Jump to content

alexpoim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

alexpoim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολυ καλες οι ερωτησεις του φιλου!Αν μπορει καποιος να απαντησει, προς βοηθεια των υποψιων αγοραστων!!! Και θετω αλλη μια φορα την εξης ερωτηση..Με OTG μπορω να συνδεσω USB Stick και να συνδεομαι στο ιντερνετ με 3g?
  2. Το usb stick (mobile broadband) μπορει να χρησιμοποιηθει στο tablet?
  3. alexpoim

    Sony Xperia T

    Καλησπερα παιδες!!! Μια ερωτηση θα θελα να κανω! Ποιο λογισμικο χρησιμοποιείται για GPS;;;;Ποιο ειναι πιο αξιολογο;;Υπαρχει τροπος να βρεθει *****-software?
  4. Καλησπερα!! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..Αυτο το καιρο την καλυτερη τιμη για το ΝΟΤΕ8 Ν5110 την δινει το e-shop με 299€???
  5. alexpoim

    Sony Xperia T

    Καλησπερα παιδες! Ειμαι κατοχος πλεον και μαλιστα αρκετα ευχαριστημενος απο την αγορα του παραπανω κινητου! Εχω δυο ερωτησεις να κανω: 1. Πως μπορω να αποθηκευσω/να εγκαταστησω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη τηλεφωνου! 2. Υπαρχει τροπος να κλεινω τις εφαρμογες απο το κινητο με ενα κουμπι;Δηλαδη οσες ειναι ενεργες (ασχετα αν βγηκα απο την εφαρμογη με τη χρηση του πληκτρου "βελακι") πως απενεργοποιουνται;Λυση ειναι η "αναγκαστικη διακοπη";
  6. alexpoim

    Sony Xperia T

    Καταληγω στην αγορα του συγκεκριμενου καιρου..Το μονο που απομενει ειναι η επιλογη καταστηματος!! Υπαρχει καποιος φοβος για την ποιοτητα των κινητων που πουλανε τα καταστηματα του skroutz;; Η διαφορα των 100€ με τα επωνυμα πολυκαταστηματα, δημιουργει προβλημα;; Καλυπτομαι απο εγγυηση;Η συσκευη ειναι παραεισαγωγης..Θα εχω εγγυηση (χωρις εννοειται να το κανω root); Μενου ελληνικο εχει;Και τελος εγχειριδιο χρησης στα ελληνικα υπαρχει ή φωτοτυπιες?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
  7. Χαιρετω την παρεα του HTC ONE S! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...Ειμαι σε δίλημμα για την επιλογη κινητού!Εχω ασχοληθει με τρια κινητα και θελω να μου πειτε την γνωμη σας... 1. ΗΤC ONE SV 2. HTC ONE S 3. SONY XPERIA L Ποιο απο τα τρια ειναι το πιο αξιολογο για τα χρηματα του;Απο το 1ο μου κινητο μεχρι τωρα ειμαι φιλος της ΝΟΚΙΑ!Πλεον δεν υπαρχουν Symbian κινητα και προοριζομαι για Android! :)
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!! Μια ερωτηση απο εναν αρχαριο...: Αξιζει το κινητο HTC SV ή να προβώ στην αγορα ενος αλλου κινητου στα 250 με 300€??? Ειχα αρχικα υποψην το Sony Xperia L, αλλα μου αρεσε η ιδεα για το HTC SV.. Θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη σας!!
  9. alexpoim

    Sony Xperia L

    Καλημερα παιδες!! Τελικα, σπαει το προσωπικο μου κατεστημενο περι κινητων και συγκεκριμενα περι αγορων ΜΟΝΟ κινητων Nokia!!! Ψαχνομαι για αγορα κινητου και λεω να καταληξω στο Xperia L. Κανω καλη επιλογη; Το κινητο δεν το θελω για τρελα πραγματα..Normal καταστασεις! Απλα, εχω προβλημα με το περιβαλλον χρησης..Μεσω επιδοτησης, αγορασα το Nokia Lumia 610..Απελπισια...Την 1η μερα δοθηκε ως δώρο στην αδερφη μου.. Η μεταβαση απο Symbian σε Αndroid ειναι δυσκολη;; Μια ερωτηση επιπλεον: τις επαφες μπορω να τις περασω απο Νokia σε Sony; Με ποιο τροπο; Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!! :)
  10. Ευχαριστώ για την συμβουλή!!! Μακαρι να μην μου βγαλει προβληματα και να συνηθισω στο νεο περιβαλλον!!!!
  11. ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5530 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 610!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ?? ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΑ, ΗΤΑΝ ΝΟΚΙΑ!ΜΕ ΤΑ WINDOWS ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ;;;!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 200ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  12. Καλησπερα παίδες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Ειμαι κατοχος του ΝΟΚΙΑ 5530 και σκεφτομαι να το αλλαξω με το ΝΟΚΙΑ 700 διοτι μου δημιουργησε καποια προβληματακια... Η ερωτηση μου ειναι αν το αγορασω στο 200περιπου ευρω απο on-line καταστημα θα ειναι παρα-εισαγωγης;; Ρωτησα σε NOKIA-SHOP της Κατερινης και μου ειπε οτι η τιμη του ειναι στα 270ευρω!Δυστηχως ειναι πολλα τοσα χρηματα! Ευχαριστω για την συμβουλη και ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους!!!!
  13. Καλησπέρα παίδες!!!Και καλή Ανάσταση!!!! Είμαι και εγω κάτοχος του 5530 εδω και μια βδομάδα περίπου.Ολα καλά με την συσκευή!Κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής!! Απλά ήθελα να πω ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους αγοράσουν από το e-shop.gr την συσκευη.Επεσα θυμα παρα-εισαγωγης..Φωτοτυπιες το εγχειρίδιο και συσκευή made in Hungary.Αναβαθμίσεις δεν κάνω..Ούτε ασχολούμαι και πολύ!Ελπίζω να φάει τα ψωμιά του..:lol: Καλη Ανάσταση σε όλους και Καλό Πασχα!!!!!!
  14. Παίδες, καλησπέρα!! Μια ερώτηση...Αξίζει να το αγοράσω το 5800??
×
×
  • Create New...