Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς κάποια στιγμή θα έρθει, εδώ Αυστρία βγήκε η 20c

Δεν είναι τίποτα η custom, την βάζεις στο κινητό και στο custom recovery απλά πατάς install zip, επιλέγεις το αρχείο (την ρομ) περιμένεις και έτοιμο :p

Δηλαδή κατεβάζεις το αρχείο το εγκαθιστάς στο κινητό και και το ξεζιπαρεις μέσω custom recovery; για αυτές τις ενέργειες απαιτείται εκτός από root, και κάτι άλλο;

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή κατεβάζεις το αρχείο το εγκαθιστάς στο κινητό και και το ξεζιπαρεις μέσω custom recovery; για αυτές τις ενέργειες απαιτείται εκτός από root, και κάτι άλλο;

1. Διαλέγεις οποιαδήποτε custom rom θέλεις για την συσκευή σου (πρέπει να ειναι συγκεκριμενα για αυτήν την συσκευή).

2. Την βάζεις στο τηλέφωνο έτσι χύμα ή σε κάποιον φάκελο.

3. Αφού έχεις ξεκλειδώσει bootloader και εχεις περάσει CWM ή TWRP recoveries (στα κάνει το freegee αυτά), μπαίνεις στο recovery.

3.1 Παίρνεις backup, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει η ρομ που έβαλες, συνάντησες κάποιο πρόβλημα ή για τον οποιοδήποτε λόγο θέλεις να γυρίσεις πίσω.

3.2 Κάνεις factory reset μεσα απο το recovery ( ή wipe)

4. Κάνεις install το αρχειάκι *.zip που έβαλες στην συσκευή σου.

5. Πιές έναν καφέ και χαλάρωσε καθώς ξανασετάρεις την rom απο την αρχή :p

Καλημερα παιδια.

Εδω και αρκετο καιρο ειχα θεμα με το gps που δε λοκαρε πουθενα και με καμια δυναμη.

Το κινητο ηταν γαλλικο, μεχρι και που του περασα την 20b μπας και ισιωσει αλλα απ οσο φαινεται δεν εγινε κατι.

Το στειλα λοιπον στην Procordia στις 18 του μηνα και το παρελαβα χτες με αλλαγμενη πλακετα και κατα συνεπεια αλλαγμενο S/N και IMEI και ολα κομπλε αφου ηταν και εντος εγγυησης.

Εχω 2 ερωτησεις για σας:

1)Πλεον η πιο προσφατη εκδοση που μπορω να κατεβασω ειναι η 20a. Γιατι αυτο; Αλλαξε κατι με την πλακετα;

2)Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω μεσω IMEI ή S/N το region του κινητου;

Παιδιά μια ερώτηση. Πως κάνουμε unroot μέσα από superuser? Info και temp unroot ;

Xposed + LG Pie Support και απενεργοποιείς το ring

Είναι αναγκαίο να έχω κάνει ρουτ για να το κάνω αυτό; Σε στοκ τηλέφωνο δε γίνεται;

Καλημερα παιδια.

Εδω και αρκετο καιρο ειχα θεμα με το gps που δε λοκαρε πουθενα και με καμια δυναμη.

Το κινητο ηταν γαλλικο, μεχρι και που του περασα την 20b μπας και ισιωσει αλλα απ οσο φαινεται δεν εγινε κατι.

Το στειλα λοιπον στην Procordia στις 18 του μηνα και το παρελαβα χτες με αλλαγμενη πλακετα και κατα συνεπεια αλλαγμενο S/N και IMEI και ολα κομπλε αφου ηταν και εντος εγγυησης.

Εχω 2 ερωτησεις για σας:

1)Πλεον η πιο προσφατη εκδοση που μπορω να κατεβασω ειναι η 20a. Γιατι αυτο; Αλλαξε κατι με την πλακετα;

2)Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω μεσω IMEI ή S/N το region του κινητου;

20a και βγήκε και η 20c νομίζω

Ναι μπαίνεις στο sndeep.info

Παιδιά μια ερώτηση. Πως κάνουμε unroot μέσα από superuser? Info και temp unroot ;

Permanent unroot

Είναι αναγκαίο να έχω κάνει ρουτ για να το κάνω αυτό; Σε στοκ τηλέφωνο δε γίνεται;

Χρειαζεται root και xposed αναγκαστικά

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα πρόβλημα με το facebook...

Μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω.

Όταν κάνω like σε μία ανάρτηση δεν το κρατάει αλλά με ξαναγυρίζει πίσω σαν να μην το έχω κάνει ποτέ...

Δεν το κρατάει τσεκαρισμενο.

Το έχετε ξαναδεί; Καμία ιδέα;;;

20a και βγήκε και η 20c νομίζω

Ναι οντως το PCB μου το εκαναν ελληνικο δυστυχως.

Τελοσπαντων μεσω OTA μου λεει οτι τρεχει την τελευταια εκδοση του λογισμικου.

Και οντως, με την εφαρμογη "Original LG Firmware" του XDA, βαζοντας το S/N μου κατεβαζει την 20a.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα πρόβλημα με το facebook...

Μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω.

Όταν κάνω like σε μία ανάρτηση δεν το κρατάει αλλά με ξαναγυρίζει πίσω σαν να μην το έχω κάνει ποτέ...

Δεν το κρατάει τσεκαρισμενο.

Το έχετε ξαναδεί; Καμία ιδέα;;;

Δοκιμασε να κανεις like καπου και μετα μπες απο pc ή απο facebook.com μεσω καποιου browser απο το κινητο να δεις αν οντως εχει γινει το like.

Σιγουρα φαινεται προβλημα της εφαρμογης παντως.

Δοκιμασες να κανεις εκκαθαριση δεδομενων;

Μετά από το update, μπλόκαρε το κινητό και κατάφερα -με τη χρήση του οδηγού- να περάσω την stock 4.4.2.

Χρόνοι και τέτοια δε με απασχολούν ιδιαίτερα. Όμως σταμάτησε να λειτουργεί το notification led που το θεωρω απαραίτητο. Συμβαίνει γενικά; υπάρχει λύση;

Σε εμένα δεν δουλεύει σε ειδοποιήσεις από τα email Facebook και viber. Δουλεύει μόνο σε κλείσεις και μηνύματα, έκανα επαναφορά εροστασιακων 2 φορές και πάλι τίποτα
AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/optimus-g-intl/help/solution-kitkat-notification-light-issue-t2840257 που υποτίθεται ότι λύνει το πρόβλημα αλλά εγώ δεν μπορώ να βρω το com.android.settings.lge.EmotionalLEDEffect activity στην αναζήτηση της εφαρμογης.

Βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/optimus-g-intl/help/solution-kitkat-notification-light-issue-t2840257 που υποτίθεται ότι λύνει το πρόβλημα αλλά εγώ δεν μπορώ να βρω το com.android.settings.lge.EmotionalLEDEffect activity στην αναζήτηση της εφαρμογης.

Απλά κάνε search για settings και θα στα βγάλει όλα... Μην ψάχνεις όλο το string

Βοηθάει το παραπάνω σε 3rd party apps, αλλά και πάλι σε ορισμένες περιπτώσεις, τυχαία θα έλεγα, δεν ανάβει το led

Για οσους σκεφτονται αν αξιζει η kitkat εχω να πω σαν μεσος χρηστης οτι μετα την kitkat εχω σημαντικα καλυτερη μπαταρια, καλυτερη πιστευω και πιο ευχρηστη φωτογραφικη, και μια σημαντικα καλυτερη εμπειρια.

μονο not.led δεν εχω.

Ακολουθησα τον κανονα της επαναφορας εργ. Ρυθμισεων πριν και μετα την αναβαθμιση και ολα καλα.

Δυστυχως μετα την αλλαγη της πλακετας απο γαλλικη σε ελληνικη απο την Procordia, αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα με την αναμονη που αντιμετωπιζετε ολοι.

Σε ενα 7ωρο πχ το βραδυ μου φαγε 8% μπαταρια.

Ελπιζω σε ενδεχομενο update να εχουμε βελτιωση.

Καλημέρα. Κάπου είχα διαβάσει για knock code σε αυτό το κινητό μετά την αναβάθμιση σε KK. Ξέρει κανείς κάτι? Ή απλά δεν το βρίσκω για να το ενεργοποιήσω???

Για οσους σκεφτονται αν αξιζει η kitkat εχω να πω σαν μεσος χρηστης οτι μετα την kitkat εχω σημαντικα καλυτερη μπαταρια, καλυτερη πιστευω και πιο ευχρηστη φωτογραφικη, και μια σημαντικα καλυτερη εμπειρια.

μονο not.led δεν εχω.

Ακολουθησα τον κανονα της επαναφορας εργ. Ρυθμισεων πριν και μετα την αναβαθμιση και ολα καλα.

Εγω παλι σε στοκ v20a και v20b έβλέπα το τηλέφωνο να ζεσταίνεται τόσο πολύ που φοβήθηκα μην κλείσει και κατάπινε την μπαταρία δίχως αύριο. Στν 4.1.2 ολα ήταν φανταστικά, στην artmod που είμαι τωρα επίσης ολα φανταστικά.

Τι να πω, μπορει η κάθε στοκ rom να ειναι και διαφορετική :lol:

Καλημέρα. Κάπου είχα διαβάσει για knock code σε αυτό το κινητό μετά την αναβάθμιση σε KK. Ξέρει κανείς κάτι? Ή απλά δεν το βρίσκω για να το ενεργοποιήσω???

Μόνο ανεπίσημα και μέχρι τώρα νομίζω μόνο με ανοικτή οθόνη (αλλά δουλεύει :p)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παρατηρησα πως με το τηλεφωνο σε αδρανεια πατωντας τα δυο κουμπια του ηχου ταυτοχρονα (οπως για το quickmemo) μεταβαινεις απευθειας στη φωτογραφικη. το εκανε και πριν αυτο;

Μόνο ανεπίσημα και μέχρι τώρα νομίζω μόνο με ανοικτή οθόνη (αλλά δουλεύει :p)

πως?:confused:

ρωταω γιατι εχω artmod (εγραφε οτι γινεται ) αλλα σε μενα δεν...

Παρατηρησα πως με το τηλεφωνο σε αδρανεια πατωντας τα δυο κουμπια του ηχου ταυτοχρονα (οπως για το quickmemo) μεταβαινεις απευθειας στη φωτογραφικη. το εκανε και πριν αυτο;

Όχι, και δε ξέρω πως κλείνει γιατί μου τη δίνει

πως?:confused:

ρωταω γιατι εχω artmod (εγραφε οτι γινεται ) αλλα σε μενα δεν...

Δες στο θέμα με τα g3 apps. Δεν ξέρω αν με τον solid kernel μπορεί να δουλεύει με κλειστή οθόνη, αν θες δοκίμασε :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγώ με την 20a δεν έχω θέμα με το led και στην μπαταρία έχω βελτίωση.

Το led δουλεύει και στο Facebook και στο viber

Ξαναπέρασα την jb και έχει απιστευτη διαφορα σε σχέση με την kk, ζεστη σε φυσιολογικά επίπεδα και η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα. Τι να πω ...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα μου βγαινει το quick memo...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)