Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ομως γενικα ενα πραγμα μου λειπει και πολυ.... Η δυνατοτητα να γνωριζω αν εχω καμοια αναπαντητη ή μηνυμα χωρις να χρειαστει να ακουμπησω το κινητο (ειτε αυτο λεγεται led ειτε ειδοποιηση στην οθονη). Θυμαμαι στα Ν9, Ν8 ειχα την δυνατοτητα αυτη και με τους 2 τροπους (led + standby screen/sleeping screen)!

Υπομονη, ερχεται τον Αυγουστο..

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιστεύω όλα τα smartphones κάθε βράδυ θέλουν φόρτισμα! Εξαρτάται πάντα βέβαια από την χρήση που του κάνει ο καθένας αλλά θεωρώ τη μια φορά φόρτισμα την ημέρα στανταράκι!

Μια φορα τη μερα το βρισκω και γω λογικο αν γινεται βαρια χρηση του κινητου...2 φορες ομως ειναι πολυ.

Νομίζω πως τελικά δεν είναι led notification το ότι θα αναβοσβήνει το logo των windows αλλά θα σε ειδοποιεί ,όταν το βάλεις στην φόρτιση αφού σου κλείσει από μπαταρία, ό,τι το κινητο δεν είναι πεθαμενο απλά θέλει λιγο χρόνο να γεμίσει ένα ποσοστό η μπαταρία για να ανοίξει πάλι! Ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο πάντως και περιμένουμε!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δυστυχως δεν νομιζω φιλε μου!

Εχουν πει μονο για ρολοι οχι για ειδοποιησεις και σε κανενα βιντεο δεν εχω δει το αντιθετο

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλησπερα σας και απο μενα...ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να κανω μεταβαση απο την συσκευη που εχω τωρα στο 920..εχω περασει και απο wp αρκετες φορες και ξερω τι περιορισμους εχει και μπορω να βολευτω μαυτο αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι 1.να βγαζει μια μερα η μπαταρια

2.Να εχει δυνατο εξωτερικο ηχειο

3.Να μην ζεστενεται υπερβολικα

4.Να εχει δυνατο wi fi και καλη ποιοτητα κλησης και

5.Καλες φωτογραφιες..

Τι λετε?

Να σημειωσω εδω οτι ρωταω για το συγκεκριμενο γτ απλα το θεωρω πανεμορφο...

Edited by navouxodonosoras
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Καλησπερα σας και απο μενα...ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει να κανω μεταβαση απο την συσκευη που εχω τωρα στο 920..εχω περασει και απο wp αρκετες φορες και ξερω τι περιορισμους εχει και μπορω να βολευτω μαυτο αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι 1.να βγαζει μια μερα η μπαταρια

5.Καλες φωτογραφιες..

Τι λετε?

Καλησπερα.Ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα δυστυχως δεν μπορω να σου πω αν ειναι καλυτερα να αφησεις το Optimus G μιας και ειμαι και γω αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα για αγορα.Τα 2,4,5 ισχυουν και ειναι μια χαρα.Τωρα για το ζεσταμα αναλογα την χρηση που κανεις.Αν θες ριξε μια ματια στην προηγουμενη σελιδα που εχω ρωτησει ακριβως τα ιδια και που εχει απαντηση ο φιλος Νιotheros ο οποιος εχει και το κινητο.

παιδιά για σας υπάρχει πρόβλημα με το store?? πάω να κάνω ενημέρωση το HERE Maps και το Angry Birds roots και όταν ξεκινα την εγκατάσταση κάπου στην μέση ξανά γυρνα από την αρχή

spacer.png

παιδιά για σας υπάρχει πρόβλημα με το store?? πάω να κάνω ενημέρωση το HERE Maps και το Angry Birds roots και όταν ξεκινα την εγκατάσταση κάπου στην μέση ξανά γυρνα από την αρχή

σου βγάζει c101b000 error;

είναι γενικό το πρόβλημα! μόνο το transit κατάφερα να κάνω εγκατάσταση! Μάλλον έχουν μπεί όλοι μαζί για να κάνουν τα updates!

http://www.wpcentral.com/service-alert-windows-phone-store-throwing-c101b000-error

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

σου βγάζει c101b000 error;

είναι γενικό το πρόβλημα! μόνο το transit κατάφερα να κάνω εγκατάσταση! Μάλλον έχουν μπεί όλοι μαζί για να κάνουν τα updates!

http://www.wpcentral.com/service-alert-windows-phone-store-throwing-c101b000-error

μου βγάζει ελέξτε το δίκτυο σας αλλα το μεσημέρι κατέβασα και το here drive και το here transit και το vyclone μια χαρά, ποιος ξέρει θα προσπαθήσω αύριο πάλι

ευχαριστώ πάντως

spacer.png

Απ΄ότι λέει το link παραπάνω το δουλεύουν για να το διορθώσουν! Αναμένουμε! :)

5.Καλες φωτογραφιες..

Τι λετε?

Ανετα και τα 5. Κάποιοι έχουν αναφέρει κάποια θέματα στο 3 αλλά νομίζω πως ειναι σε λογικα πλαίσια. Εγώ πχ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ανετα και τα 5. Κάποιοι έχουν αναφέρει κάποια θέματα στο 3 αλλά νομίζω πως ειναι σε λογικα πλαίσια. Εγώ πχ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα.

Θεωρεις οτι ειναι θεμα ελατωματικων παρτιδων η απλα τυχης το να μη σηκωνει θερμοκρασια?

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Αγνωστο ακόμα. Αλλα έχω ακούσει το ίδιο και για άλλες συσκευές....

Αυτο που λέω πάντα, ειναι οτι δεν παντρεύεσαι κανένα τηλέφωνο. Το παίρνεις κι αν δεν σου κάνει το πουλάς....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νομίζω πως τελικά δεν είναι led notification το ότι θα αναβοσβήνει το logo των windows αλλά θα σε ειδοποιεί ,όταν το βάλεις στην φόρτιση αφού σου κλείσει από μπαταρία, ό,τι το κινητο δεν είναι πεθαμενο απλά θέλει λιγο χρόνο να γεμίσει ένα ποσοστό η μπαταρία για να ανοίξει πάλι! Ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο πάντως και περιμένουμε!

Ναι δε λεω για το led αλλα στη glance οθονη με το ρολόι λενε οτι θα εχει και notifications. Σε σχετικο video βεβαια μονο το σημα της δονησης εχω δει προς το παρον.

edit: Μπουρδες δε θα εχει notifications. Μολις ειδα ενα video που ενω ειχε 2 μη αναγνωσμενα μνμ στην οθονη κλειδωματος, στη glance screen εδειχνε μονο την ωρα. Τι βλακες.. :mad:

Edited by yianniCrete

Καλησπέρα! Καταρχήν η κάμερα είναι αρκετά καλή στις φωτογραφίες την ημέρα και φανταστικη στις φωτογραφίες το βράδυ! Τώρα και με το Pro camera του 1020 που θα πάρουν και τα lumia με pureview camera (το 920 είναι ένα από αυτά) και οι φωτογραφίες την ημέρα θα απογειωθούν!

Μπορεί επίσης να σου πούνε ότι είναι τεράστιο το 920 ότι είναι τούβλο κλπ κλπ! Είναι λίγο μεγαλύτερο απ'ότι θα μπορούσε να ήταν αλλά όχι και τεράστιο! Και το συνηθίζεις αμέσως το μέγεθος του. Μια βόλτα σε ένα κατάστημα που να το έχει να το δεις live θα σε βοηθήσει! Και μια ερώτηση! Η δεύτερη υποψήφια συσκευή ποιά είναι αν επιτρέπεται?

Που στηριζεις οτι θα απογειωθουν την ημερα οι φωτο με τo προγραμμα pro camera?Επειδη θα εχεις περισσοτερες χειροκινητες επιλογες?

Οσον αφορα την καμερα: το βραδυ πολυ καλη, την μερα καλη!

Σε φωτογραφιες ημερας μου αρεσε πιο πολυ η 8αρα του Ν9 που ειχα!

Παρατηρησα ακριβως το ιδιο με μια γρηγορη συγκριση που εκανα πριν καποιες μερες με το

S3 δεν ξερω τι φταιει αλλα την μερα το S3 εβγαζε με περισσοτερη ευκρινεια και λεπτομερεια και φενοταν αυτο και οταν τις περναγες και στο Pc ηταν αρκετα πιο sharp απο του 920.Σε χαμηλο φωτισμο ηταν Πολυ πολυ καλο αλλα την μερα κατι με χαλασε

Edited by Fredometrios

Που στηριζεις οτι θα απογειωθουν την ημερα οι φωτο με τo προγραμμα pro camera?Επειδη θα εχεις περισσοτερες χειροκινητες επιλογες?

Φυσικά και αναφέρομαι στις χειροκίνητες επιλογές! Το ίδιο είναι να βγάζεις φωτογραφίες στο αυτόματο, το ίδιο να τις βγάζεις ρυθμίζοντας εσύ ο ίδιος το μέσο με το οποίο φωτογραφίζεις; Καλά δεν είπα ότι θα φτάνουν σε απόδοση του 1020 αλλά πιστεύω θα είναι αισθητή βελτίωση.

Λοιπόν μετά απο τρεις μήνες με το λευκό 920 μου και με την μανια που έχω με τις συσκευές της Nokia, την τρίτη πάω για 925!απλα έρωτας.την συσκευή θα την πουλήσω σε ένα φίλο.μπορειτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να σβηστούς τα πάντα ότι έχω κάνει εγώ για να του την δωσω όπως την πήρα?όπως το ανοιξα δηλαδη?

Λοιπόν μετά απο τρεις μήνες με το λευκό 920 μου και με την μανια που έχω με τις συσκευές της Nokia, την τρίτη πάω για 925!απλα έρωτας.την συσκευή θα την πουλήσω σε ένα φίλο.μπορειτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να σβηστούς τα πάντα ότι έχω κάνει εγώ για να του την δωσω όπως την πήρα?όπως το ανοιξα δηλαδη?

Ρυθμισεις / Πληροφοριες/ Επαναφορα του τηλ σας

Και σβηνει τα παντα ...φροντισε να εχεις backup και κανε και ενα συγχρονισμο σε οσους λογαριασμους εχεις επαφες

Master reset.. Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Αλλα λεω να περιμενω το διαδοχο του 925.

και εγώ αυτο το σκεπτικό είχα!αλλα πάλι 8 θα έχει.το θέμα είναι ότι εαν περιμένω δε θα πάρω ποτέ γιατι βγαινουν συνέχεια.αλλα πόσο πιο όμορφη μπορεί να γινει μια συσκευή απο το 925??δε μπορώ να κρατηθώ...

και εγώ αυτο το σκεπτικό είχα!αλλα πάλι 8 θα έχει.το θέμα είναι ότι εαν περιμένω δε θα πάρω ποτέ γιατι βγαινουν συνέχεια.αλλα πόσο πιο όμορφη μπορεί να γινει μια συσκευή απο το 925??δε μπορώ να κρατηθώ...

Για να πω την αληθεια μπορει να ειναι πιο ομορφη αν εχει τη usb θυρα κατω οχι πανω και κανα δυο μικροπραγματα ακομα :O

Για να πω την αληθεια μπορει να ειναι πιο ομορφη αν εχει τη usb θυρα κατω οχι πανω και κανα δυο μικροπραγματα ακομα :O

αυτο το συνηθησα με το 800 που είχα...δε με πειράζει που είναι πάνω.αλλα με τέτοια ομορφιά...

Φυσικά και αναφέρομαι στις χειροκίνητες επιλογές! Το ίδιο είναι να βγάζεις φωτογραφίες στο αυτόματο, το ίδιο να τις βγάζεις ρυθμίζοντας εσύ ο ίδιος το μέσο με το οποίο φωτογραφίζεις; Καλά δεν είπα ότι θα φτάνουν σε απόδοση του 1020 αλλά πιστεύω θα είναι αισθητή βελτίωση.

Καλα ας μην φτανουν το 1020.Απλα θελουν μια μικρη βελτιωση στις φωτο ημερας.Λεω να περιμενω το Amber update να δω αν τελικα εφτιαξαν τα πραγματα.Οχι που τωρα με χαλαει η καμερα του την ημερα,απλα περιμενα με ολα αυτα που ειχα ακουσει οτι θα ειναι αρκετα καλυτερη απο το S3(το βραδυ ειναι).ΔΙνω τοσο εμφαση στην καμερα γιατι την χρησιμοποιω αρκετα και λογω δουλειας και βαρεθηκα να μην βλεπω τι τραβαω οταν εχει πολυ ηλιο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...