Jump to content

toulker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toulker

  1. Καλησπέρα , το κινητό στα specs αναφέρει πάχος 9,3mm αυτό μετριέται με τι κάμερες που εξέχουν να συμπεριλαμβάνονται στην μέτρηση ή είναι 9,3mm συν το επιπλέον πάχος των καμερών;; Ευχαριστώ
  2. To mate 10 pro ειναι μια εξαιρετικη΄συσκευή , ανώτερη απο κάθε xaiomi σε όλους του τομεις. Ποιοτητα κατασκευης , αδιαβροχο, καμερα και κυριως software. Οτι λεει οτι κανει το κανει πραγματικά καλα χωρις εκπτωσεις. Το emui ειναι κλασεως ανωτερο απο το miui το οποιο εχει πολυ δρομο να διανυσει ακομη για να ολοκληρωθει, δεν μπορεις καλα καλα να αλλαξεις θεμα και διαταξη οθονης , ασυμβατοτητες παντου ,lags στις εφαρμογες και πολλα αλλα. Το να εχεις κορυφαιο hardware και να μην εχεις το software που χρειαζεται απλα τραγικο. Το mate 10 pro δενει αρμονικα και τα δυο.
  3. Εξαιρετικό το p10, έχει τα πάντα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό της γενιάς του, η οποία προσδιοριζεται από τον επεξεργαστή που φοράει, δηλαδή τον kirin 960 ο οποίος είναι στην ίδια γενιά με snapdragon 820,821, δηλαδή γενιά S7, htc 10,g5 (και g6). Xperia xz1 και s8 φορώντας τον νεότερο πλέον snapdragon 835 τοποθετούνται στην τελευταία γενιά κινητών, με το αντίστοιχο Huawei να φορά τον kirin 970 (το mate 10 δηλαδή) . Το Huawei αν και εξαιρετικό-αναταγωνιστικο ακόμη, είναι παλαιότερη υλοποίηση και το να το αγοράσει κάποιος σήμερα, εινα σαν να περνει το golf 5, όταν έχει κυκλοφορήσει το golf 6 και μάλιστα στα ίδια λεφτά( προσωπικά δεν θα το έπερνα) . Το s8 είναι μια εξαιρετική συσκευή σε οθόνη και λοιπά specs, αλλά με πολλα ελαττώματα όσον αφορά την software υλοποίηση του. Το xz1 είναι μια συσκευή με το κορυφαίο πλέον pure Android, κορυφαια specs και εξαιρετικό ήχο. S8 και xz1 έχουν πλην των παραπάνω όμοια χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής. Το πιο είναι πιο ωραίο, είναι υποκειμενικό, όπως και το πιο έχει καλύτερη υλοποίηση κάμερας αφού αλλιώς είναι ιδια φωτογραφία, σε κάθε διαφορετικό μάτι. Δεδομένου την πολύ υψηλή τιμη του s8 και το κάπως παλαιότερο p10, επιλέγω το xz1 και γιατί φέρει κορυφαίο hardware σε καλή τιμή, αλλά και ότι πιο εξελιγμένο σε software. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι s8 και p10 είναι κορυφαίες συσκευές και πιθανόν καλύτερες επιλογές για κάποιον με διαφορετικά από τα δικά μου κριτήρια.
  4. toulker

    Honor 9

    Το τηλέφωνο είναι πολύ απλά ένα value for money, ειναι μια premium συσκευή που χτύπησε; είναι στα ίσια οποιαδήποτε ναυαρχίδα. Είναι γρήγορο και πολύ κομψό, αξίζει να το προτιμήσει κάνεις σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο.
  5. toulker

    Huawei Mate S

    Οχι φιλε το χρησιμοποιω κανονικα με.4g
  6. toulker

    Huawei Mate S

    Η μπαταρια του ειναι εξαιρετική.Κραταει ανετα μιαμιση μερα με πολυ χρήση.Εξαιρετικο τηλεφ νο μπιμπελο.
  7. Εχει download section , ψαξτο λιγο θα το βρεις
  8. Παιδια με κωδικο PRT (Πορτογαλίας δηλαδη) και με την Ευρωπαικη 20d , η μπαταρια ειναι αψογη . Προυποθεση ειναι , format της καρτας sd , εργοστασιακες απο το μενου της συσκευης και στησιμο απο την αρχη ως νεα συσκευη , αφου κανεις τις αναβαθμισεις των εργοστασιακων εφαρμογων . Επισης οποιος εκανε downgrade με τον οδηγο που αναφερετε παραπανω δεν εβαλε κατα πασα πιθανοτητα , Ευρωπαικη RΟΜ και εχει μεγαλο battery drain. Βρειτε το σωστο firmware εδω: http://www.mylgphones.com/lg-cell-phones-firmware-update
  9. toulker

    OnePlus 2

    καλησπερα παιδια, μια ερωτηση. Εχω την version oneplus A2001 , και βρισκομαι στην εκδοση 2.2.1 , θα λαβω ota ή θα πρεπει να κατεβασω καποια αλλη πρωτα.
  10. Παιδια καλησπερα, εχω ενα blackberry q10 στο οποιο εσπασα ενα ποδαρακι στη sim, το πηγα σε καποιο service μαζι με ανταλλακτικο sim tray και εκει ο μαστορας δεν μπορεσε να το φτιαξει.Στην συνεχεια το πηγα και σε αλλο service ,που εκει μου επιβεβαιωσαν την μη δυνατοτητα επισκευης καθως οπως μου ειπαν ο προηγουμενος ξεκολησε τα ποδαρακια απο την μητρικη. Αν καποιος γνωριζει καποιον που μπορει να επισκευασει την πλακετα μου ας μου πει. Ευχαριστω.
  11. Τι ακριβως εχει αλλαξει στην λειτουργια του τηλεφωνου και δεν το καταλαβα; Μονο ο τροπος απεικονισης των εικονιδιων προφανως και τιποτα άλλο. Εχει γίνει πιο δυσχρηστο παρα ευκολοχρηστο. Μια κακη αντιγραφη του android και αυτη την φορα πολυ πιο αργο αλλα και πιο laggy απο εκεινο. Το airdrop σαν προσθηκη δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αποστολη ληψη bluetooth και μαλιστα παλι περιορισμενο αφου αφορα μονο συσκευες apple. Για 10 χρονια εξελιξης του λειτουργικου αυτου σας φαινετε προοδος αυτο; Μετρια προσπαθεια για κατι υπερτιμημενο ακομη μια φορα. Δειτε την ταινια jobs και θα βγαλετε συμπερασματα για την συγκεκριμενη εταιρεια, που με το τιποτα θελει κερδος. Απογοητευτηκα σαν κατοχος iphone 5 που με ελαχιστο hardware δεν βλεπω και κατι σαν software στο οποιο περιμενα τρομερη βελτιωση. Φτανουμε νομιζω στην παρακμη για κατι που ηταν καποτε κορυφη! Βρομαει πορεια symbian!
  12. Καλημερα καλη τυχη σε ολους και κυριως σε μενα !!!
  13. Παιδια γιατι θα πρεπει να περιμενουμε να πεσει η τιμη. Θα πρεπει σαν καταναλωτες να διαλεγουμε αυτο που κανει την δουλεια μας οσο το δυνατον καλυτερα με το καλυτερο δυνατο κοστος.Ειναι παγιδα των εταιρειων τετοιου τυπου δημοσκοπησεις αφου θελουν να δικαιολογησουν την τιμη του Z απο οτι φανταζομαι. Οχι δεν ειναι καλυτερο το Z προκειται για το ιδιο τηλεφωνο με λιγο καλυτερη οθονη και αδιαβροχοποιηση. Οσο αφορα το software νομιζω οτι πολυ ευκολα θα γινουν port οι roms του z στο nexus αφου προκειται για το ιδιο επεξεργαστη και RAM αν και μάλον οι κατοχοι του Z Θα ψαχνουν το αντιθετο σε λίγο καιρο λόγω των σαφως περισοτερων αναβαθμίσεων του nexus. Επιλογή nexus λοιπον, τα εχει όλα και σίγουρα συμφερει.
  14. toulker

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Το 4x ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο , τοσο σε ποιοτητα κατασκευης τοσο σε χαρακτηριστικα . Το ui της lg ειναι το ποιο παραμετροποιησιμο της αγορας με επιλογες για οτι θελεις σε οτι θελεις , χανει μονο στα widget απο το sense, οσο για το siii , εκει για να κανεις φακελο δεν μπορεις με απλο συρσιμο του ενος εικονιδιου πανω στο αλλο αλλα πρεπει να πατησεις ρυθμισεις δημιουργια φακελου!!! Που κερδιζει λοιπον το siii με το jelly bean; επισης οπου ακουμπησει το siii το μεσαιο πλαισιο τραυματιζεται. lg και παλι lg ,το μονο που νομιζω οτι ειναι μειον ειναι η ταχυτητα της καμερας.
  15. toulker

    Sony Xperia T

    Παιδια ποσα δαχτυλα αναγνωριζει η οθονη του T;
  16. Παιδιά έχω βάλει jb customrom και θέλω να επιστρέψω σε stock πως μπορεί να γίνει αυτό;Κάποια βοήθεια.Ευχαριστώ.Δεν μπόρεσα να βάλω το RUU, δεν έχω nandroid backup.
  17. Quadrant score 5840 lag μηδεν sense κορυφη ,οθονη κορυφη,browser πεταει, πιο ειναι λοιπον καλυτερο απο το one x;,
  18. Παιδια καλησπερα, πηρα ενα μεταχειρισμενο galaxy note το οποιο ειναι αγορασμενο απο vnp 18/11/2011, το τηλεφωνο εχει γραψει 1 στον flash counter και φοραει την version 2.3.6 ,εκδοση βασικου φασματος Ν7000XXL4 εκδοση kernel: 2.6.35.7-N7000ΧΧL6-CL907341 dpi@DELL174#2 αριθμος κατασκευης GINGERBREAD.XXLA6. Θελω να το επαναφερω στο αρχικο firmware του και να μηδενισω τον flash counter, το imei 359548/04/017266/5 , μπορει να με βοηθησει κανεις να βρω ποιο ειναι το αρχικο firmware και να το επαναφερω , απο τους οδηγου δεν καταλαβα και πολλα .Μπορω να χρησιμοποιησω odin και οτι χρειαστει παρακαλω την βοηθεια σας.Επισης τι CSC μπορει να φορουσε , το χω γυρισει σε EUR από KOR. Ευχαριστω.
  19. Παιδια δαβαζω σε διαφορα forums και δεν θυμαμαι ισως και στο myphone οτι καποιοι που εχουν αγοράσει τηλεφωνα gsii απο mediamarkt , multirama εχουν λαβει την αναβαθμιση κανονικα μεσω kies την Ελληνικη υποτιθεται , ισχυει κατι τετοιο ; και αν ναι ποια εκδοση εχουν λαβει;
  20. Παιδια καλησπερα εχω αγορασει ανα sii απο birdphone τελη Νοεμβριου ,του εχω περασει custom rom και τωρα θελω να επιστρεψω στην stock original που φορουσε αποην αρχη το κινητο, δυστυχως ομως δεν ειχα σημειωσει ποια ηταν αυτη και δεν θυμαμαι καθολου επισης. Υπαρχει τροπος να βρω ποια ηταν για να την περασω γνωριζει κανεις. Απο birdphone το μονο που μου ειπαν οτι ειναι Ευρωπαικη Εισαγωγη και τιποτα αλλο. Ευχαριστω
  21. Όλα μα όλα τα λειτουργικά οταν φθάνουν στον καταναλωτή είναι σε κατασταση closed source.Απο εκεί και πέρα ο χρήστης μπορεί να παερεμβει και να ξεκλειδώσει οποιοδήποτε λειτουργικό,με τα android και ios να προηγούνται σε ευκολία ξεκλειδωματος.Open source είναι κάποια λειτουργικά στην ουσία μόνο για τις εταιρείες παραγωγής συσκευών και για κάποιους που έχουν γνώσεις για developing.Ακομη , εμείς που χρησιμοποιουμαι κάποια custom rom δεν την αναπτυσουμε μόνοι μας αλλά βασιζόμαστε στις δημιουργίες κάποιον ανεξάρτητων developers οι οποιοι με την σειρά τους παρεμβαίνοντας στον κώδικα που υπαρχει στις εκάστοτε stock roms ,θεωρητικα τις βελτιώνουν.Μιλαμε λοιπον για closed (open) source στην ουσία ,εκτός αν είμαστε developers και δεν το ξέρω.Ποσοι εδω μέσα γραφουν κώδικα;Market με πληρωμή έχουν όλα τα λειτουργικά,free apps επίσης άρα καμία διαφορα.Το μόνο που αλλάζει είναι το πως προσπαθουν οι εταιρείες software να προσελκύσουν πελάτες και σιγουρα όλες ψάχνουν για κέρδος,μην γελιέστε όλα closed είναι ,εκτός αν κάποιος ξέρει να γραφει κώδικα.Μην μιλήσω δε για την απάτη του jailbreak που στην ουσία το επιτρέπει η apple και έτσι όλες οι εφαρμογές προσφερονται πειρατικά τζαμπα αγνοοντας την δουλεια των παραγωγών τους.
  22. Εκεινο που θα ηθελα να τονισω ειναι οτι ναι το forum πρεπει να εχει κανονες και συμφωνω στους περισσοτερους απο αυτους, εχω ομως την αποψη οτι κα οι κανονες πρεπει να αναπροσαρμοζονται .Το forum δεν ειναι δικαστηριο ,ουτε ανηκει στα σωματα ασφαλειας για να ειναι απαραιτητη η ιεραρχια διαχειριστης υποδιαχειριστης κτλ. Απλα πιστευω οτι οταν κατι λογοκρινετε ,δεν ειναι ελευθερια,δεν εγραψα βρισιες ουτε κατι ασχετο με το Ν9 ,επισης δεν χαρακτηρισα κανεναν επι προσωπικου .Ναι το να μην εχει Ελληνικα η συσκευη εμενα με εμποδιζει στο να την αγορασω , το αυτοκινητο μου εχει Ελληνικο manual και οτι ψωνιζω εχει Ελληνικες οδηγιες κατα περιπτωση εκτος απο τα λαστιχα του αυτοκινητου μου που αναφερθηκαν παραπανω. Και οι διαχειριστες επισης μπορει να κανουν λαθη αλλα δεν υπαρχει κατα την γνωμη λογως να αναφερθω στον ιεραρχικα ανωτερο τους, δεν δικαζουμε κανεναν εδω μεσα ,αποψεις και πληροφοριες ψαχνουμε.Επισης γνωριζω οτι το forum δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα αλλα επιχειρηση και φυσικα αυτο δεν με ενοχλει καθολου αντιθετως το επικροτω. Οχι λογοκρισια ομως . Συγνωμη δεν θελω να χαλασω την ενοτητα.
  23. Ευχαριστω για την πολυ σοβαρη σου απαντηση ,ξεκαθαρισες πολυ απλα το θεμα.Εγω προσωπικα δεν θα το αγορασω το Ν9 και γνωμη μου ειναι να μην το κανει κανεις αφου σαν εταιρεια η nokia δεν σεβεται την Εθνικη ταυτοτητα μας και υπολογιζει μονο το κερδος της.
×
×
  • Create New...