Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που έχει σκοτώσει τη ΝΟΚΙΑ είναι η διαθεσιμότητα. Και για αυτό φταίει ο ΕΛΟΠ, κανείς άλλος. Δε μπορούν όλοι να περιμένουν ένα μήνα να πάρουν το κινητό. Δηλαδή έλεος... Πως η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ποτέ δεν έχει πρόβλημα διαθεσιμότητα και οι ΝΟΚΙΑ/ΑΠΛ συνεχώς πρόβλημα; Έτσι είχε γίνει και με το Ν8 στην αρχή και είχα ξενερώσει. Για ακόμη μια φορά η ΝΟΚΙΑ με ξενερώνει.

Θεωρώ όμως ότι το τηλέφωνο αξίζει ένα μήνα αναμονής αλλά όχι δύο. Αν τέλος Νοεμβρίου μου πουν μα μου...το ακυρώνω.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάρτε το κινέζικο 920Τ αν παίζει με τα εδώ δίκτυα. Είναι ταχύτερο και δυνατότερο. S4 Pro & Adreno 320...

Δεν παιζει. H China Mobile εχει κατι παραξενα δικτυα. Υποστηριζει μονο GSM(2G)/TD-SCDMA(3G)/TD-LTE(4G) Και παλι εχει αναβαθμισμενη μονο GPU, o CPU εξακολουθει να ειναι διπυρηνος Krait

Προσωπικα περιμενο σε κανενα τριμηνο να παρω μεταχειρησμενο 920 απο Αμερικη.

Αν εχω λεφτα :lol:

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που έχει σκοτώσει τη ΝΟΚΙΑ είναι η διαθεσιμότητα. Και για αυτό φταίει ο ΕΛΟΠ, κανείς άλλος. Δε μπορούν όλοι να περιμένουν ένα μήνα να πάρουν το κινητό. Δηλαδή έλεος... Πως η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ποτέ δεν έχει πρόβλημα διαθεσιμότητα και οι ΝΟΚΙΑ/ΑΠΛ συνεχώς πρόβλημα; Έτσι είχε γίνει και με το Ν8 στην αρχή και είχα ξενερώσει. Για ακόμη μια φορά η ΝΟΚΙΑ με ξενερώνει.

Θεωρώ όμως ότι το τηλέφωνο αξίζει ένα μήνα αναμονής αλλά όχι δύο. Αν τέλος Νοεμβρίου μου πουν μα μου...το ακυρώνω.

Οπως τα ειχες πει το βαρος εχει πεσει στην Αμερικη εδω και 2 ημερες κυκλοφορει απο την AT&T παρ ολο που διαβαζοντας ξενα forum υπαρχει γκρινια για το οτι δεν υπαρχει αρκετη διαθεσιμοτητα σε ολα τα καταστηματα ανα πολιτεια της Αμερικης.

Παρ ολα αυτα το κινητο αξιζει λιγο την υπομονη μας,ολοι οσοι το εχουν ηδη ειναι ενθουσιασμενοι σε ολα απο τη συσκευη και μαλλον η Nokia πιαστηκε απροετοιμαστη να καλυψη την αυξημενη ζητηση σε ολο τον κοσμο οπου αρχιζει δειλα-δειλα να εμφανιζεται.

Εδω Ευρωπη μονο στη Γερμανια και Αγγλια(παροχοι αρχικα) αρχιζει και κυκλοφορει.

Περιμενω το γκρι μεχρι την αλλη εβδομαδα σε Αγγλια αλλιως παμε full επιθεση για το λευκο απο amazon:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σήμερα έπιασα στα χέρια μου το γκρί 920 σε ένα event της microsoft. Από κοντά που το έπιασα δεν μου φάνηκε τόσο χοντροκομένο. Μια χαρά είναι. Βέβαια είναι ελαφρώς μεγάλο λόγω ιντσών οθόνης κιόλας, αλλά αν έχεις συνηθίσει συσκευές αντίστοιχων ιντσών είναι μια χαρά. Όπως και να έχει συνηθίζεται. Σαν χρώμα πάντως το γκρί με απογοήτευσε πλήρως, οπότε μια επιλογή λιγότερη :p Πάω για μάυρο ή μάλλον κόκκινο αφού έπιασα και το 820 σε κόκκινο και μου άρεσε πολύ.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Σήμερα έπιασα στα χέρια μου το γκρί 920 σε ένα event της microsoft. Από κοντά που το έπιασα δεν μου φάνηκε τόσο χοντροκομένο. Μια χαρά είναι. Βέβαια είναι ελαφρώς μεγάλο λόγω ιντσών οθόνης κιόλας, αλλά αν έχεις συνηθίσει συσκευές αντίστοιχων ιντσών είναι μια χαρά. Όπως και να έχει συνηθίζεται. Σαν χρώμα πάντως το γκρί με απογοήτευσε πλήρως, οπότε μια επιλογή λιγότερη :p Πάω για μάυρο ή μάλλον κόκκινο αφού έπιασα και το 820 σε κόκκινο και μου άρεσε πολύ.

Επειδή λέει ένας, που το παίζει και δημοσιογράφος τηλεπικοινωνιών κρίνοντας το λειτουργικό από το σκρολινγκ, ότι είναι χοντροκομμένο δε σημαίνει ότι είναι, ο τύπος είναι ό,τι να'ναι. Μια σωστή παρουσίαση δεν έχω δει από αυτόν. Το κινητό λοιπόν δεν είναι χοντροκομμένο. Αντιθέτως, η κυρτότητα των επιφανειών δε το κάνει σαν κονσέρβα πατημένη από αυτοκίνητο, σαν όλα τα κακόγουστα αφής που κυκλοφορούν σε αυτή την κατηγορία και μέγεθος. Τέλος δεν είναι μακρόστενο σαν τηλεκοντρολ.

Το κινητό είναι απλά λίγο πιο βαρύ από τα άλλα. Ποτέ δε κοίταξα το βάρος στα κινητά (μην είναι και μισό κιλό), καλύτερα να είναι βαρύ για να το νιώθω στιβαρό. Εδώ άλλοι ρε παιδιά παίρνουν το ΝΟΤΕ ΙΙ και το χαρακτηρίζουν φορητό με 5+ ίντσες οθόνη. Δηλαδή που το βάζουν; Σε τσαντάκι;

Το γκρι όντως δε λέει - το έχω δει ντέμο - αλλά κόκκινο/μαύρο/κίτρινο μετράνε! Το κυανό δε το έχω δει σε ντέμο αλλά πρέπει να είναι το καλύτερο.

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσεις που τα εχετε πιασει το γκρι τι εννοειται απογοητευση-βαρια κουβεντα εδω που τα λεμε.

Γενικως δεν σας αρεσει το γκρι η' η υλοποιηση του στο 920?

Διοτι μαζι με το μαυρο και το cyan ειναι τα μοναδικα mat και κατ εμε του δινει απο μονο του πλεονεκτημα αυτο το στοιχειο.

Παραθετω 2 φωτο αν μπορειται να μου πειτε πιο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και σε σχεση με αυτο το video που φαινεται αρκετα διαφορετικο σε σχεση με τις φωτο

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://nokiagadgets.com/wp-content/uploads/2012/09/lumia_920_grey_engadget1.jpg

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://preview.turbosquid.com/Preview/2012/09/07__04_14_39/920_gray_0004.jpgb558a853-7977-4b17-9306-6699a49fb135Large.jpg

Τι ισχυει η αποχρωση στις φωτο η' στο video?

Γούστα είναι αυτά... πχ σε μια φίλη μου άρεσε το γκρι :p

Αν δε το δείτε δε μπορώ να σας πάρω στο λαιμό μου. Απλά θεωρώ το μαύρο πιο στυλάτο. Το κίτρινο πολύ μοντέρνο και διαφορετικό - όμορφο, όχι κιτς - και το κόκκινο είναι ό,τι πρέπει για γυναίκες, πολύ πολύ ωραίο!

Το κυανό φαίνεται έρωτας αλλά ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή λέει ένας, που το παίζει και δημοσιογράφος τηλεπικοινωνιών κρίνοντας το λειτουργικό από το σκρολινγκ, ότι είναι χοντροκομμένο δε σημαίνει ότι είναι, ο τύπος είναι ό,τι να'ναι. Μια σωστή παρουσίαση δεν έχω δει από αυτόν. Το κινητό λοιπόν δεν είναι χοντροκομμένο. Αντιθέτως, η κυρτότητα των επιφανειών δε το κάνει σαν κονσέρβα πατημένη από αυτοκίνητο, σαν όλα τα κακόγουστα αφής που κυκλοφορούν σε αυτή την κατηγορία και μέγεθος. Τέλος δεν είναι μακρόστενο σαν τηλεκοντρολ.

Το κινητό είναι απλά λίγο πιο βαρύ από τα άλλα. Ποτέ δε κοίταξα το βάρος στα κινητά (μην είναι και μισό κιλό), καλύτερα να είναι βαρύ για να το νιώθω στιβαρό. Εδώ άλλοι ρε παιδιά παίρνουν το ΝΟΤΕ ΙΙ και το χαρακτηρίζουν φορητό με 5+ ίντσες οθόνη. Δηλαδή που το βάζουν; Σε τσαντάκι;

Το γκρι όντως δε λέει - το έχω δει ντέμο - αλλά κόκκινο/μαύρο/κίτρινο μετράνε! Το κυανό δε το έχω δει σε ντέμο αλλά πρέπει να είναι το καλύτερο.

Συμφωνούμε απόλυτα. Σου αφήνει την αίσθηση μιας στιβαρής κατασκευής, παρά μιας χοντροκομένης.

Εσεις που τα εχετε πιασει το γκρι τι εννοειται απογοητευση-βαρια κουβεντα εδω που τα λεμε.

Γενικως δεν σας αρεσει το γκρι η' η υλοποιηση του στο 920?

Διοτι μαζι με το μαυρο και το cyan ειναι τα μοναδικα mat και κατ εμε του δινει απο μονο του πλεονεκτημα αυτο το στοιχειο.

Παραθετω 2 φωτο αν μπορειται να μου πειτε πιο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και σε σχεση με αυτο το video που φαινεται αρκετα διαφορετικο σε σχεση με τις φωτο

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://nokiagadgets.com/wp-content/uploads/2012/09/lumia_920_grey_engadget1.jpg

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://preview.turbosquid.com/Preview/2012/09/07__04_14_39/920_gray_0004.jpgb558a853-7977-4b17-9306-6699a49fb135Large.jpg

Τι ισχυει η αποχρωση στις φωτο η' στο video?

Βασικά ήταν μοντέλο μάλλον της ίδιας παρτίδας με αυτό του βίντεο. Είχε και σαν κουμπί το σήμα των windows 7 και όχι των 8

Σαν χρώμα, προσωπικά δεν μου άφησε την αίσθηση μιας premium συσκευής. Μου χάλασε όλη την εικόνα της συσκευής. Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου. Το μάυρο και το κυανό τα έχεις δει από 800 και 900 οπότε ξέρεις πως θα'ναι.

Αν δε το δείτε δε μπορώ να σας πάρω στο λαιμό μου. Απλά θεωρώ το μαύρο πιο στυλάτο. Το κίτρινο πολύ μοντέρνο και διαφορετικό - όμορφο, όχι κιτς - και το κόκκινο είναι ό,τι πρέπει για γυναίκες, πολύ πολύ ωραίο!

Εε όχι μόνο για γυναίκες :lol: Για γυναίκες θα βγει το ροζάκι :p

να και το μπλε....

Μεχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα διατεθεί σε cyan ή κάνω λάθος? Είναι προνόμιο των Αμερικανών και αυτό.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Βασικά ήταν μοντέλο μάλλον της ίδιας παρτίδας με αυτό του βίντεο. Είχε και σαν κουμπί το σήμα των windows 7 και όχι των 8

Σαν χρώμα, προσωπικά δεν μου άφησε την αίσθηση μιας premium συσκευής. Μου χάλασε όλη την εικόνα της συσκευής. Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου. Το μάυρο και το κυανό τα έχεις δει από 800 και 900 οπότε ξέρεις πως θα'ναι.

Αν ειναι ετσι οπως στο video μου αρεσει περισσοτερο διοτι λιγο μπλεδιζει-και με καμια cyan μπογια απο πανω θα ειναι ολα τα λεφτα:lol:

Μεχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα διατεθεί σε cyan ή κάνω λάθος? Είναι προνόμιο των Αμερικανών και αυτό.

Μονο AT&T προνομιο,βεβαια κυκλοφορει και σκετη συσκευη αλλα παλι ειναι κλειδωμενη στο δικτυο της-δυστυχως- για εμας τους καψουριδες:p

Παρακληση μην κανετε αναφορα σε cyan απο εδω και περα-μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και τα παιρνω στο κρανιο με τη Νοκια:ninja:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m1INebs6NgE&feature=results_video]Nokia Lumia 920 Unboxing - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ifNAeEvb3_4&feature=results_video]Nokia Lumia 920 High Gloss White (AT&T) Unboxing - YouTube[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ειλικρινα, δε μ' εχει πιασει ξανα τετοιος πονοκεφαλος, αναφορικα με το χρωμα της συσκευης.

Το cyan, που ειναι μεγαλη καψουρα και για μενα, δυστυχως δεν το βλεπω να ερχεται Ευρωπη. Το γκρι μου φανηκε συμπαθητικο, αλλα ακομα ειναι αφαντο και τα πρωτα σχολια εδω μεσα δεν ειναι και τα καλυτερα. Το λευκο μου καθισε καλα στο ματι απο την πρωτη στιγμη, αλλα απο τα βιντεο δε μπορω να καταλαβω ποσο γυαλιζει. Και τελος, το κοκκινο φαινεται επισης αρκετα ομορφο, αλλα φοβαμαι μηπως χαρακτηριστει η γυναικεια επιλογη για τη συγκεκριμενη συσκευη.

Αντε βγαλε ακρη τωρα.

Και το κοκκινο ειναι οντως παρα πολυ ομορφο,αλλα θα με κοιτανε με μισο ματι και θα ακουω καθημερινα σχολια δεξια-αριστερα σε γνωστους-φιλους ασε και να μην εκτεθουμε απο το ετερο ημιση που βεβαια ειναι perfect για αυτες.:p

Με βλεπω τελικα σε κλασικο λευκο και τελος.

Ρε κακό μπελά που βρήκαμε με τα χρώματα. Μαύρο, κάκκινο, άσπρο, κυανό, κίτρινο το ένα καλύτερο απ' το άλλο. Το κακό για όσους το πάρουμε απ'έξω είναι ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά πρώτα, για να επιλέξουμε με σιγουριά πιο να πάρουμε.

Πάντως το κόκκινο δε νομίζω ότι παραπέμπει σε γυναικείο χρώμα.

Ρε κακό μπελά που βρήκαμε με τα χρώματα. Μαύρο, κάκκινο, άσπρο, κυανό, κίτρινο το ένα καλύτερο απ' το άλλο. Το κακό για όσους το πάρουμε απ'έξω είναι ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά πρώτα, για να επιλέξουμε με σιγουριά πιο να πάρουμε.

Πάντως το κόκκινο δε νομίζω ότι παραπέμπει σε γυναικείο χρώμα.

Δεν παραπεμπει απολυτα βεβαια αλλα θα ψιλοκολλας να το κυκλοφορεις, παντα επαιρνα κλασικα χρωματα εως τωρα.

Αστο καλυτερα αν αρχισεις να σκεφτεσαι το κοκκινο θα αρχισεις μετα το κιτρινο που και αυτο ειναι πανεμορφο και αντε βγαλε ακρη μετα:D

Ας αποφασίσει η Νοκια να το φέρει προς τα μέρη και θα αποφασίσουμε και τι χρώμα θα το πάρουμε. Από Σεπτέμβριο 920 ακούω και 920 δεν βλέπω. Αν θα το έπαιρνα πάντως θα το έπαιρνα σε μαύρο. Κλασική εγγυημένη επιλογή.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Πες κατι και για το λευκο.:)

Βασικα προς εκει προσανατολιζομαι. Μου αρεσει και το μαυρο (κλασικα) αλλα λεω, τοσα διαθεσιμα χρωματα, παλι μαυρο θα παρω? κριμα ειναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Στην σελιδα που εχω παραγγειλει το δικο μου απο γερμανια με ενημερωσε ενα παιδι που εργαζεται εκει οτι μιλησε με νοκια και του ειπαν οτι απο το 2013 θα υπαρχει για ευρωπη και γαλαζιο και ροζ! :) το γαλαζιο ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα επειδη ειμαι ανυπομονος παρηγγειλα το κιτρινο που ηταν η δευτερη επιλογη μου... οσοι δεν ειναι ανυπομονοι σαν εμενα μπορουν να περιμενουν για το γαλαζιο...:D

Πες κατι και για το λευκο.:)

Βασικα προς εκει προσανατολιζομαι. Μου αρεσει και το μαυρο (κλασικα) αλλα λεω, τοσα διαθεσιμα χρωματα, παλι μαυρο θα παρω? κριμα ειναι.

Το άσπρο δεν είναι ΜΑΤ. Άλλη φάση το ματ, άλλη αίσθηση στο χέρι. Το λέω επειδή είναι πολύ ΣΥΜΠΑΓΕΣ το κινητό (φοβερή αίσθηση, μετά το Ν8 και το 701 να πιάσω ένα ΣΥΜΠΑΓΕΣ τηλέφωνο στα χέρια μου). Όμορφο και το άσπρο. Γενικά, είναι πολύ όμορφο κινητό. Το 820 είναι πιο όμορφο αλλά χάνει σε οθόνη και δυνατότητες υλικού. Εντυπωσιακή η οθόνη του 820 αλλά του 920 είναι πραγματικά κάτι ΝΕΟ.

Θα πάω ξανά στο κατάστημα το συντομότερο να βγάλω κάποιες φωτογραφίες. Έχω πολύ δουλειά τον τελευταίο καιρό.

Πάντως μη το σκέπτεστε για αγορά. Αξίζει. Και σας το λέει κάποιος που ΜΙΣΟΥΣΕ το γουίντοουζ φον. Μακάρι να γεμίσει εφαρμογές το κατάστημα. Έχει στρώσει πολύ το λειτουργικό σύστημα. Καλύφθηκαν οι βασικές ελλείψεις και τώρα πάμε για πραγματικές αναβαθμίσεις :)

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ σας βλέπω να δυσκολεύεστε να διαλέξετε χρώμα. Πάρτε άλλα δύο μήπως και βοηθήσω. :p

Υ.Γ. Γκρι δεν βρήκα πουθενά. :( Αν κάποιος βρει ας το βάλει εδώ να κάνουμε μαγικά να εμφανιστεί. :rolleyes: :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6oaoAEDR35U]Nokia Lumia 920 unboxing e video focus 1 by HDblog - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=thsd3-y64xA]Nokia Lumia 920: Unboxing & Review - YouTube[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αν δεν κανω λαθος κιτρινο, κοκκινο, ασπρο, μαυρο θα υπαρχουν σε ολες τις αγορες, το cyan ειναι μονο για Αμερικανικη αγορα στην οποια δεν θα κυκλοφορησει το γκρι που ειναι για τις υπολοιπες χωρες. Ισως για αυτο δεν υπαρχουν πολλα unboxing απο γκρι ακομη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Σήμερα έπιασα στα χέρια μου και το HTC 8X σε μωβ. Πραγματικά φοβερό σχέδιο και εφάμιλλης ποιότητας με το 920. Μακάρι το 920 να έβγαινε και σε αυτό το χρώμα, σε ματ όμως. Με αυτό που έπαθα πλάκα από το λειτουργικό είναι ο internet explorer. Μπήκα σε δύο σελίδες να τον δοκιμάσω και πραγματικά τις φόρτωσε ακαριαία. Edited by Johnious13

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...