Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν το έχει

Στις ρυθμίσεις του κινητού κ όχι στο Facebook.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι καλέ είπαμε δεν ξέρω αλλά όχι και έτσι :p ... στις ρυθμίσεις μου έχει λογαριασμοί ..συγχρονισμός fb μ αφήνει να κάνω κατάργηση σ αυτό...και μου γράφει ...η κατάργηση αυτού του λογαριασμού θα έχει σαν αποτέλεσμα την διαγραφή όλων των μηνυμάτων , των επαφών και άλλων δεδομένων του από το τηλέφωνο... να το κάνω?

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

γεια σας σας έχει τύχει ποτέ να σας παίρνουνε να λέει η κλήση δεν είναι εφικτή στο κινητό να μην φαίνεται τίποτα να μην μπορείτε να καλέσετε εκείνη τι στιγμή και να θέλει επανεκκίνηση; Edited by badiroula

Περίμενε λίγες μέρες, θα βγει η 4.3 και λογικά θα στρώσει...

Οκ θα περιμενω, αν και η 4.1 σε σχεση με την 4,2 που εχω δουλεψει μου φενετε ποιο φιλικη.

Παντως χτες εβγαλα ακρη οτι κολαει μονο στα βιντεακια τα οποια ειναι HD, μολις απενεργοποιησω την επιλογη αυτη απο το βιντεο τα παιζει κανονικα. ;)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Οι πρώτες μέρες με το κινητό μου έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αυτό που θα ήθελα είναι να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Δεν ξέρω εάν αλλάξει αυτό με την 4.3...

Έχω μια ερώτηση: μήπως ξέρει κάποιος τί είναι οι δύο μαύρες γραμμές που αχνοφαίνονται στην διάφανη μπάρα στο κάτω μέρος του κινητού; Απλή περιέργεια :-)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Οι πρώτες μέρες με το κινητό μου έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αυτό που θα ήθελα είναι να μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Δεν ξέρω εάν αλλάξει αυτό με την 4.3...

Έχω μια ερώτηση: μήπως ξέρει κάποιος τί είναι οι δύο μαύρες γραμμές που αχνοφαίνονται στην διάφανη μπάρα στο κάτω μέρος του κινητού; Απλή περιέργεια :-)

Αν είσαι root δοκίμασε το link2sd μπας και καταφέρεις τπτ, αν όχι δοκίμασε πάλι αυτό!

Ποιές γραμμές; ένα τζαμάκι είναι με 3 led μέσα του, το οποίο κρατιέται με το αλουμινένιο περίγραμμα.

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Δυστυχώς, το Τ9 του dialer λειτουργεί μόνο σε επαφές με λατινικούς χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής, η καλύτερη λύση πιστεύω ότι είναι o Dialer One.

Να σου πω την αληθεια δν το εχω ψαξει γιατι δν με ενδιαφερει. Αλλα εχω ακουσει και για αυτον που αναφερεις καλα λογια...

αυτές οι μαύρες γραμμές που βλέπεις είναι μέρος της κεραίας του κινητού. υπάρχουν και στα xperia S/P/U τα οποία κι αυτά έχουν διαφανή λωρίδα στο κάτω μέρος.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

αυτές οι μαύρες γραμμές που βλέπεις είναι μέρος της κεραίας του κινητού. υπάρχουν και στα xperia S/P/U τα οποία κι αυτά έχουν διαφανή λωρίδα στο κάτω μέρος.

Ευχαριστώ. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά

Παίδες, NFC tags από πού παίρνουμε και πόσο περίπου κοστίζουν;

Σας είναι συχνά χρήσιμα;

Ότι είπε ο Γιώργος. Φθηνά είναι, το θέμα είναι ότι κ γω που τα χω ζήτημα είναι να τα έχω δουλέψει μια φορά, για την ώρα για μένα είναι άχρηστα. Βέβαια σε άλλους μπορεί να είναι χρήσιμα! Εξαρτάται από τις ανάγκες σου!

Ebay... Φθηνά είναι γενικά

Για πες...το πήρες εσύ;; :confused:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλημέρα! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, πιθανότατα να μην χρειαστώ ούτε εγώ όπως λέτε τα nfc. Ισως πάρω μόνο για δοκιμή να δω αν δουλεύει!

(Παρεπιμπτόντως μόλις τώρα πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών what's up για να ενεργοποιηθεί το 4G) . Καλές γιορτές!:)

Αυριο φημολογειται η διαθεση της αναβαθμισης; Κατι τετοιο ακουσα. Ξερει κανεις;
Samsung S21 Ultra

Για την Δευτέρα έχει ειπωθεί μια φήμη...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για την Δευτέρα έχει ειπωθεί μια φήμη...

Έχουμε sources?

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Καλησπέρα,

Επειδή την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε update και όπως είναι λογικό θα γράφουν πολλά μηνύματα και σε περιπτώσεις προβλημάτων ενδεχομένως να χρειάζεται άμεσο support κάποιος προτείνω να δημιουργήσουμε λογαριασμό στο BlackBerry messenger για να μπορούμε να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται ανταλλαγή email ή κινητού πάρα μόνο ενός μοναδικού για κάθε χρήστη pin. Πως σας φαίνεται η ιδέα;;

Έφτιαξα την ομάδα στο BBM (Blackberry Messenger). Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Για να προσθέσετε εμένα στις επαφές σας μπορείτε να σκανάρετε αυτό το qrcode: [ATTACH]39019[/ATTACH] ή να με αναζητήσετε με αριθμό pin 7697A092. Για να συμμετάσχετε στην ομάδα μπορείτε να σκανάρετε αυτό το qrcode: [ATTACH]39022[/ATTACH]. Ότι βοήθεια χρειαστείτε ποστάρετε εδώ. Θεωρώ ότι είναι ένα εργαλείο που θα βοηθήσει πολύ στην άμεση βοήθεια των μελών του φόρουμ και στην αποσυμφόρηση του topic από spam και off-topic μηνύματα...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

καλησπερα ελπιζω να βρισκομαι στο σωστο θεμα, ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που εχω με το κινητο. πηρα σημερα ενα xperia τ kai αυτο που μου παρουσιαζει ειναι οτι δεν πιανει το wifi του στο δωματιο μου (to router einai sto σαλονι μικρη σχετικα αποσταση) ενω σε οποιοδηποτε αλλο κινητο πιανει κανονικα σε αυτο πρεπει να παω διπλα στο router gia να εχει σημα. τι μπορω να κανω? ειναι συνηθες προβλημα? ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα ελπιζω να βρισκομαι στο σωστο θεμα, ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που εχω με το κινητο. πηρα σημερα ενα xperia τ kai αυτο που μου παρουσιαζει ειναι οτι δεν πιανει το wifi του στο δωματιο μου (to router einai sto σαλονι μικρη σχετικα αποσταση) ενω σε οποιοδηποτε αλλο κινητο πιανει κανονικα σε αυτο πρεπει να παω διπλα στο router gia να εχει σημα. τι μπορω να κανω? ειναι συνηθες προβλημα? ευχαριστω εκ των προτερων

όταν είσαι πολύ κοντά στο ρούτερ δουλεύουν όλα οκ;; αν αυτό γίνεται και με άλλα δίκτυα πήγαινε για doa...

οταν ειμαι κοντα στο router δουλευει τελεια,στο υπνοδωματιο κανει συνεχως αποσυνδεσης. το κινητο το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας.οποτε δεν παιζει περιπτωση doa υπαρχει κατι που το βελτιωνει η ειναι βλαβη? Edited by daidalus0084

οταν ειμαι κοντα στο router δουλευει τελεια,στο υπνοδωματιο κανει συνεχως αποσυνδεσης. το κινητο το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας.οποτε δεν παιζει περιπτωση doa υπαρχει κατι που το βελτιωνει η ειναι βλαβη?

Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη αν αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα... Προσπαθώντας να αποφύγεις το σέρβις δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις το λογισμικό με το Sony Update Service ακολουθώντας τις οδηγίες που σου εμφανίζει σε κάθε βήμα...

to sony update to katevazw απο καπου και το εγκαθιστω στο λαπτοπ η υπαρχει μεσα στο κινητο?με αυτη την διαδικασια θα χασω τα παντα μεσα απο το κινητο?

οταν ειμαι κοντα στο router δουλευει τελεια,στο υπνοδωματιο κανει συνεχως αποσυνδεσης. το κινητο το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας.οποτε δεν παιζει περιπτωση doa υπαρχει κατι που το βελτιωνει η ειναι βλαβη?

Πόσο το πήρες μεταχειρισμένο?Πλέον καινούριο κάνει 230 ευρώ.

• The title was changed to Sony Xperia T