Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά πείτε μου κόλπα για να μειωσω την κατανάλωση της μπαταρίας... Δεν παλεύεται η κατάσταση.

Προσωπικά έχω και την φωτεινότητα της οθόνης στο χαμηλο και την ανεβάζω σε περίπτωση που έχει ντάλα ήλιο και δεν φαίνεται τίποτα! :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

2 περίεργα θέματα:

α) Ενώ ο ήχος είναι max ο συνομιλητής μου με ακούει βαθιά και κάποιες φορές διακεκομένα.

Με το αμερικάνικο firmware δεν είχα τέτοιο θέμα. Τώρα είμαι με το ισπανικό 059R7J4.

Γι'αυτό το λόγο αποκλείω την πιθανότητα ελαττωματικού ηχείου.

Τι συμβαίνει? Έχει τύχει σε άλλον?

β) Ενώ έχω συγχρονίσει το τηλέφωνο με το Gmail και έχω όλες τις επαφές κανονικά, κάποιες μου τις βγάζει χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου της εκάστοτε επαφής. Έχω π.χ. τον Κώστα Τ. και δεν μου δείχνει τον αριθμό του! Στο Gmail είναι όλες πλήρεις.

Επίσης, γενικά, όλες μου οι επαφές, όταν τις καλώ ή με καλούν δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσης. Δεν μου βγαίνουν δηλαδή τα στοιχεία του συνομιλητή ενώ υπάρχει ως επαφή στο τηλέφωνο!!!! Τι είναι πάλι τούτο?

@Johnious13 @Metaladis Τελικά το β) ήταν θέμα του Gmail. Δεν είχε αναγνώριση στα τηλέφωνα που είχα αποθηκευμένα στο Gmail ως "Άλλο" στην προσθήκη τηλεφώνου. Αφότου τα άλλαξα σε "Κινητό" ή "Σταθερό" τα αναγνώρισε κανονικά.

Στο Android εμφανίζονται ούτως ή άλλως, οπότε μάλλον είναι bug της MS.

Το α) δεν συμβαίνει πάντα, άρα μάλλον είναι θέμα σήματος ή το στόμα μου είναι μακριά από το ακουστικό κατά την συνομιλία.

Αυτή τη στιγμή έχω RM-821. Όλα καλά με την μετατροπή όπως εξήγησα στο ποστ #3675.

Υ.Γ. Παραθέτω τον εαυτό μου για να θυμόμαστε το πρόβλημα και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μας σαν καλή κοινότητα που είμαστε.:p

Edited by Alexcxvtr

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Επειδή εγώ το ανέφερα και κάνοντας τη σύγκριση δίπλα δίπλα μπορεί κανείς πολύ εύκολα να διαπιστώσει τη διαφορά του βαθύ μαύρου του 800 λόγω Amoled με το ελαφρώς ξεθωριασμένο μαύρο του 920 λόγω LCD... φυσικά αυτό δεν είναι λόγος να μην πάρει κανείς το 920... αν το δεις από μόνο του το μαύρο είναι πολύ καλό.. φαντάσου όμως οτι στο 800 (και λογικά και στο 925) το μαύρο background δεν ξεχωρίζει καθόλου από το μαύρο πλαίσιο της συσκευής !!! Αντίθετα το μαύρο του 920 ξεχωρίζει και μπορείς εύκολα να διακρίνεις από που ξεκινάει η οθόνη... Από την άλλη βέβαια το λευκό της LCD του 920 είναι πολύ ανώτερο (πεντακάθαρο και φωτεινό) από το λευκό της Amoled του 800 που φαίνεται σαφώς πιο μουντό... αυτά είναι τα + και τα - των 2 τεχνολογιών...

Τώρα που ανέφερες την διαφορά με το μαύρο πλαίσιο κατάλαβα κι εγώ αυτο που λες. Όσο θυμάμαι το Ν9 μου ήταν πιο σκούρο....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τώρα που ανέφερες την διαφορά με το μαύρο πλαίσιο κατάλαβα κι εγώ αυτο που λες. Όσο θυμάμαι το Ν9 μου ήταν πιο σκούρο....

Ναι, σου λέω οτι στο Lumia 800 δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις το μαύρο πλαίσιο από την οθόνη...

Ναι, σου λέω οτι στο Lumia 800 δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις το μαύρο πλαίσιο από την οθόνη...

Παιδιά, μην το κάνετε αυτό. Επειδή κι εγώ εστιάζω στα αρνητικά και ξέρω ότι είναι λάθος, χαρείτε τις συσκευές σας. Μείνετε μόνο στα θετικά. :)

Huawei Nova 5T

Παιδιά, μην το κάνετε αυτό. Επειδή κι εγώ εστιάζω στα αρνητικά και ξέρω ότι είναι λάθος, χαρείτε τις συσκευές σας. Μείνετε μόνο στα θετικά. :)

Μα δεν το λέω σαν αρνητικό του τηλεφώνου..άλλωστε είπα οτι από την άλλη έχει πολύ καλύτερο λευκό από την amoled.. είναι γνωστές οι διαφορές μεταξύ amoled και lcd οθόνες. Μερικοί προτιμούν τις amoled και άλλοι τις LCD... υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά στις 2 τεχνολογίες.. δεν είναι θέμα κινητού..

Μα δεν το λέω σαν αρνητικό του τηλεφώνου..άλλωστε είπα οτι από την άλλη έχει πολύ καλύτερο λευκό από την amoled.. είναι γνωστές οι διαφορές μεταξύ amoled και lcd οθόνες. Μερικοί προτιμούν τις amoled και άλλοι τις LCD... υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά στις 2 τεχνολογίες.. δεν είναι θέμα κινητού..

η Νόκια εδώ έχει κάνει καλή δουλεια το μαύρο είναι φοβερό για LCD και την ημέρα φαίνεται σαν amoled το βραδυ με λίγο φωτισμό φαίνεται ότι γκριζαρι λίγο.. Τα επίπεδα είναι όμως φοβερά..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ούτε καν το βλεπω ως αρνητικό. Πόσο μάλλον που προέρχομαι απο Ν8...

Κατά τα άλλα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι την συσκευή μου. Αν και το να δηλωσεις ευχαριστημένος με ένα lumia θεωρείται έγκλημα στο φόρουμ. Αυτοι χάνουν...χαχαχα

παιδια καλημερα εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα παρουμε το update που ενεργοποιη το ραδιοφωνο.

Μέσα στον μηνα αυτό λένε

spacer.png

Μέσα στον μηνα αυτό λένε

αντε να δουμε γιατι το ραδιοφωνακι ειναι για μενα must ( λογο ποδηλατου )

μηπως ξερεις πια εφαμογη ειναι σαν το talk στο android ;

παιδια ειναι αληθεια οτι το ραδιο παιζει μονο μεσα απο τα ακουστικα και οχι και απο το μεγαφωνο? κατι τετοιο πηρε το ματι μου
All it takes is a swipe...

παιδια ειναι αληθεια οτι το ραδιο παιζει μονο μεσα απο τα ακουστικα και οχι και απο το μεγαφωνο? κατι τετοιο πηρε το ματι μου

Στο htc 8x που πήραμε την αναβάθμιση, πρέπει να έχεις ακουστικά.

Δε ξέρω αν η νόκια έχει άλλα σχέδια για τα λούμια.

Στο Symbian πάντως δεν ίσχυε αυτο. Μπορούσες να ακούσεις και απο το μεγάφωνο. Τώρα μένει να δουμε αν εβαλε κι εδώ το δαχτυλάκι της η Νόκια ή αν το βάλει σύντομα (μετά το update)

Πρόκειτε να παραγγείλω το 920 πιθανόν την άλλη βδομάδα και κολλάω με το χρωμα δν ξέρω πιο να πάρω.... Όλα τα κινητά που είχα ήταν σε μαύρο χρώμα αλλα είπα να αλλάξω και να πάρω άσπρο, αν κάποιος έχει το ασπρο ας μας πει την γνώμη του για την glossy επιφάνεια!!

Υ.Γ foreverfreak μιας κ είσαι και εσύ από Λάρισα ξερεις μήπως σε ποιο κατάστημα έχουν σαν δείγμα το λευκό??

Ξέρει κανείς αν με την αναβάθμιση θα μπορώ να φορτίζω σβηστό το κινητό;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πάρει ενεργό screensaver με επερχόμενη αναβάθμιση?

Χλωμο...Μονο ενεργο ρολοι στην οθονη κλειδωματος κ double tap οθονης για ξεκλειδωμα...

Poco X3 nfc 6/128

νομιζω δεν εγινα κατανοητος, ρωτησα αν μπορω με συνδεδεμενα τα ακουστικα και ενεργοποιημενο το ραδιο να ακουω το ραδιο απο το μεγαφωνο του κινητου

All it takes is a swipe...

νομιζω δεν εγινα κατανοητος, ρωτησα αν μπορω με συνδεδεμενα τα ακουστικα και ενεργοποιημενο το ραδιο να ακουω το ραδιο απο το μεγαφωνο του κινητου

ναι φιλε μου θα μπορεις αυτο το κανουν ολα τα τηλεφωνα

Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Πέραν της εγγύησης, αν φέρουμε συσκευη (1020) απο Αμερική θα μπορούμε να περάσουμε ευρωπαϊκό firmware? Θα έχουμε θέμα με την sim??? Edited by montoya_42

Το έχω σε λευκό το 920 και μπορώ να πω ότι δε χορταίνω να το κοιτάω..η αντιθεση του μαύρου πάνελ με το λευκό δένει τέλεια, βγαζει μια χλειδατη εικόνα και άκρως ποιοτική. Τώρα για δαχτυλιές κλπ, όλα τα κινητά λερώνονται αρα δεν είναι εξαίρεση και αυτο, της κοπέλας μου επσε ήδη μια φορά κάτω με την πάνω δεξιά γωνία απο ύψος 30-40cm και δεν έκανε το παραμικρό, στο δικο μου χωρίς κάποιο σοβαρό λόγω,μπες βγες στην αδεια μου τσεπη, έχει κάνει ήδη μια ανεπαίσθητη γρατσουνιτα στην gorillA glass 2 η οποια δεν είναι ορατή πουθενά, πρέπει να το ψάξεις αρκετα για να την δεις κάτω απο έντονο φως.

Αρχίσαμε τα περίεργα!!!! Το βγάζω από την φόρτιση στις 7:00 σήμερα το πρωί και αυτή τη στιγμή είναι στο 36% και έχω κάνει μόνο 2 σύντομα τηλεφωνήματα! Παρατήρησα πάντως το βράδυ που σύνδεσα τον φορτιστή η συσκευή μετά από λίγο ζεστάθηκε υπερβολικά χωρίς καθόλου χρήση, κάτι που δεν μου το είχε ξανακάνει!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...