Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από πολλές λήψεις με την κάμερα έχω την εντύπωση ότι τραβάει καλύτερα άμα είναι απενεργοποιημένος ο σταθερό ποιητής εικόνας. Πάντως είναι πολύ μέτρια η κάμερα. Λέτε αν αναβαθμιστεί να τραβάει καλύτερα?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι λεει παιδες κατα τη γνωμη σας το κινητο απο θεμα καμερας?Ειναι καλυτερο απο το Xperia S (μιας και αυτο ειχα)ή οχι??Εχω ακουσει διαφορα τρελλα οτι δεν εστιαζει σωστα ,χαλια βιντεο κλπ...
Poco X3 nfc 6/128

To μονο σιγουρο για την καμερα ειναι οτι τραβαει καλυτερη αν βγαλεις την αυτοματη σκηνη.. ο σταθεροποιητης δεν ξερω αν οντως δημιουργει προβλημα. ακομα δοκιμαζω μονο με αυτον..

ΟΣο για την ποιοτητα, οπως λεει και ο φιλος Ν8 δεν ειναι (το εχω παραλληλα) αλλα οκ, δεν ειναι και για θαψιμο τελικα το κινητο, απλα ισως θελει λιγο παραπανω ψαξιμο απο το να τα εχεις ολα αυτοματα.

Τελος, για τον φιλο που λεει αν ειναι καλυτερο απο το S, δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα νομιζω οτι πανω κατω τα ιδια θαναι, βλεποντας οτι και με το Ρ μοιαζει πολυ η καμερα, αλλα στο βιντεο οντως χανει την εστιαση καμια φορα.Για την ακριβεια προσπαθει να εστιασει σε ενα αλλο σημειο που τυχαινει να πιανει (πχ αν κουνηθεις λιγο και ερθει κατι νεο στο πλανο) οποτε χανει την εστιαση στο κυριως θεμα για πολυ λιγο, εστιαζοντας στο αλλο. Αυτο εχω καταλαβει οτι παθαινει, οχι οτι εχει χαλια εστιαση. απλα μαλλον πολυ ευαισθητη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

τι νεκρα ειναι αυτη?

ετσι για να σπασω τη μονοτονια θελω να μοιραστω αυτο:

http://img38.imageshack.us/img38/2177/screenshot2013010921204.png

με απλη χρηση, χωρις λιωσιμο. fb ανοιχτο, αλλα με λιγες ματιες κατα τη διαρκεια της ημερας. whatsapp και viber ανοιχτα με 20-30 μηνυματα ολη μερα. κλησεις, bloomberg app με 10 μετοχες στην παρακολουθηση, skype κανα 10λεπτο, 2-3 φωτο, instagramm κανα μισαωρο χρηση και 2 widget καιρου με ανανεωση στο μισαωρο. φωτεινοτητα στο 50% με αυτοματη ρυθμιση και wifi/data ανοιχτα μονιμως!

Με αυτα τα δεδομενα, δηλαδη μιας ησυχης ημερας το κινητο παει και για 2η ανετα.

Φυσικα και εαν το λιωσεις αδειαζει για πλακα. αλλα θελω να δειξω ποσο καλα μπορει να παει αν οι αναγκες σου ειναι αυτες και δεν το σκαλιζεις χωρις λογο..αυριο θα δω και που θα φτασει

Κανα νεο απο jb εχουμε??

Επισης απορια, τα screenshots μονο σε .png τα τραβαει??? jpeg δεν γινεται?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω το βγαζω απο πριζα 8 το πρωι και 12 το βραδυ εχει τελειωσε, το ξαναβαζω, κινητο ενος μηνα

δεν εκανα τπτ στην αρχη απλα το ειχα φορτισει 2 ωρες και το βγαλα , φταιει αυτο? με χρηση οπως και συ φιλε, απλα απ τις 7 το απογευμα ως τις 12 βραδυ εχω ανοιχτο το ασυρματο και χαζευω σελιδες ανα μια ωρα

ζελατινα εξτρα βαλατε? εγω τπτ, ουτε θηκη

ααα. το update το κανατε? τι παιζει?

εγω το βγαζω απο πριζα 8 το πρωι και 12 το βραδυ εχει τελειωσε, το ξαναβαζω, κινητο ενος μηνα

δεν εκανα τπτ στην αρχη απλα το ειχα φορτισει 2 ωρες και το βγαλα , φταιει αυτο? με χρηση οπως και συ φιλε, απλα απ τις 7 το απογευμα ως τις 12 βραδυ εχω ανοιχτο το ασυρματο και χαζευω σελιδες ανα μια ωρα

ζελατινα εξτρα βαλατε? εγω τπτ, ουτε θηκη

ααα. το update το κανατε? τι παιζει?

Κοιτα, και εγω ετσι το παω, μεχρι τις 12-1 εχει φτασει απο το 10% εως 40% αναλογα τη χρηση. εκει παιζει συνηθως.

ομως δεν του κανω τη χρηση που περιεγραψα παραπανω.. λιωνω whatsapp και fb messenger τα οποια καταναλωνουν γιατι εχεις συνεχεια οθονη ανοιχτη, συν ολα τα αλλα..(και wifi/data ανοιχτα μονιμως!! το εβαλα τωρα πανω)

ειναι επισης καλη επιδοση..

ζελατινα εχει, αν δεις πανω πανω στην οθονη φαινεται, κανει σα σκαλοπατακι. εχουν απο το εργοστασιο και δεν χρειαζεται η δευτερη που ειχε μεσα. και εγω τσαμπα την εβαλα.

update κανεις δε μιλαει, οποτε δεν το βλεπω..

Εμένα αυτό που μου τι σπάει είναι οτι στο galaxy s3 μέσα σε 15 ημέρες έκανα το update για jelly beam και εδώ έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμη τίποτε. Ακόμη οτι με ενα zip αρχείο γίνεται root στο s3 (και σε ολα τα samsung)και εδώ πρέπει να γράψουμε διατριβή.

• Administrators
Την εφαρμογή McAfee την ενεργοποίησε κανείς;

Μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει λόγοι για να χρησιμοποιεί κάποιος τέτοιες εφαρμογές που εν ολίγοις βαραίνουν χωρίς λόγο τη λειτουργία τους.

Modpic.gif

Εμένα αυτό που μου τι σπάει είναι οτι στο galaxy s3 μέσα σε 15 ημέρες έκανα το update για jelly beam και εδώ έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμη τίποτε. Ακόμη οτι με ενα zip αρχείο γίνεται root στο s3 (και σε ολα τα samsung)και εδώ πρέπει να γράψουμε διατριβή.

εμενα μου τη σπαει που ανακοινωσαν και χριστουγενιατικο δωρο...ειπαμε δουλεμα αλλα οχι και ετσι..

τελικα μονο εγω ειχα γρατσουνια στην οθονη?ευτυχως φαινεται μονο κατω απο φως.αν βγαλω την εργοστασιακη ζελατινα και βαλω την αλλη?κατα τα αλλα ευχαριστημενος απο το κινητο και απο την μπαταρια

Ανοίγοντας & κλείνοντας το κινητό μου βγάζει το σήμα της Cos...e, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το βγάλω? :O

δε χρειαζεται το mcfee

το βγαλα

κι εγω το γρατσουνισα απο φερμουαρ λιγο αλλα δε φαινεται, κλαιν

δε κανω την ενημερωση τελικα

ταινια με υποτιτλους πως βλεπω??κατεβασα μια σειρα , την πεταω στα βιντεος μαζι με το αρχειακι σρτ. αλλα δε μου τους παιζει. εκανα και μετονομασια. θελω καποιο προγραμμα?

δε χρειαζεται το mcfee

το βγαλα

κι εγω το γρατσουνισα απο φερμουαρ λιγο αλλα δε φαινεται, κλαιν

δε κανω την ενημερωση τελικα

ταινια με υποτιτλους πως βλεπω??κατεβασα μια σειρα , την πεταω στα βιντεος μαζι με το αρχειακι σρτ. αλλα δε μου τους παιζει. εκανα και μετονομασια. θελω καποιο προγραμμα?

Για δες το mx player

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανοίγοντας & κλείνοντας το κινητό μου βγάζει το σήμα της Cos...e, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το βγάλω? :O

Πρέπει να περάσεις global firmaware της συσκευής με flashtool για να είναι τελείως stock.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Πρέπει να περάσεις global firmaware της συσκευής με flashtool για να είναι τελείως stock.

Μήπως μπορείς να μου γράψεις που θα βρώ αναλυτικές πληροφορίες. :O

Thanks

Καλημερα παιδια.

Ο καινουργιος home launcher,εχει ερθει σε κανεναν?

Τον εχει εγκαταστησει κανενας,εαν ναι,δουλευει σωστα? η' ειναι μονο για το S?

Σε ενα γερμανικο S,που εχω,ηρθε μονος του μεσω OTA.

Με το Τ τι παιζει?Ειναι συμβατος?

Ευχαριστω:)

sks13 :alien:

τον εβαλα στο xperia p.

δουλευει πολυ ομορφα.

Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια:)

Εαν κατι δεν παει καλα,πως θα το γυρισω πισω?(μονο τον launcher)

δεν υπαρχει περιπτωση κατι να μην παει καλα.

O.K ευχαριστω!!!

Το δοκιμαζω τωρα,και τα ξαναλεμε

• The title was changed to Sony Xperia T