niotheros Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Το δοκίμασα χθες στην Cosmote και μπορώ να πω ό,τι μου άρεσε περισσότερο από όσο περίμενα, βάσει αυτών που δίαβαζα! Η οθόνη του αξιοπρεπέστατη, το ίδιο και η κάμερα! Στο χέρι κάθεται άψογα! Μου φαίνεται θα το προτιμήσω αντί του 620 λόγω μεγαλύτερης οθόνης! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Estefan1960 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδια αγόρασα σήμερα απο Nokia care την ασύρματη φωρτηση στα 85 ευρώ και έπρεπε να αλλαχτη και το πίσω καπάκι του κινητού με άλλο που δέχεται την ασύρματη φωρτηση αλλά 30 ευρώ εκεί αλλά είναι φοβερό δεν το περίμενα φωτίζει το κινητό παν εύκολα αυτά και τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το'χουν στην Cosmote για δοκιμή; Γιατί το έχω ψάξει και δεν το βρίσκω σε κανά κατάστημα να του κάνω hands-on.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νομίζω ότι το 720 που ανακοινώθηκε θα "φάει" τις πωλήσεις του 820. Καλύτερο σε πολλά πράγματα και φθηνότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Δέν το έχω δει ακόμα,δεν μου περνάει απαρατήρητο όμως,αν και ξέρω τι θα αντιμετωπίσω με το λειτουργικο. Θα το έπαιρνα αν το έβρισκα σε καμια προσφορά με οχι πάνω απο 300 ευρω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νομίζω ότι το 720 που ανακοινώθηκε θα "φάει" τις πωλήσεις του 820. Καλύτερο σε πολλά πράγματα και φθηνότερο... ολα θα εξαρτηθούν από την τομη αν ειναι στα 300ε μπορει αν ειναι στα 350 δεν νομιζω ηδη το 820 στο skroutz το κανει 410 και μεχρι να ερθει θα εχει πέσει κ αλλό . Στα 400 παντως ειναι καλή επιλογη εχει παραπανω ραμ και ειναι 4G στην τιμη αυτή λιγα 4G κινητα παιζουν Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Για χιλιοστή φορά...τα WP8 δεν συγχρονίζονται με το Zune αλλά με το Windows Phone app for desktop! http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop Διάβασα όλα τα posts σε αυτή την ενότητα, αλλά δε βρήκα κάποια λύση στο πρόβλημα. Έχω Win7 pro x64, αλλά το pc δε βλέπει το 820 με τπτ. Ούτε σαν συσκευή από Windows explorer, ούτε μέσω της εφαρμογής Windows Phone App. Τι μπορώ να κάνω? γνωρίζει κάποιος? edit: Απλά χρειαζόταν ένα restart το τηλέφωνο και τώρα εμφανίζεται παντού! Edited February 25, 2013 by rido21 βρεθηκε λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Το'χουν στην Cosmote για δοκιμή; Γιατί το έχω ψάξει και δεν το βρίσκω σε κανά κατάστημα να του κάνω hands-on.. Στα Γιάννενα που μένω το έχει! Λογικά και στις άλλες πόλεις θα υπάρχει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Το'χουν στην Cosmote για δοκιμή; Γιατί το έχω ψάξει και δεν το βρίσκω σε κανά κατάστημα να του κάνω hands-on.. Το 820 παίζει σε πολλά μεγάλα καταστήματα, το 920 δε βρίσκεις εύκολα για να συγκρίνω οθόνη που ήθελα εγώ. 2 ερωτησούλες θέλω πρίν το αγοράσω τελικώς. 1. υποστήρίζει 4G κανονικά? 2. το nfc μπορεί να λειτουργήσει εκτός από αποστολή αρχείων και για πληρωμές; (για εξωτερικο περισσότερο με ενδιαφέρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Estefan1960 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι εφαρμογή για το Skype me video call δεν υπαρχηγός γιατί μόνο για chat βρήκα εάν κάποιος μπορεί να βοήθειας τον ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μια είναι η εφαρμογή του Skype και υποστηρίζει κανονικά video-κληση ακόμα κι αν δεν έχει το κινητό μπροστά κάμερα (κάτι που δεν ισχύει στο 820) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μια ερώτηση στους κατόχους... επιλογή αυτόματη φωτεινότητα στην οθόνη έχει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μια ερώτηση στους κατόχους... επιλογή αυτόματη φωτεινότητα στην οθόνη έχει το κινητό? Φυσικά και λειτουργεί πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ερώτηση,εχει μπάρα για την φωτεινότητα?η ακολουθεί το προηγούμενο σπαστικο με τις 3 ρυθμίσεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ερώτηση,εχει μπάρα για την φωτεινότητα?η ακολουθεί το προηγούμενο σπαστικο με τις 3 ρυθμίσεις Το σπαστικό με τις 3 ίδιες επιλογές! Εμένα το auto με καλύπτει απόλυτα. Σε ότι φως και να είσαι βλέπεις άνετα την οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Να κάνω μια ερωτησούλα στους κατέχοντες. Έχετε θέμα με το σήμα? Έχω παρατηρήσει οτι το σήμα μετα βίας φθάνει στο φουλ, παρά μόνο όταν μπω στο cellular κι αλλάξω το highest connection speed σε 2G, τερματίζει. Και κάτι ακόμα το 4G-LTE υποστηρίζεται κανονικά από τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Το σπαστικό με τις 3 ίδιες επιλογές! Εμένα το auto με καλύπτει απόλυτα. Σε ότι φως και να είσαι βλέπεις άνετα την οθόνη! Μάλιστα,απο μπαταρία πως πάμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μάλιστα,απο μπαταρία πως πάμε? Από μπαταρία πολύ καλύτερα από το παλιό μου το HD7, που με απλή χρήση το φόρτιζα κάθε βράδυ οπωσδήποτε. Το 820 διαρκεί παραπάνω, κρατάει 1,5 μέρα ίσως και παρπάνω, αλλά κάθε βράδυ το βάζω στη φόρτιση για καλό και για κακό για να μη με αφήσει την επομένη. Εννοείται ότι όλη μέρα στάνταρ έχω ανοιχτό wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Από μπαταρία πολύ καλύτερα από το παλιό μου το HD7, που με απλή χρήση το φόρτιζα κάθε βράδυ οπωσδήποτε. Το 820 διαρκεί παραπάνω, κρατάει 1,5 μέρα ίσως και παρπάνω, αλλά κάθε βράδυ το βάζω στη φόρτιση για καλό και για κακό για να μη με αφήσει την επομένη. Εννοείται ότι όλη μέρα στάνταρ έχω ανοιχτό wifi. Μια χαρα,ήχο μηνύματος?βαζουμε οτι θελουμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος lumia 820. Μεχρι στιγμης οτι χρειαζομουνα το βρηκα και δουλευει αψογα. Μου λειπει ομως κατι σημαντικο. Μετρητης για την καταναλωση των δεδομενων internet. εχετε κατι να προτινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν υπάρχει κάτι (δυστυχως). Σε ποια εταιρία είσαι? Η wind με ένα απλό τηλέφωνο (δωρεαν) σε ενημερώνει ανα πασα στιγμη Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) ειμαι στην cosmote και το κανει και αυτη αλλα αλλιως ειναι να εχεις την παρακολουθηση απο μονος σου. να ρωτησω και κατι αλλο. τους ρωτησα για 4g και μου ειπαν να παω σε ενα γερμανο 'η ενα καταστημα cosmote να μου κανουν ενα update για να λειτουργησει το 4g. ξερεται κατι γι' αυτο? Edited March 5, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 υπαρχουν και οι νοκια μετρητες που εχουν ολες της επιλογες για χρονο ομιλιας μηνυματα και data.τουλαχιστον στο 800 υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μια χαρα,ήχο μηνύματος?βαζουμε οτι θελουμε? οχι μόνο προεπιλεγμένους έχει! να ρωτησω και κατι αλλο. τους ρωτησα για 4g και μου ειπαν να παω σε ενα γερμανο 'η ενα καταστημα cosmote να μου κανουν ενα update για να λειτουργησει το 4g. ξερεται κατι γι' αυτο? Αυτό με ενδιαφέρει και μένα, αλλά όλο ξεχνάω να πάρω να το ενεργοποιήσω. αν πας αύριο, γράψε εδώ τι σου είπαν! μήπως σου αλλάξουν sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Λοιπον, πηγα το πρωι στο γερμανο και δεν ηξεραν τιποτα. τηλεφωνω στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote λεω την ιστορια στην υπαλληλο συν οτι ο γερμανος δεν ξερει τιποτα. Και μου λεει ενταξει ενα λεπτο να το ενεργοποιησω. αυτο ηταν, μετα απο 10λεπτα εκλεισα το τηλεφωνο το ξανανοιξα και τωρα στην πανω αριστερη γωνια που εχει την ενδειξη του σηματος γραφει LTE. τωρα το ποσο γρηγορο ειναι μολις το δοκιμασω θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts