KonKart Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πήρα στα χέρια μου μία συσκευή από expansys με χώρα προέλευσης Αγγλία και 4g ready. Στις επιλογές με τα 2g,3g ΔΕΝ έχει το 4g. Μπορεί να φλασαριστεί στο Nokia Care το ελληνικό firmware της cosmote για να έχω 4g (με την κλασσική χρέωση των 16 ευρώ); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πήρα στα χέρια μου μία συσκευή από expansys με χώρα προέλευσης Αγγλία και 4g ready. Στις επιλογές με τα 2g,3g ΔΕΝ έχει το 4g. Μπορεί να φλασαριστεί στο Nokia Care το ελληνικό firmware της cosmote για να έχω 4g (με την κλασσική χρέωση των 16 ευρώ); τι χρωμα είναι φίλε; γιατι μόνο το μαύρο και το ασπρο έχουν firmware της κόσμους. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Unbranded απο Δανια το δικο μου πηρε την αναβαθμιση την 1η μερα... Επισης του πηρα αυτη τη θηκη που σας την προτεινω ανεπιφυλακτα ! http://www.ebay.com/itm/Genuine-Real-100-Leather-Case-Cover-Skin-for-Nokia-Lumia-920-Handmade-Brown-/370856888300?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5658cb07ec Ειναι πραγματικο δερμα (μυριζει οπως μια δερματινη τσαντα) , εχει υφη σαν καστορι και ειναι φανταστικη. Πηρα αυτο το χρωμα γιατι ταιριαζει με το κιτρινο της συσκευης.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 τι χρωμα είναι φίλε; γιατι μόνο το μαύρο και το ασπρο έχουν firmware της κόσμους. Άσπρο είναι. Δεν σε έπιασα...Δηλαδή μπορεί να περαστεί κάποιο firmware για να έχω 4g ή όχι; Το έχω αφήσει στο Nokia Care και μου είπαν πως ναι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Lumia 920 Country variant 1232.5957.1308.0001 Coming soon Lumia 920 Cosmote 1232.5957.1308.0003 Waiting for approval Lumia 920 Vodafone 1232.5957.1308.0005 Coming soon Για αλλη μια φορα η Κοσμοτε απογοητευει αλλα δε φταιει αυτη. φταιει ο τυπος στο Nokia care που μου φλασαρε τη rom της Κοσμοτε αντι για το Country variant. :( Σε οσους λεει Coming soon μπορειτε να το flashαρετε απο το NSU ΑΛΛΑ θα χασετε τα δεδομενα σας. Αφου εκανα τοση υπομονη λεω να περιμενω για ΟΤΑ γιατι δε με ψηνει να το ξαναστησω απτην αρχη. Άσπρο είναι. Δεν σε έπιασα...Δηλαδή μπορεί να περαστεί κάποιο firmware για να έχω 4g ή όχι; Το έχω αφήσει στο Nokia Care και μου είπαν πως ναι.. Ναι. ζητα του να σου περασει το Country variant καλυτερα και οχι της Cosmote-Vodafone γιατι περνει πιο γρηγορα τα updates. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 22, 2013 by impreza_sti Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Άσπρο είναι. Δεν σε έπιασα...Δηλαδή μπορεί να περαστεί κάποιο firmware για να έχω 4g ή όχι; Το έχω αφήσει στο Nokia Care και μου είπαν πως ναι.. γίνεται και σχετικά εύκολα! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ναι. ζητα του να σου περασει το Country variant καλυτερα και οχι της Cosmote-Vodafone γιατι περνει πιο γρηγορα τα updates. γίνεται και σχετικά εύκολα! Ευχαριστώ για την ανακούφιση! Και κάτι τελευταίο! Το 920 της κοπέλας μου, παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα που όταν πιέζεις το πλαστικό πάνω από την οθόνη, αυτό να πιέζεται προς τη μεριά της οθόνης και με ένα <κλακ> να επαναφέρεται.. το έχω παρατηρήσει και σε άλλα 920. Καλύπτεται να υποθέσω από εγγύηση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Ναι. ζητα του να σου περασει το Country variant καλυτερα και οχι της Cosmote-Vodafone γιατι περνει πιο γρηγορα τα updates. Να προσεχετε γιατι η ελληνικη country variant δεν εχει 4g στις ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας. Μεχρι την portico τουλαχιστον δεν ειχε. Η amber δεν εχει δωθει ακομα σε ελληνικο country variant για να ξερουμε αν εχεις πλεον την επιλογη να μπορεις να το επιλεξεις! Της κοσμοτε εχει σιγουρα 4g! @KonKart δεν γνωριζω αν το καλυπτει η εγγυηση το τελευταιο! Edited August 21, 2013 by niotheros Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μπορειτε να μου πειτε ενα αλλο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σκρουτζομαγαζο εκτος απο το πουλι?...το τηλεφωνο με εχει ταλαιπωρησει αλλα θα το παρω θελει δε θελει μιλαω για ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ αναμεσα σε αυτα που βγαζουν τα φθηνοτερα αποτελεματα μεχρι 310 το πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μπορειτε να μου πειτε ενα αλλο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σκρουτζομαγαζο εκτος απο το πουλι?...το τηλεφωνο με εχει ταλαιπωρησει αλλα θα το παρω θελει δε θελει μιλαω για ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ αναμεσα σε αυτα που βγαζουν τα φθηνοτερα αποτελεματα μεχρι 310 το πολυ αρχηγε μου, δεν φταιει το μαγαζι..... προφανως η παρτιδα ειναι ελλατωμματικη... ΕΣΥ, απο οπου και να το παρεις, να φροντισεις να μην ειναι η ελβετικη. οσο πιο πολλους θετικους ψηφους εχει ενα μαγαζι στο σκρουτζ, τοσο καλυτερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) αρχηγε μου, δεν φταιει το μαγαζι..... προφανως η παρτιδα ειναι ελλατωμματικη... ΕΣΥ, απο οπου και να το παρεις, να φροντισεις να μην ειναι η ελβετικη. οσο πιο πολλους θετικους ψηφους εχει ενα μαγαζι στο σκρουτζ, τοσο καλυτερο αυτο ηταν και το κριτηριο αγορας απο πουλι και να τα αποτελεσματα....εχετε να μου πειτε τουλαχιστον καποια που δεν πρεπει καν να τα σκεφτω? Edited January 5, 2014 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δηλαδή το 4G παίζει στο 920 σε σχέση με το firmware? Τι σχέση έχει όταν μιλάμε για ένα λογισμικό κλειδωμένο και άμεσα εξαρτημένο από την MS (για τα WP8 λέω)? Και πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για τον ίδιο κατασκευαστή (Νοκια)! Είναι κάποιου είδους κλείδωμα και αυτό; Δηλαδή διαφημίζουν 4G αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιεις; Για δώστε λίγο τεχνικές ή μη πληροφορίες για να ξέρουμε (θα την βρω την πληροφορία απλά λέω μήπως την ξέρει κάποιος ήδη να με γλιτώσει απο το ψάξιμο). ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα απο μενα!Διαβαζοντας και αυτο το φορουμ αλλα και το φορουμ για τα wp8 ακομα δεν εχω βγαλει νοημα αν λειτουργουν οι οχι ικανοποιητικα τα live tiles κυριως σε fb,skype,viber,whatsapp!Ειναι εφαρμογες και ειδικα τα 2 τελευταια,που χρησιμοποιω αρκετα (μιαλω σε εξωτερικο).Δεν εχει πεσει στα χερια μου καποιο 920 ωστε να το ψαξω και γιαυτο ρωταω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δηλαδή το 4G παίζει στο 920 σε σχέση με το firmware? Τι σχέση έχει όταν μιλάμε για ένα λογισμικό κλειδωμένο και άμεσα εξαρτημένο από την MS (για τα WP8 λέω)? Και πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για τον ίδιο κατασκευαστή (Νοκια)! Είναι κάποιου είδους κλείδωμα και αυτό; Δηλαδή διαφημίζουν 4G αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιεις; Για δώστε λίγο τεχνικές ή μη πληροφορίες για να ξέρουμε (θα την βρω την πληροφορία απλά λέω μήπως την ξέρει κάποιος ήδη να με γλιτώσει απο το ψάξιμο). Ισως να φταινε οι διαφορετικες μπαντες που εκπεμπει το 4g ο καθε παροχος σε καθε χωρα! Εκει το στηριζω εγω για τις διαφορες που εχει το 4g καθε εκδοσης firmware διαφορετικης χωρας! Οταν ψαχνομουν ποιο firmware εχει την καλυτερη ταχυτητα σε 4g για τη συσκευη μου ειδα μεγαλες διαφορες στο δανεζικο, το γαλλικο, το ισπανικο και το γερμανικο που ειχα δοκιμασει! Ειχα καταληξει τοτε στο ισπανικο και στο γερμανικο! Ισως οι μπαντες που χρησιμοποιουν οι παροχοι σε εκεινες τις χωρες να ειναι ιδιες με αυτες που χρησιμοποιει η κοσμοτε! Αν βρεις κατι παντως θα ηθελα να μαθω ακριβως για ποιο λογο γινεται αυτο! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα απο μενα!Διαβαζοντας και αυτο το φορουμ αλλα και το φορουμ για τα wp8 ακομα δεν εχω βγαλει νοημα αν λειτουργουν οι οχι ικανοποιητικα τα live tiles κυριως σε fb,skype,viber,whatsapp!Ειναι εφαρμογες και ειδικα τα 2 τελευταια,που χρησιμοποιω αρκετα (μιαλω σε εξωτερικο).Δεν εχει πεσει στα χερια μου καποιο 920 ωστε να το ψαξω και γιαυτο ρωταω... τι τηλεφωνο εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχω το lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα απο μενα!Διαβαζοντας και αυτο το φορουμ αλλα και το φορουμ για τα wp8 ακομα δεν εχω βγαλει νοημα αν λειτουργουν οι οχι ικανοποιητικα τα live tiles κυριως σε fb,skype,viber,whatsapp!Ειναι εφαρμογες και ειδικα τα 2 τελευταια,που χρησιμοποιω αρκετα (μιαλω σε εξωτερικο).Δεν εχει πεσει στα χερια μου καποιο 920 ωστε να το ψαξω και γιαυτο ρωταω... Ολα αυτα δουλευουν πολυ καλα στα 8αρια (για Νοκια μιλαω που τα ξερω) Δηλαδή το 4G παίζει στο 920 σε σχέση με το firmware? Τι σχέση έχει όταν μιλάμε για ένα λογισμικό κλειδωμένο και άμεσα εξαρτημένο από την MS (για τα WP8 λέω)? Και πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για τον ίδιο κατασκευαστή (Νοκια)! Είναι κάποιου είδους κλείδωμα και αυτό; Δηλαδή διαφημίζουν 4G αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιεις; Για δώστε λίγο τεχνικές ή μη πληροφορίες για να ξέρουμε (θα την βρω την πληροφορία απλά λέω μήπως την ξέρει κάποιος ήδη να με γλιτώσει απο το ψάξιμο). Το 4g δεν ειναι θεμα λειτουργικου ουτε κατασκευαστη ... Το τηλ εχει την μπαντα και το υποσστηριζει ... αλλα ειναι θεμα παροχου κινητης τηλ αν το εχει Και οι διαφορες ρομ που υπαρχουν ειναι κουμπομενες πανω σε παροχους Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εγώ ένα πρόβλημα που παρατήρησα μετά την έλευση της AMBER ήταν πως το σκρολάρισμα σα να "λάγκαρε" λίγο...Δηλαδή σε κάποιες στιγμές, ήταν διακεκομμένο... Αλλά αυτό έγινε τη πρώτη μέρα.. Μετά φαντάζομαι ότι έστρωσε.. Επίσης, ένα δεύτερο πρόβλημα που εντοπίζω, ειναι πως όταν γράφω γρήγορα κάποιο μήνυμα ή οτιδήποτε, ο ήχος που κάνουν τα κουμπιά, σε κάποιες φάσεις, πετάει ένα "μπιπ" πιο δυνατό απο τα άλλα, σα να μπερδέυεται ή δεν αντέχει τη ταχύτητα του γραπτού... Και συνεχίζω... Το κινητό πλέον, έχει γίνει εκνευριστικό... Και μιλάω πολύ σοβαρά... Έχει γίνει εκνευριστικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... Μιλάω εκ μέρους μου, που δίνω τεράστια βάση στη κάμερα και στις λειτουργίες της.. Θες χαλαρά μια βδομάδα για να ψάξεις τι παπάδες μπορεί να κάνει η κάμερα του κινητού... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 καλημερα, μια ερωτηση, σε οσους εχουν παρει την αναβαθμιση, το ραδιοφωνο παιζει και μεσω ηχειου? στο θεμα του 1020 νοκια, καποιος ανεφερε πως δε γινεται αυτο, και σκεφτηκα ισως εχουν ιδια εκδοση λογισμικου τα τηλεφωνα. για εμενα ειναι σημαντικο να παιζει μεσω ηχειου το ραδιοφωνο, αλλιως δε θα το παραλαβω καν οταν με το καλο ερθει απο το eshop (παραγγελια 14 Αυγουστου). Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 καλημερα, μια ερωτηση, σε οσους εχουν παρει την αναβαθμιση, το ραδιοφωνο παιζει και μεσω ηχειου? στο θεμα του 1020 νοκια, καποιος ανεφερε πως δε γινεται αυτο, και σκεφτηκα ισως εχουν ιδια εκδοση λογισμικου τα τηλεφωνα. για εμενα ειναι σημαντικο να παιζει μεσω ηχειου το ραδιοφωνο, αλλιως δε θα το παραλαβω καν οταν με το καλο ερθει απο το eshop (παραγγελια 14 Αυγουστου). κάποιο παλικάρι που την είχε περάσει από την αρχή την αναβάθμιση ειχε πει ότι παίζει μέσω ηχείου, εγώ ακόμα δεν το εχω δοκιμάσει, δεν έτυχε, θα το κάνω το μεσημέρι και θα σου πω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ενεργοποίηση ηχείου στο ραδιόφωνο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4855191#post4855191 Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 καλημερα, μια ερωτηση, σε οσους εχουν παρει την αναβαθμιση, το ραδιοφωνο παιζει και μεσω ηχειου? στο θεμα του 1020 νοκια, καποιος ανεφερε πως δε γινεται αυτο, και σκεφτηκα ισως εχουν ιδια εκδοση λογισμικου τα τηλεφωνα. για εμενα ειναι σημαντικο να παιζει μεσω ηχειου το ραδιοφωνο, αλλιως δε θα το παραλαβω καν οταν με το καλο ερθει απο το eshop (παραγγελια 14 Αυγουστου). Παιζει κανονικα απο το ηχειο. Κρατας πατημενη τη συχνοτητα που σου δειχνει στην οθονη σου και σου εβγαζει ενα menu με επιλογες. Εκει ειναι και η επιλογη να παιζει απο το ηχειο. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ακομη τιποτα για τα Γερμανικα ...3 μερες τωρα coming soon .. Εγω που αλλαζα τις custon rom στα 7αρια καθε 15 μερες μια φορα στην ζωη μου ειπα να μην φλασσαρω και λες και το κανουν επιτηδες !!! Και ποσο με τρωει το χερι μου να την μπουμπουνισω δεν λεγετε !!!! Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ακομη τιποτα για τα Γερμανικα ...3 μερες τωρα coming soon .. Εγω που αλλαζα τις custon rom στα 7αρια καθε 15 μερες μια φορα στην ζωη μου ειπα να μην φλασσαρω και λες και το κανουν επιτηδες !!! Και ποσο με τρωει το χερι μου να την μπουμπουνισω δεν λεγετε !!!! το πολύ πολύ να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή:p πάντως αύτο το glance με το ρολόι να εμφανίζεται με το πέρασμα του χεριού πάνω από την κάμερα δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) το πολύ πολύ να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή:p πάντως αύτο το glance με το ρολόι να εμφανίζεται με το πέρασμα του χεριού πάνω από την κάμερα δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία Αυτο ειναι που βαριεμαι ****** ...το ξαναστησιμο .... και ειμαι σιγουρος οτι μολις το φλασσαρω θα βγει και ΟΤΑ αμεσως ..(ο νομος του μερφυ) Edited August 22, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts