nikosnt74 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 η καμερα στις ημερήσιες, απλα θυσιαζει λιγο την ποιοτητα, λογω των aggressive algorithms που χρησιμοποιούνται για να εχουμε τα εξαιρετικα νυχτερινα αποτελεσματα. ειναι θεμα sw, που σημαινει οτι -αργα ή γρηγορα- θα λυθει....(αν βεβαια θελει να το λυσει η nokia!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 η καμερα στις ημερήσιες, απλα θυσιαζει λιγο την ποιοτητα, λογω των aggressive algorithms που χρησιμοποιούνται για να εχουμε τα εξαιρετικα νυχτερινα αποτελεσματα. ειναι θεμα sw, που σημαινει οτι -αργα ή γρηγορα- θα λυθει....(αν βεβαια θελει να το λυσει η nokia!) Λογικά θα λυθεί στο Amber update που έρχεται τον επόμενο μήνα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Λογικά θα λυθεί στο Amber update που έρχεται τον επόμενο μήνα. Βασικο σφαλμα για εμενα που πρεπει αμεσα να διορθωθει...Πρωτη φορα βλεπω καμεροτηλεφωνο να τραβαει καλυτερες φωτο βραδυνες απο οτι την ημερα....:lol: Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 ειναι οντως τραγικο !!!! ελπιζω κι εγω να το διορθωσουν αμεσα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 ειναι οντως τραγικο !!!! ελπιζω κι εγω να το διορθωσουν αμεσα.. To εχεις το κινητο?Γιατι με ανυσηχεις! ενταξει ειπαμε οτι εχει ενα προβλημα στο sharpness και μικρο στην λεπτομερεια αλλα οχι και τραγικο .Τουλαχιστον αυτο καταλαβα στις λιγες ωρες που το ειχα στα χερια μου. Εσενα δεν σου αρεσουν καθολου? Εγω παντως κραταω μικρο καλαθι με το Update. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 To εχεις το κινητο?Γιατι με ανυσηχεις! ενταξει ειπαμε οτι εχει ενα προβλημα στο sharpness και μικρο στην λεπτομερεια αλλα οχι και τραγικο .Τουλαχιστον αυτο καταλαβα στις λιγες ωρες που το ειχα στα χερια μου. Εσενα δεν σου αρεσουν καθολου? Εγω παντως κραταω μικρο καλαθι με το Update. Κοιτα,τραγικες δεν τις λες τις ημερησιες φωτο του 920,αλλα σαφως θα μπορουσαν να ειχαν καλυτερη λεπτομερεια... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 To εχεις το κινητο?Γιατι με ανυσηχεις! ενταξει ειπαμε οτι εχει ενα προβλημα στο sharpness και μικρο στην λεπτομερεια αλλα οχι και τραγικο .Τουλαχιστον αυτο καταλαβα στις λιγες ωρες που το ειχα στα χερια μου. Εσενα δεν σου αρεσουν καθολου? Εγω παντως κραταω μικρο καλαθι με το Update. τραγικο εννος σαν θεμα...φυσικα και το εχω.. απλα οι φωτος ρε παιδι μου δεν ειναι τοσο καθαρες οσο περιμενεις. θωλιαζουν.πρεπει να εστιασεις πολυ καλα αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που περιμενεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 τραγικο εννος σαν θεμα...φυσικα και το εχω.. απλα οι φωτος ρε παιδι μου δεν ειναι τοσο καθαρες οσο περιμενεις. θωλιαζουν.πρεπει να εστιασεις πολυ καλα αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που περιμενεις. Ναι αυτο ακριβως παρατηρησα και εγω .Το S3 εβγαζε πολυ πιο καθαρες και λεπτομερης φωτο.Μακαρι να να φτιαξει εστω και λιγο γιατι θελω να κανω την αλλαγη και να παω σε W8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ναι αυτο ακριβως παρατηρησα και εγω .Το S3 εβγαζε πολυ πιο καθαρες και λεπτομερης φωτο.Μακαρι να να φτιαξει εστω και λιγο γιατι θελω να κανω την αλλαγη και να παω σε W8. Υπάρχει σχετικό θέμα με φωτογραφίες απο τα κινητά μας (κι απο αλλα lumia). Ρίξε μια ματιά και δε νομίζω να σου φανούν τραγικές. Το αντίθετο μάλλον.....;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχουμε τοπικό ημερολόγιο και όχι συνδεδεμένο με το hotmail. Αν ναι πως μπορώ να περάσω ήδη γεγονότα που εχω από αρχείο ics? Και με ποια εφαρμογή? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Καλησπερα παιδεια σκεφτομαι και εγω να αποκτησω σε λιγο καιρο ενα nokia lumia 920 ασπρο!! εχω δει παρα πολλες σελιδες πιο πισω και βλεπωντας αυτο το βιντεακι στο youtube σκεφτικα οτι μπορει να σας κανει να καταλαβετε ισως γιατι ζεστενετε το κινητο απο πισω... τελος παντων το βιντεακι ειναι εστω και αχρηστω να ειναι τελικα ηθελα να το ανεβασω γιατι καποιος μπορει να βοηθηθει!!! :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 15, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_Paps Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Να πω κι εγώ με τη σειρά μου το πρόβλημα που αντιμετωπίζω! Έχω το 920 εδώ και 3 μήνες, αγορασμένο από birdphone, η συσκευή είναι από Δανία αν δεν κάνω λάθος.. Έκλεισε η συσκευή από μπαταρία, τη βάζω για φόρτιση και δεν ανταποκρίνεται! Δεν δονείται όπως κάνει συνήθως όταν το βάζεις να φορτίσει, δεν ανοίγει η οθόνη, γενικά δεν κάνει τίποτα.. Το άφησα 2-3 ώρες στην πρίζα αλλά τίποτα.. ΔΕΝ φταίει ο φορτιστής, τον έχω δοκιμάσει σε άλλα κινητά και λειτουργεί κανονικά.. Έχει περάσει μια μέρα και το κινητό δεν ανταποκρίνεται.. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα και στο παρελθόν, όταν το κινητό έκλεισε ξαφνικά με μπαταρία στο 80%, ωστόσο τότε φόρτιζε κανονικά (το κατάλαβα επειδή ζεστενόταν το κινητό/ο φορτιστής). Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε μόνο του, οπότε δεν έδωσα σημασία.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή έχει παρόμοιο πρόβλημα, τον παρακαλώ να βοηθήσει, ώστε να μη χρειαστεί να το στείλω για service.. Soft reset/hard reset δεν έκανα, και θέλω να τα αποφύγω γιατί απ όσο ξέρω χάνονται τα αρχεία.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, περισσότερες πληροφορίες inbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Με το soft reset δεν χάνεις τίποτα. Μια απλή επανεκκίνηση ειναι. Κατά τα αλλα, δεν θυμάμαι να έχει ξαναεμφανιστεί κάτι παρόμοιο. Περίμενα να δεις αν το ξαναπαθει. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Να πω κι εγώ με τη σειρά μου το πρόβλημα που αντιμετωπίζω! Έχω το 920 εδώ και 3 μήνες, αγορασμένο από birdphone, η συσκευή είναι από Δανία αν δεν κάνω λάθος.. Έκλεισε η συσκευή από μπαταρία, τη βάζω για φόρτιση και δεν ανταποκρίνεται! Δεν δονείται όπως κάνει συνήθως όταν το βάζεις να φορτίσει, δεν ανοίγει η οθόνη, γενικά δεν κάνει τίποτα.. Το άφησα 2-3 ώρες στην πρίζα αλλά τίποτα.. ΔΕΝ φταίει ο φορτιστής, τον έχω δοκιμάσει σε άλλα κινητά και λειτουργεί κανονικά.. Έχει περάσει μια μέρα και το κινητό δεν ανταποκρίνεται.. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα και στο παρελθόν, όταν το κινητό έκλεισε ξαφνικά με μπαταρία στο 80%, ωστόσο τότε φόρτιζε κανονικά (το κατάλαβα επειδή ζεστενόταν το κινητό/ο φορτιστής). Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε μόνο του, οπότε δεν έδωσα σημασία.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή έχει παρόμοιο πρόβλημα, τον παρακαλώ να βοηθήσει, ώστε να μη χρειαστεί να το στείλω για service.. Soft reset/hard reset δεν έκανα, και θέλω να τα αποφύγω γιατί απ όσο ξέρω χάνονται τα αρχεία.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, περισσότερες πληροφορίες inbox! κανε ενα σοφτ για αρχη.δεν χανεται κατι με αυτο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχουμε τοπικό ημερολόγιο και όχι συνδεδεμένο με το hotmail. Αν ναι πως μπορώ να περάσω ήδη γεγονότα που εχω από αρχείο ics? Και με ποια εφαρμογή? Διαβασε στο μπλογκ μου εχω γραψει ενα αρθρο για το περασμα ics αρχειων παλια http://colossusr.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Διαβασε στο μπλογκ μου εχω γραψει ενα αρθρο για το περασμα ics αρχειων παλια http://colossusr.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html Ευχαριστώ θα το διαβάσω Τωρα εχω αλλο θεμα Αγορασα χθες το tapatalk για windows phone και εχω προβλημα μονο με το forum myphone. Δεν εμφανιζει τα θεματα που παρακολουθω ουτε αυτα που συμμετέχω. Οταν μπω σε καποιο θέμα αφου το αναζητησω δεν μπορω να απαντησω. Ξερεις τι φταιει? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ξέρει κανείς εφορμογή που να δείχνει που καταναλώθηκε η μπαταρία; πχ. να λέει 20' wi-fi, 10' 2G, 15' 3G, 30' games κλπ..Επειδή έχω βρει εφαρμογή που λέει "πόσο" χρόνο έχεις για κάθε δραστηριότητα, δεν θέλω αυτό. Θέλω αφού έχει καταναλωθεί να μου λέει τα συγκεκριμένα στοιχεία που έφαγαν μπαταρία και πόση! Χτες ενώ ήταν μια χαρά, μεσα σε 5 ώρες πήγε απ το 90% στο 10% χωρίς καθόλου χρήση, με ΟΛΑ κλειστά κι όταν το έπιασα ήταν ζεστό. Άρα κάτι είχε φαει κολλημα ίσως και ετρωγε μπαταρία, δε ξέρω. Τελευταία πάντως είχα χρησιμοποιήσει την κάμερα.. Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriel66 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ LUMIA 920 ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ.ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ATYXO 900 ΠΟΥ ΕΙΧΑ(ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΡΑΓΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ 160 ΕΥΡΩ! Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ!!).ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ 920!!!. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ BEST PRICE. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ αν TIΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ STORE ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 16, 2013 by stendor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ LUMIA 920 ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ.ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ATYXO 900 ΠΟΥ ΕΙΧΑ(ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΡΑΓΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ 160 ΕΥΡΩ! Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ!!).ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ 920!!!. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ BEST PRICE. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ αν TIΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ STORE ? Πριν κάτι μέρες ναι υπήρχε αλλα διορθώθηκε εχεις με κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή?? Αν μπορείς μην γραφής με κεφαλαια δεν επιτρέπεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriel66 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) ok ..ειλικρινα συγνωμη..!!! Μου εμφανιζε καθε μερα τις διαθεσιμες ενημερωσεις στο store για τις εφαρμογες που εχω στο κινητο. Τωρα δεν ξερω μηπως κατι δεν εχω κανει σωστα στις ρυθμισεις. Edited July 16, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μου εμφανιζε καθε μερα τις διαθεσιμες ενημερωσεις στο store για τις εφαρμογες που εχω στο κινητο. Τωρα δεν ξερω μηπως κατι δεν εχω κανει σωστα στις ρυθμισεις. Απότι έχω καταλάβει το store έτσι είναι και εγώ που το έχω τόσους μήνες να μου έχει βγάλει ότι έχω update για εφαρμογές 3-4 φορες και σε άλλους έτσι είναι και αναγκάζομαι να τις ψάχνω μια μια στο store για να δω αν έχουν update Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriel66 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 θα προσαρμοστω και θα περιμενω να μου δειξει και παλι τις διαθεσιμες ενημερωσεις!!! Ευχαριστω για την απαντηση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπερα παιδια.Χθες εκανα μια παραγγελια για το 920 μεσω Birdphone και σημερα με πηραν για επιβεβαιωση.Μου ειπαν για 2 χρονια εγγυηση ειτε σε Νοκια care ειτε στην Αρβατο αλλα μου ειπαν κατι που τωρα σκεφτηκα και πριν δεν εδωσα σημασια.Μου ειπαν τελειως φυσιολογικα στη ροη της συζητησης οτι δεν εχει εγχειριδιο οδηγιων η καπως ετσι,δεν θυμαμαι καλα.Σημαινει κατι αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Απλα δε θα υπαρχει το manual στο κουτι. Αληθεια, τα διαβαζει κανεις πλεον? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Απλα δε θα υπαρχει το manual στο κουτι. Αληθεια, τα διαβαζει κανεις πλεον? Σιγουρα ελαχιστοι η και κανεις δεν το διαβαζει,απλα ειναι η πρωτη μου αγορα με τοσα χρηματα μεσω ιντερνετ και λεω μην τυχον ειναι τιποτα υποπτο αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts