Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα χρώματα του xperia s έχω την εντύπωσή ότι ήταν πιο ζωντανά.

στο θέμα της οθόνης παντως η sony μεγαλούργησε με το xperia s & t. την ίδια τεχνολογία δεν χρησιμοποιούν και τα 2?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται και απέναντι στο Xperia ION πως έχει πιο άτονα χρώματα το Τ.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι ξεκαθαρο αυτο αν καποιος δει τα ion και t διπλα διπλα σε καποιο καταστημα...γενικα η οθονη του t ειναι σιγουρα πολυ καλη αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη

Ειναι ξεκαθαρο αυτο αν καποιος δει τα ion και t διπλα διπλα σε καποιο καταστημα...γενικα η οθονη του t ειναι σιγουρα πολυ καλη αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη

ρε παιδες,εγω που παιζει να μου κατσει μια επιδοτηση σε κανα μηνα ποιο απολα να παρω που εχω μπερδευτει?το ιον?το Τ ή το acro?

γενικα ακουω οτι το Τ ειναι το καλυτερο,αλλα τι διαφορα ουσιαστικη εχει απο τα αλλα?

πραγματικα απορω γιατι εβγαλε τοσα κινητα,με τοσο ιδια χαρακτηριστικα..το μεγεθος οθονης για μενα ειναι ιδανικο οταν ειναι μεχρι 4.3",μετα αρχιζω και το χανω στο χερια,αλλα αν εινια λεπτο παλευεται μεχρι 4,5.. με το Ρ που εχω τωρα ξενερωσα λογω δυσκολιας στη γραφη (σε σχεση με το ΑΡΚ που ηταν πιο ανετο..)

τι παραπανω εχει λοιπον το Τ για να αξιζει τα 100 ευρω διαφορα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ρε παιδες,εγω που παιζει να μου κατσει μια επιδοτηση σε κανα μηνα ποιο απολα να παρω που εχω μπερδευτει?το ιον?το Τ ή το acro?

γενικα ακουω οτι το Τ ειναι το καλυτερο,αλλα τι διαφορα ουσιαστικη εχει απο τα αλλα?

πραγματικα απορω γιατι εβγαλε τοσα κινητα,με τοσο ιδια χαρακτηριστικα..το μεγεθος οθονης για μενα ειναι ιδανικο οταν ειναι μεχρι 4.3",μετα αρχιζω και το χανω στο χερια,αλλα αν εινια λεπτο παλευεται μεχρι 4,5.. με το Ρ που εχω τωρα ξενερωσα λογω δυσκολιας στη γραφη (σε σχεση με το ΑΡΚ που ηταν πιο ανετο..)

Ειναι πιο καινουριο!

Απο θεμα χαρακτηριστικων ας πουμε οτι το ION ειναι γενιας xperia S. Το T ειναι το πιο καινουριο κινητο της εταιριας οπως και το Acro. Αλλα το acro δεν εχει εισαχθει επισημα οποτε γιατι μπερδευεσαι? Οπως και ναχει, εννοειται τα δουλευεις ολα πριν τα παρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι πιο καινουριο!

Απο θεμα χαρακτηριστικων ας πουμε οτι το ION ειναι γενιας xperia S. Το T ειναι το πιο καινουριο κινητο της εταιριας οπως και το Acro. Αλλα το acro δεν εχει εισαχθει επισημα οποτε γιατι μπερδευεσαι? Οπως και ναχει, εννοειται τα δουλευεις ολα πριν τα παρεις.

ναι λογικο αυτο που λες,αλλα οσο και να τα δουλεψεις στα μαγαζια, ειναι αλλιως αν το παρεις και το στησεις στα μετρα σου! και το αρκ Σ πετουσε εκει,αλλα μολις του εβαλα 2 εφαρμογες συν FB κωλωσε.. θελω να πω οτι το πιο φθηνο απο τα 3 μια χαρα θα με καλυπτει,μιας και ειναι πολυ δυνατα και πολυ ομορφα(αν και απο κοντα αλλαζει η ομορφια,και δεν τα εχω δει εκτος απο το Τ), γιαυτο ηθελα να δω τυχον λεπτομερειες που μου διαφευγουν..σιγουρα ενα Τ αδιαβροχο=acro S μοιαζει ελκυστικη επιλογη,αλλα το Τ ειναι πιο ωραιο.

επισης,για την καμερα του, σε σχεση με το Ν8 δεν εχω βρει καλυτερη φωτο σε σονυ ακομα,για το Τ τι βλεπετε? αξιζει να το παρκαρω το νοκια μου?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

πήγαινε για xperia t. σίγουρα πιο όμορφο κινητό και πιο καινούριο

Η συσκευή μετά από μια εβδομάδα που την έχω στην κατοχή μου επιτέλους στήθηκε στα μέτρα μου και δοκιμάστηκε αρκετά πιστεύω.

112 προγράμματα εγκατεστημένα και συνεχιζω...

Σε γενικές γραμμές είμαι ενθουσιασμένος με τη συσκευή.

Αν μπορώ ΝΑ απαντήσω σε οτιδήποτε ευχαρίστως. Πιστεύω ΝΑ είμαι αντικειμενικός παρά τον ενθουσιασμό μου με τη συσκευή.

Θα προσπαθήσω ΝΑ γράψω κάποια στιγμή τα + και - (όσα υπάρχουν) συγκεντρωτικά.

Και μια συμβουλή σε όσους δεν έχουν δει από κοντά τη συσκευή. Μην εκφερετε άποψη αν δεν την έχετε δει από κοντά. Κανείς από όσους την είδαν δεν αμφισβήτησαν την ποιότητα και την πολυτέλεια που μεταδίδει. Ακομα και φίλοι που κρατούσαν iPhone κοιτούσαν λοξά για ΝΑ συγκρίνουν.

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

Η συσκευή μετά από μια εβδομάδα που την έχω στην κατοχή μου επιτέλους στήθηκε στα μέτρα μου και δοκιμάστηκε αρκετά πιστεύω.

112 προγράμματα εγκατεστημένα και συνεχιζω...

Σε γενικές γραμμές είμαι ενθουσιασμένος με τη συσκευή.

Αν μπορώ ΝΑ απαντήσω σε οτιδήποτε ευχαρίστως. Πιστεύω ΝΑ είμαι αντικειμενικός παρά τον ενθουσιασμό μου με τη συσκευή.

Θα προσπαθήσω ΝΑ γράψω κάποια στιγμή τα + και - (όσα υπάρχουν) συγκεντρωτικά.

Και μια συμβουλή σε όσους δεν έχουν δει από κοντά τη συσκευή. Μην εκφερετε άποψη αν δεν την έχετε δει από κοντά. Κανείς από όσους την είδαν δεν αμφισβήτησαν την ποιότητα και την πολυτέλεια που μεταδίδει. Ακομα και φίλοι που κρατούσαν iPhone κοιτούσαν λοξά για ΝΑ συγκρίνουν.

Αυτα να τα πεις σε οσους μπαινουν στο τοπικ του review της συσκευης και κραζουν χωρις να το χουν δει.;)

Πες μας σε παρακαλω απο θεμα μπαταριας πως παει. Ο Ταξιδιωτης λεει τα καλυτερα σαυτον τον τομεα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω από το galaxy S3 πήγα σε xperia T. Αυτό που με έχει ενθουσιάσει είναι η φωτεινότητα της οθόνης στον εξωτερικό χώρο (αυτόματη φωτεινότητα) .Είναι ένα πρόβλημα ,σε όσους οδηγούμε μηχανή, να έχεις ευκρίνεια οθόνης. Οσο για την αυτόματη απάντηση, ενω οδηγούμε, βάζω το lazy car. To μόνο που μου τη "σπάει" είναι ότι δεν μπορώ ακόμη να το κάνω root. Δεν είχα led notifications ,έκανα format και επανήλθε.

Αυτα να τα πεις σε οσους μπαινουν στο τοπικ του review της συσκευης και κραζουν χωρις να το χουν δει.;)

Πες μας σε παρακαλω απο θεμα μπαταριας πως παει. Ο Ταξιδιωτης λεει τα καλυτερα σαυτον τον τομεα

Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνω τα καλύτερα για την μπαταρία.

Απλά στο μέσο όρο θα ελεγα.

Με μέτρια χρήση μιάμιση μέρα , με σκληρή χρήση μια.

Έχει πάντως υποδειγματική λειτουργία η συσκευή από την άποψη ότι και κάτω από το 10% δεν κατρακυλάει προς το μηδέν ούτε σβήνει πριν το 0%

ΝΑ σημειώσω ότι επειδή του έχω κάνει σκληρή χρήση με πολλά αρχεία φωτογραφιών,το πρόγραμμα για φωτογραφίες της συσκευής δεν.σηκώνει πολλά αρχεία με αποτέλεσμα ΝΑ σηκώνει θερμοκρασία και ΝΑ καταπονει την μπαταρία. Σαν αποτέλεσμα το quick pic είναι μονόδρομος.

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

παντως σημερα που περασα απο ενα πλαισιο και το ειδα, σε λευκο, εχω να πω οτι προσωπικα προτιμω μαυρο..το λευκο το κανει να φαινεται ισως πιο φθηνο,δεν ξερω..αλλα δεν μαρεσε.αντιθετα το αρκ Σ μαρεσε πιο πολυ σε λευκο (ετσι για να κανω εναν παραλληλισμο).

απο εκει και περα,αυτο που διαπιστωσα εγω,για οσους δεν εχουν εμπειρια στις 4.55" ειναι οτι μαλλον ειναι λιγο αβολο στη γραφη. Δεν ειχα ξανα ασχοληθει με τοσο μεγαλο κινητο,και ειδα οτι ο αντιχειρας με swype δεν φτανει ευκολα σε ολο το πληκτρολογιο,οποτε για καποιον που τον ενδιαφερει,θα πρεπει να το τσεκαρει..εμενα με εβαλε σε σκεψεις,αλλα μαρεσε αρκετα κατα ταλλα και ηταν αρκετα λεπτο πραγμα πολυ σημαντικο..

θα περιμενω να δω απο κοντα και το 920 της νοκια,μιας και τα θεωρω τις πιο ενδιαφερουσες προτασεις,μαζι με το asus padfone 2 (μονο το κινητο)

το ειδα σημερα το επιασα στα χερια μου στο μεντια μαρκτ ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει σε κινητο το μονο που κολησα η τιμη και η οθονη λογο οτι εχω δουλεψει μονο αμολεντ οταν πεσει η τιμη θα το παρω με τα ματια κλειστα

παντως σημερα που περασα απο ενα πλαισιο και το ειδα, σε λευκο, εχω να πω οτι προσωπικα προτιμω μαυρο..το λευκο το κανει να φαινεται ισως πιο φθηνο,δεν ξερω..αλλα δεν μαρεσε.αντιθετα το αρκ Σ μαρεσε πιο πολυ σε λευκο (ετσι για να κανω εναν παραλληλισμο).

απο εκει και περα,αυτο που διαπιστωσα εγω,για οσους δεν εχουν εμπειρια στις 4.55" ειναι οτι μαλλον ειναι λιγο αβολο στη γραφη. Δεν ειχα ξανα ασχοληθει με τοσο μεγαλο κινητο,και ειδα οτι ο αντιχειρας με swype δεν φτανει ευκολα σε ολο το πληκτρολογιο,οποτε για καποιον που τον ενδιαφερει,θα πρεπει να το τσεκαρει..εμενα με εβαλε σε σκεψεις,αλλα μαρεσε αρκετα κατα ταλλα και ηταν αρκετα λεπτο πραγμα πολυ σημαντικο..

θα περιμενω να δω απο κοντα και το 920 της νοκια,μιας και τα θεωρω τις πιο ενδιαφερουσες προτασεις,μαζι με το asus padfone 2 (μονο το κινητο)

Άν αυτό δε σε βόλευε φαντάζομαι με το 920 τι θα πεις:confused::confused:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το ειδα σημερα το επιασα στα χερια μου στο μεντια μαρκτ ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει σε κινητο το μονο που κολησα η τιμη και η οθονη λογο οτι εχω δουλεψει μονο αμολεντ οταν πεσει η τιμη θα το παρω με τα ματια κλειστα

Ειναι το μονο κινητο που παροτρυνω τους αλλους να πιασουν στα χερια τους. Και ολοι εχουν την ιδια εντυπωση με σενα αφου το ακουμπησουν. Μην τρελαινεσαι για την τιμη. Σιγουρα θα πεσει. Σχεδον ακουμπαει στο 500ρικο..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά στις κλήσεις τι λεει για όσους το έχουν ? υπάρχει κανένα θέμα ?

Κανένα,πολύ καλό.και για οποίον ενδιαφέρεται.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349117

Edited by ταξιδιωτης22

παιδια εγω δεν ξερω,παροτι φανατικος σονακιας, δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ποιοτητα κατασκευης ουτε η οθονη του.το δοκιμασα σε public και mediamarkt και μαλλον απογοητευτηκα,ειδικα για 600 ευρω.Ειχε διπλα κατι lg 4x και το one x και στραβωνε το ματι μου προς αυτα....

παιδια εγω δεν ξερω,παροτι φανατικος σονακιας, δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ποιοτητα κατασκευης ουτε η οθονη του.το δοκιμασα σε public και mediamarkt και μαλλον απογοητευτηκα,ειδικα για 600 ευρω.Ειχε διπλα κατι lg 4x και το one x και στραβωνε το ματι μου προς αυτα....

Κι όμως από θέμα κατασκευής δεν πάσχει,ούτε και η οθόνη ειναι άσχημη.

Το one x σαφώς ειναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω καθώς για μένα έχει την καλύτερή οθόνη της αγοράς,πολύ φυσικη,το lg από την άλλη,άστο.

Έμεινα ευχαριστημένος από το κινητό άσχετα αν πήρα στην θέση του one x.

Δεν παύει να ειναι ένα σωστό κινητό το t αλλά σε λάθος τιμή.τα 600,ακόμα και τα 500 ειναι πολλά παρόλο πού το κινητό στην κυριολεξία τα σπάει σαν σύνολό.

Άν αυτό δε σε βόλευε φαντάζομαι με το 920 τι θα πεις:confused::confused:

ισχυει αυτο που λες,γιαυτο περιμενω να το δω. και βασικα μονο λογω βαρους δε μου αρεσει,αλλα παντα κρινω απο την φυσικη επαφη και οχι απο εδω..

Οσο για το Τ, αν ειχε 2GB ram, θα αξιζε περισσοτερο τα λεφτα του,και θα μπορουσε καποιος να το παρει ανετα για 2 χρονια (με το σκεπτικο οτι θα επαιρνε πιο πολλες αναβαθμισεις κιολας). ομως και ετσι ειναι αψογο,αλλα το ανροιδ το εχει φοβηθει το ματι μου,ξεπερνιεται πολυ γρηγορα το HW..

αν και δεν έχει 2ram πιστεύω θα αντέξει πολλές αναβαθμίσεις. εδώ το nexus s αντέχει ακόμα.

Το nexus s είναι nexus.

Τις ίδιες αναβαθμίσεις με το xperia x10 πήρε?

;)

Το nexus s είναι nexus.

Τις ίδιες αναβαθμίσεις με το xperia x10 πήρε?

;)

Πολυ σωστα !!

Μη τα μπερδευουμε αυτα τα πραγματα!

:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πολυ σωστα !!

Μη τα μπερδευουμε αυτα τα πραγματα!

:)

Εννοει οτι οι αναβαθμισεις δεν εχουν να κανουν με το hw. Το χει αποδειξει η google με το nexus s.

Αλλο που η σονυ δεν προκειται να δωσει πανω απο δυο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia T