Nikos_sp Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Φιλε μου εχεις προβλημα και εσυ με το 4g γιατι εγω σε περιοχες που κανονικα επρεπε να πιανω 4g(ο φιλος μου εχει το s4 mini και εχουμε και οι δυο cosmote πιανει κανονικα), πιανω H+ . Υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα σιμ που ειναι κομμενη? Εγω θα σου πρότεινα να πας να την αλλάξεις κι εγω κομενη την ειχα και δεν επιανε οταν την αλλαξα δουλευε κανονικα απο το πρωτο δευτερο :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εγω θα σου πρότεινα να πας να την αλλάξεις κι εγω κομενη την ειχα και δεν επιανε οταν την αλλαξα δουλευε κανονικα απο το πρωτο δευτερο :):):) Και εγω αυτο πιστευω οτι φταιει!! Απλα ειμαι φοιτητης και το κινητο ειναι δηλωμενο στον πατερα μου εδω και χρονια και απο οτι μου ειπαν ζηταν και ταυτοτητα για να σου αλλαξουν την σιμ .. Αρα αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενω να γυρισω στα πατρια εδαφη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σε εμένα εμφάνισε προβληματικά/καμμένα πίξελ (ούτε βδομάδα δεν το είχα). 2 που είναι ορατά σε μαύρο φόντο (βλ. εικόνα) και άλλο ένα που μοιάζει σαν κόκκο σκόνης και είναι σχεδόν στο κέντρο της οθόνης, φαίνεται παντού και είναι αρκετά εκνευριστικό... Το έστειλα στο Service και ελπίζω σε αντικατάσταση συσκευής... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απ'ότι φαίνεται η αναβάθμιση είναι κοντά, στο site της Vodafone το τεστινκ έχει ολοκληρωθεί: http://community.vodafone.com.au/t5/Vodafone-Blog/Software-Update-Weekly-Wrap-6th-February-2014/bc-p/315511#M22817 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θα πρεπει δλδ να φάμε στην μάπα ολα τα ακυρα που εχει το κιν μεσα οταν δεν ειναι ροοτ, και ως εκ τουτου θα το βαρηνει πάλι κτλ. Ξερει καποιος αν ειναι "τόσο" καλυτερο - συμφέρει το 4.3 ή να περιμενουμε μεχρι να σπάσει; (κωνσταντινε, λακονικό και κατατοπιστικό σε βρίσκω :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θα πρεπει δλδ να φάμε στην μάπα ολα τα ακυρα που εχει το κιν μεσα οταν δεν ειναι ροοτ, και ως εκ τουτου θα το βαρηνει πάλι κτλ. Ξερει καποιος αν ειναι "τόσο" καλυτερο - συμφέρει το 4.3 ή να περιμενουμε μεχρι να σπάσει; (κωνσταντινε, λακονικό και κατατοπιστικό σε βρίσκω :)) δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. η σονυ ειναι απο τις λιγες που σε αφηνουν να κανεις τα περισσοτερα απενεργοποιηση ή διαγραφη... δειτε καμια samsung Κτλ. τιποτα δε με αφηνει σε S2, S3 Που βλεπω αυτο τον καιρο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απ'ότι φαίνεται η αναβάθμιση είναι κοντά, στο site της Vodafone το τεστινκ έχει ολοκληρωθεί: http://community.vodafone.com.au/t5/Vodafone-Blog/Software-Update-Weekly-Wrap-6th-February-2014/bc-p/315511#M22817 Βάση λογικής μςχρι την Δευτέρα θα το έχουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Άντε, γιατί έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Δεν ξέρω αν άλλος αντιμετωπίζει το πρόβλημα με το battery drain από την εφαρμογή συστήματος com.sonyericsson.android.wakeup, με έχει εκνευρίσει φοβερά. Ξαφνικα έχει συνεχή wakelocks (χθές κατέγραψα 7.000!!!) με αποτέλεσμα να ξεζουμίζει την μπαταρία σε dt. Και δεν μπορώ να το ρουτάρω να την ξαποστείλω, γιατί κάτι παίζει με τους drivers των Windows 8.1. και δεν αναγνωρίζει το κινητό. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Άντε, γιατί έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Δεν ξέρω αν άλλος αντιμετωπίζει το πρόβλημα με το battery drain από την εφαρμογή συστήματος com.sonyericsson.android.wakeup, με έχει εκνευρίσει φοβερά. Ξαφνικα έχει συνεχή wakelocks (χθές κατέγραψα 7.000!!!) με αποτέλεσμα να ξεζουμίζει την μπαταρία σε dt. Και δεν μπορώ να το ρουτάρω να την ξαποστείλω, γιατί κάτι παίζει με τους drivers των Windows 8.1. και δεν αναγνωρίζει το κινητό. Το είχα και εγώ αυτό στο Ζ μετά την 4.3. Στην 4.2 κανένα πρόβλημα. Το ξήλωσα και ηρέμησα όμως.. Τώρα μόνο το fb βαράει κάτι 300 wakes..:P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το είχα και εγώ αυτό στο Ζ μετά την 4.3. Στην 4.2 κανένα πρόβλημα. Το ξήλωσα και ηρέμησα όμως.. Τώρα μόνο το fb βαράει κάτι 300 wakes..:P Μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Δηλαδή δεν διορθώνεται με την 4.3.;;; Το μεγάλο μου θέμα είναι οτι το μοναδικό PC στο σπιτι έχει Windows 8.1 και δεν μπορώ να το ρουτάρω με τίποτα... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Δηλαδή δεν διορθώνεται με την 4.3.;;; Το μεγάλο μου θέμα είναι οτι το μοναδικό PC στο σπιτι έχει Windows 8.1 και δεν μπορώ να το ρουτάρω με τίποτα... Το θέμα δεν είναι αν διορθώνεται με την 4.3 αλλά ότι δημιουργήθηκε με αυτήν την έκδοση! Δεν μπορούμε, λοιπόν, να πούμε με σιγουριά αν θα παραμείνει το πρόβλημα ή όχι. Από αυτά που διάβασα φταίει το 3g. Όταν δεν το χρησιμοποιείς έχε το σε 2g και δεν θα την ξυπνάει. Εγώ πάντως όλη την διαδικασία flashαρίσματος, rooting, CWM την έκανα σε win8 χωρίς πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Vodafone Australia has updated its software rollout schedule this morning with some good news for Xperia SP and Xperia TX owners. It says that the Android 4.3 firmware update for these phones is now complete and that it is awaiting rollout. This signifies that the last certified firmware is indeed likely to be the final one. Sony says the update should start from “early February”, so we could see it hit any time now. πηγή: xperiablog Τώρα πόσο early εννοούν.. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θα το πω απο τωρα γιατι οταν βγει η νεα εκδοση θα γραφτουν πολλα. Θα δειτε οτι πολλοι συμφορουμητες εχουν παρει την αναβαθμιση ενω εσεις οχι. Μην αρχισετε να γραφετε συνεχεια, αυτο ειναι το λογικο. Σε πολλους μπορει να αργησει και μηνα να ερθει. Οσοι ειστε ανυπομονοι, δοκιμαστε με flashtool να αναβαθμισετε. Και ενα tip. Επειδη ειναι major update θα σας συμβουλευα να κανετε clean install. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πάντως η αλλαγή μπαταρίας δεν άλλαξε τίποτα στο θέμα των επανεκκινησεων. Μάλιστα από εκεί που έκανε μαξ μια ανά μέρα σήμερα έκανε δύο :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πως γίνεται clean; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πως γίνεται clean; Με το SUS, όμως θα χάσεις τα πάντα οπότε φρόντισε να έχεις κρατήσει backup... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εδώ το sus https://app.box.com/s/4n7al2mt91vy7r1f9qr5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Θα το πω απο τωρα γιατι οταν βγει η νεα εκδοση θα γραφτουν πολλα. Θα δειτε οτι πολλοι συμφορουμητες εχουν παρει την αναβαθμιση ενω εσεις οχι. Μην αρχισετε να γραφετε συνεχεια, αυτο ειναι το λογικο. Σε πολλους μπορει να αργησει και μηνα να ερθει. Οσοι ειστε ανυπομονοι, δοκιμαστε με flashtool να αναβαθμισετε. Και ενα tip. Επειδη ειναι major update θα σας συμβουλευα να κανετε clean install. Άντε με το καλό... Δικαιολογία έψαχνα να κάνω format στο κινητό! Δεν είναι ότι έχει κάτι, απλά που και που θέλω να το ξεσκαρτάρω! Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Θα το πω απο τωρα γιατι οταν βγει η νεα εκδοση θα γραφτουν πολλα. Θα δειτε οτι πολλοι συμφορουμητες εχουν παρει την αναβαθμιση ενω εσεις οχι. Μην αρχισετε να γραφετε συνεχεια, αυτο ειναι το λογικο. Σε πολλους μπορει να αργησει και μηνα να ερθει. Οσοι ειστε ανυπομονοι, δοκιμαστε με flashtool να αναβαθμισετε. Και ενα tip. Επειδη ειναι major update θα σας συμβουλευα να κανετε clean install. Ωραίος!!! Αλλά μια τρελή ερώτηση...Ποτέ θα βγει το ftf αρχειο;__ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ωραίος!!! Αλλά μια τρελή ερώτηση...Ποτέ θα βγει το ftf αρχειο;__ Οταν βγει σε κυκλοφορια η επισημη 4.3. Μετα απο μερικες μερες στο xda θα ανεβασουν το αρχειακι. Τσι γινεται συνηθως. Αλλα μπορει ο καθενας μεσω sus να φτιαξει το ftf μονος του και να το ανεβασει εδω να το παρουν και οι αλλοι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Επειδή είμαι ολίγον έως πολύ άσχετος το ftf. Τη είναι;Να μαθαίνουμε και τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Επειδή είμαι ολίγον έως πολύ άσχετος το ftf. Τη είναι;Να μαθαίνουμε και τίποτα... Το ftf ειναι η rom που μπορεις να φλασαρεις μεσω flashtool ωστε να μην περιμενςις ποτε ο καθε παροχοςθα δωσει την αναβαθμιση. Πχ. Εχω εγω cosmote ελληνικο xperia sp. Παιρνω την αναβαθμιση μια μερα μετα απο το official release της. Μπορω να φτιαξω ενα αρχειο (ftf) και να στο δωσω να το περασεις εσυ που εχεις κινητο γερμανικο ή της vodafone (και που μπορει να αναβαθμιστεις μετα απο 1 μηνα) . Ειναι μια παρα πολυ απλη διαδικασια και φυσικα οταν περασεις το ftf που σου εδωσα παυεις να εχεις γερμανικο κινητο αλλα εχεις ελληνικο cosmote και θα παρεις και την επομενη αναβαθμιση πιο γρηγορα. Αυτο για τους ανυπομονους.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ευχαριστω για την ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Υπαρχει για μανησιο sp ,,,gps εφαρμογη που να δουλευει χωρις να χρειαζεται λειτουργεια δεδομενων η wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Λογικα οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης θα δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts