Metaladis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) 1. Κατω-κάτω αναφερει τους χαρακτήρες που χρησιμοποίησες. Απλα τους δείχνει όταν υπερβείς τους 135 χαρακτήρες. 3. Facebook beta και Facebook for wp8 Τους αναφέρει αφού έχεις στείλει το μήνυμα; (και τότε τι να το κάνω..) Γιατί όταν το γράφω δεν το βλέπω πουθενά! Το F wp8 μου βγάζει μήνυμα του στιλ κακόβουλο λογισμικό (και μια απορία την έχω..), η δε Beta δεν υπάρχει πουθενά.Μήπως ν αλλάξω χωρα στις ρυθμίσεις; Γιατί το έχεις αναφέρει και στο σχετικό θέμα για εφαρμογές, αλλά δεν τη βρίσκω.. Edited May 22, 2013 by Metaladis Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 καλημερα, εχω ανεβασει ενα video στο skydrive και θελω ο αποδεκτης να μπορει να το κατεβασει... εχω δημιουργησει link για κοινη χρηση, αλλα οταν ο αλλος παει να το κατεβασει, του ζηταει να γραφτει στο skydrive :mad: τι δεν κανω σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Τα "μειον" που έχω βρει πάντως είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις δικούς σου 'ηχους στα μηνύματα,μειλ,ημερολόγιο, αφήπνυση και επίσης ότι για φόντο θα θελα να μπαίνει φωτό, ή έστω κάποια έτοιμη εικόνα (όπως παλιά με τα "θέματα") ή έστω ένα οποιοδήποτε χρώμα όπως με τα live tiles.. A, και στο skype γίνεται να βλέπεις όπως στο pc όλες τις επαφές (του skype και μόνο) ακόμα κι αν είναι offline; Επίσης πώς κλείνω ανοιχτές εφαρμογές; Έχει ανοίξει η μουσικη και δεν μπορώ να τη κλείσω με τίποτα!! Edited May 22, 2013 by Metaladis Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εγώ σκέφτομαι να το στείλω κάτω γιατι όταν μπαίνω μέσω της Vodafone στο ίντερνετ ζεσταίνεται αρκετα....επισης αν πιέσω την οθόνη απο τα πλάγια μπαίνει κάπως μέσα αυτο έιναι κατασκευαστικό πρόβλημα η είναι έτσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τους αναφέρει αφού έχεις στείλει το μήνυμα; (και τότε τι να το κάνω..) Γιατί όταν το γράφω δεν το βλέπω πουθενά! Το F wp8 μου βγάζει μήνυμα του στιλ κακόβουλο λογισμικό (και μια απορία την έχω..), η δε Beta δεν υπάρχει πουθενά.Μήπως ν αλλάξω χωρα στις ρυθμίσεις; Γιατί το έχεις αναφέρει και στο σχετικό θέμα για εφαρμογές, αλλά δεν τη βρίσκω.. Κατω απο το μηνυμα βγαζει αριθμο χαρακτηρων, αλλα οπως ειπωθηκε αφου πρωτα ξεπερασεις καποιον αριθμο και οχι απο την αρχη. http://i.imgur.com/bSkrhTE.png Οσον αφορα το facebook μαλλον για καποιο λογο την κατεβασαν την εφαρμογη προσωρινα. Υπομονη και λογικα θα την ανεβασουν παλι. - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Κατω απο το μηνυμα βγαζει αριθμο χαρακτηρων, αλλα οπως ειπωθηκε αφου πρωτα ξεπερασεις καποιον αριθμο και οχι απο την αρχη. http://i.imgur.com/bSkrhTE.png Οσον αφορα το facebook μαλλον για καποιο λογο την κατεβασαν την εφαρμογη προσωρινα. Υπομονη και λογικα θα την ανεβασουν παλι. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση, γιατί πραγματικά δεν το βγάζει! Τα "μειον" που έχω βρει πάντως είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις δικούς σου 'ηχους στα μηνύματα,μειλ,ημερολόγιο, αφήπνυση και επίσης ότι για φόντο θα θελα να μπαίνει φωτό, ή έστω κάποια έτοιμη εικόνα (όπως παλιά με τα "θέματα") ή έστω ένα οποιοδήποτε χρώμα όπως με τα live tiles.. A, και στο skype γίνεται να βλέπεις όπως στο pc όλες τις επαφές (του skype και μόνο) ακόμα κι αν είναι offline; Επίσης πώς κλείνω ανοιχτές εφαρμογές; Έχει ανοίξει η μουσικη και δεν μπορώ να τη κλείσω με τίποτα!! Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αυτό με τους χαρακτήρες το έχω και εγώ δεν εμφανίζεται με τίποτα και ένα κατεβατό να κάτσω να γράψω νούμερο δεν θα εμφάνιση για πιο λόγο είναι ρύθμιση έχεις κάνει κάτι εσύ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αυτό με τους χαρακτήρες το έχω και εγώ δεν εμφανίζεται με τίποτα και ένα κατεβατό να κάτσω να γράψω νούμερο δεν θα εμφάνιση για πιο λόγο είναι ρύθμιση έχεις κάνει κάτι εσύ? Εγώ είχα βάλει από κάπου να είναι μειωμένο το πλήθος των χαρακτήρων, αλλά δεν θυμάμαι από που; !! Και κάτι ακόμα, τι είναι TTY/TDD; Το βγάζει στο: Ρυθμίσεις-Ευκολία πρόσβασης (κάτω κάτω) Σας έχω ζαλίσει λίγο το ξέρω..:O Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 μειωμένο το έχω και εγώ γιατί έτσι υποστηρίζει 160 χαρακτήρες έτσι είπαν μερικά παιδιά από εδώ.Οποιος γνωρίζει κάτι για να εμφανίζονται η χαρακτήρες ας μας πει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Που υπάρχει το φθηνότερο lumia 920? Υπάρχει κάτι στο εξωτερικό η ότι βλέπω στα σκρουτζομαγαζα; Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) 1. Κατω-κάτω αναφερει τους χαρακτήρες που χρησιμοποίησες. Απλα τους δείχνει όταν υπερβείς τους 135 χαρακτήρες. 3. Facebook beta και Facebook for wp8 Το Facebook for WP8 το έχουν αποσύρει από το store. καλημερα, εχω ανεβασει ενα video στο skydrive και θελω ο αποδεκτης να μπορει να το κατεβασει... εχω δημιουργησει link για κοινη χρηση, αλλα οταν ο αλλος παει να το κατεβασει, του ζηταει να γραφτει στο skydrive :mad: τι δεν κανω σωστα? Εκεί που ρυθμίζεις αυτούς που θα έχουν δικαίωμα κοινής χρήσης, ξετίκαρε την επιλογή "Απαιτείται σύνδεση των ατόμων που έχουν πρόσβαση" Κατω απο το μηνυμα βγαζει αριθμο χαρακτηρων, αλλα οπως ειπωθηκε αφου πρωτα ξεπερασεις καποιον αριθμο και οχι απο την αρχη. http://i.imgur.com/bSkrhTE.png Οσον αφορα το facebook μαλλον για καποιο λογο την κατεβασαν την εφαρμογη προσωρινα. Υπομονη και λογικα θα την ανεβασουν παλι. Και σε μένα δεν το εμφανίζει αυτό. Που υπάρχει το φθηνότερο lumia 920? Υπάρχει κάτι στο εξωτερικό η ότι βλέπω στα σκρουτζομαγαζα; 420 απο σκρουτζ μια χαρά είναι. δε νομίζω να το βρεις πολύ φθηνότερα από εξωτερικό συν τα έξοδα αποστολής. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση, γιατί πραγματικά δεν το βγάζει! Τα "μειον" που έχω βρει πάντως είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις δικούς σου 'ηχους στα μηνύματα,μειλ,ημερολόγιο, αφήπνυση και επίσης ότι για φόντο θα θελα να μπαίνει φωτό, ή έστω κάποια έτοιμη εικόνα (όπως παλιά με τα "θέματα") ή έστω ένα οποιοδήποτε χρώμα όπως με τα live tiles.. A, και στο skype γίνεται να βλέπεις όπως στο pc όλες τις επαφές (του skype και μόνο) ακόμα κι αν είναι offline; Επίσης πώς κλείνω ανοιχτές εφαρμογές; Έχει ανοίξει η μουσικη και δεν μπορώ να τη κλείσω με τίποτα!! To skype είναι όπως και η metro έκδοση των windows 8 αι όχι όπως η desktop. Δυστυχώς (τουλάχιστον στα wp8, στα w8 δεν θυμάμαι. Έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό την εφαρμογή εκεί) δεν έχει ακόμα άλλες επιλογές φιτραρίσματος επαφών συν κάποιες άλλες ελλείψεις όπως αποστολή αρχείων. Οι εφαρμογές δεν κλείνουν πατώντας κάποιο κουμπί. απλά πάτα το πίσω συνέχεια μέχρι να κλείσει αν σε ενοχλούν. Τους αναφέρει αφού έχεις στείλει το μήνυμα; (και τότε τι να το κάνω..) Γιατί όταν το γράφω δεν το βλέπω πουθενά! Το F wp8 μου βγάζει μήνυμα του στιλ κακόβουλο λογισμικό (και μια απορία την έχω..), η δε Beta δεν υπάρχει πουθενά.Μήπως ν αλλάξω χωρα στις ρυθμίσεις; Γιατί το έχεις αναφέρει και στο σχετικό θέμα για εφαρμογές, αλλά δεν τη βρίσκω.. Δες εδώ http://www.wpcentral.com/microsoft-updates-facebook-beta-minor-fixes-and-improvements Σκάναρε το QR code από το κινητό ή μπες στο λινκ από το pc σου. Edited May 22, 2013 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Που υπάρχει το φθηνότερο lumia 920? Υπάρχει κάτι στο εξωτερικό η ότι βλέπω στα σκρουτζομαγαζα; Aν σ αρεσει μαυρο και δεν σε ενοχλεί τυχόν λογότυπο παρόχου (το οποίο πίστεψε με θα το δεις αρκετές φορές) τότε σκρούτζ. Αλλιώς αν θες χρώμα όπως εγώ (και για κάποιους άλλους λόγους) πάρε απ έξω! Έχει αρκετά σαιτ. Οι εφαρμογές δεν κλείνουν πατώντας κάποιο κουμπί. απλά πάτα το πίσω συνέχεια μέχρι να κλείσει αν σε ενοχλούν. Δες εδώ http://www.wpcentral.com/microsoft-updates-facebook-beta-minor-fixes-and-improvements Σκάναρε το QR code από το κινητό ή μπες στο λινκ από το pc σου. Αυτό με το πίσω κάνω, αλλά στη μουσική κολλάει και δεν κλείνει!Το καταλαβαίνω όταν πατήσω ν αλλάξει η ένταση. Και στον explorer δεν μπορώ να έχω αρχική σελίδα ή να μου εμφανίζει κάποια κενή καρτέλα; Πάντα μπαίνει στην τελευταία που είχα μπει πριν.. Επίσης το here maps, here city lens κλπ μου ζητάνε δίκτυο ενώ πριν δεν θέλανε..(όταν τα είχα σαν Nokia maps κλπ). Γιατί; Και φίλε g1orgos άμα μπορείς δώσε μας τα φώτα σου.. :confused: Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Και φίλε g1orgos άμα μπορείς δώσε μας τα φώτα σου.. :confused: Αν αναφερεσαι στο θεμα με τους χαρακτηρες, δεν εχω αλλαξει κατι φιλε μου (ηθελημενα τουλαχιστον). Να φανταστεις ακομα δεν εχω στειλει ουτε 1 SMS :D Αν και δεν νομιζω πως παιζει ρολο να διευκρινισω πως εχω το 820 και απο default ειναι επιλεγμενο το "πληρες" στους χαρακτηρες (ειναι στο ρυθμισεις>δικτυο+). Edited May 23, 2013 by g1orgos - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Αυτό με το πίσω κάνω, αλλά στη μουσική κολλάει και δεν κλείνει!Το καταλαβαίνω όταν πατήσω ν αλλάξει η ένταση. Και στον explorer δεν μπορώ να έχω αρχική σελίδα ή να μου εμφανίζει κάποια κενή καρτέλα; Πάντα μπαίνει στην τελευταία που είχα μπει πριν.. Επίσης το here maps, here city lens κλπ μου ζητάνε δίκτυο ενώ πριν δεν θέλανε..(όταν τα είχα σαν Nokia maps κλπ). Γιατί; Και φίλε g1orgos άμα μπορείς δώσε μας τα φώτα σου.. :confused: Στο market υπάρχει εφαρμογή, stop music νομίζω, που κλείνει την μουσική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Και στον explorer δεν μπορώ να έχω αρχική σελίδα ή να μου εμφανίζει κάποια κενή καρτέλα; Πάντα μπαίνει στην τελευταία που είχα μπει πριν. Αυτό που λέει ο φίλος ειναι μεγάλη αλήθεια και πονεμένη κουβέντα μου φαίνεται..Με ποια λογική δεν μπορεί να έχει κενή καρτέλα στον browser ή μια αρχική, μόνο σε πάει αμέσως στη τελευταία που έβλεπες...! Μυστήρια πράγματα... Εγώ αυτό που δε μπορώ να εξηγήσω, ειναι με πιο κριτήριο αποφασίζει το κινητό τα μηνυματα που σου έρχονται στο facebook να σου τα στέλνει σαν μηνυμα στο κινητό (για να προλάβω κάποιους, δεν εχω δώσε αριθμό κινητού στο facebook).. AΑπλά όταν έγινε ο συγχρονισμός συγχώνεψα τις επαφές.. Απλά ρωτάω, με πιο κριτήριο κάποιες φορές σου έρχονται και κάποιες όχι... Μυστήρια πράγματα! :blink::blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτό που λέει ο φίλος ειναι μεγάλη αλήθεια και πονεμένη κουβέντα μου φαίνεται..Με ποια λογική δεν μπορεί να έχει κενή καρτέλα στον browser ή μια αρχική, μόνο σε πάει αμέσως στη τελευταία που έβλεπες...! Μυστήρια πράγματα... Με το καρφίτσωμα στην έναρξη έχεις την σελίδα που θέλεις σαν αρχική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτό που λέει ο φίλος ειναι μεγάλη αλήθεια και πονεμένη κουβέντα μου φαίνεται..Με ποια λογική δεν μπορεί να έχει κενή καρτέλα στον browser ή μια αρχική, μόνο σε πάει αμέσως στη τελευταία που έβλεπες...! Μυστήρια πράγματα... Εγώ αυτό που δε μπορώ να εξηγήσω, ειναι με πιο κριτήριο αποφασίζει το κινητό τα μηνυματα που σου έρχονται στο facebook να σου τα στέλνει σαν μηνυμα στο κινητό (για να προλάβω κάποιους, δεν εχω δώσε αριθμό κινητού στο facebook).. AΑπλά όταν έγινε ο συγχρονισμός συγχώνεψα τις επαφές.. Απλά ρωτάω, με πιο κριτήριο κάποιες φορές σου έρχονται και κάποιες όχι... Μυστήρια πράγματα! :blink::blink: Με το κριτήριο ότι πήρες wph. Αυτή η ενσωμάτωση των κοινωνικών δικτύων είναι ένα ατού του λειτουργικού. Υπάρχει όμως η επιλογή και να μην συγχωνεύσεις τις επαφές(και να μην σου τις εμφανίζει) αλλά και να μη σου έρχονται μηνύματα. Δεν έχει σχέση αν δεν έχεις δώσει τον αριθμό τηλεφώνου. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τελικά βρήκα την εφαρμογή quick settings που εχει πολλά.. Wi-fi, bth, Δίκτυο, Φακό, Κλείνει μουσική, κ.α. μόνο καφέ δεν ψήνει! :lol: Έχει δοκιμάσει κανείς άλλο browser; Κανέναν opera πχ; Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τελικά βρήκα την εφαρμογή quick settings που εχει πολλά.. Wi-fi, bth, Δίκτυο, Φακό, Κλείνει μουσική, κ.α. μόνο καφέ δεν ψήνει! :lol: Έχει δοκιμάσει κανείς άλλο browser; Κανέναν opera πχ; UC Browser. Μια χαρα ειναι και γρηγορος. Δε νομιζω οτι εχει βγει ο Opera για Windows Phone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εγώ αυτό που δε μπορώ να εξηγήσω, ειναι με πιο κριτήριο αποφασίζει το κινητό τα μηνυματα που σου έρχονται στο facebook να σου τα στέλνει σαν μηνυμα στο κινητό (για να προλάβω κάποιους, δεν εχω δώσε αριθμό κινητού στο facebook).. AΑπλά όταν έγινε ο συγχρονισμός συγχώνεψα τις επαφές.. Απλά ρωτάω, με πιο κριτήριο κάποιες φορές σου έρχονται και κάποιες όχι... Μυστήρια πράγματα! :blink::blink: Πήγαινε στα μηνήματα και στην συνομιλία ρύθμισε την κατάσταση σε εκτός σύνδεσης. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν βρει κάποιος πάντως λύση σχετικά με τον αριθμό χαρακτήρων στα μηνύματα ας μας πει..:wacko: Επίσης ξέρει κανείς τελικά τι είναι TTY/TDD; Και αν πρέπει να το ενεργοποιήσουμε ή όχι; Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εγώ πάντως που έχω κάνει όλεως τις αναβάθμισης τις nokia μέσο του lumia pusher το ΤΗ/TDD δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή ενώ πριν υπήρχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Επίσης ξέρει κανείς τελικά τι είναι TTY/TDD; Και αν πρέπει να το ενεργοποιήσουμε ή όχι; Ειναι ρυθμισεις για ατομα με ακουστικες δυσκολιες: http://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_device_for_the_deaf - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτό που λέει ο φίλος ειναι μεγάλη αλήθεια και πονεμένη κουβέντα μου φαίνεται..Με ποια λογική δεν μπορεί να έχει κενή καρτέλα στον browser ή μια αρχική, μόνο σε πάει αμέσως στη τελευταία που έβλεπες...! Μυστήρια πράγματα... Εγώ αυτό που δε μπορώ να εξηγήσω, ειναι με πιο κριτήριο αποφασίζει το κινητό τα μηνυματα που σου έρχονται στο facebook να σου τα στέλνει σαν μηνυμα στο κινητό (για να προλάβω κάποιους, δεν εχω δώσε αριθμό κινητού στο facebook).. AΑπλά όταν έγινε ο συγχρονισμός συγχώνεψα τις επαφές.. Απλά ρωτάω, με πιο κριτήριο κάποιες φορές σου έρχονται και κάποιες όχι... Μυστήρια πράγματα! :blink::blink: Πριν βγεις από τον explorer πάτησε "καρτέλες" -> σβήσε με το "x" όσες είναι ανοιχτές και μετά βγες. Όταν θα ξαναμπείς θα βγεις σε κενη σελίδα. Αλλοιως καρφιτσωσε όποια θέλεις (πχ google) και μπες απο εκεί. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 To κοκκινο 920 εχει κοκκινα ακουστικα και το κιτρινο αντιστοιχα κιτρινα ακουστικα ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts