ddr2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Το E970 έχει κάποιες μικροδιαφορες στο σασί, αλλά κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική (και μόνο από την at&t νομίζω). Εν τω μεταξύ, δεν έχω πετύχει ακόμα κανέναν που να έχουμε την ίδια συσκευή και πέτυχα Αμερικανο στην παλαιοκαστριτσα (Κέρκυρα) που είχε το E970 ! Μα φιλε μου, εδω στο Ελλαντα, παιρνουμε απο s4 και πανω. Οι φτωχοι Αμερικανοι, παιρνουν τις δευτεραντζες τα LG. :p:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 γιαννη μηπως σου βρισκεται καμμια ακομη συσκευη για πωληση? (τελος και απο birdphone απ οτι βλεπω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Μα φιλε μου, εδω στο Ελλαντα, παιρνουμε απο s4 και πανω. Οι φτωχοι Αμερικανοι, παιρνουν τις δευτεραντζες τα LG. :p:p μιλησε ο μηλοφωνας :p παιδια, πως θα μεταφερω επαφες και (αν γινεται) ημερολογια απο το Ν8?? δε μπορω και με τη σιμ :( edit: επισης, μπορειτε να μου πειτε εφαρμογες αντιστοιχες των: Sleeping Screen, Nokia Public Transport, Nokia Drop? :) Edited August 21, 2013 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 επαφες μεσω sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μιλησε ο μηλοφωνας :p παιδια, πως θα μεταφερω επαφες και (αν γινεται) ημερολογια απο το Ν8?? δε μπορω και με τη σιμ :( edit: επισης, μπορειτε να μου πειτε εφαρμογες αντιστοιχες των: Sleeping Screen, Nokia Public Transport, Nokia Drop? :) Δεν λεω για εμενα. Για τους αλλους λεω.:p Για τις επαφες και το ημερολογιο, αν δεν εχεις gmail, τοτε δοκιμασε μεσω bt να τις στειλεις. Για τις εφαρμογες, δεν ξερω... Τι ειναι το νοκια drop?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μια ερώτηση παιδιά. Υπάρχει αυτή η προσφορά από e-shop για το μοντέλο με τον κωδικό Ε975. Μια και αδαής από κινητά της LG, ο συγκεκριμένος κωδικός είναι Ελλάδος, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ασίας η Αμερικής; Με ενδιαφέρει η κάλυψη της εγγύησης γιαυτό και η ερώτηση. Προσπάθησα να διαβάσω το νήμα αλλά δεν εντόπισα την απάντηση. Xθες μίλησα με το e-shop για το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι είναι Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας ΑΛΛΑ δεν έχει καθόλου Ελληνικά στα menu του (το γράφουν και στην περιγραφή του κινητού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Xθες μίλησα με το e-shop για το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι είναι Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας ΑΛΛΑ δεν έχει καθόλου Ελληνικά στα menu του (το γράφουν και στην περιγραφή του κινητού). Δεν εχει ελληνικα ουτε σαν επιλογη να τα διαλεξεις εσυ;;;; Πολυ παραξενο.... Ζητα ΙΜΕΙ να το ελεγξεις με sndeep.info Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Xθες μίλησα με το e-shop για το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι είναι Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας ΑΛΛΑ δεν έχει καθόλου Ελληνικά στα menu του (το γράφουν και στην περιγραφή του κινητού). Η απορία μου:Πως γίνεται κινητό με λειτουργικό Android να μην έχει ελληνικό μενού.... Edit:Αν το πάρει κάποιος από eshop ας ενημερώσει τι παίζει,γιατί δεν το πρόλαβα από birdphone :banghead: Edited August 21, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 απλά δε ξέρουν τι τους γίνεται... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Και στο δικό μου το One X που προοριζόταν για Γάλλια δεν είχε ελληνικά να επιλέξω στην πρώτη εκκίνηση. Με την εφαρμογή όμως morelocale από το market ενεργοποιούνται όλες η γλώσσες κανονικά (για όποιον έχει πρόβλημα)...... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Όλες οι android συσκευές έχουν διαθέσιμα ελληνικά ακόμα κι αν δεν είναι προεπιλεγμένα. Κινητό από ουγγαρία που άνοιξε με την ουγγρική γλώσσα το αλλάξαμε στα ελληνικά μέσα σε δευτερόλεπτα. Ή κάνουν λάθος σε αυτό που λένε ή παίζει τίποτα παράξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Απλά μάλλον θα έπεσες σε άσχετο ή νέο υπάλληλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 επαφες μεσω sim καλα που ειπα δε γινεται μεσω σιμ :p θα δω με το δοντι :) με gmail πως γίνεται; καποιος οδηγός, κυριως για Ν8--->gmail ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 καλα που ειπα δε γινεται μεσω σιμ :p θα δω με το δοντι :) με gmail πως γίνεται; καποιος οδηγός, κυριως για Ν8--->gmail ? http://thehandheldblog.com/2010/12/24/how-to-sync-google-contacts-with-a-symbian-device/ Για δες αυτό. Δεν το ξέρω καλά το symbian 3. Αν ήταν κανένα Ε71 θα ήμουν πιο σαφής.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 βρε παιδιά πως γίνετε να μην έχει ελληνικά. εμενα γαλλικό και άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά λόγο sim (υποθέτω) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Xθες μίλησα με το e-shop για το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι είναι Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας ΑΛΛΑ δεν έχει καθόλου Ελληνικά στα menu του (το γράφουν και στην περιγραφή του κινητού). Εγώ πάντως που μίλησα σήμερα δεν μου είπαν τίποτα για Ευρωπαϊκή προέλευση. Πιο συγκεκριμένα, μου είπαν πως την εγγύηση την καλύπτουν αυτοί και όχι η lg hellas. Και τους ρωτάω ρε παιδιά αν χαλάσει και εσείς στην lg δεν θα το πάτε? Όχι απαραίτητα μου απάντησε. Ζήτησα 3 φορές να μου δώσει ενδεικτικά ένα ΙΜΕΙ, τις 2 μου είπε πως δεν έχει σημασία γιατί από όπου και αν είναι θα το καλύψουν αυτοί και την 3η φορά ότι δεν γίνεται να μου το πει. Τι να πω μυστήρια και ύποπτα πράγματα.. Τέσπα εγώ πάντως θα το πάρω από αλλού το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τι να πω μυστήρια και ύποπτα πράγματα.. Τέσπα εγώ πάντως θα το πάρω από αλλού το κινητό. Μια από τα ίδια... Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) βρε παιδιά πως γίνετε να μην έχει ελληνικά. εμενα γαλλικό και άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά λόγο sim (υποθέτω) μηπως ειναι συγκεκριμενου παροχου και εχει μονο γαλλικα/αγγλικα στη ρομ πχ για εξοικονομηση χωρου? η τιποτα παρομοιο? τελικα εκανα συγχρονισμο στο outlook μου :p πιο ευκολο! ευχαριστω παντως και σορρυ για το (λιγακι) οφφ :) εδιτ: Γιαννη το Drop ειχε διαφορες χρησεις, μια ηταν π.χ. να εβλεπα κατι στο pc, παταγα το εικονιδιο του στον Firefox και ανοιγε η σελιδα στο κινητο αμεσως ;) Edited August 21, 2013 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) καλα που ειπα δε γινεται μεσω σιμ :p θα δω με το δοντι :) με gmail πως γίνεται; καποιος οδηγός, κυριως για Ν8--->gmail ? κατσε ρε συ γιατι δε γινεται? που υπαρχει προβλημα? αλλη επιλογη ειναι να γινουν export σε μορφη αρχειου (πχ csv, vcf) ολες οι επαφες αππ τη συσκευη και μετα upload του αρχειου στο google contacts Edited August 21, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 κατσε ρε συ γιατι δε γινεται? που υπαρχει προβλημα? αλλη επιλογη ειναι να γινουν export σε μορφη αρχειου (πχ csv, vcf) ολες οι επαφες αππ τη συσκευη και μετα upload του αρχειου στο google contacts micro-vs-normal sim ;) μαλλον βρηκα τωρα τροπο με outlook οποτε ολα καλα ;) :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Λοιπόν παιδιά μακριά απο το mobile 14. Το παράγγειλε ένας φίλος του το φέρανε χωρίς ζελατίνα, χωρίς ταινία ασφαλείας και το κουτί ήτανε μέσα στη σκόνη. μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας και χωρίς το κατάστημα να απαντάει στα e-mail ούτε να σηκώνει τηλεφωνά τους βρήκε και τελικά θα το στείλει πίσω. γενικά κακή επικοινωνία και το κατάστημα δεν είναι φερέγγυο. επίσης όπως αναφέρει το κατάστημα είναι ασιατικό κομμάτι. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 micro-vs-normal sim ;) μαλλον βρηκα τωρα τροπο με outlook οποτε ολα καλα ;) :) για να χω μεινει με συσκευη με κανονικη sim, μου διαφευγουν κατι τετοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Λοιπόν παιδιά μακριά απο το mobile 14. Το παράγγειλε ένας φίλος του το φέρανε χωρίς ζελατίνα, χωρίς ταινία ασφαλείας και το κουτί ήτανε μέσα στη σκόνη. μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας και χωρίς το κατάστημα να απαντάει στα e-mail ούτε να σηκώνει τηλεφωνά τους βρήκε και τελικά θα το στείλει πίσω. γενικά κακή επικοινωνία και το κατάστημα δεν είναι φερέγγυο. επίσης όπως αναφέρει το κατάστημα είναι ασιατικό κομμάτι. Αυτά... Ωραίος που το ανεφερες γιατί κάποιος μπορεί να την πατήσει όπως ο φίλος σου... Από που το παίρνουμε ομως τώρα; Μάλλον περιμένουμε. :( Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι στο eshop είναι η καλύτερη προσφορά στα 317 και ευρωπαϊκό, για λευκό πάντα μιλώντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι στο eshop είναι η καλύτερη προσφορά στα 317 και ευρωπαϊκό, για λευκό πάντα μιλώντας. Xθες μίλησα με το e-shop για το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι είναι Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας ΑΛΛΑ δεν έχει καθόλου Ελληνικά στα menu του (το γράφουν και στην περιγραφή του κινητού). Εγώ πάντως που μίλησα σήμερα δεν μου είπαν τίποτα για Ευρωπαϊκή προέλευση. Πιο συγκεκριμένα, μου είπαν πως την εγγύηση την καλύπτουν αυτοί και όχι η lg hellas. Και τους ρωτάω ρε παιδιά αν χαλάσει και εσείς στην lg δεν θα το πάτε? Όχι απαραίτητα μου απάντησε. Ζήτησα 3 φορές να μου δώσει ενδεικτικά ένα ΙΜΕΙ, τις 2 μου είπε πως δεν έχει σημασία γιατί από όπου και αν είναι θα το καλύψουν αυτοί και την 3η φορά ότι δεν γίνεται να μου το πει. Τι να πω μυστήρια και ύποπτα πράγματα.. Τέσπα εγώ πάντως θα το πάρω από αλλού το κινητό. Και το eshop τα ιδια *&**(^ μαλλον ειναι... Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts