Jump to content

alexpoim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexpoim

  1. Πολυ καλες οι ερωτησεις του φιλου!Αν μπορει καποιος να απαντησει, προς βοηθεια των υποψιων αγοραστων!!! Και θετω αλλη μια φορα την εξης ερωτηση..Με OTG μπορω να συνδεσω USB Stick και να συνδεομαι στο ιντερνετ με 3g?
  2. Το usb stick (mobile broadband) μπορει να χρησιμοποιηθει στο tablet?
  3. alexpoim

    Sony Xperia T

    Καλησπερα παιδες!!! Μια ερωτηση θα θελα να κανω! Ποιο λογισμικο χρησιμοποιείται για GPS;;;;Ποιο ειναι πιο αξιολογο;;Υπαρχει τροπος να βρεθει *****-software?
  4. Καλησπερα!! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..Αυτο το καιρο την καλυτερη τιμη για το ΝΟΤΕ8 Ν5110 την δινει το e-shop με 299€???
  5. alexpoim

    Sony Xperia T

    Καλησπερα παιδες! Ειμαι κατοχος πλεον και μαλιστα αρκετα ευχαριστημενος απο την αγορα του παραπανω κινητου! Εχω δυο ερωτησεις να κανω: 1. Πως μπορω να αποθηκευσω/να εγκαταστησω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη τηλεφωνου! 2. Υπαρχει τροπος να κλεινω τις εφαρμογες απο το κινητο με ενα κουμπι;Δηλαδη οσες ειναι ενεργες (ασχετα αν βγηκα απο την εφαρμογη με τη χρηση του πληκτρου "βελακι") πως απενεργοποιουνται;Λυση ειναι η "αναγκαστικη διακοπη";
  6. alexpoim

    Sony Xperia T

    Καταληγω στην αγορα του συγκεκριμενου καιρου..Το μονο που απομενει ειναι η επιλογη καταστηματος!! Υπαρχει καποιος φοβος για την ποιοτητα των κινητων που πουλανε τα καταστηματα του skroutz;; Η διαφορα των 100€ με τα επωνυμα πολυκαταστηματα, δημιουργει προβλημα;; Καλυπτομαι απο εγγυηση;Η συσκευη ειναι παραεισαγωγης..Θα εχω εγγυηση (χωρις εννοειται να το κανω root); Μενου ελληνικο εχει;Και τελος εγχειριδιο χρησης στα ελληνικα υπαρχει ή φωτοτυπιες?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
  7. Χαιρετω την παρεα του HTC ONE S! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...Ειμαι σε δίλημμα για την επιλογη κινητού!Εχω ασχοληθει με τρια κινητα και θελω να μου πειτε την γνωμη σας... 1. ΗΤC ONE SV 2. HTC ONE S 3. SONY XPERIA L Ποιο απο τα τρια ειναι το πιο αξιολογο για τα χρηματα του;Απο το 1ο μου κινητο μεχρι τωρα ειμαι φιλος της ΝΟΚΙΑ!Πλεον δεν υπαρχουν Symbian κινητα και προοριζομαι για Android! :)
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!! Μια ερωτηση απο εναν αρχαριο...: Αξιζει το κινητο HTC SV ή να προβώ στην αγορα ενος αλλου κινητου στα 250 με 300€??? Ειχα αρχικα υποψην το Sony Xperia L, αλλα μου αρεσε η ιδεα για το HTC SV.. Θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη σας!!
  9. alexpoim

    Sony Xperia L

    Καλημερα παιδες!! Τελικα, σπαει το προσωπικο μου κατεστημενο περι κινητων και συγκεκριμενα περι αγορων ΜΟΝΟ κινητων Nokia!!! Ψαχνομαι για αγορα κινητου και λεω να καταληξω στο Xperia L. Κανω καλη επιλογη; Το κινητο δεν το θελω για τρελα πραγματα..Normal καταστασεις! Απλα, εχω προβλημα με το περιβαλλον χρησης..Μεσω επιδοτησης, αγορασα το Nokia Lumia 610..Απελπισια...Την 1η μερα δοθηκε ως δώρο στην αδερφη μου.. Η μεταβαση απο Symbian σε Αndroid ειναι δυσκολη;; Μια ερωτηση επιπλεον: τις επαφες μπορω να τις περασω απο Νokia σε Sony; Με ποιο τροπο; Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!! :)
  10. Ευχαριστώ για την συμβουλή!!! Μακαρι να μην μου βγαλει προβληματα και να συνηθισω στο νεο περιβαλλον!!!!
  11. ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5530 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 610!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ?? ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΑ, ΗΤΑΝ ΝΟΚΙΑ!ΜΕ ΤΑ WINDOWS ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ;;;!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 200ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  12. Καλησπερα παίδες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Ειμαι κατοχος του ΝΟΚΙΑ 5530 και σκεφτομαι να το αλλαξω με το ΝΟΚΙΑ 700 διοτι μου δημιουργησε καποια προβληματακια... Η ερωτηση μου ειναι αν το αγορασω στο 200περιπου ευρω απο on-line καταστημα θα ειναι παρα-εισαγωγης;; Ρωτησα σε NOKIA-SHOP της Κατερινης και μου ειπε οτι η τιμη του ειναι στα 270ευρω!Δυστηχως ειναι πολλα τοσα χρηματα! Ευχαριστω για την συμβουλη και ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους!!!!
  13. Καλησπέρα παίδες!!!Και καλή Ανάσταση!!!! Είμαι και εγω κάτοχος του 5530 εδω και μια βδομάδα περίπου.Ολα καλά με την συσκευή!Κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής!! Απλά ήθελα να πω ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους αγοράσουν από το e-shop.gr την συσκευη.Επεσα θυμα παρα-εισαγωγης..Φωτοτυπιες το εγχειρίδιο και συσκευή made in Hungary.Αναβαθμίσεις δεν κάνω..Ούτε ασχολούμαι και πολύ!Ελπίζω να φάει τα ψωμιά του..:lol: Καλη Ανάσταση σε όλους και Καλό Πασχα!!!!!!
  14. Παίδες, καλησπέρα!! Μια ερώτηση...Αξίζει να το αγοράσω το 5800??
  15. Καλησπερα στην παρεα!! Ενδιαφερομαι να παρω αμεσα ενα Ακουστικο Bluetooth και δεν εχω ιδεα ποιο να επιλέξω!!Μπορει κανεις να με βοηθήσει??Εχω το ΝΟΚΙΑ 6120. Προτιμω να προσαρμοζεται στο αυτι και οχι τυπου ψειρας.Η τιμη αν γινεται να ειναι περιπου στα 50 ευρώ!:O:O:O Ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλες γιορτες σε ολους!!!:):)
  16. Καλησπερα!! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και αν μπορειτε να μου δωσετε μια απαντηση..Θελω να αγορασω Bluetooth Headset για το 6120 και δεν ξερω πιο θεωρειται αξιολογο και αξιοπιστο. Εχει να μου προτεινει κανεις καμια ιδεα??:wacko::wacko: Ευχαριστω!!:O:O:O
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ "ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ" ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!:lol::lol: ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ..!:p ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ..ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ? ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ BLUETOOTH,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ..:wacko: ΤΕΛΟΣ,ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Ε-SHOP ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΘΗΚΗ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ..ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ,ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΧΑΡΑΓΙΕΣ!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ 5500 ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ..ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ!!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ..ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ..!!:O:O ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ???? ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5500!!! ΤΗΑΝΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!:):)
  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Κ610Ι???? ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΝΟΚΙΑ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 5500 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΝΟΚΙΑ.ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΞΩ ΤΑ 236 ΕΥΡΩ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
  20. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ myphone.gr ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..ΓΙΑ ΤΑ 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ...!!ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ! :X ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟ 5ο (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ!!!) ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ 12 ΕΥΡΩ..ΠΑΝΤΩΣ 3 ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!! :blink: :blink: ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ 2ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ..ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!!ΚΑΠΑΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ "Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΒΗΝΕΙ!!ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ.. ΣΩΣΤΑ????ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ!!!!!! :!: :!: ΕΡΩΤΗΣΗ:Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!
  21. ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ NOKIA CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ!ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ-ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.. :X :X :X :X ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΘΟΡΑ!!! :wacko: :wacko: :wacko: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 4ο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!! Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ.....:lol: :lol: :lol:
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 5500.. ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ (3o) ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΩ!!! 3 ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ * 12 ΕΥΡΩ = 36 ΕΥΡΩ ΚΛΑΜΜΕΝΑ...!!:cry: :cry: ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!!!:D :D ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ..ΣΥΝΕΠΩΣ...!!!!:X :X ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ..ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ,Μρ3 ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!! ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!!ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ DEMO, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ S60 3rd EDITION..!!!!:wacko: :wacko: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ: 1.ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ 2.ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ??:( :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ??ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ 12 ΕΥΡΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΕΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΟΛΛΑ.. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΟΥ.. ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ!!!ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ???? ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ *.SIS ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ 5500??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΠΑΝΤΩΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΓΑΛΕ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ...!!!:ninja: :ninja: :ninja:
  24. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 5500 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΟΛΛΑ LOGO!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΩ!! ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ??ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΔΥΔΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ.. ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????? ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ S60???
×
×
  • Create New...