Jump to content

cool_pipis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    363
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cool_pipis

  1. Δοκιμαστε να την κανετε με το pc companion την εγκατασταση μηπως δεν σας βγαλει τοσα θεματα..
  2. Καλησπερα παιδες εχω κανει το update στην Marshmallow εδω και 2 βδομαδες δεν εχει παρουσιασει κανενα θεμα ισα ισα που παει καλυτερα το κινητο, εχει καλυτερη ανταποκριση, o finger sensor ειναι πιο γρηγορος και η μπαταρια κρατει λιγο πιο πολυ...
  3. Γενικα ναι το λειτουργικο συνηθιζεται οπως το back button οταν απο sony ειχα παει στο samsung ιδια φαση ειναι και τωρα που επεστρεψα στο sony και οντως ειναι πιο απλο και λιγοτερο φυσικα bloatware..
  4. Καλησπερα και απο μενα παιδες Ειμαι και γω ακομα ενας ακόμη κάτοχος του Z5 Compact σε μαυρο Να πω και γω λιγα λογια για την 10ημερη εμπειρια μου με το Ζ5c (πρωην κατοχος s4 mini και του λιγο χρηστης του galaxy a3 (εταιρικο κινητο)) Στα θετικα του κινητού - Ταχύτητα: πολυ καλη ανταποκριση σε ολες τις ενεργειες - οθονη: πολυ καλη ποιοτητα, πολυ φωτεινή δεν θα δυσκολευτειτε στον ηλιο - ηχεία: σχεδον κρυσταλλινος ηχος και δυνατος χωρις παραμορφωση ακομα και στο max (περιμενω να τα συγκρινω με ενα m8 στην δουλεια) - μπαταρια: ειναι πανω απο το μεσο ορο αλλα δεν μπορω να σας πω ακομα ειναι νωρις... - wifi: πιανει πολυ καλα αλλα πρεπει η κεραια (οπως το βλεπετε, πισω αριστερα) να κοιταει προς access point (μια δυο παυλες ειναι η διαφορά) - ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωματων δουλευει τελεια, γρηγορα και ειναι μεγαλη ευκολια (ενα μικρο tip βαλτε το δακτυλο που χρησιμοποιεται πιο πολυ δυο φορες στην μνημη) - ειναι ποιοτικο και εχει premium υφή.. - camera button (πολυ βολικο ειδικά οταν το δωσετε σε αλλον να βγαλει φωτο) - usb host, tv-out (δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα ειναι +) - για την καμερα δεν μπορω να πω ποσο καλη ειναι γιατι δεν την εχω συγκρινει με κινητα παρομιων δυνατοτητων και δεν ειμαι ειδικος αλλα την θεωρω ποιοτικη και δεν νομιζω να μην σας αρεσει... - led ειδοποιησεων: οσοι το εχουν καταλαβαίνουν... αυτα που με χαλανε λιγο - Αν ερχεστε απο samsung κινητο s σειρας ή alpha θα σας παρει λιγο καιρο να το συνηθισετε και στο κρατημα και στο λογισμικο (στην αρχη θα ξενερωσετε λιγο με καποια ψηλοπραγματα) - η θεση του πληκτρου της εντασης (βεβαια μετα απο καποιο καιρο συνηθιζεται.. μαλλον ειναι εκει λογο του camera button) - η ενταση ομιλιας εχοντας συνηθισει απο τα 2 Samsung μου ειναι πιο χαμηλη(εχω βγάλει ολα τα sound options) αλλα θεμα θα εχετε μονο σε καποιο μερος με πολυ φασαρια (bar club) ποιοτικα παντως ειναι πολυ καλα και για τις 2 μεριες.. - Το swipe down μενου μου την σπαει που θελει 2 φορες για να δειξει τα toggle wifi,data,bt.. εδω μου λειπει το Samsung - το παχος: οταν το κανουν λιγο πιο λεπτο θα ειναι ακομα καλυτερο στο κρατημα - ζεστενεται λιγο αλλα σε λογικα πλαισια τωρα το καλοκαιρι στην παραλια δεν ξερω πως θα ειναι, αλλα δεν νομιζω οτι θα εχει θεμα.. Γενικα πιστευω στο μεγεθος οτι απο android κινητο δεν του στεκεται κανενα.. Περιμενω και τον quick charger για να σας πω εντυπώσεις και σε αυτο... Αυτά τα λίγα για αρχή... Χαιρετω και τον παλιο φιλο konstantinoslp απο την εποχη με τα xperia mini pro :P
  5. Κάλη επιτυχία παίδες! Ευχαριστούμε για τους διαγωνισμούς!
  6. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευχαριστουμε το myphone για τους διαγωνισμους σας!
  7. Δεν ειναι ασχημο για δωρο χριστουγενων ε τι λετε?
  8. Ευχαριστούμε Myphone! Καλοδουλευτο σε όποιον τύχει!
  9. Καλη μας επιτυχια!! ευχαριστούμε για τους διαγωνισμούς σας!
  10. Καλό καλοκαίρι σε όλους!! και ευχαριστούμε το myphone για τους φοβερούς διαγωνισμούς!
  11. Δεν γινετε να σας καταναλωνει τοσο πολυ στην αναμονη κατι παιζει με τις εφαρμογες σας επισης μπρορειτε να το βαζετε στην λειτουργια πτησης οπου η καταναλωση ειναι κατω απο 0.5% ανα ωρα και εχετε και ξυπνητηρι κανονικα..
  12. Ευχαριστουμε για τα δωρα myphone!! καλη επιτυχια σε ολους!
  13. Καλη τυχη σε ολους και καλη διασκεδαση στον τυχερο!
  14. Καλες γιορτες σε ολους! με υγεια και προσοχη στους δρομους!
  15. θα σου προτεινα αυτη απο τα public http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/belkin-f8m634btc00-thiki-samsung-galaxy-s4-mini-mayro/prod4641095pp/ (μαυρη η ασπρη) λιγο ακριβη αλλα εφαρμοζει τελεια και εχει πολυ καλη αισθηση Εχεις αλλαξει την sim? αν εχεις καινουργια microsim λογικα δεν θα στα κανει αυτα, το ειχα παθει τον πρωτο καιρο οταν ειχα κοψει την sim σε καταστημα..
×
×
  • Create New...