Jump to content

georgecat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgecat

  • Ημ. Γέννησης 09/06/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

georgecat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. georgecat

    Huawei P10

    Φοβερο τηλεφωνο. Αλλα την πατησα γιατι μου εδωσαν εταιρικο τηλ και τωρα ψαχνω 2σιμο
  2. Άρα θέλω να πιστεύω πως αυτοί που είναι με Official είναι απροβλημάτιστοι. Πάντως, εδώ και 2 μήνες ήμουν στα καταστήματα με τις ώρες, δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο από τα 2 μου κάνει περισσότερο. P10 vs Mi6 . Και εκεί που καταλήγω, μου έρχεται από την δουλειά εταιρικό νούμερο. Καλύτερα χαρακτηριστικά το mi6, περισσότερα καλούδια και καλύτερο περιβάλλον το p10. Εύχομαι να μην το μετανιώσω. Επίσης , παραξενεύτηκα που με το που είπα ανταλλαγή στον φίλο δέχτηκε αμέσως….
  3. Δεν ξέρω φίλε μου, είμαι πλέον πολύ διστακτικός-αναποφάσιστος για αυτή την μετάβαση με αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρω αν αξίζει. και βέβαια θα ενημερώσω αν γίνει, μετά από κάποια εμπειρία.
  4. καλημέρα σε όλους. Έχω ένα p10 και σκέφτομαι να ανταλλάξω με φίλο που έχει το mi6. Ο λόγος είναι καθαρά το dual sim. Αξίζει αυτή η μετάβαση? 3 εβδομάδων το p10 και απόλυτα ευχαριστημένος. Και τώρα έρχομαι στην βασική παρατήρηση. Έχω τρομάξει λίγο με τα όσα γράφεται με τις συνεχόμενες αλλαγές σε ρομ. Εγώ θέλω να πάρω το τηλέφωνο, να του κάνω factory reset (ότι και να έχει πειράξει ο φίλος) και να μην ασχοληθώ καθόλου με αναβαθμίσεις από sites. Απλά ότι έρχεται ΟΤΑ από xiaomi. Γίνεται αυτό? Να έχει δηλαδή επίσημη έκδοση xiaomi με Ελληνικά και τίποτα άλλο. Όπως το έχω δει λίγο σε πολυκατάστημα. Γίνεται αυτό?
  5. georgecat

    Huawei P10

    Εχω το κινητο 2 εβδομαδες. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχω ομως 2 αριθμους και δεν με βολευει να εχω 2 κινητα. Αξιζει η μεταβαση σε xiaomi mi6 ανταλλαγη που το εχει ενας φιλος η να το βαλω αγγελια και να παρω το 2σιμο; 2 εβδομαδες απο επιδοτηση cosmote το εχω.
  6. georgecat

    Huawei P10

    Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και ένα μήνα και μόνο θετικές εμπειρίες έχω. Το μόνο μου πρόβλημα, που πάντως το θεωρώ μεγάλο, είναι όταν τραβάω φωτογραφίες και βίντεο. Μετά από 5-6 λεπτά χρήσης, πέφτει στο 0 σχεδόν η φωτεινότητα και με πολύ ζόρι βλέπω τι τραβάω. Και βέβαια δεν το έχω σε αυτόματη φωτεινότητα. Γνωρίζει κανείς γιατί ή έχει συμβεί και σε άλλους? Ευχαριστώ
  7. Καλημέρα. Κάπου είχα διαβάσει για knock code σε αυτό το κινητό μετά την αναβάθμιση σε KK. Ξέρει κανείς κάτι? Ή απλά δεν το βρίσκω για να το ενεργοποιήσω???
  8. Ρε μάγκες γνωρίζει κανείς πως θα μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd? Μόνο με root, και αν γίνει root θα μπορεί? Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει? Και κάτι άλλο, εάν γίνει root θα παίρνει κανονικά τις ενημερώσεις της lg?
  9. Για το thread 815 κανείς?
  10. Χρόνια πολλά και από εμένα. Εγώ πήρα το συγκεκριμένο tab πριν από δύο μήνες. Βασικά πρόβλημα δεν είχα κανένα, ή δεν έχω βασικά παρατηρήσει το πρόβλημα που αναφέρεται με την οθόνη, ίσως το παρατηρήσω τώρα που έκατσα και διάβασα 55 σελίδες σε 2 ώρες. Ο λόγος που μπήκα στο site, είναι μπας και δω κάποιον να έχει πρόβλημα με την χωρητικότητα. Και δυστυχώς δεν αναφέρεται κανείς σε αυτό. Ας το πάρω λίγο από την αρχή. Είμαι κάτοχος ενός optimus g , με το που σύνδεσα το tab με τον λογαριασμό μου , μου κατέβασε τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες. Μετά από καμία εβδομάδα βάζω το fifa που μου έπιασε κοντά στο 1,3 gb και κανα δύο ακόμα παιχνίδια. Κάποιες εφαρμογές για live scores και κάποιες για ειδήσεις και αθλητικά νέα. Αποτέλεσμα? Υπολείπεται 2,3 gb συνολική χωρητικότητα και δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τίποτα πια. Έκανα ένα search σε αντίστοιχα ξένα forum και όλοι μιλάνε πως υπάρχουν στην συσκευή εκτός από το sdcard, κι’άλλοι φάκελοι clone με διαφορετικές ονομασίες οι οποίες λένε δημιουργούνται επειδή το tab υποστηρίζει multiuser. Βέβαια ο μόνος χρήστης του tab είμαι εγώ. Αγόρασα 16Gb εξωτερική κάρτα, μόνο και μόνο για να εγκαταστήσω εκεί τις εφαρμογές, και δυστυχώς δεν με αφήνει. Η ενσωματωμένη sd σου αφήνει δυνατότητα μόνο για 11,2 gb. Για μένα μετά από τόσο διάβασμα, το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η έλλειψη εγκατάστασης των apps σε external sd. Και στο optimus g έχω αυτό το πρόβλημα , αλλά τουλάχιστον έχει 25gb τα οποία μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς καν να δημιουργούνται clone φάκελοι με τεράστιες χωρητικότητες που τις βλέπεις με την εφαρμογή astro. Γιατί κάποιος πρέπει υποχρεωτικά να rootάρει μία καινούρια συσκευή για να κάνει την δουλειά του?:mad::mad::mad: Υ.Γ. Στο tablet πια δεν έχω ούτε μία φωτογραφία, mp3 ή video.
  11. Μάγκες καλησπέρα. Παρουσιάστηκε πρόβλημα με το κινητό και θέλω τα φώτα σας. Είχα διακοπές και όλες τις φωτογραφίες μου τις είχα τραβήξει από το nexus. (Γύρω στις 100 και 25 περίπου video) Είχα περάσει και σε άλλους φακέλους, φωτογραφίες από το pc μου έτσι απλά για να τις βλέπω στο κινητό. Πέρασαν καμία δεκαριά μέρες και ανοίγω ένα πρωί το κινητό και από κάθε φάκελο έλειπαν περίπου το 70% του περιεχομένου του. Δηλαδή σε φάκελο με 100 photos, μου έδειχνε τις 30. Το ίδιο και με τα videos. Τα περισσότερα έλειπαν. Πέρασα κάποιον file explorer και είδα ότι όντως λείπουν, και ότι δεν ήταν πρόβλημα μόνο το τι μου εμφανίζει στην συλογή. Μετά από πάρα πολλά restart του κινητού, είπα επιτέλους να το χωνέψω και ότι όντως χάθηκαν. Μπήκα ξανά στον υπολογιστή να μεταφέρω τουλάχιστον τις φωτογραφίες που είχα πιο παλιά καθώς και κάποια video. Τώρα αυτό που μου κάνει, είναι στα video, ενώ το εικονίδιο φαίνεται είναι άλλο, όταν το ανοίξω παίζει άλλο video. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ξέρει κανείς γιατί?
  12. Καλημέρα και από εμένα. Μετά από έρευνα μεταξύ lg optimus black κυρίως για την οθόνη του, και nexus s , κατέληξα στο δεύτερο. Στο media markt το nexus είχε 578 την ώρα που στο πλαίσιο είχε 299, και όταν το άκουσε ο πωλητής, μου είπε με « Με κλειστά μάτια nexus, να σου δώσω να μου πάρεις και εμένα ένα» Λοιπόν, γενικά είμαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο, αν και δεν έχω πειραματιστεί αρκετά. Έχω διαβάσει 98 σελίδες, και πάνω κάτω έχω τις ίδιες απορίες οι οποίες οι περισσότερες λύθηκαν. Θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες ερωτήσεις… 1) Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο gps, που να περιέχει βέβαια ελληνικά (για να μην κάθομαι να βρίσκω αν η Συγγρού πχ γράφεται , sygrou, sygkrou, sygru και ούτω καθεξής.) 2) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ειδοποιεί για αναπάντητες, όταν δεν έχω προσέξει ότι υπάρχουν? Πχ το wildfire αναβόσβηνε ένα πράσινο λαμπάκι, στα nokia αναβόσβηνε το joystick… 3) Αναφορά ότι το sms έχει σταλεί, που υπάρχει αυτή η ρύθμιση? 4) Μεταφέροντας τις επάφές μου από το htc, μου τις δείχνει όλες διπλές. Ξέρει κανείς γιατί?
  13. Καλημέρα παίδες. 2 ερωτησούλες. Υπάρχουν κάποια site που δεν μου παίζουν τα video. ζητάει κάποιο flash player. Υπάρχει κάτι για εγκατάσταση στο wildfire? Ξέρει κανείς ποιό είναι το καλύτερο kill task manager? Λέτε ότι το android κάνει καλή διαχείριση μνήμης αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει. Έβαλα ένα task manager από το market και μου βρήκε καμία 20ριά εφαρμογές ανοιχτές. Έκανα ένα auto kill και τις έκλεισε όλες. Αποτέλεσμα? Να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί και αντί να πάω στην δουλειά πήγα για καφέ. Ευχαριστώ.
  14. Καλημέρα παιδιά . νέος και εγώ στο foroum και νέος σε android. Εμένα το κινητό μου φαίνεται πολύ καλό. Έχουν πέσει στα χέρια μου σχεδόν όλες οι συσκευές symbian και είπα ότι δεν θα αλλάξω ποτέ. Όμως είπα να κάνω αλλαγή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.. Δεν έχουν πέσει στα χέρια μου άλλες συσκευές htc Και γενικά touch, γι’αυτό ίσως όπως είπα μου φαίνεται πραγματικά καλό. Απ’όσα διάβασα στις προηγούμενες σελίδες έχω να πω, ότι όσο το συγκρίνετε με κάποιο άλλο θα του βρίσκετε αρνητικά. Όποιος το δει σαν πρώτη του συσκευή θα τον εντυπωσιάσει. Το συγκρίνετε όμως με κατά πολύ ακριβότερα. Είναι σαν να παίρνει κάποιος ένα Hyundai , να μένει πολύ ευχαριστημένος και να του βρίσκει μόνο καλά, και κάποια στιγμή να αρχίσει να το συγκρίνει με BMW. Ότι πληρώσει κανείς παίρνει. Εγώ εκτός από το ότι δεν ανοίγει το κινητό όταν του βάζω αφύπνιση, δεν έχω βρει κάτι άλλο που να με δυσαρεστεί. Η οθόνη του είναι πολύ καλή, για αυτά που θέλω να κάνει είναι γρήγορο, εάν ήθελα κάτι πιο γρήγορο θα έπαιρνα laptop, το gps του και γενικά η πλοήγηση δουλεύει άψογα, προσωπικά κατέβασα το ndrive και πλήρωσα την άδεια 40 ευρώ για να έχω αναβαθμίσεις αργότερα μέσω wifi χωρίς να εγκαθιστώ προγράμματα στο pc μου. Αυτά τα λίγα. Ερώτηση 1η – Έχω την παλιά έκδοση λογισμικού και όταν ψάχνω για την νέα μου λέει ότι είναι ήδη ενημερωμένο? Ξέρει κανείς γιατί? Ερώτηση 2η – Ξέρει κανείς αν με το froyo θα ανοίγει το ξυπνητήρι το τηλέφωνο?
  15. Χθές πήρα μία κάρτα για το τηλέφωνο της kingston, έκανα μεταφορά ότι είχε η παλιά κάρτα και την έβαλα στο τηλέφωνο! Το πρόβλημα είναι ότι σέρνεται! Πάει πολύ αργά στην μουσική, στις φωτό, και γενικά αργεί πολύ! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Πως μπορώ να την διαμορφώσω από το τηλέφωνο χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου? Είναι πολύ κουραστικό να τα φτιάξω όλα από την αρχή! Δεν μιλάω να χάσω τα αρχεία, μίας και τα έχω πάρει backup, μιλάω για τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου! Λέτε μετά να φτιάξει ή θα έχω πάλι πρόβλημα?
×
×
  • Create New...