Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ΟΠΧ δε νομίζω πως διαχωρίζουν PM-δημόσια συζήτηση.

Γενικά, αν θυμάμαι καλά οι ΟΠΧ λένε πως είναι αποδεκτό να "βάλλονται" ιδέες, αλλά όχι πρόσωπα. Ύπο αυτή την έννοια, φαντάζομαι πως δεν επιτρέπεται το βρίσιμο...ούτε μέσω PM.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι ΟΠΧ δε νομίζω πως διαχωρίζουν PM-δημόσια συζήτηση.

Γενικά, αν θυμάμαι καλά οι ΟΠΧ λένε πως είναι αποδεκτό να "βάλλονται" ιδέες, αλλά όχι πρόσωπα. Ύπο αυτή την έννοια, φαντάζομαι πως δεν επιτρέπεται το βρίσιμο...ούτε μέσω PM.

Πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση.

Όμως, θα πρέπει να καθορίσουμε - ίσως - και τί λογίζεται ως βρίσιμο και κατά πόσο ορισμένες εκφράσεις επιφέρουν ban ή ποινή.

Παράδειγμα: εάν κάποιος μου πει μέσω PM «TN97 είσαι βλάκας» και του απαντήσω «Σε έχω γραμμένο ξέρεις που» σε ποια κατηγορία εμπίπτει και ποιες είναι οι συνέπειες;

Όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και εν γένει κάθε περιεχόμενο, είτε αναρτάται από τους χρήστες δημόσια στο myphone.gr είτε μεταφέρεται ιδιωτικά μέσω των υπηρεσιών, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο προέρχεται. Συνεπώς κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του myphone.gr.

Κοινώς οποιοδήποτε δημοσίευμα, ανεξάρτητα από το αν είναι προσωπικό, δημόσιο, σχόλιο, εικόνα, φωτογραφία κ.ο.κ. υπόκειται στους ίδιους όρους χρήσης.

Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Κατά συνέπεια... ναι, οι ύβρεις απαγορεύονται «δια ροπάλου», ανεξάρτητα από το που θα υποβληθούν και για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα του gbil, όχι, δεν πρέπει να το κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά ανοίγω νέο θέμα γιατί το προηγούμενο κλειδώθηκε ενώ είχα ακόμα απορίες. Καλό λοιπόν θα ήταν να γίνουν merge τα δύο.

Σχετικά με το θέμα που έθιξα στους ΟΠΧ υπάρχει και το εξής:

Τα μέλη του myphone.gr δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη του myphone.gr και η οποία παρέχεται από το myphone.gr ή από τα ίδια τα μέλη του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, τότε το myphone.gr έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των δημοσιεύσεων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Προσωπικά στοιχεία θεωρούνται μεταξύ άλλων και τα προσωπικά μηνύματα (PM).

Άρα πως γίνεται να φάω ban την στιγμή που το pm αποτελεί προσωπικά δεδομένα και άρα δεν μπορεί να τα μεταφέρει κάποιος στους mods ή να τα δουν οι ίδοι οι mods?

Είναι πραγματικά περίπλοκο ε?

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Ο παραπάνω όρος εξηγεί ότι δεν μπορείς να δημοσιεύσεις προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών ή και προσωπικά μηνύματα. Αντίθετα, αν ένας χρήστης επιλέξει να προωθήσει ο ίδιος προσωπικά μηνύματα σε administrators ή super moderators ή στη φόρμα επικοινωνίας, τα οποία θεωρεί ότι παραβαίνουν τους ΟΠΧ, τότε μπορεί να το κάνει, ώστε φυσικά να υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες. Μάλιστα, από την επόμενη έκδοση του vBulletin, θα υπάρχει και πλήκτρο για αναφορά παράβασης στα PMs.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναγκάστηκα στο thread 'Ερώτηση για pm' να ανοίξω και δεύτερο γιατί αφού απάντησε ο MsK το κλείδωσε ενώ είχα κάποια απορία.

Αφού το κλείδωσε και αυτό και μου απάντησε πάλι στο πρώτο θεώρησε ότι δεν έχω άλλη απορία και το άφησε κλειστό. Του έστειλα λοιπόν pm ρωτώντας τον γιατί κλειδώνει το thread ενώ δεν μου έχει λύσει κάποιες απορίες και με αναγκάζει να φτιάξω καινούργιο. Απάντηση από το μεσημέρι δεν έχω πάρει και δεν θα ήθελα να φτιάχνω συνέχεια threads επειδή κλειδώνει τα προηγούμενα χωρίς να μπορώ να ρωτήσω κάτι επιπλέον.

Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό - και δεν το έχει εξηγήσει - ή απλά υπάρχει κάποιο προσωπικό θέμα ?

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Έχω μια απορία, επειδή θέλω να βρίσω κάποιον μέσω pm, υπάρχει περίπτωση να γίνω ban για αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Απάντηση : Nαι. Ελπίζω να απαντήθηκε η ερωτησή σου.

Αν έχεις άλλη απορία μπορείς να μου στείλεις PM.

Θενξ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• 2 weeks later...

οταν εχεις κανει 75 ποστς και νομιζω να εισαι μελος στο φορουμ για καποιο διαστημα.δεν θυμαμαι ποσο...

καπου το λεει ομως.

Ευχαριστώ πολύ αν και πιστεύω τα έχω κάνει αυτά που λέει,θα περιμένω καμιά 10αριά μέρες ακόμα και ελπίζω να εμφανιστεί!
%$@#@#%^:worry:&*@#$%^&*

Γεια χαρα!!

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω καποιο BB Code url στην υπογραφη μου στο myphone...καθως οταν βαζω και συκγεκριμενα απο αυτο το site: http://www.userbars.org/ μου γραφει οτι δεν επιτρεπονται οι ΒΒ CODE url ή img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Γεια χαρα!!

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω καποιο BB Code url στην υπογραφη μου στο myphone...καθως οταν βαζω και συκγεκριμενα απο αυτο το site: http://www.userbars.org/ μου γραφει οτι δεν επιτρεπονται οι ΒΒ CODE url ή img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:)

Καλησπερα .

Διαβασες την σχετικη ενοτητα στο f.a.q ?

http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_signature

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nαι την διαβασα αλλα απο οτι καταλαβα εχω την δυνατοτητα να βαλω BB code url στην υπογραφη μου...παρ'ολα αυτα οταν προσθετω ενα bb code και παταω αποθηκευση μου βγαζει ενα μηνυμα: ''BB code url is not allowed.''...αν κανω λαθος παρακαλω διαφωτιστεμε γιατι εγω ετσι καταλαβα διαβαζοντας την σχετικη ενοτητα στο f.a.q..:worry:

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Δηλαδη θα πρεπει να γινω GSM Phase 1 για να εχω προσβαση σε τετοιες δυνατοτητες..??εννοω να μπορω να βαζω bb code url και img στην υπογραφη μου στο myphone..:confused:

ΤΗΑΝΚΣ και συγγνωμη για την επιμονη μου..:)

• 1 month later...
θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιος τρόπος στο να φεύγουν κάποια θέματα από την παρακολούθηση για να μην μαζευόνται πολλά..αν υπάρχει σας παρακαλώ πείτε τον..αν όχι ας γίνει κάτι

Στον πίνακα ελέγχου, κάτω από το κάθε θέμα υπάρχει η επιλογή "Διακοπή παρακολούθησης" ;)
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θελω να ανεβασω ενα ερωτηματολογιο για την πτυχιακη μου κ δεν ξερω πως γινεται.Δεν βρισκω πουθενα πληκτρο για εισαγωγη συνημενων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στον πίνακα ελέγχου, κάτω από το κάθε θέμα υπάρχει η επιλογή "Διακοπή παρακολούθησης" ;)

ευχαριστώ πολύ!:p

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned