Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πίστεψε με το κινητό έχει πολύ χαμηλό κόστος. Και η τεχνολογία των κινητών υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο και μια ηλίθια εξέλιξη την χρυσοπληρώνουμε. Πχ ram αν ήθελαν έβαζαν πολλά gb εδώ και χρόνια..

Επετρεψε μου να διαφωνησω αλλα δεν εχει σημασια ,νομοι της αγορας ειναι και τους ακολοθουν ολοι ..αλλο κοστιζει ο τεγκρα3 κι αλλο ο πως τον λενε που φοραει το Τ ,Ζ κτλ..αλλη συναρμολογηση εχει η ταμπλετα αλλη το κινητο ,τα πισια αστα αυτα μαθαμε και τα στηνουμε μονοι μας ..

Αν δουμε και την προωθηση που κανουν ..τι James Bond ,τι υποβρύχια ψαρεματα με το Ζ ,θες δεν θες θα την κανεις την αναβαθμιση

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το iphone που εκθειαζεiς εχει Sony sensor

Δεν συμπαθώ τα iphone, απλά ανέφερα κάτι που μου έκανε εντύπωση. Πράγματι η Sony δίνει κάμερες για άλλες συσκευές αλλά στις δικές της?? Και υπόψιν πόση διαφήμιση έγινε για την περίφημη κάμερα του Τ και μετά του Ζ, που τελικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Παντως και εγω που το πηρα 375ευρω πριν 20ημερες,πολλα μου φανηκαν...

ηξερα οτι καπου στο καλοκαιρι θα πεσει στα 300 ευρω,αλλα δεν κρατηθηκα,εαν ηξερα θα περιμενα λιγο ακομη...

παντως ετσι γινεται με την τεχνολογια,παντα πεφτουν οι τιμες,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η τιμη επεσε αρκετα νωριτερα απο οτι θα επρεπε

Μα καλά τι διαστροφή είναι αυτή; δεν παιζομαστε με τίποτα.

Κάποιοι κράζουν γιατί πέφτει η τιμή. Το είδαμε και αυτό!

Αντί να παρακαλάμε να πέφτουν οι τιμές. Μην δω μετά κανένα να λέει στο θέμα του s4 πόσο ακριβό είναι......

Δηλαδή συμφωνείς με την λογική μετά από λίγο καιρό η τιμή ενός smartphone να πέφτει κατακόρυφα?.

Προφανώς συμφωνώ γιατί είμαι με το μέρος του καταναλωτή και όχι των εταιρειών.

Σε αυτό τον τομέα όλοι είμαστε στην ίδια μεριά της όχθης. Δεν είναι όπως π.χ. οι τιμές των ακινήτων που μπορείς να είσαι είτε ο αγοραστής είτε ο πωλητής και μπορεί να έχεις μια άλλη άποψη!

Πάντως επί της ουσίας, η ΒΛΑΚΕΙΑ των εταιρειών είναι ότι αφού ΕΧΟΥΝ την δυνατότητα να ρίξουν τόσο τις τιμές γιατί δεν το κάνουν (σε ένα βαθμό τουλάχιστον) κατά την τιμή ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Αν το Τ είχε ξεκινήσει π.χ. με 389 αντί για 599, θα είχε τσακίσει τον ανταγωνισμό, και τελικά οι μεγαλύτερες πωλήσεις με το μικρότερο περιθώριο κέρδους θα έφερναν μεγαλύτερα έσοδα.

Σε ένα άλλο παράδειγμα: Το Σ4 μπορεί να έχει 650 και το HTC One ξεκινά με 700 (?).

Γιατί η HTC δεν το κάνει πιο συμφέρουσα αγορά από την αρχή; Να πάρει ένα μερίδιο της αγοράς από το Σ4 που κατά τα φαινόμενα θα το συντρίψει;

Παντως και εγω που το πηρα 375ευρω πριν 20ημερες,πολλα μου φανηκαν...

ηξερα οτι καπου στο καλοκαιρι θα πεσει στα 300 ευρω,αλλα δεν κρατηθηκα,εαν ηξερα θα περιμενα λιγο ακομη...

παντως ετσι γινεται με την τεχνολογια,παντα πεφτουν οι τιμες,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η τιμη επεσε αρκετα νωριτερα απο οτι θα επρεπε

η τιμη επεσε και πεφτει οπως ακριβως θα επρεπε.Με τροπο τετοιο ωστε κι εσυ στα 375 να το θεωρησεις ευκαιρια και να το χτυπησεις.Για ολες τις διαμορφωσεις τιμων θα βρεθουν καποιοι που θα το παρον και το κερδος τους μεγιστοποιειται.Προφανως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τις πωλησεις....ο ανταγωνισμος ειναι γεματος με δυνατα κινητα και εφοσον το Τ δεν πουλησε οσο περιμεναν επισπευσαν την (ετσι κι αλλιως προκαθορισμενη) πτωση τιμης.Στο ερωτημα γιατι δε βγαινει απ την αρχη φτηνα κατι σ αυτη την κατηγορια ειναι απλη η απαντηση....απλα γιατι μπορουν.Απλα γιατι θα αγοραστει και ακριβο.Μεγαλυτερο και πιο δυσκολο προς απαντηση ερωτημα ειναι πως μερικες αλυσιδες συνεχιζουν ακομη και 1 χρονο μετα την κυκλοφορια μιας ναυαρχιδας (που πλεον εχει ξεπεραστει) να την πουλαν στην ιδια απιστευτη τιμη με την 1η μερα κυκλοφοριας...

Υ.Γ. αυτη τη στιγμη στα 313,9 ευρω !

Δηλαδή συμφωνείς με την λογική μετά από λίγο καιρό η τιμή ενός smartphone να πέφτει κατακόρυφα? Το T πρίν απο λίγο έκανε 370 και τώρα 320.. Όσο για το τηλέφωνο μας για εμένα είναι πολύ καλύτερο από το S3.. Εγώ το πήρα 250 μεταχειρα και πιστεύω αξίζει με τα χίλια..Α και πώς γίνεται ένα τηλ Νοεμβρίου πλέον να κάνει λιγότερο από ένα τηλ Μαιού το S3? Η διαφορα τους είναι παραπάνω από 50€..

Στα ''ακριβα'' android τηλεφωνα πεφτουν ευκολα οι τιμες και αυτο ειναι καλο για τους αγοραστες.

Αν δεις αρχικες τιμες σε android τηλεφωνα με 200 εως 300 ευρω, θα δεις οτι σε ενα εξαμηνο η πτωση τιμης αναλογικα θα ειναι μικροτερη απο ενα ακριβο τον 600 ευρω. το t εχει φτασει σε πτωση τιμης ~50% κατω απο την αρχικη του.

ποσο ειχε το sole οταν ηρθε και ποσο εχει τωρα? ''σχετικα-αναλογικα'' κραταει τιμη το sole.

Το t βγηκε στην αγορα νομιζω τελος σεπτεμβρη με οκτωβρη, στην Ελλαδα αργησε να ερθει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

To κινητό πάει να γίνει, αν δεν είναι ήδη, vfm. Κατά τη γνώμη μου "κάηκε" σχετικά γρήγορα γιατί κυκλοφόρησε και το z. Ήδη που είχε ανακοινωθεί το z υπήρχε θέμα με το t. Και εννοείται ότι καλά κάνει και πέφτει η τιμή, όσοι γκρινιάζουν προφανώς το πήραν πιο ακριβά αλλά έτσι είναι η αγορά, όταν πρωτοβγαίνουν, όσοι τα πάρουν θα τα ακριβοπληρώσουν αλλά είναι επιλογή τους και καλά κάνουν από τη δική τους μεριά και χαίρονται από την αρχή της κυκλοφορίας της μια συσκευή, αρκεί μετά να μην γκρινιάζουν. :)

Για πες με την εγγύηση τη γίνεται θα πρέπει να το στήλης πίσω αν χρειαστεί ή το πας στη σονυ εδώ

Για αγορα απο ελλαδα εγραφα οχι απο αγγλια.. θεωρητικα πρεπει να στο φτιαχνουν και εδω αν το κινητο ειναι ευρωπαικο αλλα επειδη δεν μου εχει τυχει δεν ξερω τι παιζει

Αυτα γραφει στην εγγυηση της sony και προσοχη βαζουν 1 χρονο τωρα εγγυηση..

Thank you for purchasing your Sony product. We hope you will be happy using it. In the unlikely event that your product needs guarantee service, please contact your dealer or a member of our authorised service network (ASN) in the European Economic Area (EEA) or other countries designated by this Guarantee or accompanying leaflets (Guarantee Area).

Details of our ASN members can be found, for example, in telephone directories, in our product catalogues and on our websites.

To avoid any unnecessary inconvenience on your part, we recommend that you read the instruction manual carefully before seeking guarantee service.

Your Guarantee

This Guarantee applies to your Sony product if stated in the leaflets that accompanied your product, provided that it was purchased within the Guarantee Area.

By this Guarantee, Sony guarantees the product to be free from defects in materials and workmanship at the date of original purchase for a period of ONE YEAR from that date.

The Sony company that provides and will honour this Guarantee is designated in this Guarantee or accompanying leaflets under the country where you seek guarantee service.

If within the guarantee period the product is determined to be defective (at the date of original purchase) due to improper materials or workmanship, Sony or an ASN member in the Guarantee Area will, without charge for labour or parts, repair or (at Sony's discretion) replace the product or its defective parts subject to the terms and limitations below.

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Το iphone που εκθειαζεiς εχει Sony sensor

Και λοιπόν;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κυριακατικα τα σκρουτζομαγαζα κονταροχτυπιουνται ριχνοντας την τιμη διαδοχικα,πλεον εφτασε τα 310 ευρω ,πεφτοντας 10 ευρω μεσα σε 1,5 μερα...:lol:

κυριακατικα τα σκρουτζομαγαζα κονταροχτυπιουνται ριχνοντας την τιμη διαδοχικα,πλεον εφτασε τα 310 ευρω ,πεφτοντας 10 ευρω μεσα σε 1,5 μερα...:lol:

Νομίζω ότι την ίδια τύχη θα έχει και το Ζ. Εγώ πήρα το Τ 530 ευρώ και τα έκλαιγα! Τώρα το με το Ζ δεν την ξαναπατάω. Πιστεύω ότι πολλοί θα σκέφτονται σαν εμένα.

Από ότι φαίνεται κάποιοι στα μαγαζιά δεν παίρνουν ρεπό! :lol::lol:

Για μένα είναι προφανές από παλιά ότι τα μαγαζιά έχουν κάποιο σκριπτ (και με τις ευλογίες του Σκρουτζ) και αλλάζουν αυτόματα τις τιμές ρίχνοντας κάποια λεπτά προκειμένου να ανεβούν στη λίστα ως φθηνότερο.

Δεν είναι δυνατόν τόσα προϊόντα που έχει ένα μαγαζί να ασχολείται συνεχώς με αυτό.

Θα ναι σαν το αυτόματο bidding των δημοπρασιών που λες βήμα και μέγιστη τιμή. (Εδώ ελάχιστη).

Ρε παιδιά δεν υπάρχει θέμα κλάματος. Κάποιοι γουστάρουν να αγοράζουν τις συσκευές με το που κυκλοφορούν. Έχουν τα φράγκα, είναι το χόμπι τους, τα παίρνουν όλα ώστε να καταλήξουν ποιο θα κρατήσουν κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να κλαις, το ήξερες ότι θα πέσει η τιμή εκτός και αν ζεις σε άλλο κόσμο. Σε όλα τα gadgets συμβαίνει αυτό. Σε όλη την τεχνολογία και αν θέλετε αυτός είναι ο νόμος του marketing. Η "ζωή" ενός προϊόντος είναι αυτή. Τόσο απλά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε λίγο θα βγει και το sp οπότε περιμένω να πέσει και άλλο η τιμή.

Σε λίγο θα βγει και το sp οπότε περιμένω να πέσει και άλλο η τιμή.

Απο ενα σημειο και μετα δεν πεφτει αλλο. Απλα σταματαει να πωλειται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορουμε να αλλαξουμε τα χρωματα στην stock εφαρμογη μυνηματων?

γιατι αυτο το απαλο μωβ/ροζ -τι ειναι τελος παντων- χρωμα των φυσαλιδων δεν με πολυεκφραζει ειναι η αληθεια :p

Για μένα είναι προφανές από παλιά ότι τα μαγαζιά έχουν κάποιο σκριπτ (και με τις ευλογίες του Σκρουτζ) και αλλάζουν αυτόματα τις τιμές ρίχνοντας κάποια λεπτά προκειμένου να ανεβούν στη λίστα ως φθηνότερο.

Δεν είναι δυνατόν τόσα προϊόντα που έχει ένα μαγαζί να ασχολείται συνεχώς με αυτό.

Θα ναι σαν το αυτόματο bidding των δημοπρασιών που λες βήμα και μέγιστη τιμή. (Εδώ ελάχιστη).

ε προφανως αυτο συμβαινει καθως αν μπεις τωρα στο σκρουτζ δινει 310 τη χαμηλοτερη και 310,89 την αμεσως επομενη ,αν ομως κλικαρεις στο μαγαζι με την τιμη 310,89 βλεπεις μεσα οτι πωλειται στα 309.99:rotfl: οπως και να χει εγω παρακολουθω (τρωγοντας ποπ κορν) μεχρι να δω που θα φτασουν χεχε

Πέζει μια κοντρίτσα μεταξύ 4-5 μαγαζιών η οποία κάποια στιγμή θα σταματήσει και θα πουν οκ, ας τα ανεβάσουμε πάλι. Το έχω δει αυτό το σενάριο με τον Xperia Ion και αυτό είχε αγγίξει τα 300 ευρώ και μετά άρχισε ν'ανεβαίνει πάλι. Με το Xperia S το ίδιο έγινε και σταθεροποιήθηκε. Πάντως αυτήν την στιγμή είναι τρελό vfm και στην ουσία δεν έχει να ζηλέψει κάτι ουσιαστικό από τις καινούργιες ναυαρχίδες.
Less is more...

Ρε παιδιά δεν υπάρχει θέμα κλάματος. Κάποιοι γουστάρουν να αγοράζουν τις συσκευές με το που κυκλοφορούν. Έχουν τα φράγκα, είναι το χόμπι τους, τα παίρνουν όλα ώστε να καταλήξουν ποιο θα κρατήσουν κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να κλαις, το ήξερες ότι θα πέσει η τιμή εκτός και αν ζεις σε άλλο κόσμο. Σε όλα τα gadgets συμβαίνει αυτό. Σε όλη την τεχνολογία και αν θέλετε αυτός είναι ο νόμος του marketing. Η "ζωή" ενός προϊόντος είναι αυτή. Τόσο απλά.

Σε αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.Πράγματι να πληρώσουμε για να το πάρουμε τώρα,συμφωνώ.Αλλά να είναι αυτό που λένε,όχι να διαφημίζουν άλλα και άλλα να μας βγαίνουν!Και επίσεις θεωρώ πια ότι οι εταιρίες έχουν "πονηρή πολιτική".Μας πασάρουν πχ το Τ με την τεχνολογία που έχει ενώ έχουν ήδη έτοιμο το μελλοντικό μοντέλο.

Σε αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.Πράγματι να πληρώσουμε για να το πάρουμε τώρα,συμφωνώ.Αλλά να είναι αυτό που λένε,όχι να διαφημίζουν άλλα και άλλα να μας βγαίνουν!Και επίσεις θεωρώ πια ότι οι εταιρίες έχουν "πονηρή πολιτική".Μας πασάρουν πχ το Τ με την τεχνολογία που έχει ενώ έχουν ήδη έτοιμο το μελλοντικό μοντέλο.

Φυσικα ισχυουν και τα δυο..το πρωτο ειναι μαρκετινγ, το δευτερο ειναι ο τροπος που λειτουργει η τεχνολογια. Παντα εχουν ετοιμο εστω και σαν σχεδιο το επομενο μοντελο και βασει ανταγωνισμου πραττουν.

Καλημερες και καλο μηνα!! Κοιταχτε να χαρειτε τα κινητα σας οσο και αν κανουν.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia T