Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω φίλε μου αν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Θα μαζέψεις μερικές ημερομηνίες αλλά από κει και πέρα δεν βοηθάς ουσιαστικά μια κατάσταση.

Δεν είπα παλικάρι μου ότι έχεις παράπονο από μένα και ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Πάντως μην νομίζεις ότι και στη Sony αν έπαιρνα ή αν έπαιρνες θα σου έδιναν μια σαφή απάντηση του στυλ "Ναι όντως έχει πρόβλημα, αν πέσει τέτοιο στα χέρια σας να μας το φέρετε να το αλλάξουμε". Στην καλύτερη περίπτωση να μην το γνωρίζουν καν, στη χειρότερη να κάνουν τους.... Γιαπωνέζους!!!

Τέλος πάντων. Ας επανέλθουμε σιγά σιγά στο θέμα μας γιατί ξεφύγαμε λίγο. :)

Γνωμη μου παντα,,,εχουμε δυναμη στα χερια μας κ δεν την χρησιμοποιουμαι..

Ιντερνετ κ φορουμ εχει μεγαλη δυναμη..

Πως τρεμουν οι πωλητες για κακα σχολια απο μια κακη πωληση κινητου....

Ειναι πολλα τα μελη εδω,,υπαρχει μεγαλη δυναμη,μεγαλος ο ανταγωνσμος..δε νομιζω να εκαναν τους γιαπωνεζουν

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ κι εγώ. Όπως έχω ξαναπεί, η λήψη του wifi δεν έχει καμία αντιληπτή διαφορά από το Ray που είχα πριν. Αυτή τη στιγμή είμαι με έναν τοίχο ανάμεσα στο κινητό και το router και δείχνει φουλ σήμα.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Μαλλον το θεμα wi-fi,το καναμε πολύ πιο σοβαρο,απ'οτι τελικα είναι....

Στο περιβαλον μου υπαρχουν τρια sp,προβλημα με αποσυνδεσεις κανενα....

Μαλλον το πολύ "ψιρισμα",περισοτερο κακο κανει.

Εγω ας πουμε,και με τα τρια του οικογενειακου περιβαλοντος μου,ειχα για όλα αγχος,παρολο που ηρθαν με διαφορα δυο μηνων το ένα από το άλλο,και τελικα όλα χωρις πρόβλημα,και σε διαφορετικα σπιτια με αλλα ρουτερ κτλ.

Αυτην τη φορα όμως θα το παρω του γιου μου(αυριο),χωρις κανενα ενδοιασμο(και ετσι θα τα κανουμε τέσσερα στο σοι):D

Πολύ καλο τηλεφωνο,για να το χασει καποιος,με ολη αυτή τη φασαρια που γινεται..

Ουτε εγω πιστευα τοσο πολυ το θεμα...

Αλλα το ειδα το πρωι με τα ματια μου στη κοσμοτε..

Το huawei να πιανει σημα,,κ διπλα το sp τιποτα,,νεκρο..

Μου βγάζει συνέχεια ένα σπαστικό μήνυμα ότι έχει γεμίσει το 75% του αποθηκευτικού χώρου... Καμμία ιδέα πως να απαλλαγώ από αυτό;

Μια ερωτηση για οσους χρησημοποιουν ιντερνετ με τη χρηση δεδομενων,,,παει καλα σε αυτον το τομεα το sp??

Και κατι ακομη,,σαν μανησιο κινητο,,με τη μπαταρια ειμαστε σε καλα εππιπεδα;;;

Γιωργο Καλομιλητο το θεριο :)

Ειδα και τα βιντεακια στο αλλο τοπικ, φοβερο εργαλειο!

Αν θες κανε μια συγκριση, ανοιξε ταυτοχρονα στο sp και στο neo v το igo :lol: :cool:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γιωργο Καλομιλητο το θεριο :)

Ειδα και τα βιντεακια στο αλλο τοπικ, φοβερο εργαλειο!

Αν θες κανε μια συγκριση, ανοιξε ταυτοχρονα στο sp και στο neo v το igo :lol: :cool:

Θανάση άσε τον Κινέζο και πιάσε τον Ιάπωνα για να μαστε όλοι ασορτί πλέον!:lol:

Τι σύγκριση να κάνει; Θα έχει φτάσει στον προορισμό του με το SP και με το Νeo V ακόμα θα είναι στο loading της εφαρμογής. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το λοιπόν παίδες, για το wi-fi του sp σε σύγκριση με samsung s duos που είχα , είναι μία παύλα κάτω αλλά δεν έχω αποσυνδέσεις ούτε στα 15-20 μέτρα και καναδυό τοίχους ανάμεσα, τώρα για hd βιντεάκια, το αποφεύγω μιας κι έχω 2mbps σύνδεση. Το κινητό είναι πρόσφατη αγορά από Κοτσώβολο.

3g κανονικά ,4g πάει σφαίρα αλλά μου φαίνεται σαν να πέφτει λίγο γρηγορότερα η μπαταρία ( από την οποία δεν έχω πρόβλημα) αλλά και τα MB του what's up. Ελπίζω να βοήθησα!

Edited by giagkos

Το παρακολουθω το sp, λεω να το παρω για την αδελφη μου (εχει τωρα το πρωην δικο μου s) ισως της επομενες ημερες....

Αφου ξερεις..... η δικη μου καψουρα ειναι το xperia c :love:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια ερωτηση για οσους χρησημοποιουν ιντερνετ με τη χρηση δεδομενων,,,παει καλα σε αυτον το τομεα το sp??

Και κατι ακομη,,σαν μανησιο κινητο,,με τη μπαταρια ειμαστε σε καλα εππιπεδα;;;

Ναι και στα δυο. Για smartphone έχει αρκετά καλή αυτονομία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ποτέ θα έρθει με το καλό το update;; Ξέρει κάνεις;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Σύμφωνα με το παρακάτω link σήμερα πήρε πιστοποίηση άλλη έκδοση για το Xperia SP, άρα η προηγούμενη που είχε πιστοποιηθεί, μάλλον είχε τα θεματάκια της και δεν δόθηκε στην κυκλοφορία.

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=23021

Άντε να δούμε μήπως και κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα...

Όταν έλεγα εγώ σε παλιότερο post ότι όσο περισσότερο περιμένουμε τόσα λιγότερα bugs θα έχουμε, κάποιοι γελάσανε!!!!! :lol: Είδατε τελικά που είχα δίκιο;;;;;;;;; :D :happy:

Μου βγάζει συνέχεια ένα σπαστικό μήνυμα ότι έχει γεμίσει το 75% του αποθηκευτικού χώρου... Καμμία ιδέα πως να απαλλαγώ από αυτό;

Άδειασε τον αποθηκευτικό χώρο σου! Εν ολίγοις βάλε μια mSD, πήγαινε:

Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος

και πάτα "μεταφορά δεδομένων στην κάρτα SD"

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Έχω κάρτα αλλά προτιμώ να έχω τις εφαρμογές στο κινητό.. Έλεγα αν υπήρχε τρόπος να απαλλαγώ από το μήνυμα χωρίς να περάσω (ακόμα τουλάχιστον) εφαρμογές στην κάρτα...

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η 4.1, αλλά έχει η Sony σκοπό να φέρει στο κινητό την 4.3?

Ένα μόνο θα πω, ότι ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που δεν πήρα το Nexus 4,

με έφαγε το 4G (μόνο όταν περνάω έξω από κτήριο του ΟΤΕ βλέπω φως)

& οι λοιπές μπούρδες (αισθητήρας Exmor, μπαταρία 2370mAh) που δεν τα είδα πουθενά.

Redmi Note 8T

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η 4.1, αλλά έχει η Sony σκοπό να φέρει στο κινητό την 4.3?

Ένα μόνο θα πω, ότι ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που δεν πήρα το Nexus 4,

με έφαγε το 4G (μόνο όταν περνάω έξω από κτήριο του ΟΤΕ βλέπω φως)

& οι λοιπές μπούρδες (αισθητήρας Exmor, μπαταρία 2370mAh) που δεν τα είδα πουθενά.

Δηλαδή το κερασάκι στην τούρτα που σε έκανε να μετανιωσεις είναι ότι δεν έχουμε ακόμα την 4.3; Αφού θα την πάρουμε όπως και να'χει! :happy:

Παρεπιπτόντως, το 4G αξίζει με τα χίλια. Είναι σα να έχω το κινητό στο WiFi. Και τουλάχιστον εδώ που είμαι πιάνει στα πιο απίθανα σημεία!

Έχω κάρτα αλλά προτιμώ να έχω τις εφαρμογές στο κινητό.. Έλεγα αν υπήρχε τρόπος να απαλλαγώ από το μήνυμα χωρίς να περάσω (ακόμα τουλάχιστον) εφαρμογές στην κάρτα...

Αυτή η διαδικασία που περιέγραψα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές αλλά μόνο τα αρχεία σου (εικόνες, ήχους, βίντεο κλπ).

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Γεια σας παιδιά!Αγόρασα τη συγκεκριμένη συσκευή και ενώ όλα πάνε φίνα,δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα!Ενώ από τις ρυθμίσεις η συσκευή ''βλέπει ''την εξωτερκή μνήμη,όταν πάω μέσω των εφαρνογών που ανέφερα στον τίτλο,γράφει το εξής:

''Η συσκευή δεν διαθέτει εξωτερική μνήμη,ή η εξωτερική μνήμη είναι προσομειωμένη.Η λειτουργία μεταφοράς εφαρμογών στην SD κάρτα μπορεί να μην υποστηρίζεται από αυτή τη συσκευή''. Το πρόβλημα είναι σοβαρό,γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία απότο κινητό στην κάρτα!Εν τω μεταξύ τα αρχεία που έχει η κάρτα τα βλέπω κανονικά στα άλμπουμ και στα τραγούδια!Δεν μπορώ όμως να μεταφέρω από το κινητό στην κάρτα!Όποιος μπορεί ας μου εξηγήσει τι συμβαίνει!Τη συγκεκριμένη κάρτα(8 ) την έχω χρησιμοποιήσεικαι σε άλλες συσκευές(Sony Xperia Neo V,Samsung S Advance)και δεν είχα τέτοιοπρόβλημα!

Δεν φταίει η κάρτα φίλε μου. Απλά δεν μπορείς σε αυτή την έκδοση/συσκευή να μεταφέρεις εφαρμογές από την κάρτα τηλεφώνου στην SD. Για μένα καλύτερα από τη στιγμή που έχει άφθονο χώρο και όταν οι εφαρμογές τρέχουν από την κάρτα (ειδικά αν δεν είναι καμία της προκοπής) δεν είναι το ίδιο σβέλτες συνήθως.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είσης ούτε από τις ''Εφαρμογές'' βλέπει την εξωτερική μνήμη!

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με την αναβάθμιση μπορεί να λυθείτο θέμα?

για μεταφορα αρχειων δες το folder mount ....

κανει κανονικα μεταφορα εφαρμογων στην sd... και γω τα ιδια προβληματα ειχα με σενα παλαιοτερα....

δες και δω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4839245#post4839245

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4916307#post4916307

θελει root...

Φίλοι μου για σας.ειμαι καινουριος εδω, και χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ την βοηθεια σας. Την περασμενη Παρασκευη αγορασα το xperia xp. δεν ειχα ψαξει καθολου για αγορα κινητου,το κινητο ειναι καλο και μ αρεσει ΑΛΛΑ αντιληφθηκα οτι το wi-fi ειναι τοσο αδυναμο που κοβεται στα 5 μ μεσα στο σπιτι μου,η καμερα αν και 8αρα σε συγκριση με αλλα κινητα με 5MP ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη(αν και η οθονη εχει πολυ ωραια χρωματα).εχω το δικαιωμα της επιστροφης στο καταστημα ως και αυριο για να παρω καποιο αλλο.Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει τον κοπο να περιμενω για ενα νεο update η απλα να το παω πισω και να παρω κατι αλλο???Ευχαριστω πολυ!

Φίλοι μου για σας.ειμαι καινουριος εδω, και χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ την βοηθεια σας. Την περασμενη Παρασκευη αγορασα το xperia xp. δεν ειχα ψαξει καθολου για αγορα κινητου,το κινητο ειναι καλο και μ αρεσει ΑΛΛΑ αντιληφθηκα οτι το wi-fi ειναι τοσο αδυναμο που κοβεται στα 5 μ μεσα στο σπιτι μου,η καμερα αν και 8αρα σε συγκριση με αλλα κινητα με 5MP ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη(αν και η οθονη εχει πολυ ωραια χρωματα).εχω το δικαιωμα της επιστροφης στο καταστημα ως και αυριο για να παρω καποιο αλλο.Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει τον κοπο να περιμενω για ενα νεο update η απλα να το παω πισω και να παρω κατι αλλο???Ευχαριστω πολυ!

Κοίτα αυτό το κινητό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342295

Σημερα μπηκα στη sony και τους εστειλα μηνυμα ,mail ,,,τους ρωτησα οτι ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο,,αλλα διαβαζω στα φορουμ,οτι εχει προβλημα με το σημα του wifi.

τι γινεται με το θεμα αυτο κ αν το διορθωσαν σε καποια παρτιδα.

Περιμενω απαντηση...

Απο που το πηρες εσυ φιλε μου;;;

Κοίτα αυτό το κινητό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342295

zteblade85 μιας και προτείνεις το συγκεκριμένο κινητό οφείλεις να ενημερώσεις τον άνθρωπο ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί επίσημα από την Sony Hellas με αποτέλεσμα να μην έχει επίσημη εγγύηση σε περίπτωση που πάθει κάτι. :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ηρεμήστε ρε παιδιά κάθε τρεις κ λίγο με το wifi. Από τις πρώτες παρτίδες είναι το δικό μου το router από την κρεβατοκάμαρα είναι στα 20 μέτρα Κ πιάνει μια χαρά.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

• The title was changed to Sony Xperia T