Jump to content

michanikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    354
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by michanikos

  1. michanikos

    Sony Xperia XZ

    Τι γίνεται, έκανε χθες μια ενημέρωση και για τότε λαγκάρει απίστευτα το τηλέφωνο σε όλες τις εφαρμογές. Το έχει πάθει κάποιος η μόνο σε εμένα συμβαίνει?
  2. michanikos

    Sony Xperia XZ

    Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις του τύπου η εφαρμογή τάδε εκτελείται στο παρασκήνιο. Και δεν σβήνουν με τίποτα, μου έχει σπάσει τα νεύρα...
  3. michanikos

    Sony Xperia XZ

    Καλησπέρα! Το πήρα και εγώ καθώς είχε προσφορά το Πλαίσιο στα 400 ευρώ. Είμαι σχετικά ικανοποιημένος σχετικά με την τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά με τις φωτογραφίες... Από ότι βλέπω στα 20 mps παύει να είναι ευρυγωνιος ο φακός. Κατά τα άλλα δεν βλέπω σημαντική διαφορά ανάμεσα σε 20 και σε 8 mps.
  4. michanikos

    Sony Xperia Z1

    (πριν αρκετό καιρό) Είχα διαβάσει ότι είχε διάφορα κολλήματα και πολλοί ήθελαν να επιστρέψουν στην προηγούμενη έκδοση. Εγώ είμαι ακόμα στην 4.3 όπως δηλαδή το αγόρασα. Αν θυμάμαι είχε θέμα με μπαταρία, κλπ κλπ
  5. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Παιδιά, με το λογισμικό τι γίνεται? Δεν έχω κάνει ακόμα την τελευταία αναβάθμιση γιατί είχα διαβάσει για προβλήματα. Έχουν διορθωθεί?
  6. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Πολλές φορές όταν τραβάω βίντεο δεν γράφει ήχο! Το έχει παρατηρήσει κανείς?
  7. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Πώ πω, καλά που δεν έκανα ακόμη την αναβάθμιση. Πάντως και το δικό μου τραβάει πολλά κολλήματα. Πολλές φορές αργεί πολύ να ανοίξει ο dialer, το gps κολλάει τελείως (ndrive) το Internet κολλάει... Το Τ που είχα πριν δεν είχε κανένα κόλλημα.
  8. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Πατάς παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση, ανοίγεις την εφαρμογή (Update κάτι λέγεται) και κάνεις αναγκαστική διακοπή. Ειδοποίηση τέλος! Έτσι έχω κάνει και εγώ.
  9. Τι είναι το debload? (παιδιά συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ)
  10. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Παιδιά, για να φλασάρω unbranded rom είναι πολύ βαβούρα? Πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Η εγγύηση χάνεται?
  11. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Και θα πρέπει πάλι να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση? 3 μέρες έκανα να το σετάρω το τηλέφωνο. Πάντως έχει κάποια bugs το Z1 ή ιδέα μου είναι?
  12. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Πάντως, εγώ που το έχω βάλει μαζί με το Τ και το s4 θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σε φωτογραφίες μακράν, και σε καλό φωτισμό και σε χαμηλό.
  13. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Στις εφαρμογές είχε και μια που λεγόταν υπηρεσία έξυπνης ειδοποίησης, την οποία έσβησα. Ξέρει κανείς τι κάνει? Γιατί την έσβησα κατά λάθος :-)
  14. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Πράγματι, πολύ καλή ποιότητα στις φωτογραφίες. Να υποθέσω ότι και το βίντεο είναι αυτόματα σε fhd ε?
  15. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Όταν η κάμερα είναι ρυθμισμένη στο αυτόματο δεν δίνει επιλογή για την ανάλυση. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί η ανάλυση στο αυτόματο? Και μια απορία αν ξέρετε, αν η συσκευή είναι branded υστερεί κάπου από την unbranded?
  16. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Για την οθόνη, δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι η καλή ή η κακή. Πάντως μια χαρά μου φαίνεται υπό γωνία. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημενος, και οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές. Το μόνο που μου την σπάει είναι ότι μου βγάζει ένα σήμα όταν ξεκινάει, ένα Τ.
  17. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Καλησπέρα. Τελικά το πήρα και εγώ. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημενος μέχρι στιγμής!
  18. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Τελικά τι παίζεται με τις οθόνες, υπάρχουν όντως καλές και κακές η είναι ράδιο αρβύλα?
  19. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Ψάχνοντας σε διάφορα μαγαζιά στο σκρουτζ, παρατήρησα το εξής: στα τεχνικά χαρακτηριστικά η οθόνη αναφέρεται ως tft capacitive. Σε ένα μαγαζί όμως που είναι sony center η οθόνη αναφέρεται ως triluminus. Μήπως αυτή είναι η καλή οθόνη? Γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί το έχει περίπου 100 ευρώ παραπάνω από τα άλλα. Αν είναι όμως να είναι η σωστή οθόνη νομίζω ότι αξίζει (αν όντως υπάρχουν διαφορετικές οθόνες) Τι λέτε και εσείς?
  20. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Γιατί στα μεγάλα μαγαζιά έχει 750 και στα σκρουτζομάγαζα 550? Δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά? Εγώ πάντα ψώνιζα από γνωστή αλυσίδα, αλλά δεν θέλω να πληρώνω και τσάμπα. Αλλά τόσομμεγάλη διαφορά πως προκύπτει?
  21. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Πράγματι, και εγώ ήμουν έτοιμος να το αγοράσω, και τελικά κόλλησα με αυτά που διάβασα. Σε όποιο μαγαζί το βλέπω προσπαθώ να καταλάβω αν τελικά η οθόνη έχει πρόβλημα ή δεν έχει. Και τέλος πάντων εμένα δεν με χαλάει η οθόνη. Δεν βλέπω όμως αναφορά σε κάτι άλλο. Η φωτογραφίες, το βίντεο, είναι καλά? Γιατί το κινητό εν τέλει, διαφημίζεται για την καλή του κάμερα. Δεν συζητάμε λίγο και για αυτό?
  22. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Μήπως η Sony στέλνει διαφορετικές παρτίδες σε κάθε χώρα? Γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα (που την θεωρούν τριτοκοσμικη) πολλές εταιρίες στέλνουν τη σαβούρα.
  23. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Γιατί τρώει τόσο κράξιμο για την οθόνη, δεν καταλαβαίνω. Έχω δει μέχρι στιγμής 5 τηλέφωνα σε διάφορα μαγαζιά γιατί σκοπεύω να το πάρω. Οι οθόνες τους είναι μια χαρά. Μόνο υπό γωνία δεν δείχνουν καλά, αλλά και φωτεινές είναι και τα χρώματα είναι καλά.
  24. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Σε ένα μαγαζί, ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει μια λειτουργία που μπορείς να γράψεις πάνω στην οθόνη με οποιοδήποτε μολύβι. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ήταν άσχετος?
  25. michanikos

    Sony Xperia Z1

    Σήμερα Πήγα σε media markt στο Γέρακα και είδα ένα. Η οθόνη ήταν πολύ καλή και υπό γωνία ήταν μια χαρά. Ρε παιδιά εσείς που το έχετε τι λέει από κάμερα? Τελικά είναι καλή ή όχι?
×
×
  • Create New...