρια προσωπικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Εννοειται πως η αυτονομια εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις, αλλα με χρηση σε normal πλαισια (οσο σχετικο κι αν ειναι αυτο) θα βγαζεις ευκολα την ημερα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο.στελνοντας sms εχει μονο το πληκτρολογιο οπως πχ στο pc keyboard ή εχει την δυνατοτητα αλλαγης σε κλασικο πληκτρολογιο με τ9?αυτο το ρωταω γτ αποτι μου ειπαν δεν γινεται.επισης απο μπαταρια πως τα παει ποσο περιπου βγαζει με λιγο ιντερντ την μερα?ειναι τα μονα ερωτηματα που μ εχουν απομενει για να τ αγορασω.(η αυτο η το ativ γιαυτο και ρωταω).ευχαριστω εκ των προτερων Πληκτρολόγιο με 12 πλήκτρα, όπως στο σταθερό τηλέφωνο, δεν έχει. Μέρα, το δικό μου τουλάχιστον, βγάζει άνετα. Για παράδειγμα. Χτες κοιμήθηκα κατά τη 1 και το έβαλα σε προφίλ πτήσης, με 86% μπαταρία. Μέχρι και τις 9 το πρωί δεν είχε πέσει ούτε 1%. Πάλι 86% έγραφε. Επίσης, συγκριτικά με το Ativ S, είμαι σίγουρος πως έχει καλύτερη κατασκευή, αν το Ativ ακολουθεί τη φιλοσοφία των υπολοίπων συσκευών της Samsung ( έχω 2 Samsung συσκευές). Επίσης, θα πρέπει να υπολογίσεις και το καλύτερο σήμα γενικότερα, σε WiFi, 2G, 3G, 4G ( ? ). Όπως και καλύτερη ποιότητα κλήσης. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Πληκτρολόγιο με 12 πλήκτρα, όπως στο σταθερό τηλέφωνο, δεν έχει. Μέρα, το δικό μου τουλάχιστον, βγάζει άνετα. Για παράδειγμα. Χτες κοιμήθηκα κατά τη 1 και το έβαλα σε προφίλ πτήσης, με 86% μπαταρία. Μέχρι και τις 9 το πρωί δεν είχε πέσει ούτε 1%. Πάλι 86% έγραφε. Επίσης, συγκριτικά με το Ativ S, είμαι σίγουρος πως έχει καλύτερη κατασκευή, αν το Ativ ακολουθεί τη φιλοσοφία των υπολοίπων συσκευών της Samsung ( έχω 2 Samsung συσκευές). Επίσης, θα πρέπει να υπολογίσεις και το καλύτερο σήμα γενικότερα, σε WiFi, 2G, 3G, 4G ( ? ). Όπως και καλύτερη ποιότητα κλήσης. να σαι καλα ευχαριστω πολυ.δεν το ηξερα αυτο για το τ9 :P Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 απο οσο εχω προσεξει αν ανοιξεις το τηλεφωνο και δεν δωσεις το pin υπαρχει η δυνατοτητα να πλοηγηθεις στα υπολοιπα του κινητου . Υπάρχει η δυνατοττηα να μην μπορεις να πλοηγηθεις παρα μονο αν δωσεις το pin; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 απο οσο εχω προσεξει αν ανοιξεις το τηλεφωνο και δεν δωσεις το pin υπαρχει η δυνατοτητα να πλοηγηθεις στα υπολοιπα του κινητου . Υπάρχει η δυνατοττηα να μην μπορεις να πλοηγηθεις παρα μονο αν δωσεις το pin; Καλησπέρα. Μπορείς να βάλεις κωδικό, όταν ξεκλειδώνεις την οθόνη. Το κλείδωμα αυτό θα παραμένει, άσχετα αν κάποιος εισάγει ή δεν εισάγει τον pin της κάρτας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παλικάρια πήγα σε ένα public και έπιασα το κινητό στα χέρια μου για λίγη ώρα! επειδή λέτε πολλοί για την ποιότητα κατασκευής θα ήθελα να ρωτήσω.. πως σας φαίνονται τα κουμπιά της συσκευής? Εμένα (σαν απλός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στα κινητά) μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν και να τα ψάχνω χάμω. (σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά μου και ότι άλλο έπιασα στα κατάστημα.) και γενικά τα πλαστικά μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα... ίσως ίδιας κατηγορίας του παλιού κλασικού σεικερ του φραπέ (το καφέ/μαύρο). δεν το λέω από κακία. πραγματικά είδα και έπαθα να αποφασίσω υπέρ του .. αντί του ativ-s (λόγο κάμερας, mic,speaker,hp, apps) και θυσιάζοντας μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, μισό του μισού SAR, τιμή, microSD, αποσπώμενη μπαταρία κτλ. Η βόλτα στο μαγαζί ήταν 100% για το δω στο χέρι μου, δεν περνούσε καθόλου από το μυαλό μου το θέμα ποιότητας. Τώρα πάλι έχω κολλήσει με ένα αρχαιολογικό samsung των 20 euro μέχρι να δω τι θα κάνω :( Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παλικάρια πήγα σε ένα public και έπιασα το κινητό στα χέρια μου για λίγη ώρα! επειδή λέτε πολλοί για την ποιότητα κατασκευής θα ήθελα να ρωτήσω.. πως σας φαίνονται τα κουμπιά της συσκευής? Εμένα (σαν απλός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στα κινητά) μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν και να τα ψάχνω χάμω. (σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά μου και ότι άλλο έπιασα στα κατάστημα.) και γενικά τα πλαστικά μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα... ίσως ίδιας κατηγορίας του παλιού κλασικού σεικερ του φραπέ (το καφέ/μαύρο). δεν το λέω από κακία. πραγματικά είδα και έπαθα να αποφασίσω υπέρ του .. αντί του ativ-s (λόγο κάμερας, mic,speaker,hp, apps) και θυσιάζοντας μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, μισό του μισού SAR, τιμή, microSD, αποσπώμενη μπαταρία κτλ. Η βόλτα στο μαγαζί ήταν 100% για το δω στο χέρι μου, δεν περνούσε καθόλου από το μυαλό μου το θέμα ποιότητας. Τώρα πάλι έχω κολλήσει με ένα αρχαιολογικό samsung των 20 euro μέχρι να δω τι θα κάνω :( Κι εγώ ήμουν μεταξύ ativ s και 820.Το μεγάλο πλεονέκτημα του 820 είναι η δωρεαν πολύ καλή πλοήγηση. Απο κει και πέρα ο καθένας κρίνει.Οι εφαρμογές είναι το ίδιο.Εχει η Samsung τις δικες της και η νοκια τις δικες της. Επίσης σημαντικό υπέρ του 820 είναι ότι λογικά η νοκια θα το υποστηρίξει περισσότερο λόγω του ότι ασχολειται αποκλειστικά με το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις για τα Nokia. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=222653&catid=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να δούμε πότε θα παρουμε εμείς την αναβάθμιση! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παλικάρια πήγα σε ένα public και έπιασα το κινητό στα χέρια μου για λίγη ώρα! επειδή λέτε πολλοί για την ποιότητα κατασκευής θα ήθελα να ρωτήσω.. πως σας φαίνονται τα κουμπιά της συσκευής? Εμένα (σαν απλός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στα κινητά) μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν και να τα ψάχνω χάμω. (σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά μου και ότι άλλο έπιασα στα κατάστημα.) και γενικά τα πλαστικά μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα... ίσως ίδιας κατηγορίας του παλιού κλασικού σεικερ του φραπέ (το καφέ/μαύρο). δεν το λέω από κακία. πραγματικά είδα και έπαθα να αποφασίσω υπέρ του .. αντί του ativ-s (λόγο κάμερας, mic,speaker,hp, apps) και θυσιάζοντας μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, μισό του μισού SAR, τιμή, microSD, αποσπώμενη μπαταρία κτλ. Η βόλτα στο μαγαζί ήταν 100% για το δω στο χέρι μου, δεν περνούσε καθόλου από το μυαλό μου το θέμα ποιότητας. Τώρα πάλι έχω κολλήσει με ένα αρχαιολογικό samsung των 20 euro μέχρι να δω τι θα κάνω :( Καλησπέρα. Πραγματικά δε σου άρεσαν τα πλαστικά του 820; :confused: Δηλαδή, αν του 820 είναι χάλια, του Ativ τι είναι; Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, πήγαινε να τα ξαναδείς σε κάποιο κατάστημα, αν έχεις χρόνο, και δες πως λειτουργεί γενικότερα το λειτουργικό σε κάθε συσκευή. Γιατί υποψιάζομαι ότι θα είναι πιο γρήγορο και αξιοπρεπές στο 820. P.S.: Η Samsung δεν έχει δικούς της χάρτες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλημερα στη παρεα..επειδη ψαχνω αμεσα για 4g κινητο και αυτο ειναι το πιο οικονομικο..μια ερωτηση..το κινητο κανει wifi η bt tether σε αλλες συσκευες? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλημερα στη παρεα..επειδη ψαχνω αμεσα για 4g κινητο και αυτο ειναι το πιο οικονομικο..μια ερωτηση..το κινητο κανει wifi η bt tether σε αλλες συσκευες? Καλημέρα! Είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό η κοινή χρήση Internet (να κάνεις δηλαδη τη συσκευή σου wifi hotspot) για μέχρι 8 συσκευές με δυνατότητα κωδικόυ πρόσβασης. Τώρα για το bt tether δεν κατάλαβα τι ακριβως εννοείς! Πάντως wifi tethering όπως σου είπα και παραπάνω έχει κανονικά! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπέρα. Πραγματικά δε σου άρεσαν τα πλαστικά του 820; :confused: Δηλαδή, αν του 820 είναι χάλια, του Ativ τι είναι; δυστυχώς το ativ δεν το είχαν! σε σχέση πάντως με τα πλαστικά του LG true HD και του χ5 προ που είχα μου φάνηκαν πολύ χειρότερα! βασικά του LG τα βρίσκω πάρα πολύ καλά!. θα υποχωρούσα για τα πλαστικά μόνο αλλά τα κουμπιά "παίζανε" πάρα πολύ. ίσως επειδή ήταν εκθεσιακό να τα είχαν ξεπατώσει? θα το ξαναψάξω. Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλημέρα! Είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό η κοινή χρήση Internet (να κάνεις δηλαδη τη συσκευή σου wifi hotspot) για μέχρι 8 συσκευές με δυνατότητα κωδικόυ πρόσβασης. Τώρα για το bt tether δεν κατάλαβα τι ακριβως εννοείς! Πάντως wifi tethering όπως σου είπα και παραπάνω έχει κανονικά! :) Ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια ..το bt tether ειναι το ιδιο αλλα μεσω bluetooth (bt χαρη συντομιας) αλλα αφου εχει wifi μου αρκει.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλημερα σε ολους..γνωριζει καποιος φιλος αν υπαρχει φιμε screen protector για το κινητο? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 δυστυχώς το ativ δεν το είχαν! σε σχέση πάντως με τα πλαστικά του LG true HD και του χ5 προ που είχα μου φάνηκαν πολύ χειρότερα! βασικά του LG τα βρίσκω πάρα πολύ καλά!. θα υποχωρούσα για τα πλαστικά μόνο αλλά τα κουμπιά "παίζανε" πάρα πολύ. ίσως επειδή ήταν εκθεσιακό να τα είχαν ξεπατώσει? θα το ξαναψάξω. Μπα μάλλον το είχαν ξεσκίσει.Τα κουμπιά είναι μια χαρά και είναι ενσωματωμένα επάνω στο κάλυμμα.Γενικα αυτο είναι ένα συν του κινητού γιατι το πίσω καλλυμα λειτουργεί κατά έναν τρόπο σαν θήκη γιατι αγκαλιάζει το κινητό.Κανει 12 € στην νοκια και αλλάζεις και χρωμα αμα το βαρεθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Ρε παιδια που υπαρχει καπακι για 820 σε επισημο καταστημα με 12 ευρω?εγω σε ενα νοκια care του παλαιου φαληρου το βρηκα 25 και χωρις ασυρματη φορτιση Επισης ο τυπος εκει μου ειπε οτι το καπακι με την ασυρματη φορτιση εχει πανω απο την τρυπα της καμερας ενα εξογκωμα για να προστατευεται το τζαμακι της.ισχυει αυτο; Edited July 24, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_chosen_one Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδιά το κινητό δεν έχει gorilla glass.. Για να μην χαλάσει η εμφάνιση απο καμια γρατζουνιτσα καλό είναι να έχετε όλοι βαλει μια ζελατίνα προστασίας οθόνης.. Όσο και να το προσέχεις γίνεται απο κει που δεν το περιμένεις και ειδικά τώρα το καλοκαίρι με την άμμο στις παραλίες.. Πάντως ο κυριος Kosh, ex-moderator (retired) της Νοκια, εδώ πέρα λέει οτι "The Lumia 820 has scratch resistant glass. Corning Gorilla Glass is also scratch resistant glass, but not the type used for the Lumia 820. " (Στο nokia support discussions) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Να υποθεσω ραδιοφωνο FM δεν εχει ετσι?πρπβλεπεται να παρει σε αναβαθμιση? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Με την αναβάθμιση που περιμένουμε,θα έχει κανονικότατα ραδιόφωνο FM. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts