dgeorge4 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει... Δε βγαίνει για κανένα λόγο, μόνο αλλαγή launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 freeze την αναζητηση google και εφυγε :p κριμα που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τον χωρο :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ποια εφαρμογή απενεργοποιησατε για το Picasa; έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά μου εμφανίζει μόνο μια εφαρμογή Picasa uploader. Αυτό απενεργοποιούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει... Βαλε αλλο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Υπάρχουν πουθενά θέματα για να αλλάξουμε τα εικονίδια της μαμάς launcher? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ντάξ, είμαι έτοιμος να κυρίξω πόλεμο σε όλους τους κατασκευαστές θηκών ανα την υφήλιο :p Ρε παιδιά έχω αγοράσει 3 θηκες για το τηλεφωνάκιμ αυτήν, αυτήν και άλλη μια που έμοιαζε στην πρώτη. Οι θήκες δεν εφαρμόζουν ακριβως στο τηλεφωνο για μισο χιλιοστό... Μιλαμε ειναι ακριβώς στις διαστάσεις παρα μία τριχα. Και δέν μπορώ να τις ζορίσω γιατι δεν έχουν άλλο μπόσικο. Το τηλ δεν έχει ανοιχτεί ποτε, δεν έχει παει σε σερβις, δεν εχει πέσει και γενικά δεν βλέπω καποια ανωμαλία... Απλά μου κάνει εντύπωση πως 2 διαφορετικοί κατασκευαστές τα έκαναν θάλασσα. Έχει παρατηρήσει κανεις κατι αντίστοιχο με το δικο του g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 για τα παιδιά που λένε για το Picasa και το album ,εγώ αυτό που έκανα ήταν να πάω στον συγχρονισμό -> google -> πάτησα πάνω στο mail μου -> και μετά από εκεί επέλεξα να μην κάνει συγχρονισμό με το Picasa. έπειτα έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων στο album και δεν μου το ξανά έβγαλε Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ντάξ, είμαι έτοιμος να κυρίξω πόλεμο σε όλους τους κατασκευαστές θηκών ανα την υφήλιο :p Ρε παιδιά έχω αγοράσει 3 θηκες για το τηλεφωνάκιμ αυτήν, αυτήν και άλλη μια που έμοιαζε στην πρώτη. Οι θήκες δεν εφαρμόζουν ακριβως στο τηλεφωνο για μισο χιλιοστό... Μιλαμε ειναι ακριβώς στις διαστάσεις παρα μία τριχα. Και δέν μπορώ να τις ζορίσω γιατι δεν έχουν άλλο μπόσικο. Το τηλ δεν έχει ανοιχτεί ποτε, δεν έχει παει σε σερβις, δεν εχει πέσει και γενικά δεν βλέπω καποια ανωμαλία... Απλά μου κάνει εντύπωση πως 2 διαφορετικοί κατασκευαστές τα έκαναν θάλασσα. Έχει παρατηρήσει κανεις κατι αντίστοιχο με το δικο του g; Δεν σου μπαινουν ή περισσευουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν σου μπαινουν ή περισσευουν; Δεν μπαίνουν, για μισο χιλιοστο περιπου η θήκη δεν κουμπώνει στο πλαινο της συσκευής ωστε να κάνει το περιβόητο "κλίκ" να κλειδωσει που λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εμενα η Nilkin με το καπακι μπροστα μπηκε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 βρε παιδιά ξέρει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη μείωση του ήχου της μουσικής όταν συνδέω ακουστικά?? ψάχνω τόσην ώρα και δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εμενα η Nilkin με το καπακι μπροστα μπηκε μια χαρα. ανεβασε καμια φωτο μαζι με το κινητο αν μπορεις.. οταν το καλυμμα ειναι ανοικτο, η συσκευη συγκρατειται στη θεση της ή παιζει να φυγει ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 βρε παιδιά ξέρει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη μείωση του ήχου της μουσικής όταν συνδέω ακουστικά?? ψάχνω τόσην ώρα και δεν έχω βρει κάτι... Εννοείς τους ήχους κλήσης και ειδοποιήσεων που χαμηλώνουν; Αιώνιο πρόβλημα των Android συσκευών. Στο S2 που είχα με gingerbread χαμήλωνε πολύ και έλυσα το πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix Στο g δεν χαμηλώνει παρά πολύ και δεν με ενοχλεί, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή έκδοσης Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ανεβασε καμια φωτο μαζι με το κινητο αν μπορεις.. οταν το καλυμμα ειναι ανοικτο, η συσκευη συγκρατειται στη θεση της ή παιζει να φυγει ευκολα? http://img856.imageshack.us/img856/6677/wqfv.jpg http://img600.imageshack.us/img600/9544/4wqh.jpg http://img607.imageshack.us/img607/171/iasf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εννοείς τους ήχους κλήσης και ειδοποιήσεων που χαμηλώνουν; Αιώνιο πρόβλημα των Android συσκευών. Στο S2 που είχα με gingerbread χαμήλωνε πολύ και έλυσα το πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix Στο g δεν χαμηλώνει παρά πολύ και δεν με ενοχλεί, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή έκδοσης Android. όχι δεν εννοώ αυτό. αν μπεις στο player και ακούς μουσική με το που συνδέσεις τα ακουστικά η συσκευή κατεβάζει αυτόματα την ένταση του ήχου των πολυμέσων με την λογική ότι αν είναι τέρμα μπορεί να προκαλέσει ζημια στα αφτιά (βγάζει το αντίστοιχο μηνυματάκι στο κάτω μέρος της οθόνης). εγώ όμως που το συνδέω στο αυτοκίνητο μου είναι πολύ ενοχλητικό κάθε φορα να πρέπει να ξανά ανεβάζω την ένταση του ήχου Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 όχι δεν εννοώ αυτό. αν μπεις στο player και ακούς μουσική με το που συνδέσεις τα ακουστικά η συσκευή κατεβάζει αυτόματα την ένταση του ήχου των πολυμέσων με την λογική ότι αν είναι τέρμα μπορεί να προκαλέσει ζημια στα αφτιά (βγάζει το αντίστοιχο μηνυματάκι στο κάτω μέρος της οθόνης). εγώ όμως που το συνδέω στο αυτοκίνητο μου είναι πολύ ενοχλητικό κάθε φορα να πρέπει να ξανά ανεβάζω την ένταση του ήχου Κατάλαβα. Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuhenghe.android.apps.autoheadsetvolume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) http://img600.imageshack.us/img600/9544/4wqh.jpg τη 2η φωτο ηθελα να δω. με καλυψες πληρως και λεω να την παραγγειλω μιας και φαινεται τιμια για τα λεφτα της (καπου στα 10 ευρω) ebay link? ποσο εκανε να ερθει? αν και ειμαι μεταξυ αυτης και της thin matte της nillkin, η οποια ειναι η ιδια θηκη με τη thin flip cover χωρις το μπροστινο καλυμμα (και στη μιση τιμη) και παλι ευχαριστω Edited September 13, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κατάλαβα. Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuhenghe.android.apps.autoheadsetvolume άριστο! να σε καλά, ευχαριστώ. πως και δεν μου το είχε βγάλει εμενα στο store.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 τη 2η φωτο ηθελα να δω. με καλυψες πληρως και λεω να την παραγγειλω μιας και φαινεται τιμια για τα λεφτα της (καπου στα 10 ευρω) ebay link? ποσο εκανε να ερθει? αν και ειμαι μεταξυ αυτης και της thin matte της nillkin, η οποια ειναι η ιδια θηκη με τη thin flip cover χωρις το μπροστινο καλυμμα (και στη μιση τιμη) και παλι ευχαριστω Παρε την thin matte , την αγορασα και εγω γιατι το bumper ειναι πολυ ακριβο. Αυτο το καλυμα μπροστα με εχει κουρασει 2 μερες τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπερα, ειμαι νεος κατοχος και ασχετος με το 4G. Πιστευω ομως οτι το κινητο μου δε τρεχει σε 4g. Οι επιλογες που μου δινει ειναι gsm/wcdma. αυτο ειναι το 4g? please help.....:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 όχι. το 4g είναι το LTE. αν έχεις κοσμοτέ πάρε τους τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν. αν έχεις vodafone δυστυχώς περιμένεις αναβάθμιση από την LG (υποτίθεται μέχρι το τέλος σεπτεμβρίου , ....υποτίθεται) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 vodafone εχω....τι σχεση ομως μπορει να εχει η εταιρεια? στο μενου του τηλ δε βρισκω καν επιλογη για lte. μιλησα με οδαφονε και μου ειπαν οτι μου ενεργοποιησαν στην γραμμη μου το 4g. και παλι ομως στο τηλ δε βρισκω επιλογη lte. λετε κατι να μην πηγαινει καλα με την συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 vodafone εχω....τι σχεση ομως μπορει να εχει η εταιρεια? στο μενου του τηλ δε βρισκω καν επιλογη για lte. μιλησα με οδαφονε και μου ειπαν οτι μου ενεργοποιησαν στην γραμμη μου το 4g. και παλι ομως στο τηλ δε βρισκω επιλογη lte. λετε κατι να μην πηγαινει καλα με την συσκευη? welcome to the club.. κανε μια αναζητηση στο thread. εχει γραφτει 10αδες φορες τελος του μηνα η LG λεει οτι θα εχουμε το 4g της βοντα (αν και τα ιδια λεει το τελευταιο 3μηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 σε κανέναν με vodafone δεν την βγάζει την επιλογή και όλοι περιμένουν αναβάθμιση από την LG ώστε να ενεργοποιηθεί edit: με πρόλαβε ο κύριος από πάνω. χάχα Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ενημερωτικα, μιλησα στο livechat της lg προχτες και μου ειπαν οτι τελος του μηνα θα τη δωσουν (σαν να εδινε απαντηση bot μου φανηκε παντως :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts