Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχω δουλεψει ΚΑΙ με micro sim και το μονο που ειδα ηταν μειωση της συχνοτητας του προβληματος. στην πατρα ουτε ακουστικα δεν εχουν να μου αλλαξουν επιτοπου θα φυγει για αρβατο και εγω θα ξεκινησω μαραθωνιο τηλεφωνηματων με σονυ παλι...

οκ, τοτε με ΣΙΜ και μπαταρια ισως σωθεις! αλλιως πας για αλλο, εκτος αν βρουν τι εχει και φτιαχνεται..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ, τοτε με ΣΙΜ και μπαταρια ισως σωθεις! αλλιως πας για αλλο, εκτος αν βρουν τι εχει και φτιαχνεται..

καλο 2014 τωρα... :( αν καταφερω και δανειστω κανενα απο καποιον γνωστο για καποια βασικα πραγματα θα φυγει αμεσα... αλλα δεν μπορω να μεινω με το Nokia 2100 που εχω στο συρταρι του γραφειου. ουτε τις επαφες μου δεν πρεπει να χωραει (καλα για μηνυματα ουτε συζητηση). :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατασταση μπαταριας σε αυτο το κινητο, υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι ? δε υπαρχει προβλημα, απλα ρωταω...

Καλησπέρα, εχω ενα φιλο που σκέφτεται να αγοράσει το εν λόγο κινητό, εσείς τη λέτε αξίζει η αγορά του; εχει κάποια προβλήματα; (π.χ. καμερα κ.α.).

Ευχαριστώ :)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Καλησπέρα, εχω ενα φιλο που σκέφτεται να αγοράσει το εν λόγο κινητό, εσείς τη λέτε αξίζει η αγορά του; εχει κάποια προβλήματα; (π.χ. καμερα κ.α.).

τωρα τελευταια εχει βγαλει διαφορα θεματακια... διαβασε τις τελευταιες σελιδες...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα. Σήμερα, καθώς πήγα να βγάλω μια φωτογραφία με το κινητό, παρατήρησα πως υπάρχει σε κάθε φωτογραφία ένα μικρό μαύρο σημάδι. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η οθόνη αλλά το εμφανίζει μόνο στην κάμερα, και δυστυχώς στις φωτογραφίες που βγάζω. Η Κάμερα πίσω είναι καθαρή.

Καλησπερα παιδες!!!

Μια ερωτηση θα θελα να κανω!

Ποιο λογισμικο χρησιμοποιείται για GPS;;;;Ποιο ειναι πιο αξιολογο;;Υπαρχει τροπος να βρεθει *****-software?

Δεν υπάρχει αξιόλογο λογισμικό. Εξαρτάται τι σε βολεύει και καλύπτει τις ανάγκες σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ το iGo. Δες επίσης κι αυτό. Ίσως σε βοηθήσει.

Θα ήθελα επίσης να παρακαλέσω να μην γίνεται συζήτηση σχετικά με τρόπους κτήσης ή διακίνησης εμπορικού λογισμικού μιας και αυτό δεν επιτρέπεται από το forum.

Ευχαριστώ. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπερα παιδες!!!

Μια ερωτηση θα θελα να κανω!

Ποιο λογισμικο χρησιμοποιείται για GPS;;;;Ποιο ειναι πιο αξιολογο;;Υπαρχει τροπος να βρεθει *****-software?

Φίλε εγώ κατέβασα από playstore " Map of Greece" το οποίο είναι αψογο και δωρεάν και λειτουργεί και offline χάρτες...φυσικά υπάρχουν και άλλα...δεν χάνεις πάρα να δοκιμάζεις...

Ρε ομορφόπαιδα...τι εννοεί εδώ ο ποιητής???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2574888

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Είμαι ανάμεσα στο SP και στο LG L9 II.

Αν και βρίσκομαι στο topic του SP, μπορείτε να μου πείτε αν ποιο θα επιλέγατε;;

OnePlus 6, A6000

παιδια βοηθεια.. το κιν μου τα παιξε. ειχα χαμηλη μπαταρια κ επαιζα ενα παιχνιδι. μετα απο λιγο σταματησε ν ανταποκρινεται η συσκευη παγωσαν ολα. η μπαταρια ειναι στο 5% πωσ το ξεμπλοκαρω;;;;

παιδια βοηθεια.. το κιν μου τα παιξε. ειχα χαμηλη μπαταρια κ επαιζα ενα παιχνιδι. μετα απο λιγο σταματησε ν ανταποκρινεται η συσκευη παγωσαν ολα. η μπαταρια ειναι στο 5% πωσ το ξεμπλοκαρω;;;;

Βγάλε το πίσω καπάκι κ κάνε reset

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Kαλησπέρα. Έχω παρακολουθήσει όλες τις συζητήσεις σε αυτό το τόπικ αλλά και σε άλλες σελίδες εδώ κι ένα μήνα και τελικά αποφάσισα να αγοράσω το κινητό παρόλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν. Το έχω από το Σάββατο κι έχω να πω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα από όσα προαναφέρονται!!! Η κάμερα βγάζει εξαιρετικές για τα δικά μου κριτήρια φωτογραφίες, χωρίς θορύβους στο σκοτάδι, το wifi συνδέθηκε με το ρούτερ μου στο πρώτο δευτερόλεπτο και συνεχίζει, ενώ τα χωρίζουν 3 τοίχοι... η μπαταρία κρατάει 2 μέρες ή 1 μέρα με εξαντλητική χρήση ιντερνετ, εφαρμογών κλπ. το αγόρασα 239 ευρώ από Media Markt (η φθηνότερη τιμή ever) και θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή για αυτά τα χρήματα.

δεν θα ελεγα το ιδιο για την δικη μου συσκευη δυστυχως... εμενα πολλες φορες δεν αναγνωριζει καν την καρτα ή την χανει ξαφνικα...

Και μενα και εχω βαλει νεα sim.

SONY MOBILE

Το πήρε κ ένας συνάδελφος από τη δουλειά. Πολύ γρήγορο, μου άρεσε πολύ η οθόνη του.

Από ηχείο μπορώ να πω ότι είναι λίγο καλύτερο από το p. Λίγο που έπαιξα με τη φωτογραφική νύχτα αλλά με λάμπες σε κλειστό χώρο μου άρεσε αρκετά. Περίμενα ότι θα ήταν τραγικά τα πράγματα σε σχέση με αυτά που γράφανε!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Το κινητο βγαζει αρκετα λαθακια. Εχει μικρη μπαταρια, κανει reboot μονο του, το walkman ωρες ωρες σταματαει μονο του και το Google Voice Search ενω το απενεργοποιω για να μπορω να χρησιμοποιησω το κουμπι των ακουστικων για pause/next etc, ενεργοποιειται παλι μονο του :ninja:

Ελπιζω οτι εκτος της 4,3 θα παρει και την 4,4 που λενε οτι ειναι αρκετα ελαφρια και ισως βελτιωσει και τα προβληματα του reboot...

Γενικα εχει πεσει πολυ θαψιμο νομιζω..

Αντε Ηλια η σειρα σου..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητο βγαζει αρκετα λαθακια. Εχει μικρη μπαταρια, κανει reboot μονο του, το walkman ωρες ωρες σταματαει μονο του και το Google Voice Search ενω το απενεργοποιω για να μπορω να χρησιμοποιησω το κουμπι των ακουστικων για pause/next etc, ενεργοποιειται παλι μονο του :ninja:

Ελπιζω οτι εκτος της 4,3 θα παρει και την 4,4 που λενε οτι ειναι αρκετα ελαφρια και ισως βελτιωσει και τα προβληματα του reboot...

εχεις βαλει κανονικη σιμ ή κομενη? αν ειναι κομενη πρεπει να βαλεις κανονικη, δεν το συζηταμε!

απο εκει και περα, επειδη εγω ειχα 2 Τ (τωρα ενα) και δεν ειχα θεματα, μηπως φταιει η μπαταρια σας? βλεπω το εχουν το προβλημα αρκετοι φιλοι και σκεφτομαι μηπως απλα ανεβαζει η μπαταρια θερμοκρασια και δημιουργειται προβλημα. αλλιως κατι αλλο θα φταιει.

Γενικα μου εχει βγει τοσο καλο κινητο που απορω γιατι σε μερικους βγαζει τοσα θεματα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχεις βαλει κανονικη σιμ ή κομενη? αν ειναι κομενη πρεπει να βαλεις κανονικη, δεν το συζηταμε!

απο εκει και περα, επειδη εγω ειχα 2 Τ (τωρα ενα) και δεν ειχα θεματα, μηπως φταιει η μπαταρια σας? βλεπω το εχουν το προβλημα αρκετοι φιλοι και σκεφτομαι μηπως απλα ανεβαζει η μπαταρια θερμοκρασια και δημιουργειται προβλημα. αλλιως κατι αλλο θα φταιει.

Γενικα μου εχει βγει τοσο καλο κινητο που απορω γιατι σε μερικους βγαζει τοσα θεματα..

H Sim μου ειναι κανονικη :worry::worry:

H Sim μου ειναι κανονικη :worry::worry:

τοτε γιαυτο υπαρχει το σερβις. και αν δεν στο κανουν με την 1η, τη δευτερη πας εκει και λες οτι θα κατσεις εδω μεχρι να το παθει...και θα σου βρουν λυση! για μενα αν δεν ειναι μπαταρια και υπερθερμαινεται απο κατι και κανει επανεκινησεις, θελει αντικατασταση το κινητο. πες να το δουν ομως με βαση αυτο

Γενικα εχει πεσει πολυ θαψιμο νομιζω..

Αντε Ηλια η σειρα σου..;)

Μακάρι να έρθει η σειρά μου σύντομα!

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.

Το έχω πάρει στην γυναίκα μου εδώ και δύο μήνες και με έχει φάει με ένα bug που τις συμβαίνει.

Όταν πάρεις τηλ και το βάλεις στο αυτί η οθόνη κλείνει αλλά μετά όταν το βγάλεις από το αυτί ενώ και δεν έχεις τερματίσει την κλήση η οθόνη δεν ανάβει και παραμένει σβηστή.

Π.Χ. αν πάρεις το 1314 και το βάλεις στο αυτί η οθόνη σβήνει και όταν βγαίνει στο menu να επιλέξεις (1,2,3) η οθόνη παραμένει σβηστή.

Κάπου διάβασα ότι φταίει το screen protector (αυτό που έχει από την μάνα του) αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα για να το βγάλω.

Εσείς όλοι που έχετε την συσκευή το έχετε παρατηρήσει αυτό ?

Επισης μπήκα στο system menu και του έκανα τεστ τον proximity sensor και δουλεύει κανονικά.

Είμαι ανάμεσα στο SP και στο LG L9 II.

Αν και βρίσκομαι στο topic του SP, μπορείτε να μου πείτε αν ποιο θα επιλέγατε;;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα θέμα στο forum της Επιλογής συσκευής. Και περισσότερες απαντήσεις θα πάρεις και πιο αντικειμενικές.

Μακάρι να έρθει η σειρά μου σύντομα!

Το χτυπάω το Σάββατο! :p (το ξέρω ότι παίζω με τον πόνο σου!!!)

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.

Το έχω πάρει στην γυναίκα μου εδώ και δύο μήνες και με έχει φάει με ένα bug που τις συμβαίνει.

Όταν πάρεις τηλ και το βάλεις στο αυτί η οθόνη κλείνει αλλά μετά όταν το βγάλεις από το αυτί ενώ και δεν έχεις τερματίσει την κλήση η οθόνη δεν ανάβει και παραμένει σβηστή.

Π.Χ. αν πάρεις το 1314 και το βάλεις στο αυτί η οθόνη σβήνει και όταν βγαίνει στο menu να επιλέξεις (1,2,3) η οθόνη παραμένει σβηστή.

Κάπου διάβασα ότι φταίει το screen protector (αυτό που έχει από την μάνα του) αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα για να το βγάλω.

Εσείς όλοι που έχετε την συσκευή το έχετε παρατηρήσει αυτό ?

Επισης μπήκα στο system menu και του έκανα τεστ τον proximity sensor και δουλεύει κανονικά.

Αφού το πάρεις από το αυτί σου και παραμείνει η οθόνη σβηστή πέρνα το δάχτυλό σου πάνω από τον αισθητήρα εγγύτητας να δεις πως θα αντιδράσει. Δοκίμασε να το κάνεις γρήγορα ή αργά μήπως και δεις διαφορά και πες μας.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα θέμα στο forum της Επιλογής συσκευής. Και περισσότερες απαντήσεις θα πάρεις και πιο αντικειμενικές.

Το χτυπάω το Σάββατο! :p (το ξέρω ότι παίζω με τον πόνο σου!!!)

Αφού το πάρεις από το αυτί σου και παραμείνει η οθόνη σβηστή πέρνα το δάχτυλό σου πάνω από τον αισθητήρα εγγύτητας να δεις πως θα αντιδράσει. Δοκίμασε να το κάνεις γρήγορα ή αργά μήπως και δεις διαφορά και πες μας.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό και τα ίδια η οθόνη παραμένει σβηστή.

• The title was changed to Sony Xperia T