Jump to content

MichaelDim96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MichaelDim96

  • Ημ. Γέννησης 17/03/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MichaelDim96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου ένα Playstation 2 Fat SCPH-5004. Τσιπαρισμενο πριν πολλά χρόνια και έπαιζε απροβλημάτιστα. Μετά από πτώση, δεν διαβάζει τα παιχνίδια. Δηλαδή αναγνωρίζει αυτά που είναι γραμμένα σε CD, αλλά βγάζει Disk Error σε αυτά που είναι σε DVD. Ελάχιστες είναι οι φορές, που τα αναγνωρίζει μετά από ώρα, αλλά πατώντας για να ξεκινήσει το παιχνίδι με ξαναπεράσει στην οθόνη που έχει τις memory card, και το cd.(σ.σ ότι έχοντας το παιχνίδι ήδη μέσα στην κονσόλα, δεν ξεκινάει αμέσως το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πάω και να το επιλέξω εγώ να παίξει.) Χάλασε πιστεύετε μετά από την πτώση το ματάκι που διαβάζει τα cd, ή μάλλον μας άφησε χρόνους;
  2. Πάντως με Φούλ χρήση σήμερα το iPhone (με ενεργοποίηση του low power mode από τα 20%) και το έβαλα στη φόρτιση στα 5%, κράτησε 7 ώρες και 27 λεπτά χρήση!! Με Wi-Fi και δεδομένα! Νομίζω είναι πολύ καλά, τουλάχιστον για εμένα!
  3. Από εχθές, είμαι και εγώ κάτοχος ενός iPhone 6s!!! Φοβερό κινητό, πολύ γρήγορο. Υπέροχη οθόνη!! Όσο για την μπαταρία θα ξέρω σίγουρα τις επόμενες μέρες. Πάντως μου φαίνεται αρκετά καλή, με 45% μου ήρθε και κράτησε περίπου 2μιση ώρες με ενημερώσεις και Φούλερ χρήση. Το έβαλα στη φόρτιση στο 1%!
  4. Αυτό το γνωρίζω. Σημασία έχει μα βγαίνει η μέρα. Και να μην ξεμένω...!
  5. Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!!!!
×
×
  • Create New...